Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
uhde canım çok teşekkür ederim sağol inşallah hepimizin ve bütün isteyenlerinki gelir canım inşallah

meleğim hakkında hayırlısı olsun inşallah kanda görürsün bebişini şu aldırma olayı benimde başıma geldi ogün zur tutmuştum kendimi ağlamamak için bizcanımızı dişimize takıp çırpınırken onlar önemsemiyor rabbim hak edene isteyene versin inşallah allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

deyacım inşallah bebişin seninledir güzel haberlerini bekliyoruz bide çatlatma aiğneni nerden buldun canım

daisy canım aşılaman hayırlı olsun rabbim güzel hbaerler almayı nasip etsin inşallah

derya76 :) bence olacak bu iş :))) şimdiye kadar hep düzenliydi ve hala adet görmediysen bence hamilesin!

kumsalcım saol canım.seninkide hayırlı uğurlu olsun.iğnelerin inşallah yumoşlarını kocaman yapsın.sonra aşılamaya geç Allah'ın izniyle.Allah hepimizn yüzünü güldürsün.

canım 5 gün çok uzun bi süre yaazaten beklemekten usanıyoruz bide test sonucu bukadar uzun sürerse..genede hayırlısı..ayy eet ya bide bebişlerini aldıranlar var demi onlarıda anlamaya çalışyorum ama anlayamıyorum ki...Çok üzgünüm çoook

deryacım yaa azcık kaldı sonuca inan ki umutla bekliyorumopuyorumnanaktanayy inş.olacak hadi bakalım güsel haberler ver bize. bişey hissetmyorum diyosun ama bence hissetmekten korkuyon..bırak kendini arkadaşım bu sefer:CüvCüv::Saruboceq: olacaksn

mrb canım ben bi kez yaptırdım zaten ve aynı sorunları yaşadım hatta 6.gün falan çok daha şiddetliydi ağrılar..gaz ayrı bi dert satenohaoldumsmiledr sadece progestan vermişti.

hayırlısı hakkımızda yaa ınsallah olmazsın canım benım dualarım sızınle:Saruboceq:

haklısın valla canım, o kadar gün bekle heyecanla birde kan testi için bekle insanın canı çıkar ayol nedir bu böyle anlamış değilim...

ayyy sorma sen ınsallah verdıgın 2 saat sonra alırsın hemde ıkız haberı almak nassıp etsın allahım sana ınsallahhh:Saruboceq:

kızlar herkese selam...

8 martta aşılama yaptırdık.bugün 10 gün bitti.
sabah idrar testi yaptım evde çıkmadı.
sizce daha erken mi?
birde 3-4 günden beri göğüslerim acayip sızlamaya başladı.
artık dokunsam acıyo o derece hassas.
sizce bu bir belirti olabilir mi?

bende 5 inde yaptırmıştım ağrı şişkinlik bulantı hepsini yaşadım ama 14. gün hepsi bitti daha test için erken 15 i mutlaka bekle ancak kanda belli olur iyi şanslar canım umarım sen mutlu sona erersin

Sonunda yaptırdım kızlar aşılamayı zemuszemus
Yatıp duruyorum evde, arada yavaş yavaş yürüyüşler de yapıyorum evin için de ama çok değil. Ev işi yemek falan kesinlikle yapmamaya karar verdim, annem kalacak bir hafta zaten.
Benim ağrım falan olmadı hiç, hala da olmamakta normal mi ki? Ve herkes genelde progestan veya jel kullanmış aşılama sonrası. Doktor tüp bebek uygulamasında veriyoruz bunları sana gerek yok dedi. Ben sadece corasprin folik glukofen ve rahim kalınlaştırıcı bi ilaç kullanıyorum o kadar. Acaba kullansam mı o jeli falan? Bir sakıncası olur mu ki? Uffff yaa bende kullanmak istiyorum tutunmasını sağlıyormuş mafoldumben

bende 2 yumurta vardı eşimin sperm sayısını bilmiyorum ama kalite %95 yazıyordu dr. çok iyi ilk defada tutma şansı çok yüksek dedi ama bugün hayaller bitti dr. bir ay mola verdi bir sonrakine inşallah olur. sana da iyi şanslar

Hepinizin aşılamaları hayırlı olsun :) Bekleme sürecinde olmak zormuş gerçekten. Hayırlı haberleri duymayı umuyorum sizlerden. Moral buluyorum bu topiği okuyunca. Paylaşımlar güzel gerçekten.
Ben de dün yaptırdım aşılamamı ve sonrasında biraz ağrılarım oldu. Birde zeplin gibiyim kaydirigubbakcemile3 çok gazım var. Ya Allahı'm dualarımızı kabul eder İnşallah...

amin canım Allahım herkese nasip etsin inş..:Saruboceq:

canım daha erken bekle istersen biraz daha beklemek işi biraz zor ama hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…