ilk aşılamamı dün oldum.bende polikistik over var.başka hiçbir sorunumuz yok.sizce tutma olasılığı yüksek midir?
canım benim ilaçlar dr ücreti falan dahil 500 gibi tuttu
kızlar aşılama için ne kadar para harcadınız benimle paylaşırmısınız. drum hamile kalabilirsin dediği halde kalamadım birkaç ay sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi nasip olursa.
canım bence hiçkendini dinleme çünkü psikolojik olrak insan çok etkileniyo ve en küçük bişeyi hamilliğe yoruyo.başka şeyler düşünmeye çalışş.zor olduğunu biliyorm ama en azından dene..inş güsel olur...slmmm kızlarr off beklemek cok zor deryaa senın adet gunu kac canım nıe beklıyorsun suan yaptırsan bıle cıkar sonuc ınsallahh tutmustur....
ben sunu merak edıyorum belırtıler varmıı ne hıssedıyorsunuz offf bende belırtıler azda olsa var hıc yoktan goguslerım 10 gundur sıs ve damarlar bayaagı bellı oldu.....
sizdeki belırtıler nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim aşılamayı doktor 24 saat sonra yaptı ilk defa duyuyorum böyle bişeyy bide 11. gün ben aşılama oldum.hayırlısı bakalım inşallah hepimizn tutar...bu arada beim 3. aşılamam
merhaba kızlar
bende bu ay inşallah aşılamaya başlıcam dün adet oldum yarında doktora gidiyorum bakalım neler olucak inşallah bu sefer gelir meleklerimiz rabbim bu yolda hepimize sabır azim ve güç versin kızlar
inşallah bizde bu kadar bekeleyişin ve sabrın sonunda meleklerimizle mükafatlandırılıcaz.
kılzar hangi ilaçları kullanıyorsunuz fiyatları ne kadar bana yardımçı olurmusunuz
canım kaç zamandır korunmuyosun?eger çok olmadıysa biras daha bekle..benim aşılama 500 gibi tuttu.(dr ilaç)
canım ben o ilacı ilk aşılamada kullandım 16.günü hasta oldum akşamı sen yarın veya 1.gün sonra hasta olursun. hiç hasta olmasan sonuç yanlış çıkmış olsa ne seviniriz canın sagolsun arkadasım iyi geceler allah rahatlık versin.
selam kızlar bende cumaretsi aşılama yaptırdım şimdi beklemedeyim ama çok ağrılarım var sizinde olmuşmuydu?
slm canım yarın gidecez hayırlısıyla dr neyi ön görürse aşılama veya tüp gideçeğiz bakalım hayırlısı allah kimseyi yanlış ellere düşürmesin bu arada senin bütün yazılarını okudum içimden bi ses sanki bu seferki tutu diyor işallah tutar[/QUOTEh]
teşekkür edrim canım inşallah tutar diyorum ama elden bişey gelmez bekleyip görücem. allah hepimizin yardımcısı olsun evet doktorda önemli işini iyi yapan güvenilir temiz bir yer olursa insan kendini emin ellerde hissediyor.birde hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz uzun yorucu ve piskoljik olarakta yıpratıcı. güzel olan yanlız degiliz birbirlerimizle yazışıp dertleşiyoruz inşallah nu sayfadan güzel yazılar yazmakta kısmet olur bizlere.
canım ya ben çok heyecanlıyım senin adına daha öncede dedim sanki bu sefer hamiş olacak gibisinhihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:
slmmm kızlarr off beklemek cok zor deryaa senın adet gunu kac canım nıe beklıyorsun suan yaptırsan bıle cıkar sonuc ınsallahh tutmustur....
ben sunu merak edıyorum belırtıler varmıı ne hıssedıyorsunuz offf bende belırtıler azda olsa var hıc yoktan goguslerım 10 gundur sıs ve damarlar bayaagı bellı oldu.....
sizdeki belırtıler nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim aşılamayı doktor 24 saat sonra yaptı ilk defa duyuyorum böyle bişeyy bide 11. gün ben aşılama oldum.hayırlısı bakalım inşallah hepimizn tutar...bu arada beim 3. aşılamam[/QUO
merhaba kızlar
niye öyle bişey yaptıki senin doktor yumurtalarının büyümesi 14.günü buluyor ayrıca aşılamada en uygun zaman çatlatma ignesinden sonraki 36,ncı saat senin kaç mm olmuştu yumuran?ve kaç adet oluşmuştu bence çok erken yapmış ben 1.ayda adet oluyorum ama senin adetinde düzensizlik varsa bilemem sormadınmı neden erken yapıyoruz diye?ayy bu doktorlar ben anlayamıyorum kızlar agazlarından lafı zorla alıyoruz.
bende bu ay inşallah aşılamaya başlıcam dün adet oldum yarında doktora gidiyorum bakalım neler olucak inşallah bu sefer gelir meleklerimiz rabbim bu yolda hepimize sabır azim ve güç versin kızlar
inşallah bizde bu kadar bekeleyişin ve sabrın sonunda meleklerimizle mükafatlandırılıcaz.
kılzar hangi ilaçları kullanıyorsunuz fiyatları ne kadar bana yardımçı olurmusunuz
inşallah canım allah bütün bekleyen kızlara birer melek göndersin güldürsün yüzümüzü sevindirsin bizi amin.sende problem ne?infertilite gurubundaysan klomen 10.TL igne ovitrelle 85TL aşılamadan sonra bütün doktorlar vermiyor ama duphaston 10.TL pregly ignesi ucuz ama piyasada yok oda 30.TL eger ilaç derse doktorun 105.TL buluyor
cnm 3,5 yıllık evliyim sadece 1 ay korunduk birde arada 1-2 ay felan. dr olur diyor başka bişey demiyor geçen yaz aşılama olsak dediğimizde 1 sene daha bekleyelim sonra dedi. bende etrafımdaki kişilerden bıktım onlara neyse benim çocuğum sorum kimde diye sorup duruyorlar sorum kimsede yokki ama cnm sıkılıyor işte. inşallah bizlerde birgün bebişlerimizi kucağımıza alırız
yormuyorum canım oturduğum yerden işlerimi hallediyorum valla :umursamaz:[uhde canım nasıl gidiyo.?yormuyosun demi kendini.
slm kıslar ya üzmeyelim kendimizi strese yenilmeyeleim biliyosunuz çok etkiliyo..bizler iii düşünelim iii olsun hem çok iyi. saten kısmette varsa er geç gelir meleklerimiz...niye yazdım bunu ne bileyim şöyle bi okudumda tüm msjları hepimiz aynı oldumu olmadı mı belirti var mı yok mu..eet insan ister istemez bi beklenti içine giriyo ama canımız sağolsun yuvamızda huzurlu olalım..sonrasınıda allah bilir..
yormuyorum canım oturduğum yerden işlerimi hallediyorum valla :umursamaz:
haklısın stres ve üzüntü herşeyi alıp götürüyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?