slm kızlar moralim çok bozuk çok üzgünüm hasta oldum 3.aşılamamda olmdı.
Allahım hepimize nasip etsin canım o duyguyu en kısa zamanda inş..:Saruboceq:evet ınsallah allahım hepımızın yuzunu guldurur cok ısterım herkes hamılelıgı annelıgı tatsın hele hamılelık cok guzel bır duygu yarımda olsa yasadım yasadıgım en guzel seydı bu tekrar yasmayı nasıp etsın mevlam:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım aşılamaya pek güvenim olmadığı için böyle düşünüyorum hayırlısı yinede tabii hihoyyythihoyyyt
canım geçmiş olsun bol bol dinlen vitamin al kafayada çok takma inş. kısa zmaanda geçera.s.demek test günleriniz geldi kızlar,bende heycanlandım ınş pozitif çıkar testleriniz
evdeki testlere güvenmeyin bence kan kesin garanti,hatta test almayın bence ya insanın morali bozuluyor..
bu arada kötü bişey oldu bende bugün adetin 9.günü ve ben grip oldum çok fena sizce aşılamayı etkiler mi,iğnenn dozunu 50 ye çıakrdı dr um..moralim bozuldu yaa..herşey Allahhtan hastalıkta Allahtan ama ağır geçiyor ya napcam ben..
[QUOTE=
inanki deryacım bende aşılama için hiç olumlu düşünmüyorum baştan beri ama rapor çıkarmak için en az 2 kere aşılama yapılması gerekiyomuş onun için yaptırdım bende yoksa aşılamayla hamile kalma olasılığını baya düşük görüyorum bende Allahım yardımcımız olsun inş..:Saruboceq:
canım yaaa çok üzüldüm ama sakın moralini bozma olurmu. hakkımızda hayırlısı tüp bebeğe geçiş yapacağız nasılsa inş.onda olacak. üzülmeyelim ki şansımız daha yüksek olsun. kısmet değilmiş canım. allahım en yakın zamanda nasip eder inş.
doktorum hala geri dönmedi! :S
slm canım kendine dikkat et güzel haberler bekliyoruz sizden kızlar:):)rosered canım belki yerleşme kanamasıdır uzan yat fazla ayakta durma bende 16 martta ilk aşılamamı yaptırdım benimde dünden beri göğüslerim ve karnım ağrıyo
evet canim ilk defe cektirdim rahim filimini korktum ilk basta hatta agladimda ama bayilinca hiç birsey hissetmedim bende aşilama hakkinda ayni seyleri düsünüyorum oyüzden direk tüpbebege geçtim ama rapor için ugrasanlara allah sabir versin
günaydın...
benim durumum iyice kanamaya döndü... doktorumu aradım, yumurta toplama işlemindeymiş...
klinikten dönecekler ama benim elim ayağım titriyor şimdiden!
ne bu?! niye olur?!
adet desem normal periyodda daha 5 gün var!
yaa bu doktorlar insanı çıldırtıyor ben olsam üst üste ararım sende öyle yap sana bir açıklama yapmak zorunda nedenini açıklamak zorunda ara canım onun seni aramasını bekleme.
teşekkür ederim uhde!
aradım! kartvizitine hem klinik hem cep nosu yazmış + hemşirenin de cebi vardı
hepsini aradım.defalarca.açmadılar.
sonunda 4. aramamda hemşire açtı. hocama sorayım dönelim size dediler yine.
bi saat sonra da "endişelenmeyin normaldir, bazı kadınlarda olur" dedi.
ilaçların etkisiyle hormonların artıp azalmasıyla ilgiliymiş...
30una kadar bekleyelim dedi. sabah kan aldırcam, akşama da sonuç çıkacak.
sonra da fakslıycam kliniğe
zaten ne yapacağımı bilmiyorum, şaşırdım kaldım ve üzüldüm de çok
bi de üstüne onların tavırları hoşuma gitmedi!
profesyoneller, iyiler diye gittik.
inandık, güvendik... e az da para saymadık...
bozuldum çok!
düzeleyim, düşüncem bunları sonra, 30u gelsin de bir hele.
iş yerindeyim ama yerimden kalkmıyorum. oturuyorum.ne olur ne olmaz diye.
bildiğimiz adet dönemi gibi. hafif ağrılı.
umarım içerde birşeyler olmuştur ve hala devam etmektedir....:çok üzgünüm:
canım inanki ne diyecegimi bilemiyorum ama bu aşamadan sonra bir kez daha düşün bu doktorla devam edip edemeyecegine
umarım kötü birşey yoktur hakkımızda hayırlısı olsun
QUOTE=simeray;12229464]kızlar 8 martta aşılamam yapıldı. 2 tane yumurtam vardı...
bugün 13. gündü ve sabah test yaptım ama silik bile çıkmadı...
belim bacaklarım acayip ağrıyor. sanırım adet olucam artık.
o kadar umutsuzum moralim o kadar bozukki anlatamam!
bugün eşimin doğum günüydü ve ben hep bu sabah test yapıcam ve silikde olsa 2. çizgi çıkıcak...
ve ben eşime doğum gününde bebeğimizin müjdesini vermek istiyordum...
ama olmadı işte...
aşılamadan sonra regl olanlar kaç gün sonra regl oldular acaba?
canım erken test yapmışsın.gebelik varsa idrar testinde adetten 10 gün sonra çıkoyo diye biliyorum.birazdaha bekleyip kan testi yaptır bakalım.inş.bebiş vardır:Saruboceq:
canım ultrasyonla çekilmiyo rahim filmi alt taraftan sıvı ilaç enjekte ediliyo o ilaç kanallardan ilerliyo, kanallarda biraz tıkanıklık olsa bile bu ilaç sayesinde açılıyor canım.. yenimi çektireceksin ??kızlar bu rahim filmi nasıl çekiliyo ultrasyonla mı? bilgi verebilirmisiniz......
canım erken test yapmışsın.gebelik varsa idrar testinde adetten 10 gün sonra çıkoyo diye biliyorum.birazdaha bekleyip kan testi yaptır bakalım.inş.bebiş vardır:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?