bayanlar ben pazartesi aşılama yaptırdım yalnız bugün karnımda bir batma var sizce bu neyin göstergesi olabilir?tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi.yatmıyorum yatmam mı gerk acaba.doktor normal hayatına devam et dedi.
teşekkür ederim canım bu gün daha iyiyim.haftaya doktoruma gidicem o tüp bebek yapamıyor ama birini tavsiye etti onunla gürüşücem ben onun 7. yıldır hastasıyım. içime sinmez ise birkaç yer var bakıcam iyi bir yer olsunki birdaha hayal kırıklıgı yaşamayım diyorum. sen nasılsın kaçıncı günün az kaldı seninde merak ediyorum güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum senin hepiniz için.........
daha iyi ol inş. canım benim, tek bir yerle kalma iyi araştır canım üzülme bundan sonra inş. güzel haberlerinide alacagız hep beraber burdan:Saruboceq:
canım bugün 5. günüm daha benim çok var yani ama işin garibi hiç aşılama yaptırmış gibi hissetmiyorum kendimi ağrılarım oluyor arada o zaman aklıma geliyor hiç bir şey hissetmiyorum inanki hayırlısı artıka.s
uhde Uhde canım senin kaç gün sonra beli oluyo?[/QUOTE .!.:canım benim ayın 29. da belli olacak bakalım kısmet artık a.s
[
canım yeni gördüm msjıordamisin canim sana bişi sorcam
karalahanax canim bu doktor benden bi takim tesler istedi teslerin ne oldugunuda bilmiyorum ya hormon tesleri deyil siz yaptirdinizmi eşimdende istedi ayni zamanda
canım dr eşimden sperm testi bendende hormon testi istedi hem adetin 3.günü hemde adetten 10 gün sonraydı galiba
canım ben hiç duymadı bunları ama genede bi bakayam teste duruyosa belkide vardır rahim filmi falanda çekilmedi sdece MR istedi dr ama eşime enfeksiyon testi yapılmıştıbide canim eşin için sana bi ilaç yaziyorum bitgisel bi ilaç doktor verdi sprem sayisini ve haretlili artiyo araştir int benim eşim kullaniyo suan l-argınıne500mg ayni dertten müsdelibiz bi arkadasdaha vardi ama hadirlayamadim umarim oda okur
eet amwayin iki ürünü istiyorum selenyum e 60 ve b vitamini fakat ben nete girip bilgilerimi bıraktım kimse dönmedi açıkçası birazda kızdım.yarın haber versem olur mu ?Selamlar,almak istediğiniz ürün amwayin ürünü ve doğrudan satış yöntemiyle satılıyor.Eğer hala temin edemediyseniz size bu konuda yardımcı olabilirim, kargo yapabilirm.
canım artık neye saldırıcamı şaşırdım bitkisel bi karışım sipariş verdim izmirde bide selenyum e 60 , Bkomplexi, zinc 25 ve çakşır otu sırada ayy ciddi kafayı sıyırdım..yok bişiy deilde ya olanıda mahvederim yada iyice hoplatırım spermlerihihoyyytbide canim eşin için sana bi ilaç yaziyorum bitgisel bi ilaç doktor verdi sprem sayisini ve haretlili artiyo araştir int benim eşim kullaniyo suan l-argınıne500mg ayni dertten müsdelibiz bi arkadasdaha vardi ama hadirlayamadim umarim oda okur
tabi olur nedemek.Netteki bilgileriniz en yakın serbest girişimciye gitmesi gerekir aslında ama bilemiyorum tabii.Eğer isterseniz bir şekilde anlaşır gönderirim ürünlerinizi hiç sorun değil.İyi akşamlar.
çok saol sana burdan ulaşabilirm deilmi?en geç yarın akşama yazarım olur mu?
hayırlı olsun yatmak zorunda degilsin ama kendini yorma agır işler yapma stres yapma bol bol su iç sebze meyve tüket sigar ve içki içme spor yapma doktorum bunları söylemişti. çalışmıyorsan fırsat buldukça uzan günlük bir saat kadar vucudun dinlensin ayrıca karın bel agrıları normal.
canim ben izmire gidiyorum valla cok araştirmadigim gidecegimiz yeri tamamen tesadüf evet suan dogum kont hapi ve c vitamini kullaniyorum yarin tekrar izmirde yim rahimmim bakilacak sanirim sonra tedavi baslicak korkuyorum bu filimden ama mecburum biliyosun ben hiç aşilamada yaptirmadim suan eşimde ilaç kullaniyo üroloji dr verdi nisan sonunda hersey bitecek bide güzel olan ne biliyomusun deryacim benim dogum günümde emriyo konacak tesadüf eyer tutarsada eşimin dogum gününde dünyaya gelecek hepsi tesadüf bizim aklimizda bile yoktu inan bu tüpbebek sadece eşim sprayim testi yaptirmişti tekrar bi kadin dogumcuya gidelim diye ama canlilik sayisi az çikinca cani cok sıkıldi internette bu gittimiz yere meil atmiş yani tesadüf hersey ama koparmayalim ihtibati sana herseyi tektek anladirim cünkü bu işte yardimlasmak cok önemli derya ama unutma bu da bi sınav
offffffffffff cok can sıkıcı durum yaaa moralım bozuk olsaydı ne olurdu sankı bızımde yuzumuz gulseydı offff yaaaaaaaa derya sen ne durudasın:sinifsinif::gitme::sinifsinif::gitme:
sorma canım şu yaşadıklarımızı yazsak kitap olurdu ama elden birşey yelmiyor yazıkki bizim işimiz sabır istiyor zaman istiyor. v.s hep bizden birşey istiyor sen ne durumdasın moralin neden bozuk?..
canım hadi hayırlısı.ağrı olmaması normal ama yeni yaptırmışşın bi kaç gün sonrada yaşayabilirsin ağrıları..canım zaten progestan rahim kalınlaştırması için veriliyo.yani senin aldığın ilaçla aynı etki gibi.tabi genede bi sor ama..dr.una güveniyosan sorun yok..allah kalbine görür verir inş:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?