Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
umarım ciddi bişey yoktur:ya drun ne dedi peki?

canım ya çok sevindim:teytey:dediğin gibi fazla kaybımız olmayacak..çok sağol uhdecim.:sm_cool:
evet canım bende çok sevindim şimdiden tüp bebek mekezlerini araştırmaya başladım bile bu ay aşılama tutmazsa zaten 1 ay dinlenmeyi düşünüyorum ondan sonraki ayda tüp bebek için start verecegiz Allah izin verirse canım :lepi:alkisalkisalkishihoyyyt

canım benim çok çok geçmiş olsun ne şanssızlıktır buldu seni inş.normale döner herşey.
arkadaşımında biri bana gürgan kliniği önermişti çok ilgisiz ve alakasızlarsa gitmem ben zaten sende tekrardan düşün canım hakkında hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq::Saruboceq:

bu ayda olmadı işte aşılama yaptırdık ama tutmadı moralim çok bozuldu
doktorumla konuştum çoklu yumurtaya aşılama yapacağız oda tutmazsa laparoskopi yapacağız yada tüp bebek dedi

canımmm yardımcı olmazmısın demek gazi üniv de yaptrdın bizde orada yaptrcaktık ama sonra ben vazgeçtim bişey sorucam toplam ne kadar tuttu senşn aşılaman..
inş tutar canım ya buraya yaz muhakkak olur mu
benim bi arkdaşm orada yaptrdı ve tuttu şimdi kucağında yavrusu busa sana moral olsun ınş..progestron düşüklüğü bendede var..ilaç olarak ben gonal f kullnamadım puregon kullanıyoruz biz bakalım bugün 12.gün ne zaman yapcak aşılamayı..senn kaçıncı gün yaptı

doktorumla konuştum çoklu yumurtaya aşılama yapacağız oda tutmazsa laparoskopi yapacağız yada tüp bebek dedi

canım ya bozma moralini demesi kolay biliyorum belki benimde tutmicak ve bende üzülcem ama tüpe geç canım direkt bence hiiiç uğraşma derim
lap falan olma ben oldum hiç bi değişiklik olmadı bende..tabi sen bilirsin ama
bence 2-3 ay bekle (çünkü aşılama sonrası hamiş kalabilme oranı ilk 3 ay yüksekmiş)
sonra direkt tüpe geç..ınş yavrun gelir sana..

hadi bakalım canım hayırlısı bende bakınıyorum merkezlere belki ist.da falan yaptırırm bilmiyorum ki..hihoyyytalkisalkisalkis:dance:

bu duyguyu çok iyi biliyorum..sanki birdaha olmayacak gibi hissediyo insan ama bikaç gün sonra nrtmale giriyo ve yeniden annelik umutları balşlıyo..herşeyin hayırlısı canım..biraz dinlen üzülme diyemem ama çok üzülmemeye çalış:çok üzgünüm:

inş.seninki tutar canım .benım yumurtaların gelişmesinde problem var ilaçla büyütüyoruz onun için beklememe gerek yok diye düşünüyorum ama bilmiyorum
lap. sonucuna göre doktor senın çocuğun olur yada olmaz diyeceğiz dedi kararsızım açıkçası

canım üzülme lütfen moralinide hiç bozma yeni bir ay yeni umutlar inş. kısa zaman içinde gelir bebişin mutlu olursun sende.. neden laparoskopi yapılacak ki canım.. bende yaptırdım laparoskopi ve histereskopi ondan sormak istedim
hadi bakalım canım hayırlısı bende bakınıyorum merkezlere belki ist.da falan yaptırırm bilmiyorum ki..hihoyyytalkisalkisalkis:dance:

canım şuan inan bende bilmiyorum ama büyük ihtimal Ankaradaki merkezlerden birini düşünebilirim kısmet yinede bakalım artık

kanallarda hafif iltihap var dedi ona bakmak istiyorum dedi ama kararsızım bu konuda

bende ankarada bir tüp bebek merkezine gitmek istiyorum ama eşim antalyadaki merkezlere yaptıralım diyor bilmiyorum kararsız kaldım

kanallarda hafif iltihap var dedi ona bakmak istiyorum dedi ama kararsızım bu konuda

bende ankarada bir tüp bebek merkezine gitmek istiyorum ama eşim antalyadaki merkezlere yaptıralım diyor bilmiyorum kararsız kaldım

anladım canım ama bildiğim kadarıyla şayet kanallarda iğne ucu kadar bile olsa tıkanıklık var ise hamile kalınamıyomuş böyle duymuştum tabii ne kadr doğru bilmiyorum bunu.. rahim filmi çektirmişmiydin daha önce canım:uhm:CADIARZU

geçmiş olsun canım üzülme herşeyin vakti zamanı var biliyorum şuan üzgün oldugunu ama hepsi geçecek zamanla en iyisini düşünmüşsün. 1.ay dinlen kendine gel merkez için iyi bir yer araştır ve şuna dikkat edelim hep birlikte gel hemen yapalım diyorlar ya tüpe başlamadan bazı testler yaptıran yerleri tercih edelim negatif sonucu aza indirmek için

rahim filmi çektirdim ilk doktorum kanallar gayet açık ve güzel dedi doktoru değiştirdim bu seferde kanllarında hfif iltihaplanma var dedi şaşırıdm valla hangisine inanacağımı

Ya umarım çok ciddi bir şey yoktur, doktorun aygül hanım sanırım ne dediler, önemli miymiş? İnşallah yerleşme kanaması dedikleri şeydir, umarım :Saruboceq:
Gürgana gidiyorum bende, ama şimdi feci korkuttun beni. Uzun zamandır gitmiyorum sadece aşılama öncesi tedavisinden beriordayım, ilk gittiğim tüp bebek merkezi zaten. Ama şuana kadar ters bir şey olmamıştı hiç, tedavilerde olumlu geçmişti. Seninle ilgilenmediler mi, yani bu halindeyken bile? Offf yaa sabah sabah strese girdim eyvahedigeldismile
Umarım canım iyi haberlerini alırız

Hadi inşallah bu defa güzel olur her şey sizin için :Saruboceq: Umudunu kaybetme yeter boshayallersmile

rahim filmi çektirdim ilk doktorum kanallar gayet açık ve güzel dedi doktoru değiştirdim bu seferde kanllarında hfif iltihaplanma var dedi şaşırıdm valla hangisine inanacağımı
haklısın valla canım hangi dr.inanacagız bende bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin inş.biran evvel herşey düzene girer üzme sen yinede kendini inş. en güzel günler gelir sanada canım benim

zaten orda tek doktor aygül hanım artık, timur hoca doğrudürüst hastaları muayene etmiyo
ama her hastayla ilgili mutlaka görüşüyorlar - bundan eminim-
memnun kaldığım tek güzel gün aşılamanın olduğu gündü.
hastabakıcısı, hemşiresi, aygül hanım, asistanı, ordaki herkes çok ilgiliydi
çok iyi davrandılar, umut verdiler.

ama bu kanama olayında hiç yardımcı olmadılar, doktora ulaşmak imkansız!
hemşirelerle muhattapsın!
"dinlenin, istirahat edin, yormayın kendinizi, moralinizi bozmayın, 30unda testinizi yaptırın, sonucu bize fakslayın" dediler hep, başka bişey yok...
ama öyle bir kanama ki ne umut kaldı ne de dermanım... oturduğum yerden kalkamıyorum
yatmak istiyorum paso.

hamile olmadığıma eminim, en azından dünden beri değilim! :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…