Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım çakşır otunu bende duydum ama hiç alıp denemedik baya etki ettiğini duymuştum bir deneyin isterseniz faydası olmasa söylemezler sanırım[/QUOTE]
dediğin gibi denemkte fayda var.. sen nasıl oldun canım iyisin?[

evet en zor olanı beklemek aşılama yaptıralı 7 gün oldu 7 gün daha beklemek çok zor geliyo

slm arkadaşlar evet dün dr.gittik hemben hemde eşim muhaneden geçtik bende heran gibi bişi bulunamadi ama eşimin variskoseli yenilemiş arti orda yaptirdigimiz siprey testi düşük çikti 88binken ve haretlilik sayisi %10ken orda 19bin cikti hareketlikte%20 bize tüp bebek yada asilama dediler aşilamada %10 sans verdiler ama eşimin sprey yapsinda bozuklukta varmiş tutarsa düşük olma sansi yüksekmiş eyer asilamayi kabul etersem tüplerimden filim cekilcekti tüp bebektede %50 sans verdiler bizde onu kabul ettik yani tüp bebek yaptiriyoruz cumartesi tekrar izmirdeyiz bu rahimden filim cekilcekmiş ne oldugu bile bilmiyorum bide neden bilmiyorum bana dogum kont hapive c vitamini verdiler nisen 23 gimi hersey biter biz size tiranfet ederis dediker arkadaslar bilmiyorum dogrumu yaptik direk tüp bebekle bakalim

canım size en uygunu tüp bebekse doğru karar vermişinizdir sonuçta aşılamada tutma şansı daha düşük biliyosun hakkınızda hayırlısı olsun inş.güzel olur canım:Saruboceq:

benim bir arkadaşım da aynı durumdaydı (biz de aynı durumdayız-eşimin varikoseli vardı, sperm sayısı düşük ve yapısı bozuktu) onlar varikosel ameliyatı olmadan ikinci aşılamada bebek sahibi oldular. eşim ameliyat oldu, hücre sayısında artış oldu, yapıda da düzelme ancak tam olarak normale dönmedi.
o yüzden ben umutluyum, onların bebeği varsa bizim de şansımız var demektir :) hepimizin tabi ki
zaten bir bebeğin dünyaya gelme şansı en fazla %50 değil mi? ya olur, ya olmaz!

canım bizim prblmde sizin gibi hatta eşimin hareketli sperm yok gibi bişey genede dr ilk önce aşılama yapalım dedi ilk aşılama tutmadı şimdi beklemedym önce eşimin sperm sayı ve hızını arttıracak bişeyler deneyeceği en azından 1 ay ondan sonrada allah büyük..
zaten şansın %10 olması sana özel bi durum deil ki bütün aşılama yaptıranlarda iki tarafta sorun olmasa bile şans ancak %15 oluyo..siz genede iyi düşünün canım eşinle birlikte karar alırsınız artık.

canım unuttum yazmayı eşimde varikosel vardı amelyt oldu ama pek bi değişme olmadı yani ilaç desteği almak şart..

canım unuttum yazmayı eşimde varikosel vardı amelyt oldu ama pek bi değişme olmadı yani ilaç desteği almak şart..

benim durumumdaki arkadaşlarla yazişmak güzel sagolun valla kimseyle bişi paylasamiyorum cok korkuyorum yanliş bişi yapmaktan biz karar verdik arkadaşlar tüp bebekyapiyoruz ben suan dogum kont hapi kullaniyorum arti c vitamini eşimede ilac verdiler cumartesi beni bayiltip rahmine bakacaklar offffkorkuyorum ama hersey anne olabilme umutuyla nisan sonuna kadar hersey bitecekmiş öyle dediler ne gibi süreç bizi bekliyo bilmiyorum bilen varmi......

Canım ben iğne kullanmadım hiç, sadece adetin 3. günü klomen kullandım günde 3 tane, 5 gün kullanıp bıraktım ardından 1 hafta sonra takibe alındı yumurtalar, gelişince de çatlatma iğnemi vuruldum bu kadar.
Dediğin gibi herkesin bünyesi ve sorunu farklı, doktorların tedavi yöntemi de. Strese sokma kendini, çok etkisi varmış. Ben bilinçli olarak rahat davranmadım ama o kadar bıkkınlık oldu ki bu ilaçlar, tedaviler, tek çizgili testler... Sonunda alıştım, aşılama yaptırıyorum şuan ama 1 yıldır bu noktaya bile gelememiştim o yüzden sevinçliyim ve umutluyum fakat tutmazsa da tüp bebek var yedekte deyip kaldığım yerden başlarım koşuşturmamıza.
Stresi yok unutma! Tedavin güzel sonuçlanır da umarım sende bebeğine kavuşursun :Saruboceq:

slm canım hayırlısı olsun sende yaptırıp bekleme sürecine gireceksin tek olsun ama iyi olsun yumoşun bebeişin tutar ilk denemende inşallah melegin gelir.

İnşallah hepimiz yüzü gülecek bu ay. :Saruboceq: İlk senin sonucunu alacağız, dilerim aday adaylığından anne adaylığana geçiş yaparsın da bizlere de uğur olursun. opuyorumnanaktan

canım dediğin ürünü araştırdım başka ürünlerede baktım galiba bu üründen alıcam içim ecz.de satılıyomu?netten alayım dedim ama sadece tlfn bıraktım dönmelerini beklicem.

Ben tedavi gördüğüm merkezden aldım, çünkü her eczanede bulamayabilirsiniz dediler. Nette satışı varsa netten al canım.

canım bildiğim kadarıyla belli miktarda yumurta elde ediliyo sonra yumurtalar toplanıyo istenilen olgunluğa gelince ve ve döllenme yapılıyo galiba 3-4 gün sürüyo sonrada transfer ediliyo..ondan sonra uzun bi yatak istirahati veriliyo.. aşılamadaki gibi günlük yaşama hemen dönemiyosun..biraz sıkıntılı bi süraç ama tüp bebekte şans daha fazla ve umut verici.çogul gebelik olma ihtimalide çok yüksek alllah kolaylık versin inş.sorunsuz sıkıntısız gelir bebişin:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…