canım yumurta büyümesi galiba adet bittikten 1 hafta sonra falan başlıyo ama alınan igneler daha erken büyütür mü bilmiyorumCADIARZUyumurtanın çatlaması anlaşılıyo ama büyümesi farkedilmiyo en azından bende öyle..günaydın kızlar nasılsınız tast tarihi yaklaşanlar varmış inşallah güzel haberler alırsınız rabbim hepimizin yüzünü güldürür
deryacım sorma ya bendede aynı ilaç 5000'lik 2tane eczaneler yok diyor bulmanız zor diyor bende bhilmiyom ne yapcam doktorda daha var arayın diyor olmazsa galiba diğerinden yazıcak hayırlsıı olsun inşallah
kızlar .. bişey sorucam size ben 3gün iğne vurulduktan sonra ilk kontrolüme gittim ama henüz bir büyüme olmamış sizce olması gerekmezmiydi siz yumurtanızın büyüdüğünü anlıyormusunuz kafam çok karıştı ...
ne yaptın rosered nsl oldun?gündüz nette sorun vardı yazamadım ancak girebildim..umarım bi sıkıntı yoktur bebişin habercisidir..:Saruboceq:doktorum hala geri dönmedi! :S
rabbım mart ayını hayırlı kılar ınsallah herkese kasım ayında bır nufus patlaması olur ınsallahhhhhkaydirigubbakcemile2
kızlar bişiy sorcam hani rapor almak için iki aşılama yapmak gerekiyo ya acaba iki aşılama arası en fazla kaç gün yada ay olabilir..bilginiz var mı?
bende iyiyim tatlım.geri sayım başladı artık son 6 gün.pek düşünmemeye çalışıyorum aslında.başka şeylerle meşgul olmaya gayret ediyorum.hayırlısı canım.
bugün kanamamın ikinci günü
adet kanamasından farklı değil sadece 5-6 gün önceden oldu
sağlıklıyım ama artık pek umutlu değilim
açıkçası doktorumdan da emin değilim
ankarada başka bir kliniğe gidebilirim..
son 7 gün tahlil için, bakalım süreç süprizle mi sonlanacak...
canım benim içini ferah tut şayet adet olduysanda hiç üzülme hemen iyi bir klinik araştırmaya başla aklına yatan yerle görüş inş.bundan sonraki döneminde bebişin gelir sana böyle bırakıverme kendini lütfen hakkımızda ne hayırlıysa o olsun, ben 6 yılımı verdim bu yolda mücadele ediyorum bıkmadan usanmadan bende şimdiden tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım mesela mutlaka olacak bebişlerimiz bizleri şimdiden üzmeyi başardılar o kadar umutsuzluğa kapılma canım Allah büyük bakalım elbet bizimde yüzümüz gülecek emin ol :1hug: olumunekankayizsmilebugün kanamamın ikinci günü
adet kanamasından farklı değil sadece 5-6 gün önceden oldu
sağlıklıyım ama artık pek umutlu değilim
açıkçası doktorumdan da emin değilim
ankarada başka bir kliniğe gidebilirim..
son 7 gün tahlil için, bakalım süreç süprizle mi sonlanacak...
kızlar selam bugün aşılamamın 15. günü. henüz regl olmadım galiba...
ama progestan kullanmaya devam ettiğim için gecikiyor olabilirmi?
normalde bugün test yaptır demişti doktor ama ben yarını bekliyorum...
aslında tam olarak ne istediğimi de bilmiyorum...
bi yanım kalk git hemen yaptır öğren kurtul diyor...
bi yanım belki akşam olacaksın boşu boşuna gidip testmi yaptıracaksın diyor!
ooofff ooofffffffff.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?