Sonunda yaptırdım kızlar aşılamayı zemuszemus
Yatıp duruyorum evde, arada yavaş yavaş yürüyüşler de yapıyorum evin için de ama çok değil. Ev işi yemek falan kesinlikle yapmamaya karar verdim, annem kalacak bir hafta zaten.
Benim ağrım falan olmadı hiç, hala da olmamakta normal mi ki? Ve herkes genelde progestan veya jel kullanmış aşılama sonrası. Doktor tüp bebek uygulamasında veriyoruz bunları sana gerek yok dedi. Ben sadece corasprin folik glukofen ve rahim kalınlaştırıcı bi ilaç kullanıyorum o kadar. Acaba kullansam mı o jeli falan? Bir sakıncası olur mu ki? Uffff yaa bende kullanmak istiyorum tutunmasını sağlıyormuş mafoldumben
bende 2 yumurta vardı eşimin sperm sayısını bilmiyorum ama kalite %95 yazıyordu dr. çok iyi ilk defada tutma şansı çok yüksek dedi ama bugün hayaller bitti dr. bir ay mola verdi bir sonrakine inşallah olur. sana da iyi şanslar
slm kızlar moralim çok bozuk çok üzgünüm hasta oldum 3.aşılamamda olmdı.
sagolasın canım artık kısmet degilmiş öyle diyorum aşılamanın 18.günü akşamı hasta oldum ilaçlar geciktirdi.olmayınca olmuyo artık hakkıma hayırlısı olsun allah büyüktür.
hayırlı uğurlu olsun canım aşılaman bekleme sürecine hoşgeldin delikafaduldenhihoyyyt Allahım inş. hepimize nasip eder :Saruboceq:
canim ya cok üzüldümmmm nedicemi bilmiyorummm....ama daha sırada tüp bebek var bozma moralini sende bizim gibi tüp bebek yaptirsin sakin üzülme olurmu
üzülme canım.bunda da vardır bi hayır.Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Bizde yaşayacağız Allah'ın izniyle Anneliği
neyse bozma moralini canım ..bak içinede doğuyomuş kırmızılar gelmeyecek diyosun.hadi bakalım bekliyorum güsel haberlerini..:lepi::Saruboceq::teytey:
canım hayırlı olsun aşılaman... bu kadar erken belitri olscağını sanmıyorum ama allahın işi genede bilinmez.. rabim gönlüne göre verir inş:Saruboceq::Saruboceq:kızlar herkese selam...
8 martta aşılama yaptırdık.bugün 10 gün bitti.
sabah idrar testi yaptım evde çıkmadı.
sizce daha erken mi?
birde 3-4 günden beri göğüslerim acayip sızlamaya başladı.
artık dokunsam acıyo o derece hassas.
sizce bu bir belirti olabilir mi?
Sonunda yaptırdım kızlar aşılamayı zemuszemus
Yatıp duruyorum evde, arada yavaş yavaş yürüyüşler de yapıyorum evin için de ama çok değil. Ev işi yemek falan kesinlikle yapmamaya karar verdim, annem kalacak bir hafta zaten.
Benim ağrım falan olmadı hiç, hala da olmamakta normal mi ki? Ve herkes genelde progestan veya jel kullanmış aşılama sonrası. Doktor tüp bebek uygulamasında veriyoruz bunları sana gerek yok dedi. Ben sadece corasprin folik glukofen ve rahim kalınlaştırıcı bi ilaç kullanıyorum o kadar. Acaba kullansam mı o jeli falan? Bir sakıncası olur mu ki? Uffff yaa bende kullanmak istiyorum tutunmasını sağlıyormuş mafoldumben
bende 2 yumurta vardı eşimin sperm sayısını bilmiyorum ama kalite %95 yazıyordu dr. çok iyi ilk defada tutma şansı çok yüksek dedi ama bugün hayaller bitti dr. bir ay mola verdi bir sonrakine inşallah olur. sana da iyi şanslar
Hepinizin aşılamaları hayırlı olsun :) Bekleme sürecinde olmak zormuş gerçekten. Hayırlı haberleri duymayı umuyorum sizlerden. Moral buluyorum bu topiği okuyunca. Paylaşımlar güzel gerçekten.
Ben de dün yaptırdım aşılamamı ve sonrasında biraz ağrılarım oldu. Birde zeplin gibiyim kaydirigubbakcemile3 çok gazım var. Ya Allahı'm dualarımızı kabul eder İnşallah...
canım benim yaa offfffffff çok üzüldüm ben inanmıştım olacağına..Çok üzgünüm çoookböyle zamanlardan nefret ediyorumm..hani bişey diyemiyosun ya..ama biliyoruz demi bikaç gün sonra normale girecek herşey ve biz umut etmeye anne olmak için çabalamaya devam edeceğiz..rabbim hayırlısını versin arkadaşım..:teselli:slm kızlar moralim çok bozuk çok üzgünüm hasta oldum 3.aşılamamda olmdı.
öyle canım hakkında hayırlısı olsun, tüp bebek için iyice araştırma yap canım biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın elimizden birşey gelmiyo başka herşeyin hayırlısı:1no2:sagolasın canım artık kısmet degilmiş öyle diyorum aşılamanın 18.günü akşamı hasta oldum ilaçlar geciktirdi.olmayınca olmuyo artık hakkıma hayırlısı olsun allah büyüktür.
amin canım inş. güleriz hepimiz alkisalkisalkisTeşekkür ederim canım hoşbulduuuk kaydirigubbakcemile3 Hepmizin yüzü gülsün inşallah bu ay sonu:Saruboceq:
sagolasın canım artık kısmet degilmiş öyle diyorum aşılamanın 18.günü akşamı hasta oldum ilaçlar geciktirdi.olmayınca olmuyo artık hakkıma hayırlısı olsun allah büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?