canım inş hayırlısıyla mutluklukla galir meleklerimiz....bence senin bebişte geliyo:teytey:hihoyyyt:lepi:kızlar iyi geceler hepimizin birer melekleri olur inşallah bizde yastıga başımızı mutlu mesut bir şekilde koyarız. bizimde beklenenlerimiz gelir inşallah yolun sonunda.
ewet canım bende bi sorun yok sorun eşimde işte..nerden baksan 4 yıldır falan istiyorz ama kısmet işte...bizim daha zamanımız varmış..sizde problem eşinin sperm sayısımı canım sende herşey normalmi. bizdede eşimin sperm sayısı iyi ama ben infertilite gurubundayım sebebi bilinmiyor. eger hasta olursam tüp bebek yaptırıcaz bir ay dinlenip biz 1.5 yıldır doktora gidiyoruz çook yoruldum insanın hali kalmıyor bitkin düşüyor.siz nekadar zamandır istiyorsunuz bebiş .
canım her işte bi hayır var diyelim demesinede......neyse isyan etmeyim genede..karalahanax canım artık tek emriyo yapıyorlar şansımız dahada az önçeden 3,4 tane yerleştirilirken şimdi 1 tane 6 martan beri devlet kısıtlama getirmiş...şansa bak yaaa
canım tek yumurtada olsa bebişimiz gelsinde bizi mutlu etsin artık bir yerden sonra insan yoruluyor inanki hakkımızda hayırlısı:Saruboceq::1hug:benimde tek yumurtam oluştu canım kısmet olursa tek yumurtaylada tutar zaten hiç üzme kendini içini ferah tut,..
dinlenmeye çalışıyorum ama iş yerinde ne kadar dinlenebilirimki evde kalkmıyorum zaten inş. hakkımızda ne hayırlıysa o olsun artık bizler elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın canım:Saruboceq:
İnşallah güzel haberler alacağız hepimiz, yeterki kafamız rahat olsun... Tek yumurta olayını dediğim gibi önce sorun yapmıştım, herkes yok 10 yok 20 yumurtam var dedikçe benim ola ola 1 tane olduğunu duyunca korkmuştum ama açıklama yapınca doktor rahatladım.
Çalışıyorsun evde nolur ihmal etme dinlenmeni, kendine prensesler gibi baktırt bayanssulusmile Kuzun da sıkıca tutunsun annesine inşallah :Saruboceq:
doktoru değiştirmekle en dogru kararı vermişsin canım o dr. beni bunca yıl beklettiler iştea.s4 ay klomen tedavisi gördüm yumurtalarım gelişmiyordu doktorumu değiştirdim fazla zaman kaybetmeden aşılama yapalım dedi önceki doktoruma kalsa hala iğne tedavisi görüyordum
slm canım hasta olmadım daha ama karnım agrıyor hasta olacakmışım gibi galiba hasta olacagım. canım çook sıkkın aslında bu sonuca hazırlrmıştım kendimi ama insan küçükte olsa umud ediyor. sen neler yaptın sipariş vericekmisin araştırabildinmi gogleden araştırabilirsin kendine iyi bak yazarım yine.
[
slm nsl canım nasıl gidiyor melegin tutunur tutunurda annesini burakmaz inşallah.
deryacım üzülme canım benim inş. bebişin tutunmuştur sanada güzel haberler verirsin burdan bizlere dualarımız senle canım :Saruboceq:
inanki birşey hissetmiyorum ben normal hayatıma devam ediyorum sanki hiç aşılama falan yaptırmamışım gibi unutuyorum zaten yaptırdığımıda kısmet artık elimden geleni yaptım takdir Allahımın yapacak birşeyimiz yok artık bizim :Saruboceq:
canım her işte bi hayır var diyelim demesinede......neyse isyan etmeyim genede..
ne olursa olsun isyan etmeyelim kızlar bizim bu yaşadıklarımızdada mutlaka bir hayır vardır Allahım bizimde bunla sabrımızı sınıyor galiba hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
günadyın kızlar nasılsınız
ben dün ilk aşılamam için ilk iğnemi oldum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
offffffffffffffffffffff yine olmadı yaaa idrarda cıkmadı kan verdım tahmın edın nezaman cıkacak 5 gun sonra hastanemı sıkayet etmem lazım yaa ılac yokmus ellerınde yuhh yanı dedım bende......
