Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deryacım seninde az kaldı sonucu öğrenmene bir değişiklik falan varmı hissettiğin

kızlar aşılama için ne kadar para harcadınız benimle paylaşırmısınız. drum hamile kalabilirsin dediği halde kalamadım birkaç ay sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi nasip olursa.

canım kaç zamandır korunmuyosun?eger çok olmadıysa biras daha bekle..benim aşılama 500 gibi tuttu.(dr ilaç)

canım bence hiçkendini dinleme çünkü psikolojik olrak insan çok etkileniyo ve en küçük bişeyi hamilliğe yoruyo.başka şeyler düşünmeye çalışş.zor olduğunu biliyorm ama en azından dene..inş güsel olur...

benim aşılamayı doktor 24 saat sonra yaptı ilk defa duyuyorum böyle bişeyy bide 11. gün ben aşılama oldum.hayırlısı bakalım inşallah hepimizn tutar...bu arada beim 3. aşılamam

neden 24 saat sonraki 36 olması gerekiyo.sormadınmı dra.vardır bi bildiği ama genede bi açıklama iyi olur.

canım ben 1 kez aşılama yaptım. adetin 5.günü yumurtaları uyarmak için bi ilaç kullandım adını hatırlamyrm 5 gün sürdü sonrada aşılama günü progestana başladım. toplamda dr ilaç falan 500 gibi tuttu..hayırlısıyla başlamışsın inş sonuş sevindirici olur..

canım kaç zamandır korunmuyosun?eger çok olmadıysa biras daha bekle..benim aşılama 500 gibi tuttu.(dr ilaç)

cnm 3,5 yıllık evliyim sadece 1 ay korunduk birde arada 1-2 ay felan. dr olur diyor başka bişey demiyor geçen yaz aşılama olsak dediğimizde 1 sene daha bekleyelim sonra dedi. bende etrafımdaki kişilerden bıktım onlara neyse benim çocuğum sorum kimde diye sorup duruyorlar sorum kimsede yokki ama cnm sıkılıyor işte. inşallah bizlerde birgün bebişlerimizi kucağımıza alırız

canım benim ne güsel bi hayal. ama hayal işte.. aynen dün bıraktım hapı bugün hasta oldum..ama çok farklı oldu yaa iki gündür kuru sancı çektim benim hiç olmazdı. galiba ilaçlar adeti değiştiriyo.seninde olmuşmuydu böyle

selam kızlar bende cumaretsi aşılama yaptırdım şimdi beklemedeyim ama çok ağrılarım var sizinde olmuşmuydu?

canım aşılama günü ve 5 gün sonrasına kadar hiçbişey yoktu ama 6.günden sonra kasık karın agrım çok olmuştu 3 gün falan sürdü.sonrada herşey bitti saten((((((inş sen hayırlısıyla alırsın bebişini:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim 14.günüm aslında belli oldu ama ben test yaptırmıyorum nedenine gelince 2.kez hayal kırıklıgı yasadıgım için korkuyorum negatif sonuç görmektense hasta olmayı beklemek daha iyi olur diye düşünüyorum benim perşembe belli olur 16 günü hasta oluyorum onun için sevinemiyorum

canım doktorlar korunmasız 1 yıllık ilişkiden donra tedaviye başlıyo aslında ama anladıım kadarıyla sizin sorun sebebi bilinmeyen interfilite.bende 7 yıllık ewliyim başlarda hiç istemedik ama sorun oldunu hep biliyoduk dra falanda gitmedik ööle tam 7 yıl geçti ..dediğin gibi kendimize dert annatıtoruz ama çevre çok can sıkıyo((

canım aslında sana yazmıştım ama muglaya yazmışım gibi görünüyo msj..nese yine yazayım tatlım sanki senin aşılama tutacak bebiş gelecek gibi hissediyorum yaa.:lepi::lepi:hihoyyythihoyyytbencede adet gününü bekle tabi bekleyebilirsen ve lütfen umutsuz olma arkadaşım..

slm kıslar ya üzmeyelim kendimizi strese yenilmeyeleim biliyosunuz çok etkiliyo..bizler iii düşünelim iii olsun hem çok iyi. saten kısmette varsa er geç gelir meleklerimiz...niye yazdım bunu ne bileyim şöyle bi okudumda tüm msjları hepimiz aynı oldumu olmadı mı belirti var mı yok mu..eet insan ister istemez bi beklenti içine giriyo ama canımız sağolsun yuvamızda huzurlu olalım..sonrasınıda allah bilir..

[uhde canım nasıl gidiyo.?yormuyosun demi kendini.
yormuyorum canım oturduğum yerden işlerimi hallediyorum valla :umursamaz:

haklısın stres ve üzüntü herşeyi alıp götürüyor canım

yormuyorum canım oturduğum yerden işlerimi hallediyorum valla :umursamaz:

haklısın stres ve üzüntü herşeyi alıp götürüyor canım

en iyisi hem biraaz dinlenmiş olursun bu sayedekaydirigubbakcemile2 ceviz fındık tutunmayı arttırıyomuş bende işe yaramadı ama sen genede dene canım

karalahanax canım 7 yıldır mı olmuyor sizin bebişiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…