Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlı uğurlu olsun canım aşılaman bekleme sürecine hoşgeldin delikafaduldenhihoyyyt Allahım inş. hepimize nasip eder :Saruboceq:

canım benim üzülme diyecegim ama yinede insan ister istemez üzülüyor hakkında hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda kavuşursun sende bebişine:Saruboceq:

slm kızlar moralim çok bozuk çok üzgünüm hasta oldum 3.aşılamamda olmdı.

canım çok üzüldüm yaa tühhsenağlama ben çok umutluydum senden inanki ne diyecegimi bilemiyorum Allahım hayırlısını versin herşeyin ne olur umutlarını kaybetme emi canım birgün bebişin gelecek er yada geç buna emin ol canım :Saruboceq:

sagolasın canım artık kısmet degilmiş öyle diyorum aşılamanın 18.günü akşamı hasta oldum ilaçlar geciktirdi.olmayınca olmuyo artık hakkıma hayırlısı olsun allah büyüktür.

sagolasın canım artık kısmet degilmiş öyle diyorum aşılamanın 18.günü akşamı hasta oldum ilaçlar geciktirdi.olmayınca olmuyo artık hakkıma hayırlısı olsun allah büyüktür.

üzülme canım.bunda da vardır bi hayır.Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Bizde yaşayacağız Allah'ın izniyle Anneliği

hayırlı uğurlu olsun canım aşılaman bekleme sürecine hoşgeldin delikafaduldenhihoyyyt Allahım inş. hepimize nasip eder :Saruboceq:

Teşekkür ederim canım hoşbulduuuk kaydirigubbakcemile3 Hepmizin yüzü gülsün inşallah bu ay sonu:Saruboceq:

İnanamıyorum ya bende uhde gibi çok umutluydum inan. Ama kısmet böyleymiş be derya nolur kendini hırpalama. Ne desek boş biliyorum ama bir kaç gün sonra yeni planlar yepyeni umutlar başalayacak. Sabrın eksik olmasın, kendini çok üzme nolur. Hayırlısı olsun arkadaşım.......

canim ya cok üzüldümmmm nedicemi bilmiyorummm....ama daha sırada tüp bebek var bozma moralini sende bizim gibi tüp bebek yaptirsin sakin üzülme olurmu

sagol canım evet artık tüp deniyecegiz başka çaremiz kalmadı ama bir ay dinlenicem. kafamı toparlayıp araştırma yapıcam iyi bir yer olsun istiyorum artık sen bu aymı yaptırıcan dogum kontrolmu içiyorsun yumurtalarındaki kist için yazışırız yine bşrdahaki ay olursa aynı ay olmuş olucak.

canım hayırlı olsun aşılaman... bu kadar erken belitri olscağını sanmıyorum ama allahın işi genede bilinmez.. rabim gönlüne göre verir inş:Saruboceq::Saruboceq:

canım hadi hayırlısı.ağrı olmaması normal ama yeni yaptırmışşın bi kaç gün sonrada yaşayabilirsin ağrıları..canım zaten progestan rahim kalınlaştırması için veriliyo.yani senin aldığın ilaçla aynı etki gibi.tabi genede bi sor ama..dr.una güveniyosan sorun yok..allah kalbine görür verir inş:Saruboceq::Saruboceq:

canım üzme kendini ne olur.bi kaç gün öncesinde benzer şeyleri yaşayan biri olarak çoooooooook rahatlıkla diyorum ki hayallerin bitmesi öylee kolay deil..bebişler gelecek gelmesinede azcık nazlanıyolar yaa.:teselli::teselli:

hayırlı olsun canım aşılaman..evet beklemek zor ama biz böyle birbirimize destek oldukça biraz daha kolaylıyo:1hug:ağrıları olması normal gerçi kişiye göre değişiyo şiddeti.inş kalbine göre verir rabbim..:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim yaa offfffffff çok üzüldüm ben inanmıştım olacağına..Çok üzgünüm çoookböyle zamanlardan nefret ediyorumm..hani bişey diyemiyosun ya..ama biliyoruz demi bikaç gün sonra normale girecek herşey ve biz umut etmeye anne olmak için çabalamaya devam edeceğiz..rabbim hayırlısını versin arkadaşım..:teselli:

öyle canım hakkında hayırlısı olsun, tüp bebek için iyice araştırma yap canım biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın elimizden birşey gelmiyo başka herşeyin hayırlısı:1no2:
Teşekkür ederim canım hoşbulduuuk kaydirigubbakcemile3 Hepmizin yüzü gülsün inşallah bu ay sonu:Saruboceq:
amin canım inş. güleriz hepimiz alkisalkisalkis
[

Canım nasip değilmiş ama inan tüp bebekte şansın daha yüksek İnşallah ta olacak ben inanıyorum kaydirigubbakcemile5 Bu ay dinlenmekle iyi bir karar vermişsin. Şimdi sırada iyi bir merkez bulmakta. Allah gönlüne göre versin Canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…