Bu gün son kontrol yapıldı, cuma denilen aşılama perşembeye alındı büyümüş benimki. Tel yumurta gelişmiş, baya astıydım suratımı tek lduğunu duyunca ama doktor polikistik overlı olduğun için tek yumurta asıl önemli olan, çok olsaydı istediğim sonucu alamazdım dedi. Sevindim akabinde opuyorumnanaktan
Bu akşam da çatlatma iğnemi vuruldum, feci bir gazım var mirmirmirmir Aman olsun, hiç mızmızlanmıyorum, her şeye razıyım. Yeter ki gelsin bu ay beklenenim :Saruboceq:
canım inş hayırlısıyla olur isteğin.seninle birkilte herkesin.sevindim yumoşun büyümesine..
dediğim bitkisel bi ilaç canım ya nette buldum hemen aradım izmirde bi yer ama nasıl bilmiyorum %99 garanti veriyolar.eşime söledim uğraşma bööle şeylerle diyo senin dediğin ilaç iyise ondan alırız bi sorayım dra.
drun adetin 3.günü başlattığı ilacı kimse kullanmamış çünkü duymadım neredeyse hepiniz benzer ilaçları almışsınız benim sizle ortak tek ilacım progestan ne yapsam ki.aman yaa basen diyorum boşver olursa olsun yoksada yok diye ama gerisi yok...
Ben kullandım adetin 3. günü Klomen, 5 gün kullandım. Buysa eğer bahsettiğin?
haklısın valla deryacım bu güne kadar kimse bilmiyodu onda bile baya zorlanıyodum laflara cevap vermekten, ameliyat olduktan sonra öğrendi çoğu şimdi dillerinden nasıl kurtulacam diye onun telaşı sardı valla benide,bir bilseler neler yaşıyoruz ne mücadele veriyoruz hem kendi içimizde hem eşimize karşı hem çevreye karşı ancak bunları yaşayan bilir yaşayanlar anlar bizleri Allahım en kısa zamanda versin bebişlerimizi inş..:Saruboceq:
deryacığım denedik canım onu bi yıl kullandı ama çok fayda olmadı.bu ürün izmirde satılıyomuş bugün görüştüm %99 garanti diyo tabi kimse malını kötülemez ama samimi geldi olmazsa sipariş vermeden önce yerinde gidip bakılır ben gidemem ama arkadaş var ona rica ederim en azından nasıl bi mekan ögrenilir.kafada bissürü şey geçiyo..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kimi görsem bebek var mı bebek var mı valla bazen diyorum heralde kasti yapıyollar.insanı sinir ediyolar imdaaaaaaaaaaaat diye bağırasım geliyo. ama herşeyde olduğu gibi onlarıda takmamayı ögrendik galiba. biz nelerle uğraşıyoruz ama demi.
slm kızlar ben bugün 5.30da aşılamamı oldum korktuğum kadar zor değil hatta hiç canım yanmadı 5dklık bir işlem işallah bebişimde tutunur ya bana rapor çıkarmadılar yeni yürürlüğe göre 24yaşında olmam gerekliymiş öylemi
Bu gün son kontrol yapıldı, cuma denilen aşılama perşembeye alındı büyümüş benimki. Tel yumurta gelişmiş, baya astıydım suratımı tek lduğunu duyunca ama doktor polikistik overlı olduğun için tek yumurta asıl önemli olan, çok olsaydı istediğim sonucu alamazdım dedi. Sevindim akabinde opuyorumnanaktan
Bu akşam da çatlatma iğnemi vuruldum, feci bir gazım var mirmirmirmir Aman olsun, hiç mızmızlanmıyorum, her şeye razıyım. Yeter ki gelsin bu ay beklenenim :Saruboceq:
Uhte dikkat et kendine nolur bol booooool dinlen. İnşallah mart ayı anne aday adayları olarak muradımıza ereceğiz. Umarım, dilerim, İnşallah..... :Saruboceq:
Bizdeki bitkisel vitamin reçeteyle falan satılmıyor, doktorun dediğine göre sperm kalitesini arttırıyormuş. Adı da Nutriway Selenyum E. Amway ürünleri var ya, bu da o markanın ürünüymüş. Sen araştır ama kendin daha iyi bilirsin
hadi hayırlısı canım sende bekleyenler grubuna katıldın inş. iyi sonuç alırsın:Saruboceq:slm kızlar ben bugün 5.30da aşılamamı oldum korktuğum kadar zor değil hatta hiç canım yanmadı 5dklık bir işlem işallah bebişimde tutunur ya bana rapor çıkarmadılar yeni yürürlüğe göre 24yaşında olmam gerekliymiş öylemi
Uhte dikkat et kendine nolur bol booooool dinlen. İnşallah mart ayı anne aday adayları olarak muradımıza ereceğiz. Umarım, dilerim, İnşallah..... :Saruboceq:
inşallah canım yaa bizimde yüzümüz güler eşlere gelince onlarda istiyorlar olmayınca haliyle neden niçin soruları başlıyor hiç olmazsa soruları başlıyor cevabı olmayan. akrabalar komşularda bebek yokmu niye yapmıyosun düşünmüyorum demekten bıktım
insan haliyle yıkılıyor zaten bizim kendi içimizde verdıgimiz savaşlar yetiyorda artıyor testi yaptırmadım canım yarın veya perşembe hasta olmazsam yaptırırım içimde hiç heyacan yok nedense bilemiyorum bir buçuk yıldır doktora gidip negatif sonuç görmekten yoruldum
haklısın canım inş. bizlerinde yüzü gülecek en kısa zamanda:Saruboceq:
inş. sonucun iyi olur canım seviniriz hep birlikte :Saruboceq:
a.sa.shayırlı olsun canım13 martta doktorum 3 yumurtan var iyi gelişmiş ama daha gelişimi tamamlamamış dedi, ptesiyi bekleyelim çatlatma iğnesi için dedi. Zor geçen hafta sonunun ardından 15inde kontrole gittim. Doktorum "çok güzell, iğneye gerek kalmadı vücudun ilaca çok güzel tepki vermiş, kendi işini kendi yapmış" dedi :)) çatlatma iğnesi olmadan (ve tabiki yan etkilerinden de kurtulmuş oldum) alelacele dün sabah ilk aşılamamızı oldukhem çok umutluyum hem de olumsuz sonuç ihtimaline karşı kendimi fazla kandırmamaya çalışıyorum.
