Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bizdeki bitkisel vitamin reçeteyle falan satılmıyor, doktorun dediğine göre sperm kalitesini arttırıyormuş. Adı da Nutriway Selenyum E. Amway ürünleri var ya, bu da o markanın ürünüymüş. Sen araştır ama kendin daha iyi bilirsin

Ben kullandım adetin 3. günü Klomen, 5 gün kullandım. Buysa eğer bahsettiğin?

trinity bende pko luyum sana dr un kaç ile başladı iğneyi bana 25 ile başladı
bide herkesin aşılama esnasında kullandığı tedavi farklı
mesela ben klomen kullanmıyorum puregon kullanıyorum(tüp bebekte kullanıyorlarmş bazıları)
bugün 2.kez oldum iğnemi alşmak adına ben hast de oluyorum iğnemi..

inşallah canım yaa bizimde yüzümüz güler eşlere gelince onlarda istiyorlar olmayınca haliyle neden niçin soruları başlıyor hiç olmazsa soruları başlıyor cevabı olmayan. akrabalar komşularda bebek yokmu niye yapmıyosun düşünmüyorum demekten bıktım
insan haliyle yıkılıyor zaten bizim kendi içimizde verdıgimiz savaşlar yetiyorda artıyor testi yaptırmadım canım yarın veya perşembe hasta olmazsam yaptırırım içimde hiç heyacan yok nedense bilemiyorum bir buçuk yıldır doktora gidip negatif sonuç görmekten yoruldum

canım napıcaksın umut dünyası başka çaremiz yok arkadasın varsa bakabiliyorsa daha iyi olur öyle şansın varsa baksın birde onu denersiniz.hep mücadele vermekten kafalarımız karma karışık oluyor sperm hareket sayısı için doktorların tavsiye ettigi birşey varmı acaba benim arkadaşım vardı eşinin sperm sayısı ve hareketi düşük olan tüp bebek yaptılar şimdi kızları oldu 6.aylık

benimde en nefret ettigim sözcük bebek yokmu bebek yokmu olsa sanki söylemiycez seni çook iyi anlıyorum canım

evet dogru 24 yaşından küçüksen çıkarmıyorlar tüp bebek içinde rapor alman için 3.aşılama yaptırmış olman ve 3.yıllık evli olman lazım arkadaşım hayırlısı olsun inşallah tutar ilk ve son olur.

slm canım hayırlısı olsun sende yaptırıp bekleme sürecine gireceksin tek olsun ama iyi olsun yumoşun bebeişin tutar ilk denemende inşallah melegin gelir.

canım dediğin ürünü araştırdım başka ürünlerede baktım galiba bu üründen alıcam içim ecz.de satılıyomu?netten alayım dedim ama sadece tlfn bıraktım dönmelerini beklicem.

hadi hayırlısı canım sende bekleyenler grubuna katıldın inş. iyi sonuç alırsın:Saruboceq:

benimde tek yumurtam oluştu canım kısmet olursa tek yumurtaylada tutar zaten hiç üzme kendini içini ferah tut,..
dinlenmeye çalışıyorum ama iş yerinde ne kadar dinlenebilirimki evde kalkmıyorum zaten inş. hakkımızda ne hayırlıysa o olsun artık bizler elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın canım:Saruboceq:

13 martta doktorum 3 yumurtan var iyi gelişmiş ama daha gelişimi tamamlamamış dedi, ptesiyi bekleyelim çatlatma iğnesi için dedi. Zor geçen hafta sonunun ardından 15inde kontrole gittim. Doktorum "çok güzell, iğneye gerek kalmadı vücudun ilaca çok güzel tepki vermiş, kendi işini kendi yapmış" dedi :)) çatlatma iğnesi olmadan (ve tabiki yan etkilerinden de kurtulmuş oldum) alelacele dün sabah ilk aşılamamızı olduk hem çok umutluyum hem de olumsuz sonuç ihtimaline karşı kendimi fazla kandırmamaya çalışıyorum.
aşılama hakikaten ağrısız, sızısız, kısacık, 5dk, süren bir işlem.
rahim filmi çektirirken çok zorlanmıştım doğrusu, ama hiç alakası yok :) çok rahat geçti.
dün dinlendim, bugün çalışıyorum.
28 martta adet kanaması başlayacak (hesaba göre) ve başlasa da başlamasa da 30martta kan tahlili yaptıracağım.
bizim için de bekleme süreci başladı.... hadi bismillah!

a.sa.shayırlı olsun canım
yumoşlar seni üzmemiş. inş sonundada mutlu olursun:CüvCüv: çok dinleme kendini çünkü insan en küçük bişeyi bile gebeliğe yoruyo daha beter psikolojn bozuluyo.çok yorma kendini ayakta fazla kalmamaya çalış bide ağır kaldırma

kıslar ya iki gündür otlara sardım malum.çakşır otu diye bişey varmış bayağı etkili falan diyolar ama sizin bi bilginiz var mı?

amin, hepimize kolay gelsin... :)
ayakta kalmıyorum fazla ama... koşturmak, ağır kladırmak, üşütmemek... inşallah unutmam
bu konuda kendimi koruyabilmeyi umuyorum.
aslında yaklaşık iki yıldır çabalıyoruz ama hiç bukadar yakın hissetmemiştim kendimi mutlu sona

umarım o beklenen adetin gelmez
:CüvCüv:böyle olursun ınş:)))))

hayırlı olsun canım aşılaman inş. bebişine kavuşursun bekleme süreci en sıkıcı dönem oluyor hakkımızda hayırlısı artık

kıslar ya iki gündür otlara sardım malum.çakşır otu diye bişey varmış bayağı etkili falan diyolar ama sizin bi bilginiz var mı?

canım çakşır otunu bende duydum ama hiç alıp denemedik baya etki ettiğini duymuştum bir deneyin isterseniz faydası olmasa söylemezler sanırım

inş. istediğine kavuşursun canım biraz dikkat etmelisin yinede

canım mutlu olman iyi hissetmen çook güsell ama ben genede çok umutlanma derim ilk aşılamsı tutmamış biri olarak inan ki insan çok kötü hisediyo boşluğa düşüyo gibi umarım allah gönlüne göre verir..:Saruboceq::Saruboceq:

canım çakşır otunu bende duydum ama hiç alıp denemedik baya etki ettiğini duymuştum bir deneyin isterseniz faydası olmasa söylemezler sanırım[/QUOTE]
dediğin gibi denemkte fayda var.. sen nasıl oldun canım iyisin demi?

canım çakşır otunu bende duydum ama hiç alıp denemedik baya etki ettiğini duymuştum bir deneyin isterseniz faydası olmasa söylemezler sanırım
dediğin gibi denemkte fayda var.. sen nasıl oldun canım iyisin demi?[/QUOTE]

ben iyiyim canım çalışıyorum işte, normal hayatıma devam ediyorum a.s:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…