Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar iyi geceler hepimizin birer melekleri olur inşallah bizde yastıga başımızı mutlu mesut bir şekilde koyarız. bizimde beklenenlerimiz gelir inşallah yolun sonunda.

kızlar iyi geceler hepimizin birer melekleri olur inşallah bizde yastıga başımızı mutlu mesut bir şekilde koyarız. bizimde beklenenlerimiz gelir inşallah yolun sonunda.
canım inş hayırlısıyla mutluklukla galir meleklerimiz....bence senin bebişte geliyo:teytey:hihoyyyt:lepi:

ewet canım bende bi sorun yok sorun eşimde işte..nerden baksan 4 yıldır falan istiyorz ama kısmet işte...bizim daha zamanımız varmış..

:1hug:

günadyın kızlar nasılsınız
ben dün ilk aşılamam için ilk iğnemi oldum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

offffffffffffffffffffff yine olmadı yaaa idrarda cıkmadı kan verdım tahmın edın nezaman cıkacak 5 gun sonra hastanemı sıkayet etmem lazım yaa ılac yokmus ellerınde yuhh yanı dedım bende......
deryaaa inşallah senden guzel haberler alırız merakla beklıyorum senden gelecek haberı allahım ınsallah ısteyen herkese nasıp eder yaa....drun yanında cok kotu bı olayla karsılastım kadın spryl taktırmaya gelmıs dra dr ultrasyona aldı ve kadın 7 haftalık hamıleymıs kadın dıyokı aldırmak ıstıyorum rabbım dedım bız neler cekıyoruz bebek sahıbı olabılmek ıcın rabbımın taktırı yaaa cok sınır oldum kadına alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

canım üzülme inş. bebişin vardır kanda çıkar, başka bir hastaneye gidip kan verseydin keşke 5 gün baya uzun bir süre, Allahım isteyen bizlere nasip etsin bebiş, gerçekten sen ordaykende öyle bir olayla karşılaşman kötü olmuş canım bende bebişi aldırmak isteyen hatunları anlamıyorum sinir oluyorum yaa klava:klava:

ewet canım bende bi sorun yok sorun eşimde işte..nerden baksan 4 yıldır falan istiyorz ama kısmet işte...bizim daha zamanımız varmış..

slm canım nsl sizinde uzun zaman olmuş bizimde 1.5 yıl oldu uğraşıyoruz dogru söylüyosun herşeyin,hatta gülün bile vakti zamanı gelmeyince çiçek açmıyor.umut olmadan yaşamda olmuyor umud edip yaşıyoruz vardır her işte bir hayır hakkımıza hayırlısı:):)

günadyın kızlar nasılsınız
ben dün ilk aşılamam için ilk iğnemi oldum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

ilk aşılaman ve son aşılaman olur alırsın bebişini kucagına hakına hayırlısı olsun sende bekleme sürecine girdin.
Canim hadi hayırlı olsun inş.ilk aşılamanda bebişin gelir sana :Saruboceq:

slm nsl nsl gidiyor aşılaman canım melegin gelir inşallah sevindirir annesini

canım sorma biz bebek diye yanıp tutuşuyoruz, kadında bebişini aldırıyor allahım sen büyüksün bizide gör.sen kan verdin test sonucunu ögrenmek için dimi sonucu 5.gün sonramı ögreneceksin. bizim burdada 3.gün sonra diyorlar testi yaptırırsam sonuç gelene kadar hasta olurum,aynen bende senin gibi şikayetciyim.millet uzaya çıktı biz burda sonuç için 3. gün bekliyoruz sinir olmamak elde degil.

