Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet ınsallah allahım hepımızın yuzunu guldurur cok ısterım herkes hamılelıgı annelıgı tatsın hele hamılelık cok guzel bır duygu yarımda olsa yasadım yasadıgım en guzel seydı bu tekrar yasmayı nasıp etsın mevlam:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

[QUOTE=uhde;

az kaldı evet ama umudum yok valla benim aşılama yaptırmışım gibi bile gelmiyo bana :1no2:
canım ilaçları istedim belkiyoruz bakalım..sen niye böle negatifsin?hiç belli olmaz kimse bilemez neyin ne olacağını bırakma kendini..inş güsel haber senden gelir:Saruboceq::Saruboceq:

offf bende 14.gun test yapmıstım negatıftı ama en ıyısı gununu bekle gecerse yaptır sonra benım gıbı cok hayal kırıklıgı yasarsın ben adet gunumde oldum tam

QUOTE=simeray;12229464]kızlar 8 martta aşılamam yapıldı. 2 tane yumurtam vardı...
bugün 13. gündü ve sabah test yaptım ama silik bile çıkmadı...
belim bacaklarım acayip ağrıyor. sanırım adet olucam artık.
o kadar umutsuzum moralim o kadar bozukki anlatamam!
bugün eşimin doğum günüydü ve ben hep bu sabah test yapıcam ve silikde olsa 2. çizgi çıkıcak...
ve ben eşime doğum gününde bebeğimizin müjdesini vermek istiyordum...
ama olmadı işte...
aşılamadan sonra regl olanlar kaç gün sonra regl oldular acaba?[/QUOTE]

canım erken test yapmışsın.gebelik varsa idrar testinde adetten 10 gün sonra çıkoyo diye biliyorum.birazdaha bekleyip kan testi yaptır bakalım.inş.bebiş vardır:Saruboceq:

demek test günleriniz geldi kızlar,bende heycanlandım ınş pozitif çıkar testleriniz
evdeki testlere güvenmeyin bence kan kesin garanti,hatta test almayın bence ya insanın morali bozuluyor..

bu arada kötü bişey oldu bende bugün adetin 9.günü ve ben grip oldum çok fena sizce aşılamayı etkiler mi,iğnenn dozunu 50 ye çıakrdı dr um..moralim bozuldu yaa..herşey Allahhtan hastalıkta Allahtan ama ağır geçiyor ya napcam ben..

bozma moralini canım bol Cvitamini al hem gebelik içinde iyi olur.dinlenme şansın varsa dinlenmeye çalış en azında aşılama öncesi toparlamış olursun direncin düşmez..

desteğe iytiyacım var kızlar ya napcam ben,grip etkiler mi aşlamayı
ya aylardır bu anı bekle ama gel grip ol.....
cuma günü kontr vardı bi sağda bi solda 9 mm lik yumurtam varmş

karalaha canım teşekkür ederim akşamdan beri nane limon almaya çalışıyorum,sıcak tutmaya çalışıyorum ama sanırım direnemiyor vucudum...dinleniyorum yatıyorum..hayrlısı bakalım yaa..

desteğe iytiyacım var kızlar ya napcam ben,grip etkiler mi aşlamayı
ya aylardır bu anı bekle ama gel grip ol.....
cuma günü kontr vardı bi sağda bi solda 9 mm lik yumurtam varmş

canım kafanda büyütme hastalığı biraz dinlen azcık vitamin desteği tamamdırcokacimcoookhiç merak etme sorun olmayacak..

canım aşılama günü çok az akıntı olmuştu ama sonrasında hiç kanama olmadı..ama kanama olması normal diye biliyorum..

aşılama yaptırıp bekleyen arkadaşlarım nolur moralinizi bozmayın.umutsuz olarak beklemeyin test gününü.pozitif düşünün.olursa bizim için çok güzel olacak ama olmazsada dünyanın sonu değil canımız sağolsun.belki olmaması olmasından daha hayırlı oalacak.geç olsun güç olmasın.sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun.pozitif çıkarsa çok sevineceğiz ama negatif çıkarsada üzülmeyeceğiz diye şartlandırın kendinizi.
kendinize dikkat edin kendinizi şımartın.fındık fıstık badem ceviz ve özellikle ananas ve incir yemenizi öneririm.Allah gönlümüze göre en hayırlısını versin.Bol Bol dua edelim.Öpüyorum sizleri.
Bu arada benimde test günüm 29 mart.Hakkımızda hayırlısı...

günaydın kızlar nasılsınız tast tarihi yaklaşanlar varmış inşallah güzel haberler alırsınız rabbim hepimizin yüzünü güldürür

deryacım sorma ya bendede aynı ilaç 5000'lik 2tane eczaneler yok diyor bulmanız zor diyor bende bhilmiyom ne yapcam doktorda daha var arayın diyor olmazsa galiba diğerinden yazıcak hayırlsıı olsun inşallah

kızlar .. bişey sorucam size ben 3gün iğne vurulduktan sonra ilk kontrolüme gittim ama henüz bir büyüme olmamış sizce olması gerekmezmiydi siz yumurtanızın büyüdüğünü anlıyormusunuz kafam çok karıştı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…