Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar yaaaa aşılamanın 10. günü pazara denk geliyor ve aynı zamanda doğum günüm. kaydirigubbakcemile3 Sizce 10. günde kan tahlilinde belli olur mu? Ve pazar günü test yapılır mı hastanelerde? :uhm:

selam canım. bende pkoluyum ve sendeki gibi seyrediyor herşeyim. ben dün ilk aşılamamı oldum. sorularına şöyle cevap vereyim : 2 gün cinsel perhiz 3. günde tahlil yaptırdık biz. 2 saat bekledikaldık ve kliniğe gittik hemen beni aldılar hmen aşılama oldu. yararlı yiyecekler nedir bilmiyorum ama iyice dinlenmek gerekiyor.dr.um yatmana gerek yok dedi ama ben dünden beri yatıyorum dahada yatmaya kararlıyım. boşver herşeyi ertele yat bol bol aşılama sonrasında. allah bir an önce bebeğine kavuştursun seni....

Teşekkür ederim canım, inşallah tutar bebişlerimiz boshayallersmile
Ben yaptıralı 5 gün oluyor, senin gibi yatıyorum bende sürekli. Hatta oturamıyorum bile korkudan kaydirigubbakcemile3 Kabız olmamam gerektiğini söyledi doktorum, kendimi sıkmamak ve ıkınmamak adına gerekliymiş bu, bende hoşaf, incir, kayısı gibi şeyler yiyorum genelde, ciddi kabızlığım olur normalde. Kan yapıcı şeyler yiyip iç demişti doktorum, kuru üzüm hatta az miktarda kırmızı şarap. Rahme kan pompalanması için gerekliymiş bu da. Yani kesinlikle yapılması gereken şeyler değil ama zararı yok yararı olur denilen şeyler bunlar... Başka da bildiğim bir şey yok, tamamen rahat olmaya çalışıyorum, hastalık sonrası dinlenme döneminde gibiyim ruhen. Takarsam tam takarım bildiğim için rahat olmaya çalışıyorum. Stres yok unutma !!! İnşallah güzel haberler alırız tüm aşılamasını yaptıran arkadaşlarımızdan ve senden opuyorumnanaktan

Canım inşallah düşündüğün kadar olumsuz bir durum yoktur, hormonların korkutmuştur umarım. Kolay değil biliyiorum tabi ama biraz daha rahat olmaya çalış nolur çok da az kalmış sonucu almana zaten.
Ve bir şeyi merak ettim, gittiğin kliniğin ismini verebilir misin? Bende ankaradayım ve tam da anlattığın tarz da bir yere gidiyorum da :uhm:

pko lu olupta aşılama yaptıran arkadşlar sizleri çok merak ediyorum bende pko luyum benim daha olmadı aşılama iğne alıyorum daha yarın dr kontr var bakalım ne zaman yapcak aşılamayı,perhiz konusunu daha söylemedi,aşılama sonrası size ilaç progestan falan verdiler mi dr lar

Aşılama öncesinde yani son yumurtlama kontrolünden sonra perhiz konusunda uyarırlar sizi mutlaka. 2 ya da 3 gün öncesinden perhize girin diyorlar. Aşılamadan 1 gün sonra da siz deneyin 2-3 gün diyor doktorlar. En azından benimki öyle dedi, sen yine sorarsın o gün gelince. Kendi kendine deneyerek hamile kalmamız zor da (PKO'lu olarak) aşılamayla şansımız biraz daha yüksek. Merak etme , şimdiden de telaşlanma, hatta rahatlamaya bak aşılama evresinde stres feci önemliymiş. Aşılama sonrasında herkes genelde rahim dokusunu kalınlaştırıcı ilaç kullanıyorlar. corasprin veya bebe asprini de kullanacaksındır, bu da kanını sulandırmak adına veriliyor. Valla bende bu bölüme kadarını biliyorum beklemede olduğum için, inşallah tedavin olumlu geçer de sende bebek sahibi olursun...

