canım ben hiç duymadı bunları ama genede bi bakayam teste duruyosa belkide vardır rahim filmi falanda çekilmedi sdece MR istedi dr ama eşime enfeksiyon testi yapılmıştı
canım benim üzülme diyecegim ama yinede insan ister istemez üzülüyor hakkında hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda kavuşursun sende bebişine:Saruboceq:
slm kızlar moralim çok bozuk çok üzgünüm hasta oldum 3.aşılamamda olmdı.
canım üzme kendini ne olur.bi kaç gün öncesinde benzer şeyleri yaşayan biri olarak çoooooooook rahatlıkla diyorum ki hayallerin bitmesi öylee kolay deil..bebişler gelecek gelmesinede azcık nazlanıyolar yaa.:teselli::teselli:
Hayırlısı olsun Canım, bozma moralini Can sağlığın olsunda İnşallah Allah gönlündekini kucağına verir tez vakitte.
slm canım ınan ole olur ama hakkımızda hayırlısı benımde moralım bozuk cunkı ılk normal yolla hamıle kalıpta sımdı hamıle kalamamam benı cok uzuyor ve canımı acıtıyor bılmıyorum cok ıstıyorum dıye galıba stress olup olmuyor ınsan neyı cok ısterse onunla ımtıhan edılırmıs ya bızde ımtıhandayız galıba offffffff bende tup dusunuyorum artık nepım hıc yoktan bırazdaha sansımız olur demıolumunekankayizsmile
canım rahim filmini anestezi altında çektikleri iyi olmuş daha öce çektirmişmiydin yoksa yanimi çekildi?? bu mücadelenin her yolu büyük bir sabır istiyor canım zorlu bir mücadele bu Allahım hakkımızda hayırlısını en kısa zamanda bebişlerimizi bizlere nasip etsin inş..:Saruboceq:canim bu bitgi ilaclari yerine sana doktorum bize verdigi ilaclari yaza bilirim inan iyi bi üroloj bizde sprem hareketliligini yükseltmek için kullaniyoruz daha saglikli olur canim istersen eşim üçtane ilac kullaniyo ve cok işe yaricani söyledi doktor bu arada rahim filimim cekildi arkadaslar bana inanin tüp bebek daha zorlu bi süreç 30 martta yumurta büyütme innelerine başliyorum tekrar gidecegim filimde anestesi altinta cekildi bide yumurtalar toplanirken girecegim anestesiye offf dahasi var ama yasayinca yazayimmm biraz sabir ve inanmak gerekiyor kızlar hep moralinizi yüksek tutun lütfen inanin bana herkez nasil anne oluyosa bizde olacagiz bu bizimde hakkimizzz ben inaniyorum sizde inanin olurmu üzmeyin kendinizi
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:desteğin için teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olur inşallah
ban salı günü aşılama uygulaması yapıldı, daha bir hafta olmadı...ama bu sabah akıntımda renk değişikliği fark ettim, hafif bir kahverengilik vardı. az önce kırmızıya çaldığını gördüm.
hemen doktorumu aradım, östrojen hormonumun yüksek olmasıyla alakalıymış...
siz ne dersiniz? hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
27sinde adet görmem gerek (tabi işlem başarısızsa) 30unda da kan testi yapılcak...
en iyisini düşünmüşsün ben aşılamada 3.hayal kırıklıgı yaşadım onun için aşılamayla hamile kalmak bana imkansız gibi geliyor bakalım kaç kişinin pozitf olucak merak ediyorum bende tüp bebek yaptırıcam araştırıyorum şu an karar veremedim daha araştırıcam işimiz çooooooooook zor.....benim durumuda olan herkezin yüzünü güldürsün allahım benimde.
canim bu bitgi ilaclari yerine sana doktorum bize verdigi ilaclari yaza bilirim inan iyi bi üroloj bizde sprem hareketliligini yükseltmek için kullaniyoruz daha saglikli olur canim istersen eşim üçtane ilac kullaniyo ve cok işe yaricani söyledi doktor bu arada rahim filimim cekildi arkadaslar bana inanin tüp bebek daha zorlu bi süreç 30 martta yumurta büyütme innelerine başliyorum tekrar gidecegim filimde anestesi altinta cekildi bide yumurtalar toplanirken girecegim anestesiye offf dahasi var ama yasayinca yazayimmm biraz sabir ve inanmak gerekiyor kızlar hep moralinizi yüksek tutun lütfen inanin bana herkez nasil anne oluyosa bizde olacagiz bu bizimde hakkimizzz ben inaniyorum sizde inanin olurmu üzmeyin kendinizi
hayal kırıklığını anlıyorum canım Allah hayırlı zamanda hayırlı olanı bize verecek bizden daha çok dua bekliyor yılmadan iste iste iste o bize verecek inanıyorum:Saruboceq:
ban salı günü aşılama uygulaması yapıldı, daha bir hafta olmadı...ama bu sabah akıntımda renk değişikliği fark ettim, hafif bir kahverengilik vardı. az önce kırmızıya çaldığını gördüm.
hemen doktorumu aradım, östrojen hormonumun yüksek olmasıyla alakalıymış...
siz ne dersiniz? hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
27sinde adet görmem gerek (tabi işlem başarısızsa) 30unda da kan testi yapılcak...
