canım hepimiz için zor bazen yoruldugumu hissediyorum ama eşimi görünce mücadeleyi bırakmaman gerektiğini anlıyorum inş. hemen dolar kucagımız daha fazla beklemeden:Saruboceq:
evet canım problem vardı bende giremedim :1no2:
kızlar 8 martta aşılamam yapıldı. 2 tane yumurtam vardı...
bugün 13. gündü ve sabah test yaptım ama silik bile çıkmadı...
belim bacaklarım acayip ağrıyor. sanırım adet olucam artık.
o kadar umutsuzum moralim o kadar bozukki anlatamam!
bugün eşimin doğum günüydü ve ben hep bu sabah test yapıcam ve silikde olsa 2. çizgi çıkıcak...
ve ben eşime doğum gününde bebeğimizin müjdesini vermek istiyordum...
ama olmadı işte...
aşılamadan sonra regl olanlar kaç gün sonra regl oldular acaba?
bozma moralini canım bol Cvitamini al hem gebelik içinde iyi olur.dinlenme şansın varsa dinlenmeye çalış en azında aşılama öncesi toparlamış olursun direncin düşmez..demek test günleriniz geldi kızlar,bende heycanlandım ınş pozitif çıkar testleriniz
evdeki testlere güvenmeyin bence kan kesin garanti,hatta test almayın bence ya insanın morali bozuluyor..
bu arada kötü bişey oldu bende bugün adetin 9.günü ve ben grip oldum çok fena sizce aşılamayı etkiler mi,iğnenn dozunu 50 ye çıakrdı dr um..moralim bozuldu yaa..herşey Allahhtan hastalıkta Allahtan ama ağır geçiyor ya napcam ben..
en hayırlı zamanda gelirler :Saruboceq:biz beklemekten vazgeçmeyelim canım..inşallah gelecekler bizi daha fazla yalnız bırakmasınlar
desteğe iytiyacım var kızlar ya napcam ben,grip etkiler mi aşlamayı
ya aylardır bu anı bekle ama gel grip ol.....
cuma günü kontr vardı bi sağda bi solda 9 mm lik yumurtam varmş
taze meyve suyu iç canım..nanelimondan daha iyi olur:içelim:karalaha canım teşekkür ederim akşamdan beri nane limon almaya çalışıyorum,sıcak tutmaya çalışıyorum ama sanırım direnemiyor vucudum...dinleniyorum yatıyorum..hayrlısı bakalım yaa..
Bugün başladı biraz ama hafif hafif batma şeklinde oluyor ağrılar. Doktorun söylediğini kullanacağım sadece, teleaşımdan farklı bir şeyler de denememeliyim, ne dendiyse onu kullanayım en iyisi. İnşallah hayatım dualarımızın karşılığını hepimiz alırız....[/QUOTEağrıları takma canım normal çünkü olması..
ban salı günü aşılama uygulaması yapıldı, daha bir hafta olmadı...ama bu sabah akıntımda renk değişikliği fark ettim, hafif bir kahverengilik vardı. az önce kırmızıya çaldığını gördüm.
hemen doktorumu aradım, östrojen hormonumun yüksek olmasıyla alakalıymış...
siz ne dersiniz? hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
27sinde adet görmem gerek (tabi işlem başarısızsa) 30unda da kan testi yapılcak...
tamam canım portakal suyu içeyim birazda inş iyi gelirde yarına bişey kalmaz
aşılama yaptırıp bekleyen arkadaşlarım nolur moralinizi bozmayın.umutsuz olarak beklemeyin test gününü.pozitif düşünün.olursa bizim için çok güzel olacak ama olmazsada dünyanın sonu değil canımız sağolsun.belki olmaması olmasından daha hayırlı oalacak.geç olsun güç olmasın.sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun.pozitif çıkarsa çok sevineceğiz ama negatif çıkarsada üzülmeyeceğiz diye şartlandırın kendinizi.
kendinize dikkat edin kendinizi şımartın.fındık fıstık badem ceviz ve özellikle ananas ve incir yemenizi öneririm.Allah gönlümüze göre en hayırlısını versin.Bol Bol dua edelim.Öpüyorum sizleri.
Bu arada benimde test günüm 29 mart.Hakkımızda hayırlısı...[/QUOTE
test günleri yaklaşıyo inan ki sizin kadar heyecan oluyo kaç zamandır moraller bosuk hadi bakalım inş.iyi sonuçlar gelir yakındada hapimize moral olur canım..dediğin gibi hayırlısı olsun önce canımız sağolsun geriside allahın izniyle olur :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?