Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben hiç duymadı bunları ama genede bi bakayam teste duruyosa belkide vardır rahim filmi falanda çekilmedi sdece MR istedi dr ama eşime enfeksiyon testi yapılmıştı

canim bu bitgi ilaclari yerine sana doktorum bize verdigi ilaclari yaza bilirim inan iyi bi üroloj bizde sprem hareketliligini yükseltmek için kullaniyoruz daha saglikli olur canim istersen eşim üçtane ilac kullaniyo ve cok işe yaricani söyledi doktor bu arada rahim filimim cekildi arkadaslar bana inanin tüp bebek daha zorlu bi süreç 30 martta yumurta büyütme innelerine başliyorum tekrar gidecegim filimde anestesi altinta cekildi bide yumurtalar toplanirken girecegim anestesiye offf dahasi var ama yasayinca yazayimmm biraz sabir ve inanmak gerekiyor kızlar hep moralinizi yüksek tutun lütfen inanin bana herkez nasil anne oluyosa bizde olacagiz bu bizimde hakkimizzz ben inaniyorum sizde inanin olurmu üzmeyin kendinizi

canım benim üzülme diyecegim ama yinede insan ister istemez üzülüyor hakkında hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda kavuşursun sende bebişine:Saruboceq:

desteğin için teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olur inşallah

slm kızlar moralim çok bozuk çok üzgünüm hasta oldum 3.aşılamamda olmdı.

hayal kırıklığını anlıyorum canım Allah hayırlı zamanda hayırlı olanı bize verecek bizden daha çok dua bekliyor yılmadan iste iste iste o bize verecek inanıyorum:Saruboceq:

inşallah gelecekler bizi daha fazla yalnız bırakmasınlar

ban salı günü aşılama uygulaması yapıldı, daha bir hafta olmadı...ama bu sabah akıntımda renk değişikliği fark ettim, hafif bir kahverengilik vardı. az önce kırmızıya çaldığını gördüm.
hemen doktorumu aradım, östrojen hormonumun yüksek olmasıyla alakalıymış...
siz ne dersiniz? hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
27sinde adet görmem gerek (tabi işlem başarısızsa ) 30unda da kan testi yapılcak...

en iyisini düşünmüşsün ben aşılamada 3.hayal kırıklıgı yaşadım onun için aşılamayla hamile kalmak bana imkansız gibi geliyor bakalım kaç kişinin pozitf olucak merak ediyorum bende tüp bebek yaptırıcam araştırıyorum şu an karar veremedim daha araştırıcam işimiz çooooooooook zor.....benim durumuda olan herkezin yüzünü güldürsün allahım benimde.

canım rahim filmini anestezi altında çektikleri iyi olmuş daha öce çektirmişmiydin yoksa yanimi çekildi?? bu mücadelenin her yolu büyük bir sabır istiyor canım zorlu bir mücadele bu Allahım hakkımızda hayırlısını en kısa zamanda bebişlerimizi bizlere nasip etsin inş..:Saruboceq:

desteğin için teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olur inşallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bende pzt. aşılama oldum öyle akıntı falan yaşamadım ben kalbini ferah tut canım inş. bebeişin tutunmuştur sana :Saruboceq:

inanki deryacım bende aşılama için hiç olumlu düşünmüyorum baştan beri ama rapor çıkarmak için en az 2 kere aşılama yapılması gerekiyomuş onun için yaptırdım bende yoksa aşılamayla hamile kalma olasılığını baya düşük görüyorum bende Allahım yardımcımız olsun inş..:Saruboceq:

slm canım nsl filmini anestesi altında çektirmen iyi olmuş canın yanmamış.birde sormak istedigim bazı şeyler var. tedaviye hasta oluncamı başladınız doktor dogum kontrol ilacı verdimi ve bazı testler istedimi birde yumurtaların toplanırken anestesi altına gireceksin başka giricekmisin anestesi altına.

hayal kırıklığını anlıyorum canım Allah hayırlı zamanda hayırlı olanı bize verecek bizden daha çok dua bekliyor yılmadan iste iste iste o bize verecek inanıyorum:Saruboceq:

sagol canım allah hepimizin yardımcısı olsun bizimde yüzümüz gülecek elbet bir gün.

üzülme canım bende aşılama yapılırken kanamam olmuştu. doktor sonrada olabilir ama bu oranı etkilemez demişti akıntı olmuştu ama kanamam olmamıştı. herşey kader kısmet canım hakkına hayırlısı olsun olacagı varsa inan olur stres yapma kalbini ferah tut.

insanın psıkoljısı bozuluyor asılama ıcın cok pozıtıf ınsan olmak lazım valla benım gıbı duygusal dısarda cocuk gorunce bıle aglayan bırısı ıcın cok zor tup te yuzumuz guler ınsallah rabbım tez zamanda yuzumuzu guldursun ınsallah allahım kımsenın duasını gerı cevırmesın hıc bır kadının kucagı bos kalmasın innnşalahhh :Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun canım aşılaman benimde birkaç gündür ağrılarım vardı ama bugün geçti oluyor ağrılar merak etme inş. bebişin tutunur sana :Saruboceq:

slm canım nsl az kaldı seninde inşallah bebeişin seninledir tutunur annesinede burakmaz.

canım benim ayın 29. da belli olacak bakalım kısmet artık a.

nsl canım ilacının siparişini verdinmi neler yapıyosun.

canım hepimiz için zor bazen yoruldugumu hissediyorum ama eşimi görünce mücadeleyi bırakmaman gerektiğini anlıyorum inş. hemen dolar kucagımız daha fazla beklemeden:Saruboceq:
slm kızlar ya kaç gündür giremiyorumsizdede var mı aynı sorunCADIARZU

evet canım problem vardı bende giremedim :1no2:

kızlar 8 martta aşılamam yapıldı. 2 tane yumurtam vardı...
bugün 13. gündü ve sabah test yaptım ama silik bile çıkmadı...
belim bacaklarım acayip ağrıyor. sanırım adet olucam artık.
o kadar umutsuzum moralim o kadar bozukki anlatamam!
bugün eşimin doğum günüydü ve ben hep bu sabah test yapıcam ve silikde olsa 2. çizgi çıkıcak...
ve ben eşime doğum gününde bebeğimizin müjdesini vermek istiyordum...
ama olmadı işte...
aşılamadan sonra regl olanlar kaç gün sonra regl oldular acaba?

canım bilmiyorum ki bitkisel ürünlerden memnun olanlardan var ama diyorum ya kafam karıştı.olmazsa onlarıda kullanırız sen ilaçları bi yaz genedetatlım ya çok sıkma kendini sadece güsl şeyler düşün herşey daha iyi olsun:1hug:

bende gün sayıyorum canım bildiğim kadarıyla 15. gün kan testinde belli oluryor eken değilmi evde test yapman için, birkaç gün daha bekleyip kanda baktırsan belki vardır bebişin erkenden üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…