Ben tedavi gördüğüm merkezden aldım, çünkü her eczanede bulamayabilirsiniz dediler. Nette satışı varsa netten al canım.
benimde tek yumurtam oluştu canım kısmet olursa tek yumurtaylada tutar zaten hiç üzme kendini içini ferah tut,..
dinlenmeye çalışıyorum ama iş yerinde ne kadar dinlenebilirimki evde kalkmıyorum zaten inş. hakkımızda ne hayırlıysa o olsun artık bizler elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın canım:Saruboceq:
İnşallah güzel haberler alacağız hepimiz, yeterki kafamız rahat olsun... Tek yumurta olayını dediğim gibi önce sorun yapmıştım, herkes yok 10 yok 20 yumurtam var dedikçe benim ola ola 1 tane olduğunu duyunca korkmuştum ama açıklama yapınca doktor rahatladım.
Çalışıyorsun evde nolur ihmal etme dinlenmeni, kendine prensesler gibi baktırt bayanssulusmile Kuzun da sıkıca tutunsun annesine inşallah :Saruboceq:
canım bugün sipariş verdim ama selenyum deilde hani söylemiştim ya bitkisel bi ürün ona karak verdik daha doğrusu eşim öyle olsun dedi bakalım bi kaç güne gelirmiş 1 ayın sonunda tekrar bir test yapılacak...allah herkese sabır kolaylık versin...
4 ay klomen tedavisi gördüm yumurtalarım gelişmiyordu doktorumu değiştirdim fazla zaman kaybetmeden aşılama yapalım dedi önceki doktoruma kalsa hala iğne tedavisi görüyordumlotus ne kadardır tedavi görüyosunuz canım
canim sende sorun varmi sanirim seninle sorunumuz ayni bu arada benim eşime vitanin ve doping ilaçlari verdiler
canım benım yumurtalım gelişmiyor.yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma çğnesi kullanıyordum
iyi yapmışsın doktoru degiştirdine hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun inşallah yararlı olur, testin sonucu da olumlu olur canım. Bir ottan bahsetmişsin, ne otu o, ne işe yarıyor?
canım benım yumurtalım gelişmiyor.yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma çğnesi kullanıyordum
canım acaba ben mi yanlış anladım senin problmkafamçokkarıştıi. bizde sorun eşimde hareketli sperm yok.dr.unu deiştirmen iii olmuş en azından daha fazla oyalanmazsın.
para için oyalayıp duracakalardı paradan geçtim insan moral olarak çöküyor resmen
canım acaba ben mi yanlış anladım senin problmkafamçokkarıştıi. bizde sorun eşimde hareketli sperm yok.dr.unu deiştirmen iii olmuş en azından daha fazla oyalanmazsın.
eşimde de problem vardı canım hareketli sperm sayısı azdı ameliyat oldu şuan gayet iyi keçiboynuzunu kaynatıp sabah akşam içti
deryacım nerdesin ya?ne oldu senin sonuç.. hadi bise güzel haberler ver...
canım benim ya ne olur iyi olmaya çalışş adet tarihin 2 gün geçmedi mi ben mi yanlış hatırlyorm.seni çook iyi anladiğimı biliyosun demi.bense yarın yap bi test kurtul bu stresten insanı beklemek delirtiyo.merakta bırakma :teselli:slm canım hasta olmadım daha ama karnım agrıyor hasta olacakmışım gibi galiba hasta olacagım. canım çook sıkkın aslında bu sonuca hazırlrmıştım kendimi ama insan küçükte olsa umud ediyor. sen neler yaptın sipariş vericekmisin araştırabildinmi gogleden araştırabilirsin kendine iyi bak yazarım yine.
ben araştırdım sipariş verdim bahsettiğim ottan ama hala tereddütteym içine daldıkça bissürü şey var alacak bakalım kafamda bi kaç formül daha var ama hayırlısı..slm canım hasta olmadım daha ama karnım agrıyor hasta olacakmışım gibi galiba hasta olacagım. canım çook sıkkın aslında bu sonuca hazırlrmıştım kendimi ama insan küçükte olsa umud ediyor. sen neler yaptın sipariş vericekmisin araştırabildinmi gogleden araştırabilirsin kendine iyi bak yazarım yine.
eşimde de problem vardı canım hareketli sperm sayısı azdı ameliyat oldu şuan gayet iyi keçiboynuzunu kaynatıp sabah akşam içti
canım eşimde keçiboynuzu kullandı yaklaşık 6 ay oluyo ama biz kaynatmadık bal+süt+k.boynuzu ama sonuç iyi deil hareketli hala %2. başka alternatifler denicez..
ben araştırdım sipariş verdim bahsettiğim ottan ama hala tereddütteym içine daldıkça bissürü şey var alacak bakalım kafamda bi kaç formül daha var ama hayırlısı..
bugün 3.günüm iğnede Rabbim kendimi sana teslim ettim,sana bıraktım herşeyi ...
slm nsl canım nasıl gidiyor melegin tutunur tutunurda annesini burakmaz inşallah.sabretmekten başka çaremiz varmı canım az kaldı inş. güzel haberlerle seviniriz hepimiz:teytey:hihoyyyt
slm arkadaşlar evet dün dr.gittik hemben hemde eşim muhaneden geçtik bende heran gibi bişi bulunamadi ama eşimin variskoseli yenilemiş arti orda yaptirdigimiz siprey testi düşük çikti 88binken ve haretlilik sayisi %10ken orda 19bin cikti hareketlikte%20 bize tüp bebek yada asilama dediler aşilamada %10 sans verdiler ama eşimin sprey yapsinda bozuklukta varmiş tutarsa düşük olma sansi yüksekmiş eyer asilamayi kabul etersem tüplerimden filim cekilcekti tüp bebektede %50 sans verdiler bizde onu kabul ettik yani tüp bebek yaptiriyoruz cumartesi tekrar izmirdeyiz bu rahimden filim cekilcekmiş ne oldugu bile bilmiyorum bide neden bilmiyorum bana dogum kont hapive c vitamini verdiler nisen 23 gimi hersey biter biz size tiranfet ederis dediker arkadaslar bilmiyorum dogrumu yaptik direk tüp bebekle bakalim
canım bildiğim kadarıyla belli miktarda yumurta elde ediliyo sonra yumurtalar toplanıyo istenilen olgunluğa gelince ve ve döllenme yapılıyo galiba 3-4 gün sürüyo sonrada transfer ediliyo..ondan sonra uzun bi yatak istirahati veriliyo.. aşılamadaki gibi günlük yaşama hemen dönemiyosun..biraz sıkıntılı bi süraç ama tüp bebekte şans daha fazla ve umut verici.çogul gebelik olma ihtimalide çok yüksek alllah kolaylık versin inş.sorunsuz sıkıntısız gelir bebişin:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?