Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlı olsun yatmak zorunda degilsin ama kendini yorma agır işler yapma stres yapma bol bol su iç sebze meyve tüket sigar ve içki içme spor yapma doktorum bunları söylemişti. çalışmıyorsan fırsat buldukça uzan günlük bir saat kadar vucudun dinlensin ayrıca karın bel agrıları normal.

offffffffffff cok can sıkıcı durum yaaa moralım bozuk olsaydı ne olurdu sankı bızımde yuzumuz gulseydı offff yaaaaaaaa derya sen ne durudasın:sinifsinif::gitme::sinifsinif::gitme:

canım benim ayın 29. da belli olacak bakalım kısmet artık a.s
[[/QUOTE]uhde

hadi bakalım canım güzel haberler alırız inş.:Saruboceq:en azından biri anne oluyorm desin artk:hulya:

karalahanax canim bu doktor benden bi takim tesler istedi teslerin ne oldugunuda bilmiyorum ya hormon tesleri deyil siz yaptirdinizmi eşimdende istedi ayni zamanda

karalahanax canim bu doktor benden bi takim tesler istedi teslerin ne oldugunuda bilmiyorum ya hormon tesleri deyil siz yaptirdinizmi eşimdende istedi ayni zamanda

canım dr eşimden sperm testi bendende hormon testi istedi hem adetin 3.günü hemde adetten 10 gün sonraydı galiba

canım dr eşimden sperm testi bendende hormon testi istedi hem adetin 3.günü hemde adetten 10 gün sonraydı galiba

yok bunlar deyil hormon testi zaten yaptirdik bu tesler hamilelik enfeksiyon tesleriymiş iste sarilik kizamikçik gibi 8 testdursana bir ikitanesi yazayim anti rubella ıgg anti rubella ıgm anti toxo ıgg anti togo ıgm hbsag anti hıv daha var canim yarin
rahimi bakcaklar bunlarida istediler offfffffffff ne zor iş

bide canim eşin için sana bi ilaç yaziyorum bitgisel bi ilaç doktor verdi sprem sayisini ve haretlili artiyo araştir int benim eşim kullaniyo suan l-argınıne500mg ayni dertten müsdelibiz bi arkadasdaha vardi ama hadirlayamadim umarim oda okur

canım ben hiç duymadı bunları ama genede bi bakayam teste duruyosa belkide vardır rahim filmi falanda çekilmedi sdece MR istedi dr ama eşime enfeksiyon testi yapılmıştı

Selamlar,almak istediğiniz ürün amwayin ürünü ve doğrudan satış yöntemiyle satılıyor.Eğer hala temin edemediyseniz size bu konuda yardımcı olabilirim, kargo yapabilirm.
eet amwayin iki ürünü istiyorum selenyum e 60 ve b vitamini fakat ben nete girip bilgilerimi bıraktım kimse dönmedi açıkçası birazda kızdım.yarın haber versem olur mu ?

canım artık neye saldırıcamı şaşırdım bitkisel bi karışım sipariş verdim izmirde bide selenyum e 60 , Bkomplexi, zinc 25 ve çakşır otu sırada ayy ciddi kafayı sıyırdım..yok bişiy deilde ya olanıda mahvederim yada iyice hoplatırım spermlerihihoyyyt

tabi olur nedemek.Netteki bilgileriniz en yakın serbest girişimciye gitmesi gerekir aslında ama bilemiyorum tabii.Eğer isterseniz bir şekilde anlaşır gönderirim ürünlerinizi hiç sorun değil.İyi akşamlar.

çok saol sana burdan ulaşabilirm deilmi?en geç yarın akşama yazarım olur mu?

herkese teşekkür ederim destekleriniz için hepimizin hakkında hayırlısı olsunkaydirigubbakcemile5

evet canım sen benden önce başladın tecrübeli olucaksın yazarsın yaşadıgın tecrübelerini bir bir arkadaşım hayırlısı olur inşallah hakkımıza :):)

offffffffffff cok can sıkıcı durum yaaa moralım bozuk olsaydı ne olurdu sankı bızımde yuzumuz gulseydı offff yaaaaaaaa derya sen ne durudasın:sinifsinif::gitme::sinifsinif::gitme:

sorma canım şu yaşadıklarımızı yazsak kitap olurdu ama elden birşey yelmiyor yazıkki bizim işimiz sabır istiyor zaman istiyor. v.s hep bizden birşey istiyor sen ne durumdasın moralin neden bozuk?..

sorma canım şu yaşadıklarımızı yazsak kitap olurdu ama elden birşey yelmiyor yazıkki bizim işimiz sabır istiyor zaman istiyor. v.s hep bizden birşey istiyor sen ne durumdasın moralin neden bozuk?..

slm canım ınan ole olur ama hakkımızda hayırlısı benımde moralım bozuk cunkı ılk normal yolla hamıle kalıpta sımdı hamıle kalamamam benı cok uzuyor ve canımı acıtıyor bılmıyorum cok ıstıyorum dıye galıba stress olup olmuyor ınsan neyı cok ısterse onunla ımtıhan edılırmıs ya bızde ımtıhandayız galıba offffffff bende tup dusunuyorum artık nepım hıc yoktan bırazdaha sansımız olur demıolumunekankayizsmile

Bugün başladı biraz ama hafif hafif batma şeklinde oluyor ağrılar. Doktorun söylediğini kullanacağım sadece, teleaşımdan farklı bir şeyler de denememeliyim, ne dendiyse onu kullanayım en iyisi. İnşallah hayatım dualarımızın karşılığını hepimiz alırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…