Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sağol Canım. Ağrılar geçti çok şükür. Şu mübarek Cuma gününde hepimizin duaları kabul olur İnşallah :Saruboceq: Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur.

sagol canım ben zaten bu sona hazırlamıştım kendimi.ama insan ister istemez üzülüyor biliyosun sende canım, hepimiz aynı durumda olup aynı şeyleri yaşadıgımız için birbirimizi çok iyi anlıyoruz.bu ay dinlenicem çok yoruldum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.

slm kızlar moralim çok bozuk çok üzgünüm hasta oldum 3.aşılamamda olmdı.

offfffffffff yaaaa uzulme desemde elde olmuyor uzulmemek malesef ıkı oyuncu kırmızı kartla saha dısı kaldı sen ve ben rabbım dıger arkadaslarımızın yuzlerını guldurur ınsallah aynı dusuncedeyız artık ınsan morelman olarak cok bozuluyor hakkımızda hayırlısı be canım nasıpte nezaman varsa ozaman gelecek buna ınan..daha oncekı hamılelıgım cok suprız olmustu adet gunumde 1 damla kanla acabamı demıstım ve ole olmustu hamıle oldugumu ogrenmıstım ogun ınsallah bıkere daha nasıp eder rabbım herkese bu duyguyu yasatmasını cok ıstıyorum sakın moralını bozma hatta ızın ala bı ıkı gun tatıl yapın kafanız rahatlasın olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım bu ay dinlenmeye karar verdim.bir dahaki aya kısmet olursa tüp bebek düşünüyorum.

canim ben izmire gidiyorum valla cok araştirmadigim gidecegimiz yeri tamamen tesadüf evet suan dogum kont hapi ve c vitamini kullaniyorum yarin tekrar izmirde yim rahimmim bakilacak sanirim sonra tedavi baslicak korkuyorum bu filimden ama mecburum biliyosun ben hiç aşilamada yaptirmadim suan eşimde ilaç kullaniyo üroloji dr verdi nisan sonunda hersey bitecek bide güzel olan ne biliyomusun deryacim benim dogum günümde emriyo konacak tesadüf eyer tutarsada eşimin dogum gününde dünyaya gelecek hepsi tesadüf bizim aklimizda bile yoktu inan bu tüpbebek sadece eşim sprayim testi yaptirmişti tekrar bi kadin dogumcuya gidelim diye ama canlilik sayisi az çikinca cani cok sıkıldi internette bu gittimiz yere meil atmiş yani tesadüf hersey ama koparmayalim ihtibati sana herseyi tektek anladirim cünkü bu işte yardimlasmak cok önemli derya ama unutma bu da bi sınav

sagol canım merek ediyorum 3.kişi,nin tutmadı bakalım kızlardan kaç kişinin tutacak.inşallah bizden sonrakilerin tutar onların yüzü güler.

deryacım üzülme canım hakkında hayırlısı olsun vardıe bundada bir hayır inşallah ilk denemende bebişin seninle olur allah bu yolda hepimize yardım etsin
canım bişey sorucam sana çatlatma iğneni nerden buldun sen

aşılaması tutmayan arkadaşlar çok üzüldüm ınş kendiliğinden gelir melekleriniz,aşılamadan sonrada olan oluyormuş duydum öyle..insan bişey diyemiyor valla..

bende bugün dr kontrolüm vardı iğnenin 5.günüydü bugün
sağda ve solda 9 mm yumurtam olmş sizce nasıl
50 ye çıkardı dr um ilacın dozunu

bayanlar ben pazartesi aşılama yaptırdım yalnız bugün karnımda bir batma var sizce bu neyin göstergesi olabilir?tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi.yatmıyorum yatmam mı gerk acaba.doktor normal hayatına devam et dedi.

aşılaman hayırlı olur inş.canım.karında kasıkta belde ağrı oluyo.kafaya takma ve bence belirtileri olumu yada olumsuz yorumlama..olmadığı zaman üzülüyo insan..

evet canım ben o hayal kırıklığını bi kez yaşadım sen daha fazla..ama insan ne kadar üzülsede bi süre sonra kendiliğinden toparlanıyo.. umut etmek bizim tek çaremiz..inş.umutlar en kısa zamanda gerçek olur arkadaşım..içindeki sese çok aldırma .en iyisi biraz dinlen o arada düşünmüş araştırmış olursun.dikkat et kendine..:teselli:.

hayırlı olsun canım aşılaman benimde birkaç gündür ağrılarım vardı ama bugün geçti oluyor ağrılar merak etme inş. bebişin tutunur sana :Saruboceq:

evet haklısın canım birkaç gün sonra kendime gelirim herhalde sende kendine iyi bak.....

deryacım nasılsın canım ?? toparlanabildin mi azda olsa

deryacım üzülme tatlım işallah tüpe gerek kalmadan bebişin kendi gelir kızlar ne zormuş ya beklemek bugün hiç durmadım yerimde evimi temizledim belim ve kasıklarım çok ağrıyo ya

sagol canım pregly 1500.aldım 2.kutu içersinde 3.adet var toplamda 6.adet 9000.yapıyor 10000 yok zaten biliyorsun.sende istanbulda yaşıyorsun sanırım ben 1.levent ten aldım metro city karşısında zaten sonuncuyu da ben aldım .igneyi alıcan zaman 1500. varmı diye sor birde bulamazsan ovitrelle var sana doktor hangisini vaerdi hangisini buamadın.

deryacım nasılsın canım ?? toparlanabildin mi azda olsa

teşekkür ederim canım bu gün daha iyiyim.haftaya doktoruma gidicem o tüp bebek yapamıyor ama birini tavsiye etti onunla gürüşücem ben onun 7. yıldır hastasıyım. içime sinmez ise birkaç yer var bakıcam iyi bir yer olsunki birdaha hayal kırıklıgı yaşamayım diyorum. sen nasılsın kaçıncı günün az kaldı seninde merak ediyorum güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum senin hepiniz için.........

deryacım üzülme tatlım işallah tüpe gerek kalmadan bebişin kendi gelir kızlar ne zormuş ya beklemek bugün hiç durmadım yerimde evimi temizledim belim ve kasıklarım çok ağrıyo ya

artık bu ay olursa kendiliginden olur yoksa mecburen tüp yapmak zorunda kalıcam.zaten aşılamayı yapmak degil beklemek insanı öldürüyor sorma.kendini yorma bel ve kasık agrıları cok oluyor evet bekliyorum artık güzel haberlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…