arkadaşlar sıkı takipçinizim ınş aşılama sonçları pozitif olur herkesin
bendaha tedaviye başlamadım adet olunda gel dedi dr
ama birtürlü edetim sökülmedi iğneye rağmen
belkide bu ay pas geçicez hayrlısı olsun
sizler ilaç ne aldınız puregon alan var mı
benim ilaçlar buzdolabnda bekliyor
selam kızlar bende öbür ay 3.ncü aşılamamı yaptıracam inşallah büyük allahım dilediginizi elinize verir.
slm agrının olması normal çatlatma ignesi yapıldıgı için yumurtaların çatlıyor onun için.hatta bel agrılarında olacak zor olan bekleme sürecin başladı hayırlısı olsun.
.
canım ben aşılamanın 3. üncü günü duphaston 20. film tablet kulanmaya başladım sabah akşam içiyorum.
selam kızlar bende öbür ay 3.ncü aşılamamı yaptıracam inşallah büyük allahım dilediginizi elinize verir.
kızlar normalde benim bu ay aşılamam yapılacaktı ama nedense ilk defa adetim geçikti ve geç oldu aşılamam öbür aya kaldı bişey soracaktım sizlere aşılamadan sonra tabletmi kullanılıyor yani illa bi ilaç kullanılıyormu ben 2 aşılamamdada kullanmadım doktorum bişey vermedi bana
ben bunu adet olmak için iğne şeklinde vuruldum
demek ki döneme göre farklı etki ediyor
adetim de geldi çok şükür bu akşam
sanırım pazartesi başlıcaz
bazı arkadaşlarıma bebek aspirini,folik asit falanda veriyorlar mış
birde aşılamadan önce d.kontrol hapı alanda varmış sizlerden alan oldu mu
canım benim 1. aşılamam bakalım beklemedeym hala test yapmamaya karalıym..
canım benim 1. aşılamam bakalım beklemedeym hala test yapmamaya karalıym..
ben bunu adet olmak için iğne şeklinde vuruldum
demek ki döneme göre farklı etki ediyor
adetim de geldi çok şükür bu akşam
sanırım pazartesi başlıcaz
bazı arkadaşlarıma bebek aspirini,folik asit falanda veriyorlar mış
birde aşılamadan önce d.kontrol hapı alanda varmış sizlerden alan oldu mu
ayy canım ben karştrdım benim iğnenin adı puroginex miş:bbo:adet olmak için vyrylduğun iğne duphaston mu????
peki iğneden kaç gün sonra adet oldun???
iğneyi sadece bi kez mi vuruluyorsun.
benim de bugün 36. gün ümitli değilim gebelikten test de yapmadım.yarın kan verneye gidiceeem hayırlısı olsun bakalım.
belki bende iğne vurdururum onun için sordum canım.tşk ederim
kızlar biraz önce doktordan geldim ALLAH'IMA ÇOK ŞÜKÜR
2 günde mucize gibi yumurtam gelişmiş.
bugün gece yarısı çatlatma iğnem vurulacak
salı günüde Allah'ım izin verirse aşılamam yapılacak.
Allah'ım sen büyüksün herşeyin hayırlısını ver Yarabbim.
İnşallah hepimizin yüzünü güldürsün.
Sizler içinde kendim içinde hep hayırlısını diliyorum.
kızlar derde derman 1 tane yumoşum istenilen büyüklüğe ulaşmış Allah izin verirse Pzt. aşılamam yapılacak çok şükür,...kaydirigubbakcemile3:umursamaz::lepi:
zaman azaldıkça heycanda artıyor,güzel haberlerini alırız inşallah buradan canım.
güsel haberler vermek isterdim ama bugün 14.gün bitti hala hastalanmadım fakat az önce test yaptırdım maalesef sonuç negatif.şu an hiç bişey hissetmiyorum
mrb kızlar ben en başından kendimi alıştırdım olmayacağına ama insan ister istemez umut ediyor işte:çok üzgünüm:sonucu almaya gitmedim bile annem gitti.tüm duygularım alınmış gibi fakat içimde tuhaf bi boşluk var kırgınlık gibi.belkide tüm çabalar boş bilmiyorm sonuç olarak zor ya kıslar çok zor..çaresizlik beter bi duygu Allah kimseye yaşatmasın hayal kırıkları batmasın artık canımıza.... herkese iii akşamlar..
Ama belli olmazki idrar testinde. Yani şurdan biliyorum, 12. günden itibaren kanda çıkar 20. günden itibaren de idrar testinde. Emin olamazsın, umudunu yitirme bence, hoş umutlanma da ama belli değil nihayetinde kendini strese sokma 1-2 gün daha bekle. Hatta yarın kan tahlili yaptır, hiç olmazsa beklen biter. Sonuç ne ise biran önce kendini ona hazırlarsın, kafan rahat olur. Üzme nolur kendini....:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?