Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım desteğin için çok sagol.dediğin gibi o anı bizden iyi kimse anlayamaz ama herşeye rağmen hayat devam ediyo...

güsel haberler vermek isterdim ama bugün 14.gün bitti hala hastalanmadım fakat az önce test yaptırdım maalesef sonuç negatif.şu an hiç bişey hissetmiyorum

seni çook iyi anlıyorum canım bende iki kez yaşadım o hayal kırıklıgını. insan kendini boşlukta gibi hisediyor yapayanlız. ama ümitsizlige kapılma sakın ümidini kaybetme zaten aşılamada şansımız düşük.doktorlar.da diyor olmazsa bir aşılama daha denersin veya direk tüp bebek.canın sagolsun o günlerde gelicek allah.ım bizlerede kısmet edecek elbette bizim sabretmemiz gerekiyor zor günler geçiriyoruz. ama mutlaka bu günlerimizde geçicek bizimde yüzümüz gülecek yanlız degilsin unutma.

cok sevindim canım yumoşlarının büyümesine hayırlısı olsun.sana süpriz yaptılar sevindirdiler annelerini sende aşılamanı yaptırıp bekleme sürecine başlıyacaksın. inşallah ilk ve son olur tutar bebişin ilk denemende.

çok sağol canım benim. evet yalnız olmadımızı bilmek çok rahatlatıcı.ama hep dedim ya sana umut etmek,hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum diye..fakat engel olamıyoruz işte gücümüz yetmiyo.şunuda biliyorum bu sıkıntılarda gün gelecek bitecek öyle yada böyle.belki sonunda olamayacak istediğimiz ama yinede çabalamaktan başka çare yok bununda farkındayım..Allah ne verecekse hayırlısını versin..sen ne yaptın bu arada canım?

slm arkadaşlar yazmaya yeni başladım ama bayadır yazdıklarınızı okuyorum allahım işallah sağlıklı bebişler nasip eder işallah 4 yıllık evliyim yiç korunmadık .eşim 2 yıl önce varikosel ameleyatı oldu.sprem sayısı 8800000 ama hareketlilik %10 salı günü tedaviye başlıyacağız acıkcası sorunumuz ne bilmiyoruz.salı izmir de randevi aldık hastane ismi symrna art tüp merkezine gideceğiz aynı hastaneye giden ve bilgisi olan varmı arkadaşlar yardımcı olursanız seviniriz.

cook sevidim canım sonunda olsun 1. tane olsun. hayırlısı herseyın sende yaptırıp bekleyeceksin bizim gibi.
evet canım bende çok sevindim valla :) bugün yaptıracam aşılamamı hayırlısı artık...

çok sevindim canım umarım bundan sonrası istediin gibi olurkaydirigubbakcemile3
amin canım inş. hepimizin istediği olsun..
selam kızlar bende öbür ay 3.ncü aşılamamı yaptıracam inşallah büyük allahım dilediginizi elinize verir.
canım bu sefer tutar inş. bebişin:Saruboceq:
çok güzel senin adına sevindim canım bende bugün aşılama yaptırıyorum senle aynı haftaya denkgeldi hayırlısı ikimiz içinde canım :teytey:
ayyy çok sevindim canım hadi bakalımmm inş. tutar aşılamanda bebişine kavuşursun. dualarımız seninle.
saol canım inş. hepimizinki tutarda birlikte seviniriz :lepi:
güsel haberler vermek isterdim ama bugün 14.gün bitti hala hastalanmadım fakat az önce test yaptırdım maalesef sonuç negatif.şu an hiç bişey hissetmiyorum
canım herşeyin hayırlısı bundada vardır bir hayır üzülme hepimiz aynı durumdayız umutlarımızın tükendiği anda başka bir umutla karşılaşıyoruz inş. bundan sonra bebişin gelir canım :Saruboceq:
çok sevindim canım senin adına inş. aşılamanda iyi sonuç verir bebişin gelir:Saruboceq:

canım bazen teselli etmekte zorlaşıyor inanki ne diyeceğimi bilemiyorum ama şunu unutma burda hepimiz senin yanındayız üzülme canım :teselli:

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah denemelerimizin sonucu yüzümüzü güldürür. Çoğumuz bu hafta aşılama yaptırıyor, bol bol konuşur destek veririz birbirimize. Kötü hiçbir şey düşünmek yok, her şey çok güzel olacak...

İnşallah güzel haberlerini okumaya devam ederiz. Ve çok sayıda güzel haber alırız kızlardan.

benimde 18.martta belli olur tutacagına ihtimal vermiyorum. doktor aşılamada en çok başarı şansı 3 ve 4,de oluyor dedi. birde rapor almak için en az 3.aşılama yaptırmış olman lazım tüp bebek için, bende senin gibi düşünüyorum herşeyin hayırlısı.

slm hayırlısı olsun sorun eşinin sperm haret sayısı sanırım.ama tevadiye başlamadıgınız için eminmi degilsiniz?korkucak birşey yok ,canın yanmıyor siz direk tüp bebek,mi deneyeceksiniz. bizde sorun bende infertilite gurubundayım ,tedaviye başlıyacaksınız başlamak bitirmenin yarısıdır herşey gönlünce olsun.

amin canım inş. güzel haberler alırız bol boll:Saruboceq:
kizlar hepinize allah sabir versin bolsanslar valla bende yarin başlicammm cok korkuyorum
canım benim korkmana gerek yok başlarsan korkun falan kalmaz emin oll :1no2:
[

Amin İnşallah güzel ve hayırlı olur herşey. Benim aşılamamda çarşamba veya perşembe gibi olabilirmiş :) Heyecan ve umut doluyor içime düşündükçe. Allah tüm isteyenlerin kucağına hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah :)

kızlar benim aşılama yapıldı bugün ilk oldugu için baya heyecanlıydım ama oldu sonuçta hayırlısı bekleyenler arasına girdim bende Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin inş..

Allahım isteyen herkese nasip eder inş.:Saruboceq:

kızlar benim aşılama yapıldı bugün ilk oldugu için baya heyecanlıydım ama oldu sonuçta hayırlısı bekleyenler arasına girdim bende Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin inş..

Hayırlı olsun İNşallah Canım :) Nasıldı, heyecanlımıydın?

Hayırlı olsun canım inşallah tutacak. :lepi:
Aşılama sonrası vücudunda olan tüm farklılıkları, ne gibi belirtiler olduğunu falan anlat nolur, hatta günlük tut burada kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bende inş bu ay aşılam yaptırcam.pko var bendede.glukofen, gonal-f kullanıyorm iğnede 6cı günüm bu gün drdaydm 2 yumurtam vamış 6mm ve 10mm perşembeye kadar iğneye devam dedi.bu normalmi sizce?son 3 günde uygun duruma gelirler mi sizce? biraz heyecanlıyım tabi ilk aşılamam...

bende bugün ilk iğne mi vuruldum,ya ben göbekten diye biliyordum ama hemşire kolumdan yaptı:)
bide biz 25 ile başladık ben pko lu olduğum için mi ki sizce
sizler kaç ile başladınız????????????????

slm canım nsl hayırlı olsun aşılaman. aramıza hoşgeldin senin içinde zor olan bekleme sürecin başladı sende gün saymaya başladın bizler gibi ilkinde tutar inşallah bebişin annesini yormaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…