aşılama hakikaten ağrısız, sızısız, kısacık, 5dk, süren bir işlem.
rahim filmi çektirirken çok zorlanmıştım doğrusu, ama hiç alakası yok :) çok rahat geçti.
dün dinlendim, bugün çalışıyorum.
28 martta adet kanaması başlayacak (hesaba göre) ve başlasa da başlamasa da 30martta kan tahlili yaptıracağım.
bizim için de bekleme süreci başladı.... hadi bismillah!
umarım o beklenen adetin gelmez13 martta doktorum 3 yumurtan var iyi gelişmiş ama daha gelişimi tamamlamamış dedi, ptesiyi bekleyelim çatlatma iğnesi için dedi. Zor geçen hafta sonunun ardından 15inde kontrole gittim. Doktorum "çok güzell, iğneye gerek kalmadı vücudun ilaca çok güzel tepki vermiş, kendi işini kendi yapmış" dedi :)) çatlatma iğnesi olmadan (ve tabiki yan etkilerinden de kurtulmuş oldum) alelacele dün sabah ilk aşılamamızı oldukhem çok umutluyum hem de olumsuz sonuç ihtimaline karşı kendimi fazla kandırmamaya çalışıyorum.
rahim filmi çektirirken çok zorlanmıştım doğrusu, ama hiç alakası yok :) çok rahat geçti.
28 martta adet kanaması başlayacak (hesaba göre) ve başlasa da başlamasa da 30martta kan tahlili yaptıracağım.
13 martta doktorum 3 yumurtan var iyi gelişmiş ama daha gelişimi tamamlamamış dedi, ptesiyi bekleyelim çatlatma iğnesi için dedi. Zor geçen hafta sonunun ardından 15inde kontrole gittim. Doktorum "çok güzell, iğneye gerek kalmadı vücudun ilaca çok güzel tepki vermiş, kendi işini kendi yapmış" dedi :)) çatlatma iğnesi olmadan (ve tabiki yan etkilerinden de kurtulmuş oldum) alelacele dün sabah ilk aşılamamızı oldukhem çok umutluyum hem de olumsuz sonuç ihtimaline karşı kendimi fazla kandırmamaya çalışıyorum.
kıslar ya iki gündür otlara sardım malum.çakşır otu diye bişey varmış bayağı etkili falan diyolar ama sizin bi bilginiz var mı?
amin, hepimize kolay gelsin... :)
ayakta kalmıyorum fazla ama... koşturmak, ağır kladırmak, üşütmemek... inşallah unutmam
bu konuda kendimi koruyabilmeyi umuyorum.
aslında yaklaşık iki yıldır çabalıyoruz ama hiç bukadar yakın hissetmemiştim kendimi mutlu sona
canım mutlu olman iyi hissetmen çook güsell ama ben genede çok umutlanma derim ilk aşılamsı tutmamış biri olarak inan ki insan çok kötü hisediyo boşluğa düşüyo gibiamin, hepimize kolay gelsin... :)
ayakta kalmıyorum fazla ama... koşturmak, ağır kladırmak, üşütmemek... inşallah unutmam
bu konuda kendimi koruyabilmeyi umuyorum.
aslında yaklaşık iki yıldır çabalıyoruz ama hiç bukadar yakın hissetmemiştim kendimi mutlu sona
dediğin gibi denemkte fayda var.. sen nasıl oldun canım iyisin demi?[/QUOTE]canım çakşır otunu bende duydum ama hiç alıp denemedik baya etki ettiğini duymuştum bir deneyin isterseniz faydası olmasa söylemezler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?