Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar moralim çok bozuk çok üzgünüm hasta oldum 3.aşılamamda olmdı.

canım yaaa çok üzüldüm ama sakın moralini bozma olurmu. hakkımızda hayırlısı tüp bebeğe geçiş yapacağız nasılsa inş.onda olacak. üzülmeyelim ki şansımız daha yüksek olsun. kısmet değilmiş canım. allahım en yakın zamanda nasip eder inş.

günaydın...
benim durumum iyice kanamaya döndü... doktorumu aradım, yumurta toplama işlemindeymiş...
klinikten dönecekler ama benim elim ayağım titriyor şimdiden!
ne bu?! niye olur?!
adet desem normal periyodda daha 5 gün var!

Allahım hepimize nasip etsin canım o duyguyu en kısa zamanda inş..:Saruboceq:

rosered canım belki yerleşme kanamasıdır uzan yat fazla ayakta durma bende 16 martta ilk aşılamamı yaptırdım benimde dünden beri göğüslerim ve karnım ağrıyo

teşekkür edrim PRENSES47
diğer konu başlığında da ilgilendin benimle burda da... sağol...
inşallah beraber veririz müjdemizi burda...

evet canim ilk defe cektirdim rahim filimini korktum ilk basta hatta agladimda ama bayilinca hiç birsey hissetmedim bende aşilama hakkinda ayni seyleri düsünüyorum oyüzden direk tüpbebege geçtim ama rapor için ugrasanlara allah sabir versin

deryacım sorma ya bendede aynı ilaç 5000'lik 2tane eczaneler yok diyor bulmanız zor diyor bende bhilmiyom ne yapcam doktorda daha var arayın diyor olmazsa galiba diğerinden yazıcak hayırlsıı olsun inşallah

canım doktorlar bulun diyor ama imkansız ben 4 ay öncesinde bile zor bulmuştum, hatta en son bulamadım ovitrelle aldım çünki bu igne türkiyeye girişi olmuyor artık canım.
kızlar .. bişey sorucam size ben 3gün iğne vurulduktan sonra ilk kontrolüme gittim ama henüz bir büyüme olmamış sizce olması gerekmezmiydi siz yumurtanızın büyüdüğünü anlıyormusunuz kafam çok karıştı ...[/QUOTE]

moralini bozma son günlerde hızla büyüyorlar.

slm nsl canım doktora gittinmi bu ay dinleniyorsun benim gibi, birdahaki ay tüpe başlıyacakmısın neye karar verdin yoksa biraz dahamı dinleniceksin.
doktorum hala geri dönmedi! :S

yaa bu doktorlar insanı çıldırtıyor ben olsam üst üste ararım sende öyle yap sana bir açıklama yapmak zorunda nedenini açıklamak zorunda ara canım onun seni aramasını bekleme.
rosered canım belki yerleşme kanamasıdır uzan yat fazla ayakta durma bende 16 martta ilk aşılamamı yaptırdım benimde dünden beri göğüslerim ve karnım ağrıyo
slm canım kendine dikkat et güzel haberler bekliyoruz sizden kızlar:):)

geçmiş olsun canım rahim filmi benim için zor geçti valla ama bazılarında ağrı falan olmuyomuş bende tam tersi oldu neyseki atlattım o dönemleri ben:1no2:
rapor işi olmasa inanki bende direk tüp bebek düşünecegim hayırlısı artık canıma.s

canım sabah yazmıştım sana ama hatlardaki sorundan galiba görünmüyor işte...

fazla yıpratma kendini canım dr. bekle ferah tut içini inş. kötü birşey olmaz dualarımız senle üzülme lütfen herşeyin hayırlısı olsun canım benim:Saruboceq:

yaa bu doktorlar insanı çıldırtıyor ben olsam üst üste ararım sende öyle yap sana bir açıklama yapmak zorunda nedenini açıklamak zorunda ara canım onun seni aramasını bekleme.

aradım! kartvizitine hem klinik hem cep nosu yazmış + hemşirenin de cebi vardı
hepsini aradım.defalarca.açmadılar.
sonunda 4. aramamda hemşire açtı. hocama sorayım dönelim size dediler yine.
bi saat sonra da "endişelenmeyin normaldir, bazı kadınlarda olur" dedi.

ilaçların etkisiyle hormonların artıp azalmasıyla ilgiliymiş...

