umarım ciddi bişey yoktur:ya drun ne dedi peki?bugün kanamamın üçüncü günü ve sanırım damarlarım boşaldı :1shok:
kanamam çok yoğundu, hala öyle... adaçayı içmeye başladım bugün, biraz azalacağını tahmin ediyorum. dün çok başım ağrıdı bu yüzden. hemşireyi aradım, vermidon yada parol alabilirsin dedi. gece kalktığımda geçmemişti. bişeyler atıştırıp tekrar aldım. şimdi iyi gibiyim ama accayip bir sarhoşluk ve halsizlik var
bu kadar kanamaya tutacağı varsa da tutmaz bence akannehir
gürgan kliniğe gidiyorum! gidiyordum! sonrasında emin değilim gideceğimden...
son 6 gün :30 martta test
evet canım bende çok sevindim şimdiden tüp bebek mekezlerini araştırmaya başladım bile bu ay aşılama tutmazsa zaten 1 ay dinlenmeyi düşünüyorum ondan sonraki ayda tüp bebek için start verecegiz Allah izin verirse canım :lepi:alkisalkisalkishihoyyytcanım ya çok sevindim:teytey:dediğin gibi fazla kaybımız olmayacak..çok sağol uhdecim.:sm_cool:
bugün kanamamın üçüncü günü ve sanırım damarlarım boşaldı :1shok:
kanamam çok yoğundu, hala öyle... adaçayı içmeye başladım bugün, biraz azalacağını tahmin ediyorum. dün çok başım ağrıdı bu yüzden. hemşireyi aradım, vermidon yada parol alabilirsin dedi. gece kalktığımda geçmemişti. bişeyler atıştırıp tekrar aldım. şimdi iyi gibiyim ama accayip bir sarhoşluk ve halsizlik var
selam bende gazi ünvde aşılama oldum bugün 10 .günüm.beklemedeyim.pko var bende de başka bir sorunumuz yok.gonal f kullandım.2 hafta sürdü yalnız iğnelerim.aşılama oldum şimdi progestan diye bi ilaç kullanıyorum sanırım bende progesteron hormonu düşük kullanmayanlar da var bu hormon değerlerinle alakalı birşey.hamile kalırsam da devam edicekmişim.umarım yardımcı olmuşumdurakannehir
bu ayda olmadı işte aşılama yaptırdık ama tutmadı moralim çok bozuldu
doktorumla konuştum çoklu yumurtaya aşılama yapacağız oda tutmazsa laparoskopi yapacağız yada tüp bebek dedi
evet canım bende çok sevindim şimdiden tüp bebek mekezlerini araştırmaya başladım bile bu ay aşılama tutmazsa zaten 1 ay dinlenmeyi düşünüyorum ondan sonraki ayda tüp bebek için start verecegiz Allah izin verirse canım :lepi:alkisalkisalkishihoyyyt
doktorumla konuştum çoklu yumurtaya aşılama yapacağız oda tutmazsa laparoskopi yapacağız yada tüp bebek dedi
canım ya bozma moralini demesi kolay biliyorum belki benimde tutmicak ve bende üzülcem ama tüpe geç canım direkt bence hiiiç uğraşma derim
lap falan olma ben oldum hiç bi değişiklik olmadı bende..tabi sen bilirsin ama
bence 2-3 ay bekle (çünkü aşılama sonrası hamiş kalabilme oranı ilk 3 ay yüksekmiş)
sonra direkt tüpe geç..ınş yavrun gelir sana..