deryaaa inşallah senden guzel haberler alırız merakla beklıyorum senden gelecek haberı allahım ınsallah ısteyen herkese nasıp eder yaa....drun yanında cok kotu bı olayla karsılastım kadın spryl taktırmaya gelmıs dra dr ultrasyona aldı ve kadın 7 haftalık hamıleymıs kadın dıyokı aldırmak ıstıyorum rabbım dedım bız neler cekıyoruz bebek sahıbı olabılmek ıcın rabbımın taktırı yaaa cok sınır oldum kadına alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ewet canım bende bi sorun yok sorun eşimde işte..nerden baksan 4 yıldır falan istiyorz ama kısmet işte...bizim daha zamanımız varmış..
günadyın kızlar nasılsınız
ben dün ilk aşılamam için ilk iğnemi oldum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Canim hadi hayırlı olsun inş.ilk aşılamanda bebişin gelir sana :Saruboceq:
offffffffffffffffffffff yine olmadı yaaa idrarda cıkmadı kan verdım tahmın edın nezaman cıkacak 5 gun sonra hastanemı sıkayet etmem lazım yaa ılac yokmus ellerınde yuhh yanı dedım bende......
deryaaa inşallah senden guzel haberler alırız merakla beklıyorum senden gelecek haberı allahım ınsallah ısteyen herkese nasıp eder yaa....drun yanında cok kotu bı olayla karsılastım kadın spryl taktırmaya gelmıs dra dr ultrasyona aldı ve kadın 7 haftalık hamıleymıs kadın dıyokı aldırmak ıstıyorum rabbım dedım bız neler cekıyoruz bebek sahıbı olabılmek ıcın rabbımın taktırı yaaa cok sınır oldum kadına alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
canım üzülme inş. bebişin vardır kanda çıkar, başka bir hastaneye gidip kan verseydin keşke 5 gün baya uzun bir süre, Allahım isteyen bizlere nasip etsin bebiş, gerçekten sen ordaykende öyle bir olayla karşılaşman kötü olmuş canım bende bebişi aldırmak isteyen hatunları anlamıyorum sinir oluyorum yaaklava: klava:
kızlar aradım doktoru idrar testi yanlış sonuç gösterir yaptırma kan testi yaptır dedi.kan testi sonucu için 3.gün diyorlar dedim bekle o zaman yaptırma dedi. benim oturdugum yer gittigim hastaneye uzak bir saat .sabahtan verip akşamda gidip alamam çalışıyorum bekle bi gelişme olursa ararsın dedi.
slm kızlar nasılsınız.
bugün aşılamamın 3. günü.kasıklarımda ara sıra hafif ağrılar oluyor
birde çok fazla gaz oluyo.aşılama yaptıran arkadaşlar sizdede
oldumu gaz sorunu.
ilaç olarakta aspirin folik asit ve glifor kullanıyorum.
birde aşılamadan sonra vajinal jel verdi doktorum.
sizler ne kullanıyorsunuz?
deryacım test yaptırdınmı merakla bekliyoruz güzel haberlerini.:CüvCüv:
slm kızlar nasılsınız.
bugün aşılamamın 3. günü.kasıklarımda ara sıra hafif ağrılar oluyor
birde çok fazla gaz oluyo.aşılama yaptıran arkadaşlar sizdede
oldumu gaz sorunu.
ilaç olarakta aspirin folik asit ve glifor kullanıyorum.
birde aşılamadan sonra vajinal jel verdi doktorum.
sizler ne kullanıyorsunuz?
deryacım test yaptırdınmı merakla bekliyoruz güzel haberlerini.:CüvCüv:
offf yaaaaa uzayda yasıyoz desem anam ordada tıp ilerledikaydirigubbakcemile3 bılmıyorum valla bende senden guzel haber beklıyordum deryacım yaa hayırlısı hakkımızda yaaa....
o kadının suratına ole bı baktım ama kadın kafayı yere egdı bakmadı yuzume offf aldırsın bakalım bakalım bunun hesabını nasıl verecek rabbıme allahım ne olur bole kısılere vercegınıne bızım gıbı garıbanlanların yuzunu guldur aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
offf yaaaaa uzayda yasıyoz desem anam ordada tıp ilerledikaydirigubbakcemile3 bılmıyorum valla bende senden guzel haber beklıyordum deryacım yaa hayırlısı hakkımızda yaaa....
o kadının suratına ole bı baktım ama kadın kafayı yere egdı bakmadı yuzume offf aldırsın bakalım bakalım bunun hesabını nasıl verecek rabbıme allahım ne olur bole kısılere vercegınıne bızım gıbı garıbanlanların yuzunu guldur aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?