Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar bende öbür ay 3.ncü aşılamamı yaptıracam inşallah büyük allahım dilediginizi elinize verir.

insan bişeyi çok beklerse inatlaşıyo olmamamk için:sinifsinif:biraz oluruna bırak bişeyler yoluna daha çabuk girir inş..

kızlar normalde benim bu ay aşılamam yapılacaktı ama nedense ilk defa adetim geçikti ve geç oldu aşılamam öbür aya kaldı bişey soracaktım sizlere aşılamadan sonra tabletmi kullanılıyor yani illa bi ilaç kullanılıyormu ben 2 aşılamamdada kullanmadım doktorum bişey vermedi bana

ben bunu adet olmak için iğne şeklinde vuruldum
demek ki döneme göre farklı etki ediyor
adetim de geldi çok şükür bu akşam
sanırım pazartesi başlıcaz

bazı arkadaşlarıma bebek aspirini,folik asit falanda veriyorlar mış

birde aşılamadan önce d.kontrol hapı alanda varmış sizlerden alan oldu mu

selam kızlar bende öbür ay 3.ncü aşılamamı yaptıracam inşallah büyük allahım dilediginizi elinize verir.

sagol canım bende 3.aşılamayı yaptırdım bekliyorum 18. sonuç belli oluacak.

canım ben 3. kez yaptım 2.kez aşılamadan sonra tablet verdi.bebeiş olursa tutunsun diyeymiş,zaten bu doktorları anlamak mümkün değil kimi veriyo kimi vermiyo, bir tanesinde,de vermedi.neden dedim?bu ay kulanma dedi 2.aşılamayı üst üste yaptırmıştım ilk ay içtim ikinci ay içmedim bir ay bekletti vucudun dinlensin dedi.üçüncü aşılamayı yaptıktan sonra yine tablet verdi.

slm canım ben aşılamadan önce,doğum kontrol hapı kullandım.yumurtalıklarım,da kist vardı onun işlevi kisti yok etmesi 1.kutu içiyorsun.ben doktora folik asit içiym içersinde anne adaylarına yarar sağlayacak besinler varmış, bir çok kişi içiyor dedim hayır içme yok öyle bişey dedi.bebek asbirinide kanı sulandırma özelligi var aşılamadan önce bazıları içiyor.

bebek asbirini kanı sulandırıyor bebek oluşumunu degilde,tutunmasını kolaylaştırıyormuş.rahimde kan pompalandıkça tutunma kuvvetini artırıyormuş.

kızlar biraz önce doktordan geldim ALLAH'IMA ÇOK ŞÜKÜR
2 günde mucize gibi yumurtam gelişmiş.
bugün gece yarısı çatlatma iğnem vurulacak
salı günüde Allah'ım izin verirse aşılamam yapılacak.
Allah'ım sen büyüksün herşeyin hayırlısını ver Yarabbim.
İnşallah hepimizin yüzünü güldürsün.
Sizler içinde kendim içinde hep hayırlısını diliyorum.

adet olmak için vyrylduğun iğne duphaston mu????
peki iğneden kaç gün sonra adet oldun???
iğneyi sadece bi kez mi vuruluyorsun.
benim de bugün 36. gün ümitli değilim gebelikten test de yapmadım.yarın kan verneye gidiceeem hayırlısı olsun bakalım.
belki bende iğne vurdururum onun için sordum canım.tşk ederim

ayy canım ben karştrdım benim iğnenin adı puroginex miş:bbo:
kusura bakma kafa kalmadı bende bu arada:)
ama ilacın üstünde progesteron tedaviisnde yazıyor
neyse..ben iğneyi olduğum gün leke geldi o leke öyle 1 hafta devam etti
5 gün sonrada adetim tam söküldü
evet sanada yapabilir dr un adet olablmen için
ama ınş gerek kalmazda hamilesindir:Saruboceq:

evet hayat mucizeler,le dolu her an herşey olabiliyor.sevindim canım sende aşılamanı yaptırıp bekleme sürecine gireceksin,bizler gibi allah,ım hepimizin kucaklarını doldursun. bizler gibi isteyip bekleyen herkezin yüzünü güldürsün.

kızlar derde derman 1 tane yumoşum istenilen büyüklüğe ulaşmış Allah izin verirse Pzt. aşılamam yapılacak çok şükür,...kaydirigubbakcemile3:umursamaz::lepi:

ayyy çok sevindim canım hadi bakalımmm inş. tutar aşılamanda bebişine kavuşursun. dualarımız seninle.

Oleeeeey Cuma günü aşılamam yapılıyor :teytey:

Dün adetin 13. günüydü biri 11,5 mm diğeri 12 mm olmuş yumurtaların, salı günü 15 olur cuma da 18-19 olur ve aşılamanı cuma günü yaparız dedi doktor. Ben şok oldum küçük geldi bana boyutları ve hemen büyür mü diye tereddütüm vardı :uhm:. Üstüne basa basa sordum "ya büyümez bu boyutta kalırsa" diye. Ben polikistik overlıyım buna göre 12 mm iyiymiş, büyümeye devam edeceğini gösterirmiş, rahatladı içim. Salı tekrar kontrol var son kez... İnşallah ilk denemede tutar. :Saruboceq: Ben buraya kadar bile gelememiştim, şimdi yumurta büyümüş aşılama olacak falan dendikçe kalbim fırlıyordu yerinden bu bile yetti, hamile kalsam nolurum kim bilir. ohaoldumsmile
Hepimizin şansı bol olsun, bebeklerimize kavuşalım inşallah :Saruboceq:

mrb kızlar ben en başından kendimi alıştırdım olmayacağına ama insan ister istemez umut ediyor işte:çok üzgünüm:sonucu almaya gitmedim bile annem gitti.tüm duygularım alınmış gibi fakat içimde tuhaf bi boşluk var kırgınlık gibi.belkide tüm çabalar boş bilmiyorm sonuç olarak zor ya kıslar çok zor..çaresizlik beter bi duygu Allah kimseye yaşatmasın hayal kırıkları batmasın artık canımıza.... herkese iii akşamlar..

güsel haberler vermek isterdim ama bugün 14.gün bitti hala hastalanmadım fakat az önce test yaptırdım maalesef sonuç negatif.şu an hiç bişey hissetmiyorum

Ama belli olmazki idrar testinde. Yani şurdan biliyorum, 12. günden itibaren kanda çıkar 20. günden itibaren de idrar testinde. Emin olamazsın, umudunu yitirme bence, hoş umutlanma da ama belli değil nihayetinde kendini strese sokma 1-2 gün daha bekle. Hatta yarın kan tahlili yaptır, hiç olmazsa beklen biter. Sonuç ne ise biran önce kendini ona hazırlarsın, kafan rahat olur. Üzme nolur kendini....:gitme:

Ben idrar sanmıştım pardon.

Sonuç alındığında ne halde olduğumuzu bizden başka kimse bilemez. Umut edecek hiçbir şey kalmıyor, belkiler yok... Ama sadece bu ay için bitiyor herşey. hemen devam ediyor tedaviler, ümitler. Bu böyle gidecek taa ki olana kadar. O gün her şeyi unutacağız, sanki dün denedik bu gün hamile kalmışız gibi olacak, emin ol.

Bu gün içini boşaltıp zehirini atacak her ne varsa yap ama yarın toparlanmış ol ve tekrar başla anne olma yolunda ilerlemeye....

canım zaten kan testi yaptırdımmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…