hadi bakalım canım hayırlısı bende bakınıyorum merkezlere belki ist.da falan yaptırırm bilmiyorum ki..hihoyyytalkisalkisalkis:dance:
canım üzülme lütfen moralinide hiç bozma yeni bir ay yeni umutlar inş. kısa zaman içinde gelir bebişin mutlu olursun sende.. neden laparoskopi yapılacak ki canım.. bende yaptırdım laparoskopi ve histereskopi ondan sormak istedim
canım şuan inan bende bilmiyorum ama büyük ihtimal Ankaradaki merkezlerden birini düşünebilirim kısmet yinede bakalım artık
kanallarda hafif iltihap var dedi ona bakmak istiyorum dedi ama kararsızım bu konuda
bende ankarada bir tüp bebek merkezine gitmek istiyorum ama eşim antalyadaki merkezlere yaptıralım diyor bilmiyorum kararsız kaldım
kanallarda hafif iltihap var dedi ona bakmak istiyorum dedi ama kararsızım bu konuda
bende ankarada bir tüp bebek merkezine gitmek istiyorum ama eşim antalyadaki merkezlere yaptıralım diyor bilmiyorum kararsız kaldım
anladım canım ama bildiğim kadarıyla şayet kanallarda iğne ucu kadar bile olsa tıkanıklık var ise hamile kalınamıyomuş böyle duymuştum tabii ne kadr doğru bilmiyorum bunu.. rahim filmi çektirmişmiydin daha önce canım:uhm:CADIARZU
canım 10. gün zaten belli olmaz negatif görürsende moralin bozulr dogum günün rezil olur hiç acele etme zamanında yaptır derim bena.s Bu arada şimdiden doğum gününde kutlu olsun canım benim bebişli güzel yıllara inş... :Saruboceq: :lepi::sm_cool:
Canım benim teşekkür ederim dileklerin için. Senin sonuç yaklaştı nerdeyse, yaaa inşallah ilk güzel haberi senden alırız da umut olur hepimize de. :Saruboceq:
bugün kanamamın üçüncü günü ve sanırım damarlarım boşaldı :1shok:
canım bitkisel bi ilaç siparişi vermiştim onu kullanıyo eşim şimdi bakalım beklicez 1ay.eşin iyi düşünmüş herihtimale karşı yaptırma.doğumgününün keyfine çıkar canım..hihoyyytbayanssulusmile
haklısın valla canım hangi dr.inanacagız bende bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin inş.biran evvel herşey düzene girer üzme sen yinede kendini inş. en güzel günler gelir sanada canım benimrahim filmi çektirdim ilk doktorum kanallar gayet açık ve güzel dedi doktoru değiştirdim bu seferde kanllarında hfif iltihaplanma var dedi şaşırıdm valla hangisine inanacağımı
canım 10. gün zaten belli olmaz negatif görürsende moralin bozulr dogum günün rezil olur hiç acele etme zamanında yaptır derim bena.s Bu arada şimdiden doğum gününde kutlu olsun canım benim bebişli güzel yıllara inş... :Saruboceq: :lepi::sm_cool:
Canım benim teşekkür ederim dileklerin için. Senin sonuç yaklaştı nerdeyse, yaaa inşallah ilk güzel haberi senden alırız da umut olur hepimize de. :Saruboceq:
evet benim sonuç yaklaştı ama ben gayet rahatım ne bir heyecan ne stres hiçbir şey yok valla hoş hamile oldugumuda pek sanmıyorum ya neyse umutsuzluğa kapılmayayım bakalım ama rahatım öylea.s:sm_cool:
Ya umarım çok ciddi bir şey yoktur, doktorun aygül hanım sanırım ne dediler, önemli miymiş? İnşallah yerleşme kanaması dedikleri şeydir, umarım :Saruboceq:
Gürgana gidiyorum bende, ama şimdi feci korkuttun beni. Uzun zamandır gitmiyorum sadece aşılama öncesi tedavisinden beriordayım, ilk gittiğim tüp bebek merkezi zaten. Ama şuana kadar ters bir şey olmamıştı hiç, tedavilerde olumlu geçmişti. Seninle ilgilenmediler mi, yani bu halindeyken bile? Offf yaa sabah sabah strese girdim eyvahedigeldismile
Umarım canım iyi haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?