a.scanım hayırlı olsun.. inş herşey yolunda giderde yüzün güler:Saruboceq::Saruboceq:günadyın kızlar nasılsınız
ben dün ilk aşılamam için ilk iğnemi oldum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
offffffffffffffffffffff yine olmadı yaaa idrarda cıkmadı kan verdım tahmın edın nezaman cıkacak 5 gun sonra hastanemı sıkayet etmem lazım yaa ılac yokmus ellerınde yuhh yanı dedım bende......
deryaaa inşallah senden guzel haberler alırız merakla beklıyorum senden gelecek haberı allahım ınsallah ısteyen herkese nasıp eder yaa....drun yanında cok kotu bı olayla karsılastım kadın spryl taktırmaya gelmıs dra dr ultrasyona aldı ve kadın 7 haftalık hamıleymıs kadın dıyokı aldırmak ıstıyorum rabbım dedım bız neler cekıyoruz bebek sahıbı olabılmek ıcın rabbımın taktırı yaaa cok sınır oldum kadına alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
:1hug:ne olursa olsun isyan etmeyelim kızlar bizim bu yaşadıklarımızdada mutlaka bir hayır vardır Allahım bizimde bunla sabrımızı sınıyor galiba hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
canım haklısın isyan etmemek lazım ama bazen öyle bi an geliyo ki insan tutamıyo(gene rabbimin bugününe şükür..
slm kızlar nasılsınız.
bugün aşılamamın 3. günü.kasıklarımda ara sıra hafif ağrılar oluyor
birde çok fazla gaz oluyo.aşılama yaptıran arkadaşlar sizdede
oldumu gaz sorunu.
ilaç olarakta aspirin folik asit ve glifor kullanıyorum.
birde aşılamadan sonra vajinal jel verdi doktorum.
sizler ne kullanıyorsunuz?
deryacım test yaptırdınmı merakla bekliyoruz güzel haberlerini.:CüvCüv:
uhde canım çok teşekkür ederim sağol inşallah hepimizin ve bütün isteyenlerinki gelir canım inşallah
meleğim hakkında hayırlısı olsun inşallah kanda görürsün bebişini şu aldırma olayı benimde başıma geldi ogün zur tutmuştum kendimi ağlamamak için bizcanımızı dişimize takıp çırpınırken onlar önemsemiyor rabbim hak edene isteyene versin inşallah allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
inşallah kanda cıkar canım beklmedeyım...kadına gelınce sınır oldum bırde yaslı falanda deıl genc yanı offf dedım...
canım 5 gün çok uzun bi süre yaazaten beklemekten usanıyoruz bide test sonucu bukadar uzun sürerse..genede hayırlısı..ayy eet ya bide bebişlerini aldıranlar var demi onlarıda anlamaya çalışyorum ama anlayamıyorum ki...Çok üzgünüm çoook
evet yaa negatıf test ustune ole bı oldukı adamla bıle kavga ettım 5 gun sonra deyınce yaa o gelmeden regl gelırse off gelmıcek ama ıceme doguyo gıbı hayırlısı.....ne anlıycan ıstemıyon al tedbırını demı yanı:umursamaz::umursamaz:
hayırlısı hakkımızda yaa ınsallah olmazsın canım benım dualarım sızınle:Saruboceq:evet yaaa nasıl kıyabiliyorlar anlamış degilim. sorma biz bebek diye ne mücadeller veriyoruz onlar verimiş canlara kıyıyorlar barim istemiyorsun korun kardeşim bende içim içimi yiyor ne hasta oldum nede sonucu ögrendim of offffffffffff.
haklısın valla canım, o kadar gün bekle heyecanla birde kan testi için bekle insanın canı çıkar ayol nedir bu böyle anlamış değilim...
hadi bakalım çoğu gitmiş azı kalmış canım.merakta bırakma bizi..
kızlar aşılama için ne kadar para harcadınız benimle paylaşırmısınız. drum hamile kalabilirsin dediği halde kalamadım birkaç ay sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi nasip olursa.
hayırlısı hakkımızda yaa ınsallah olmazsın canım benım dualarım sızınle:Saruboceq:
ayyy sorma sen ınsallah verdıgın 2 saat sonra alırsın hemde ıkız haberı almak nassıp etsın allahım sana ınsallahhh:Saruboceq:
senağlama
heyecan bitti kısmet bir sornakine inşallah
kızlar herkese selam...
8 martta aşılama yaptırdık.bugün 10 gün bitti.
sabah idrar testi yaptım evde çıkmadı.
sizce daha erken mi?
birde 3-4 günden beri göğüslerim acayip sızlamaya başladı.
artık dokunsam acıyo o derece hassas.
sizce bu bir belirti olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?