Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben tedavi gördüğüm merkezden aldım, çünkü her eczanede bulamayabilirsiniz dediler. Nette satışı varsa netten al canım.

canım bugün sipariş verdim ama selenyum deilde hani söylemiştim ya bitkisel bi ürün ona karak verdik daha doğrusu eşim öyle olsun dedi bakalım bi kaç güne gelirmiş 1 ayın sonunda tekrar bir test yapılacak...allah herkese sabır kolaylık versin...

Hayırlısı olsun inşallah yararlı olur, testin sonucu da olumlu olur canım. Bir ottan bahsetmişsin, ne otu o, ne işe yarıyor?

lotus ne kadardır tedavi görüyosunuz canım
4 ay klomen tedavisi gördüm yumurtalarım gelişmiyordu doktorumu değiştirdim fazla zaman kaybetmeden aşılama yapalım dedi önceki doktoruma kalsa hala iğne tedavisi görüyordum

Hayırlısı olsun inşallah yararlı olur, testin sonucu da olumlu olur canım. Bir ottan bahsetmişsin, ne otu o, ne işe yarıyor?

canım çakşır otu diye bişey.aslında uzun zamandan beri biliniyomuş ama ben duymadım
sperm kalitesini hareketlilği cinsel gücü arttıran bi otmuş. bayağı bi baktım galiba ondanda alıcam çünkü kullananlr memnun kalmış.tablet şeklindede satılıyomuş. bakalım bu gidişle eşim evden kaçaçak ne bulsam veriyom en sonunda spermler şoka girecek :):roflol:

para için oyalayıp duracakalardı paradan geçtim insan moral olarak çöküyor resmen

aynene öyle arkadaşım bu doktorların işi gücü para zaten hepimiz maddi manevi bitmiş durumdayız.bizim zafımızdan yararlanmak isteyen doktorlar olacaktır hiç ne durumda oldugumuzu soran yok herkez kendini düşünüyor.

deryacım nerdesin ya?ne oldu senin sonuç.. hadi bise güzel haberler ver...

slm canım hasta olmadım daha ama karnım agrıyor hasta olacakmışım gibi galiba hasta olacagım. canım çook sıkkın aslında bu sonuca hazırlrmıştım kendimi ama insan küçükte olsa umud ediyor. sen neler yaptın sipariş vericekmisin araştırabildinmi gogleden araştırabilirsin kendine iyi bak yazarım yine.

canım benim ya ne olur iyi olmaya çalışş adet tarihin 2 gün geçmedi mi ben mi yanlış hatırlyorm.seni çook iyi anladiğimı biliyosun demi.bense yarın yap bi test kurtul bu stresten insanı beklemek delirtiyo.merakta bırakma :teselli:

ben araştırdım sipariş verdim bahsettiğim ottan ama hala tereddütteym içine daldıkça bissürü şey var alacak bakalım kafamda bi kaç formül daha var ama hayırlısı..

ben aşılamanın 16. gunu hasta oluyorum yarın 16 günü olmazsam yaptırıcam ahh keske olmasam ama sankı olacakmısım gıbı yarın belli olur.

ben araştırdım sipariş verdim bahsettiğim ottan ama hala tereddütteym içine daldıkça bissürü şey var alacak bakalım kafamda bi kaç formül daha var ama hayırlısı..

sizde problem eşinin sperm sayısımı canım sende herşey normalmi. bizdede eşimin sperm sayısı iyi ama ben infertilite gurubundayım sebebi bilinmiyor. eger hasta olursam tüp bebek yaptırıcaz bir ay dinlenip biz 1.5 yıldır doktora gidiyoruz çook yoruldum insanın hali kalmıyor bitkin düşüyor.siz nekadar zamandır istiyorsunuz bebiş .

bugün 3.günüm iğnede Rabbim kendimi sana teslim ettim,sana bıraktım herşeyi ...

heşey gönlünce olsun hayırlısı olsun yumoşların tutunsun inşallah.
sabretmekten başka çaremiz varmı canım az kaldı inş. güzel haberlerle seviniriz hepimiz:teytey:hihoyyyt
slm nsl canım nasıl gidiyor melegin tutunur tutunurda annesini burakmaz inşallah.

iyi yapmışsın neden diye soracak olursan aşılamada şans yüzde 10. tüp bebekte 50.üç aşılamadaki şans bir tüp kadar yok dogru olanı yapmısın. rahim flmini tüpler kapalımı açıkmı diye çekiyorlar aşılamada yaptırsaydın çektirecektin. doğum kontrol hapınıda yumurtandaki kistler gitsin diye vermiş doktor c vitamini vitamin eksikligi olmasın diye bol şans.

karalahanax canım artık tek emriyo yapıyorlar şansımız dahada az önçeden 3,4 tane yerleştirilirken şimdi 1 tane 6 martan beri devlet kısıtlama getirmiş...şansa bak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…