bugün 3.günüm iğnede Rabbim kendimi sana teslim ettim,sana bıraktım herşeyi ...
bugün 3.günüm iğnede Rabbim kendimi sana teslim ettim,sana bıraktım herşeyi ...
evet en zor olanı beklemek aşılama yaptıralı 7 gün oldu 7 gün daha beklemek çok zor geliyo
evet en zor olanı beklemek aşılama yaptıralı 7 gün oldu 7 gün daha beklemek çok zor geliyo[/QUOTE a.shayırlı olsun canım beklemek gerçekten zor inş umudun gerçek olur...:Saruboceq::Saruboceq:
evet en zor olanı beklemek aşılama yaptıralı 7 gün oldu 7 gün daha beklemek çok zor geliyo[/QUOTE a.shayırlı olsun canım beklemek gerçekten zor inş umudun gerçek olur...:Saruboceq::Saruboceq:
canim sende sorun varmi sanirim seninle sorunumuz ayni bu arada benim eşime vitanin ve doping ilaçlari verdiler
slm arkadaşlar evet dün dr.gittik hemben hemde eşim muhaneden geçtik bende heran gibi bişi bulunamadi ama eşimin variskoseli yenilemiş arti orda yaptirdigimiz siprey testi düşük çikti 88binken ve haretlilik sayisi %10ken orda 19bin cikti hareketlikte%20 bize tüp bebek yada asilama dediler aşilamada %10 sans verdiler ama eşimin sprey yapsinda bozuklukta varmiş tutarsa düşük olma sansi yüksekmiş eyer asilamayi kabul etersem tüplerimden filim cekilcekti tüp bebektede %50 sans verdiler bizde onu kabul ettik yani tüp bebek yaptiriyoruz cumartesi tekrar izmirdeyiz bu rahimden filim cekilcekmiş ne oldugu bile bilmiyorum bide neden bilmiyorum bana dogum kont hapive c vitamini verdiler nisen 23 gimi hersey biter biz size tiranfet ederis dediker arkadaslar bilmiyorum dogrumu yaptik direk tüp bebekle bakalim
canım bizim prblmde sizin gibi hatta eşimin hareketli sperm yok gibi bişey genede dr ilk önce aşılama yapalım dedi ilk aşılama tutmadı şimdi beklemedym önce eşimin sperm sayı ve hızını arttıracak bişeyler deneyeceği en azından 1 ay ondan sonrada allah büyük..slm arkadaşlar evet dün dr.gittik hemben hemde eşim muhaneden geçtik bende heran gibi bişi bulunamadi ama eşimin variskoseli yenilemiş arti orda yaptirdigimiz siprey testi düşük çikti 88binken ve haretlilik sayisi %10ken orda 19bin cikti hareketlikte%20 bize tüp bebek yada asilama dediler aşilamada %10 sans verdiler ama eşimin sprey yapsinda bozuklukta varmiş tutarsa düşük olma sansi yüksekmiş eyer asilamayi kabul etersem tüplerimden filim cekilcekti tüp bebektede %50 sans verdiler bizde onu kabul ettik yani tüp bebek yaptiriyoruz cumartesi tekrar izmirdeyiz bu rahimden filim cekilcekmiş ne oldugu bile bilmiyorum bide neden bilmiyorum bana dogum kont hapive c vitamini verdiler nisen 23 gimi hersey biter biz size tiranfet ederis dediker arkadaslar bilmiyorum dogrumu yaptik direk tüp bebekle bakalim
canım unuttum yazmayı eşimde varikosel vardı amelyt oldu ama pek bi değişme olmadı yani ilaç desteği almak şart..slm arkadaşlar evet dün dr.gittik hemben hemde eşim muhaneden geçtik bende heran gibi bişi bulunamadi ama eşimin variskoseli yenilemiş arti orda yaptirdigimiz siprey testi düşük çikti 88binken ve haretlilik sayisi %10ken orda 19bin cikti hareketlikte%20 bize tüp bebek yada asilama dediler aşilamada %10 sans verdiler ama eşimin sprey yapsinda bozuklukta varmiş tutarsa düşük olma sansi yüksekmiş eyer asilamayi kabul etersem tüplerimden filim cekilcekti tüp bebektede %50 sans verdiler bizde onu kabul ettik yani tüp bebek yaptiriyoruz cumartesi tekrar izmirdeyiz bu rahimden filim cekilcekmiş ne oldugu bile bilmiyorum bide neden bilmiyorum bana dogum kont hapive c vitamini verdiler nisen 23 gimi hersey biter biz size tiranfet ederis dediker arkadaslar bilmiyorum dogrumu yaptik direk tüp bebekle bakalim
canım unuttum yazmayı eşimde varikosel vardı amelyt oldu ama pek bi değişme olmadı yani ilaç desteği almak şart..
trinity bende pko luyum sana dr un kaç ile başladı iğneyi bana 25 ile başladı
bide herkesin aşılama esnasında kullandığı tedavi farklı
mesela ben klomen kullanmıyorum puregon kullanıyorum(tüp bebekte kullanıyorlarmş bazıları)
bugün 2.kez oldum iğnemi alşmak adına ben hast de oluyorum iğnemi..
slm canım hayırlısı olsun sende yaptırıp bekleme sürecine gireceksin tek olsun ama iyi olsun yumoşun bebeişin tutar ilk denemende inşallah melegin gelir.
canım dediğin ürünü araştırdım başka ürünlerede baktım galiba bu üründen alıcam içim ecz.de satılıyomu?netten alayım dedim ama sadece tlfn bıraktım dönmelerini beklicem.
canım bildiğim kadarıyla belli miktarda yumurta elde ediliyo sonra yumurtalar toplanıyo istenilen olgunluğa gelince ve ve döllenme yapılıyo galiba 3-4 gün sürüyo sonrada transfer ediliyo..ondan sonra uzun bi yatak istirahati veriliyo.. aşılamadaki gibi günlük yaşama hemen dönemiyosun..biraz sıkıntılı bi süraç ama tüp bebekte şans daha fazla ve umut verici.çogul gebelik olma ihtimalide çok yüksek alllah kolaylık versin inş.sorunsuz sıkıntısız gelir bebişin:Saruboceq::Saruboceq:benim durumumdaki arkadaşlarla yazişmak güzel sagolun valla kimseyle bişi paylasamiyorum cok korkuyorum yanliş bişi yapmaktan biz karar verdik arkadaşlar tüp bebekyapiyoruz ben suan dogum kont hapi kullaniyorum arti c vitamini eşimede ilac verdiler cumartesi beni bayiltip rahmine bakacaklar offffkorkuyorum ama hersey anne olabilme umutuyla nisan sonuna kadar hersey bitecekmiş öyle dediler ne gibi süreç bizi bekliyo bilmiyorum bilen varmi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?