Kızlar yaaaa aşılamanın 10. günü pazara denk geliyor ve aynı zamanda doğum günüm. kaydirigubbakcemile3 Sizce 10. günde kan tahlilinde belli olur mu? Ve pazar günü test yapılır mı hastanelerde? :uhm:

canım 10.gün kanda belli olma 15gün olması lazım bence biraz daha bekle..inş.yeni yaşında bebişinde seninle olur..:ecrin_bebek::Saruboceq:

canım bende progestan aldım ve 2 gün geciktirdi.umarım senin gecikmen bebişin habercisidir..istersen bi test yaptırp stresten kurtul.

canım bildiğim kadarıyla farketmiyor o, istediğin zaman, aralıklarla yada arka arkaya 2 aşılamayıda yaptırabilirsin.belirli bir süresi yok diye biliyorumCADIARZU
ne biliyim canım yaa kafama takıldı zaten aşılama yapmamızın sebebi belli birde aksilik çıkmasın..biliyosun durmadan bişiyler değişip duruyo umarım bi sorun çıkmaz..senin testede az kaldı hadi bakalım hayırlısı olur:Saruboceq:

Allah razı olsun karalaham dün akşam kabus gibiydi ve dayanamadım 1 tane aferin aldım..sabah kalktığımda tüm ağrılarım geçmişti...umarım ilaçları yada yumurtalarımı etkilemez 1 tane aferin..şimdide burnum akıyor ama buna razıyım..yarın dr kontr var bakalım ne kadar olmuş benim yumurtalarım...

canım 10.gün kanda belli olma 15gün olması lazım bence biraz daha bekle..inş.yeni yaşında bebişinde seninle olur..:ecrin_bebek::Saruboceq:

Benimde derdim doğum günü hediyem olsun idi..... Tabi bir de olumsuz sonuç çıkma ihtimali var, o zaman da günüm zehir olur bu sebeple eşim kesinlikle yaptırtmam dedi ve noktayı koydu zatenyasakkelime

Sen neler yaptın canım, ne zaman başlayacaksın tedavilere karar verdiniz mi?

canım bitkisel bi ilaç siparişi vermiştim onu kullanıyo eşim şimdi bakalım beklicez 1ay.eşin iyi düşünmüş herihtimale karşı yaptırma.doğumgününün keyfine çıkar canım..hihoyyytbayanssulusmile

canım çok geçmiş olsun.. bişey olmaz ya sadece 1 tanecik aferin..kontrden sonra haber ver muhakkak..:smiley-cool:

selam bende gazi ünvde aşılama oldum bugün 10 .günüm.beklemedeyim.pko var bende de başka bir sorunumuz yok.gonal f kullandım.2 hafta sürdü yalnız iğnelerim.aşılama oldum şimdi progestan diye bi ilaç kullanıyorum sanırım bende progesteron hormonu düşük kullanmayanlar da var bu hormon değerlerinle alakalı birşey.hamile kalırsam da devam edicekmişim.umarım yardımcı olmuşumdurakannehir

canım 10. gün zaten belli olmaz negatif görürsende moralin bozulr dogum günün rezil olur hiç acele etme zamanında yaptır derim bena.s Bu arada şimdiden doğum gününde kutlu olsun canım benim bebişli güzel yıllara inş... :Saruboceq: :lepi::sm_cool:
canım dün beni maya tüp bebek merkezinden aradılar bende onlara kaç aşılama yapılması gerektiğini sordum 1 aşılama yeterliymiş yeni kanun çıkmış ondan sonra tüp bebek yaptırabiliyomuşuz sevindim açıkcası en azından fazla kaybımız olmayacak alkisalkisalkissırnaşık şey
[

canım ya çok sevindim:teytey:dediğin gibi fazla kaybımız olmayacak..çok sağol uhdecim.:sm_cool:

bugün kanamamın üçüncü günü ve sanırım damarlarım boşaldı :1shok:
kanamam çok yoğundu, hala öyle... adaçayı içmeye başladım bugün, biraz azalacağını tahmin ediyorum. dün çok başım ağrıdı bu yüzden. hemşireyi aradım, vermidon yada parol alabilirsin dedi. gece kalktığımda geçmemişti. bişeyler atıştırıp tekrar aldım. şimdi iyi gibiyim ama accayip bir sarhoşluk ve halsizlik var

bu kadar kanamaya tutacağı varsa da tutmaz bence akannehir

gürgan kliniğe gidiyorum! gidiyordum! sonrasında emin değilim gideceğimden...
son 6 gün :30 martta test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…