Bugün başladı biraz ama hafif hafif batma şeklinde oluyor ağrılar. Doktorun söylediğini kullanacağım sadece, teleaşımdan farklı bir şeyler de denememeliyim, ne dendiyse onu kullanayım en iyisi. İnşallah hayatım dualarımızın karşılığını hepimiz alırız....[/Q
slm canım kendine dikkat et doktorunu dinle güzel haberlerini bekliyoruz.
en iyisini düşünmüşsün ben aşılamada 3.hayal kırıklıgı yaşadım onun için aşılamayla hamile kalmak bana imkansız gibi geliyor bakalım kaç kişinin pozitf olucak merak ediyorum bende tüp bebek yaptırıcam araştırıyorum şu an karar veremedim daha araştırıcam işimiz çooooooooook zor.....benim durumuda olan herkezin yüzünü güldürsün allahım benimde.
hayırlı olsun canım aşılaman benimde birkaç gündür ağrılarım vardı ama bugün geçti oluyor ağrılar merak etme inş. bebişin tutunur sana :Saruboceq:
canım benim ayın 29. da belli olacak bakalım kısmet artık a.
nsl canım ilacının siparişini verdinmi neler yapıyosun.
canım hepimiz için zor bazen yoruldugumu hissediyorum ama eşimi görünce mücadeleyi bırakmaman gerektiğini anlıyorum inş. hemen dolar kucagımız daha fazla beklemeden:Saruboceq:insanın psıkoljısı bozuluyor asılama ıcın cok pozıtıf ınsan olmak lazım valla benım gıbı duygusal dısarda cocuk gorunce bıle aglayan bırısı ıcın cok zor tup te yuzumuz guler ınsallah rabbım tez zamanda yuzumuzu guldursun ınsallah allahım kımsenın duasını gerı cevırmesın hıc bır kadının kucagı bos kalmasın innnşalahhh :Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar ya kaç gündür giremiyorumsizdede var mı aynı sorunCADIARZU
slm canım nsl az kaldı seninde inşallah bebeişin seninledir tutunur annesinede burakmaz.
az kaldı evet ama umudum yok valla benim aşılama yaptırmışım gibi bile gelmiyo bana :1no2:
]
canım bilmiyorum ki bitkisel ürünlerden memnun olanlardan var ama diyorum ya kafam karıştı.olmazsa onlarıda kullanırız sen ilaçları bi yaz genedecanim bu bitgi ilaclari yerine sana doktorum bize verdigi ilaclari yaza bilirim inan iyi bi üroloj bizde sprem hareketliligini yükseltmek için kullaniyoruz daha saglikli olur canim istersen eşim üçtane ilac kullaniyo ve cok işe yaricani söyledi doktor bu arada rahim filimim cekildi arkadaslar bana inanin tüp bebek daha zorlu bi süreç 30 martta yumurta büyütme innelerine başliyorum tekrar gidecegim filimde anestesi altinta cekildi bide yumurtalar toplanirken girecegim anestesiye offf dahasi var ama yasayinca yazayimmm biraz sabir ve inanmak gerekiyor kızlar hep moralinizi yüksek tutun lütfen inanin bana herkez nasil anne oluyosa bizde olacagiz bu bizimde hakkimizzz ben inaniyorum sizde inanin olurmu üzmeyin kendinizi
slm kızlar ya kaç gündür giremiyorumsizdede var mı aynı sorunCADIARZU
insanın psıkoljısı bozuluyor asılama ıcın cok pozıtıf ınsan olmak lazım valla benım gıbı duygusal dısarda cocuk gorunce bıle aglayan bırısı ıcın cok zor tup te yuzumuz guler ınsallah rabbım tez zamanda yuzumuzu guldursun ınsallah allahım kımsenın duasını gerı cevırmesın hıc bır kadının kucagı bos kalmasın innnşalahhh :Sa
ruboceq::Saruboceq:[/QU
sorma canım insanda ne psıkoljı kalıyor ne bişey inşallah bizimde dolacak kucagımız bizimde yolun sonunda dualarımız kabul olucak.
kızlar 8 martta aşılamam yapıldı. 2 tane yumurtam vardı...
bugün 13. gündü ve sabah test yaptım ama silik bile çıkmadı...
belim bacaklarım acayip ağrıyor. sanırım adet olucam artık.
o kadar umutsuzum moralim o kadar bozukki anlatamam!
bugün eşimin doğum günüydü ve ben hep bu sabah test yapıcam ve silikde olsa 2. çizgi çıkıcak...
ve ben eşime doğum gününde bebeğimizin müjdesini vermek istiyordum...
ama olmadı işte...
aşılamadan sonra regl olanlar kaç gün sonra regl oldular acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?