Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım yumurta büyümesi galiba adet bittikten 1 hafta sonra falan başlıyo ama alınan igneler daha erken büyütür mü bilmiyorumCADIARZUyumurtanın çatlaması anlaşılıyo ama büyümesi farkedilmiyo en azından bende öyle..

kızlar bişiy sorcam hani rapor almak için iki aşılama yapmak gerekiyo ya acaba iki aşılama arası en fazla kaç gün yada ay olabilir..bilginiz var mı?

kızlar bişiy sorcam hani rapor almak için iki aşılama yapmak gerekiyo ya acaba iki aşılama arası en fazla kaç gün yada ay olabilir..bilginiz var mı?

canım bildiğim kadarıyla farketmiyor o, istediğin zaman, aralıklarla yada arka arkaya 2 aşılamayıda yaptırabilirsin.belirli bir süresi yok diye biliyorumCADIARZU

bende iyiyim tatlım.geri sayım başladı artık son 6 gün.pek düşünmemeye çalışıyorum aslında.başka şeylerle meşgul olmaya gayret ediyorum.hayırlısı canım.

bende iyiyim tatlım.geri sayım başladı artık son 6 gün.pek düşünmemeye çalışıyorum aslında.başka şeylerle meşgul olmaya gayret ediyorum.hayırlısı canım.

evet geriye sayıyoruz bakalım hayırlısı olsun bende ne heyecan var nede düşüncesi bomboş içim neden böyle oldu bilmiyorum ki hayırlısı artık ne diyelim:dance:hihoyyyt:teytey:

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

bugün kanamamın ikinci günü
adet kanamasından farklı değil sadece 5-6 gün önceden oldu
sağlıklıyım ama artık pek umutlu değilim
açıkçası doktorumdan da emin değilim
ankarada başka bir kliniğe gidebilirim..
son 7 gün tahlil için, bakalım süreç süprizle mi sonlanacak...

rahim filmiyle ilgili bilgi almak isteyen arkadaşa;
muayene pozisyonunda spekulum takılıyor ve rahmin içine basınçla ilaç enjekte ediliyor
adet ağrısına benzer bir ağrı oluyo
ilacı enjekte ettikten hemen sonra röntgen filmi çekiliyor (ultrason değil)
bildiğin röntgen filmi çekiliyor.

işlem sırasında veya sonrasında mikrop kapma olasığına karşı bir ilaç
bir de olabilecek ağrılar için buscopan tarzında kuvvetli ağrı kesici yapıyorlar kalçadan
filmi çekmeden iki saat kadar önce (yanlış hatırlamıyorsam)

yanına ped almanı öneririm, yalnız gitmemeni de

kızlar selam bugün aşılamamın 15. günü. henüz regl olmadım galiba...
ama progestan kullanmaya devam ettiğim için gecikiyor olabilirmi?
normalde bugün test yaptır demişti doktor ama ben yarını bekliyorum...
aslında tam olarak ne istediğimi de bilmiyorum...
bi yanım kalk git hemen yaptır öğren kurtul diyor...
bi yanım belki akşam olacaksın boşu boşuna gidip testmi yaptıracaksın diyor!
ooofff ooofffffffff.......

sıkma canını.biz kendimizi ne kadar hırpalarsak sonuıç yine değişmeyecek herşey olacağına varır. o yüzden üzme tatlı canını.bencede doktorunu değiştirmelisin öncelikle sorularına cevap alabildiğin yanında kendini rahat hissettiğin kibirsiz bi doktor olmalı.
inşallah tahlil sonucun güzel bi sürpriz olur.

Simeray
hiç bekleme bence. Adet görmen çocuk olmadığının bir göstergesi değildir.
bunu en yakınımdan biliyorum. bir tanıdığımız 3. aşılama tedavisinde
adet gününde kanama başlayınca yine olmadı diye üzüldü çok
ama normalde 5 gün süren kanama aynı şiddetle azalmadan 7 gün sürünce doktorunu aramış
hemen kontrole gittiler ve kan testinde hamile olduğu ortaya çıktı
tabiki kanama geçirdiği için 3 ay boyunca düşük tehlikesi yaşadı
öyle böyle derken şimdi 4 aylık oldu bile ve hiçbir sorunları yok Allaha şükür!

ne diyim...darısı hepimizin başına!

ben adet görmedim ki
inşallah öyle aksilikler kimse yaşamaz
ama inan korkuyorum yine olumsuz bir sonuç almaktan...

canım benim içini ferah tut şayet adet olduysanda hiç üzülme hemen iyi bir klinik araştırmaya başla aklına yatan yerle görüş inş.bundan sonraki döneminde bebişin gelir sana böyle bırakıverme kendini lütfen hakkımızda ne hayırlıysa o olsun, ben 6 yılımı verdim bu yolda mücadele ediyorum bıkmadan usanmadan bende şimdiden tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım mesela mutlaka olacak bebişlerimiz bizleri şimdiden üzmeyi başardılar o kadar umutsuzluğa kapılma canım Allah büyük bakalım elbet bizimde yüzümüz gülecek emin ol :1hug: olumunekankayizsmile

canım hemen test yaptırsana belki vardır bebişin böyle varmı yokmu diye düşünmektense varmış diye sevinmen daha güzel yoksa bile hayırlısı der önündeki yolu çizmeye başlarsın hemen inş. vardır ama sevinir hep birlikte mutlu oluruz inş...:lepi::teytey:

ah nasıl güzel olur... inşallah isteyen herkese bana da verir Allah!
3 gün önce evde test yapmıştım çıkmamıştı. olsa çıkarmıydı sizce?

simeray canım bildiğim kadarıyla 15. gün kanda çıkıyor diye biliyorum yanlış bilmiyosam bence kanda baktır umutsuzluğa düşme hemen canım

slm nsl canım doktora gittinmi bu ay dinleniyorsun benim gibi, birdahaki ay tüpe başlıyacakmısın neye karar verdin yoksa biraz dahamı dinleniceksin.

selam canım iyiyim sen nasılsın toparladın mı kendini biraz. doktora gittim kendi dedi bu ay düşünün eğer ki kesin tüp bebek düşünüyorsanız nisan adetinde gelirsin başlarız dedi. benim içinde iyi oldu 1 ay ara vermiş oldum.bizde önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız ama hangi hastanede yaptıracağıma karar veremiyorum. bakalım 2 seçenek var onlar arasında karar vereceğim canım. hayırlısıyla başlayacağız nisanda bakalım. sen ne yaptın neye karar verdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…