en iyisi hem biraaz dinlenmiş olursun bu sayedekaydirigubbakcemile2 ceviz fındık tutunmayı arttırıyomuş bende işe yaramadı ama sen genede dene canım
ağzım hiç boş durmuyo valla canım yiyorum hepsinden obur oldum sırnaşık şey
buarada kıslar ben bişeye karar verdim bizde sorun eşimin sperm kalitesiydi.hareketli çok az onun için aşılama yapmıştık. bitkisel bi ilaç varmış sperm kalitesini arttırıcı 1 ay kullanması gerekiyomuş zaten bende 2.aşılamaya hemen geçmeyi düşünmüyordm. ne dersiniz bu fikrebilmiyorumkismile
canım doktorlar korunmasız 1 yıllık ilişkiden donra tedaviye başlıyo aslında ama anladıım kadarıyla sizin sorun sebebi bilinmeyen interfilite.bende 7 yıllık ewliyim başlarda hiç istemedik ama sorun oldunu hep biliyoduk dra falanda gitmedik ööle tam 7 yıl geçti ..dediğin gibi kendimize dert annatıtoruz ama çevre çok can sıkıyo((
sorma canım şu çavredekileri neden yapmıyosun neden yapmıyosun, sanki oluyoda biz yapmıyoruz bide bilseler olmuyo ooooo artık anlat anlatabilirsen.bilenlerde öyle yap şöyle yap yaşamadıkları için bilmiyorlar yaşadıklarımızı nelere gögüs gerdigimizi atıp tutuyorlar bol kaseden zaten canımız sıkkın bide onlar sıkıyorlar
[
bence doğru düşünmüşsün canım keçiboynuzu kürünü denedin mi çok faydası oluyor onun canım
canım eşin kullansın bir ay sonra tekrar deneyin acele etme hem sen dinlenmiş olursun. ilaç eczanelerde,mi satılıyor ona dikkat et eczaneden al diger türlü insan güvenemiyor. birde keçiboynozu iyi diyorlar aklında bulunsun canım hakına hayırlısı.
sorma canım şu çavredekileri neden yapmıyosun neden yapmıyosun, sanki oluyoda biz yapmıyoruz bide bilseler olmuyo ooooo artık anlat anlatabilirsen.bilenlerde öyle yap şöyle yap yaşamadıkları için bilmiyorlar yaşadıklarımızı nelere gögüs gerdigimizi atıp tutuyorlar bol kaseden zaten canımız sıkkın bide onlar sıkıyorlar
slm kızlar ben bugün 5.30da aşılamamı oldum korktuğum kadar zor değil hatta hiç canım yanmadı 5dklık bir işlem işallah bebişimde tutunur ya bana rapor çıkarmadılar yeni yürürlüğe göre 24yaşında olmam gerekliymiş öylemi
kızlar aşılama için ne kadar para harcadınız benimle paylaşırmısınız. drum hamile kalabilirsin dediği halde kalamadım birkaç ay sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi nasip olursa.
buarada kıslar ben bişeye karar verdim bizde sorun eşimin sperm kalitesiydi.hareketli çok az onun için aşılama yapmıştık. bitkisel bi ilaç varmış sperm kalitesini arttırıcı 1 ay kullanması gerekiyomuş zaten bende 2.aşılamaya hemen geçmeyi düşünmüyordm. ne dersiniz bu fikrebilmiyorumkismile
O ilaç selenyum E vitamini mi? Eğer oysa direk alın. Forumda biri yazmıştı yazıyı bulamam ama iyi hatırlıyorum. Eşinden hiç sperm elde edememişler, 1 ay kullanmış bu vitamini 28 sperm elde edilmiş 1 ay içinde. Bize az gelebilir belki rakam ama onlar için büyük bir ölçü, hiç yok nihayetinde. Benim gittiğim merkezde de sorun olsun olmasın her erkeğe veriliyor. Eşimde kullandı, biraz kudurtucu oluyormuş :kedi: Ben doktoruna sor o da kabul ederse kullanın derim, sen biraz araştır istersen canım.
O ilaç selenyum E vitamini mi? Eğer oysa direk alın. Forumda biri yazmıştı yazıyı bulamam ama iyi hatırlıyorum. Eşinden hiç sperm elde edememişler, 1 ay kullanmış bu vitamini 28 sperm elde edilmiş 1 ay içinde. Bize az gelebilir belki rakam ama onlar için büyük bir ölçü, hiç yok nihayetinde. Benim gittiğim merkezde de sorun olsun olmasın her erkeğe veriliyor. Eşimde kullandı, biraz kudurtucu oluyormuş :kedi: Ben doktoruna sor o da kabul ederse kullanın derim, sen biraz araştır istersen canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?