slm kızlar nasılsınız.
bugün aşılamamın 3. günü.kasıklarımda ara sıra hafif ağrılar oluyor
birde çok fazla gaz oluyo.aşılama yaptıran arkadaşlar sizdede
oldumu gaz sorunu.
ilaç olarakta aspirin folik asit ve glifor kullanıyorum.
birde aşılamadan sonra vajinal jel verdi doktorum.
sizler ne kullanıyorsunuz?
deryacım test yaptırdınmı merakla bekliyoruz güzel haberlerini.:CüvCüv:

kızlar aradım doktoru idrar testi yanlış sonuç gösterir yaptırma kan testi yaptır dedi.kan testi sonucu için 3.gün diyorlar dedim bekle o zaman yaptırma dedi. benim oturdugum yer gittigim hastaneye uzak bir saat .sabahtan verip akşamda gidip alamam çalışıyorum bekle bi gelişme olursa ararsın dedi.

[

slm nsl nsl gidiyor aşılaman canım melegin gelir inşallah sevindirir annesini

deryacım iyi olmaya çalışıyorum canım, iki gündür bel ağrısı ve kasıklarımda sürekli değilde ara ara sızı oluyor geçiyor sonrasında onun haricinde birşey yok yani bende canım. senin sonuçlar inş. güzel gelirde seviniriz canım yaa 3 gün sonramı verecekler sonucu neden o kadar uzun bir süre yaa bu böyle hayret birşey

offf yaaaaa uzayda yasıyoz desem anam ordada tıp ilerledikaydirigubbakcemile3 bılmıyorum valla bende senden guzel haber beklıyordum deryacım yaa hayırlısı hakkımızda yaaa....
o kadının suratına ole bı baktım ama kadın kafayı yere egdı bakmadı yuzume offf aldırsın bakalım bakalım bunun hesabını nasıl verecek rabbıme allahım ne olur bole kısılere vercegınıne bızım gıbı garıbanlanların yuzunu guldur aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

daha hasta olmdım sorma benim şuan bulundugum yerde büyük hastane yok. test yapılacak bende merak etmeye başladım bugun 18.günüm aşılama olalı çalışıyorum,da izinde herzaman alamıyorum. zaten bayagı bi izin aldım aşılama için ben aşılamada ilaç kullandım klomen, çatlatma ignesi pregly,aşılama sonrası ise duphaston 20.tablet sabah akşam ben hiç jel kullanmadım önceki aşılamda aşılama sonrası progestan vermişti.senin ilaçları hiç kullanmadım hayatım,agrılar ara ara oluyordu bendede şidetli gelip bir dakkika sonra geçiyordu, gazda oluyordu hatta kabızlık ve benim vucudumda misket büyüklügünde kırmızı lekeler oluşmuştu korktum doktor normal korkacak birşey yok dedi oluşuyor 1.hafta sonra sönüyordu sorma ne mücadeler veriyoruz ömrümüzden ömür gidiyor.

slm kızlar nasılsınız?
bugün aşılamamın 3. günü ara sıra kasıklarımda hafif ağrılar oluyor.
birde gaz sorunu var ya.aşılama yaptıran arkadaşlar sizde de oldumu?
glifor,folik asit ve aspirine devam ediyorum aşılamadan sonrada doktorum
vajinal jel verdi onu kullanıyorum.bol bol dinleniyorum.ananas,incir, fındık ve
ceviz yiyiyorum.siz neler yapıyorsunuz?
bu arada deryacım güzel haberlerini bekliyoruz .

[
canım aynı şeyler bendede var, ekstradan bel ağrısı ve mide yanması gaz desen cabası inş. geçer biran önce bu sıkıntılarda hayırlısıyla:Saruboceq:

evet yaaa nasıl kıyabiliyorlar anlamış degilim. sorma biz bebek diye ne mücadeller veriyoruz onlar verimiş canlara kıyıyorlar barim istemiyorsun korun kardeşim bende içim içimi yiyor ne hasta oldum nede sonucu ögrendim of offffffffffff.

haklısın valla canım, o kadar gün bekle heyecanla birde kan testi için bekle insanın canı çıkar ayol nedir bu böyle anlamış değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…