Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
en iyisi hem biraaz dinlenmiş olursun bu sayedekaydirigubbakcemile2 ceviz fındık tutunmayı arttırıyomuş bende işe yaramadı ama sen genede dene canım

ağzım hiç boş durmuyo valla canım yiyorum hepsinden obur oldum sırnaşık şey

buarada kıslar ben bişeye karar verdim bizde sorun eşimin sperm kalitesiydi.hareketli çok az onun için aşılama yapmıştık. bitkisel bi ilaç varmış sperm kalitesini arttırıcı 1 ay kullanması gerekiyomuş zaten bende 2.aşılamaya hemen geçmeyi düşünmüyordm. ne dersiniz bu fikrebilmiyorumkismile

[
bence doğru düşünmüşsün canım keçiboynuzu kürünü denedin mi çok faydası oluyor onun canım

canım eşin kullansın bir ay sonra tekrar deneyin acele etme hem sen dinlenmiş olursun. ilaç eczanelerde,mi satılıyor ona dikkat et eczaneden al diger türlü insan güvenemiyor. birde keçiboynozu iyi diyorlar aklında bulunsun canım hakına hayırlısı.

sorma canım şu çavredekileri neden yapmıyosun neden yapmıyosun, sanki oluyoda biz yapmıyoruz bide bilseler olmuyo ooooo artık anlat anlatabilirsen.bilenlerde öyle yap şöyle yap yaşamadıkları için bilmiyorlar yaşadıklarımızı nelere gögüs gerdigimizi atıp tutuyorlar bol kaseden zaten canımız sıkkın bide onlar sıkıyorlar

haklısın valla deryacım bu güne kadar kimse bilmiyodu onda bile baya zorlanıyodum laflara cevap vermekten, ameliyat olduktan sonra öğrendi çoğu şimdi dillerinden nasıl kurtulacam diye onun telaşı sardı valla benide,bir bilseler neler yaşıyoruz ne mücadele veriyoruz hem kendi içimizde hem eşimize karşı hem çevreye karşı ancak bunları yaşayan bilir yaşayanlar anlar bizleri Allahım en kısa zamanda versin bebişlerimizi inş..:Saruboceq:

deryacığım denedik canım onu bi yıl kullandı ama çok fayda olmadı.bu ürün izmirde satılıyomuş bugün görüştüm %99 garanti diyo tabi kimse malını kötülemez ama samimi geldi olmazsa sipariş vermeden önce yerinde gidip bakılır ben gidemem ama arkadaş var ona rica ederim en azından nasıl bi mekan ögrenilir.kafada bissürü şey geçiyo..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

slm kızlar ben bugün 5.30da aşılamamı oldum korktuğum kadar zor değil hatta hiç canım yanmadı 5dklık bir işlem işallah bebişimde tutunur ya bana rapor çıkarmadılar yeni yürürlüğe göre 24yaşında olmam gerekliymiş öylemi

kimi görsem bebek var mı bebek var mı valla bazen diyorum heralde kasti yapıyollar.insanı sinir ediyolar imdaaaaaaaaaaaat diye bağırasım geliyo. ama herşeyde olduğu gibi onlarıda takmamayı ögrendik galiba. biz nelerle uğraşıyoruz ama demi.

hadi hayırlısı canım inş başladığı gibi güsel biter. dinlen güselce iş falan yapm.senin kaçıncı aşılaman?

kızlar aşılama için ne kadar para harcadınız benimle paylaşırmısınız. drum hamile kalabilirsin dediği halde kalamadım birkaç ay sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi nasip olursa.

Aşılama 1000 TL. , çatlatma iğnesi 150 TL canım, ama sigortadan falan yararlanmadım yararlanmak isteyene daha ucuzdur belki. Aşılamam 2 gün sonra, aşılama sonrası ilaçlar ne tutuyor bir fikrim yok bu yüzden.

O ilaç selenyum E vitamini mi? Eğer oysa direk alın. Forumda biri yazmıştı yazıyı bulamam ama iyi hatırlıyorum. Eşinden hiç sperm elde edememişler, 1 ay kullanmış bu vitamini 28 sperm elde edilmiş 1 ay içinde. Bize az gelebilir belki rakam ama onlar için büyük bir ölçü, hiç yok nihayetinde. Benim gittiğim merkezde de sorun olsun olmasın her erkeğe veriliyor. Eşimde kullandı, biraz kudurtucu oluyormuş :kedi: Ben doktoruna sor o da kabul ederse kullanın derim, sen biraz araştır istersen canım.

dediğim bitkisel bi ilaç canım ya nette buldum hemen aradım izmirde bi yer ama nasıl bilmiyorum %99 garanti veriyolar.eşime söledim uğraşma bööle şeylerle diyo senin dediğin ilaç iyise ondan alırız bi sorayım dra.

ya ben drumu değiştiricm galiba aşılama süreçlerini okuyorum her doktor neredeyse en az iki yumurta oluşması için uğraşmış bende 1 yumurta vardı eşimin prblemi olduğunu bilidiği hald eherhangi bi ilaç önermedi.kafam karışıktı zaten tam oldukafamçokkarıştı

drun adetin 3.günü başlattığı ilacı kimse kullanmamış çünkü duymadım neredeyse hepiniz benzer ilaçları almışsınız benim sizle ortak tek ilacım progestan ne yapsam ki.aman yaa basen diyorum boşver olursa olsun yoksada yok diye ama gerisi yok...

Bu gün son kontrol yapıldı, cuma denilen aşılama perşembeye alındı büyümüş benimki. Tel yumurta gelişmiş, baya astıydım suratımı tek lduğunu duyunca ama doktor polikistik overlı olduğun için tek yumurta asıl önemli olan, çok olsaydı istediğim sonucu alamazdım dedi. Sevindim akabinde opuyorumnanaktan
Bu akşam da çatlatma iğnemi vuruldum, feci bir gazım var mirmirmirmir Aman olsun, hiç mızmızlanmıyorum, her şeye razıyım. Yeter ki gelsin bu ay beklenenim :Saruboceq:

Uhte dikkat et kendine nolur bol booooool dinlen. İnşallah mart ayı anne aday adayları olarak muradımıza ereceğiz. Umarım, dilerim, İnşallah..... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…