30una kadar bekleyelim dedi. sabah kan aldırcam, akşama da sonuç çıkacak.
sonra da fakslıycam kliniğe

zaten ne yapacağımı bilmiyorum, şaşırdım kaldım ve üzüldüm de çok
bi de üstüne onların tavırları hoşuma gitmedi!
profesyoneller, iyiler diye gittik.
inandık, güvendik... e az da para saymadık...

bozuldum çok!
düzeleyim, düşüncem bunları sonra, 30u gelsin de bir hele.

iş yerindeyim ama yerimden kalkmıyorum. oturuyorum.ne olur ne olmaz diye.
bildiğimiz adet dönemi gibi. hafif ağrılı.

umarım içerde birşeyler olmuştur ve hala devam etmektedir....:çok üzgünüm:

Bende çok kotüyüm bu gidişte aşı yaptırmassan iyileşemicem
Ama ben aşıdan çok korkuyom

bu doktorları anlamıyorum ben dertleri paraysa onuda veriyoruz ama hiç bir zaman ilgi alaka göremiyoruz bizlerin durumunu en iyi onların anlamaları gerekirken biz onların elinden daha çok çekiyoruz Allahım biran evvel dr.elinden kurtarsın bizleri biran evvel gelsin bebişlerimiz rahata erelim artık.. canım inanki ne diyecegimi bilemiyorum ama bu aşamadan sonra bir kez daha düşün bu doktorla devam edip edemeyecegine umarım kötü birşey yoktur hakkımızda hayırlısı olsunklava:klava:klava:

canım inanki ne diyecegimi bilemiyorum ama bu aşamadan sonra bir kez daha düşün bu doktorla devam edip edemeyecegine
umarım kötü birşey yoktur hakkımızda hayırlısı olsun

düşünücem uhde...düşünücem..

yorum_suz, hangi aşıdan bahsediyosun? bilmiyorumkismile
"Bende çok kotüyüm bu gidişte aşı yaptırmassan iyileşemicem
Ama ben aşıdan çok korkuyom "

canım erken test yapmışsın.gebelik varsa idrar testinde adetten 10 gün sonra çıkoyo diye biliyorum.birazdaha bekleyip kan testi yaptır bakalım.inş.bebiş vardır:Saruboceq:[/QUOTE]

kızlar paylaştıkça sanki daha rahatlıyor insan... benim bu son günler ve hiç geçmek bilmiyor gerçekten.
bir arkadaşım normal yolla hamile kaldı yeni. ve adeti 1 gün gecikmiş ve test yapmış hemen evde yapılan testte çıkmış...
ama inşallah bizim ki biraz daha geç çıkıyordur da bebişim benimledir...
doktorum yarın kan testi yaptır demişti.
ama ben çarşambayı bekliycem. önceki aşılamamda 15. gün regl oldum. yarın da geçerse eğer kan testine giderim.
birde ben hala progestan kullanmaya devam ediyorum. doktorum bırakma demişti. acaba bu ilaç adette gecikme yapar mı?

canım erken test yapmışsın.gebelik varsa idrar testinde adetten 10 gün sonra çıkoyo diye biliyorum.birazdaha bekleyip kan testi yaptır bakalım.inş.bebiş vardır:Saruboceq:

kızlar paylaştıkça sanki daha rahatlıyor insan... benim bu son günler ve hiç geçmek bilmiyor gerçekten.
bir arkadaşım normal yolla hamile kaldı yeni. ve adeti 1 gün gecikmiş ve test yapmış hemen evde yapılan testte çıkmış...
ama ben çarşambayı bekliycem. önceki aşılamamda 15. gün regl oldum. yarın da geçerse eğer kan testine giderim.
birde ben hala progestan kullanmaya devam ediyorum. doktorum bırakma demişti. acaba bu ilaç adette gecikme yapar mı?[/QUOTE]
canım inş. test sonucun mutlu eder hepimizi senide tabii bebişin gelmiştir inş...:Saruboceq: ben progestan kullanmıyorum o konuda sana yardımcı olamayacagım canım benimCADIARZUCADIARZU
kızlar bu rahim filmi nasıl çekiliyo ultrasyonla mı? bilgi verebilirmisiniz......
canım ultrasyonla çekilmiyo rahim filmi alt taraftan sıvı ilaç enjekte ediliyo o ilaç kanallardan ilerliyo, kanallarda biraz tıkanıklık olsa bile bu ilaç sayesinde açılıyor canım.. yenimi çektireceksin ??

canım erken test yapmışsın.gebelik varsa idrar testinde adetten 10 gün sonra çıkoyo diye biliyorum.birazdaha bekleyip kan testi yaptır bakalım.inş.bebiş vardır:Saruboceq:

birde ben hala progestan kullanmaya devam ediyorum. doktorum bırakma demişti. acaba bu ilaç adette gecikme yapar mı?[/QUOTE]
canım progestan adet geciktirici olarakta kullanılıyo.bende kullanmıştım ve bilmiyordum ilacın bu özelliğini hatta gecikice umutlanmıştımta neyse..ilacı bıraktıktan bi kaç gün sonra kanama oluyo..inş.sendee olmazbebiş gelir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…