canımmm yardımcı olmazmısın demek gazi üniv de yaptrdın bizde orada yaptrcaktık ama sonra ben vazgeçtim bişey sorucam toplam ne kadar tuttu senşn aşılaman..
inş tutar canım ya buraya yaz muhakkak olur mu
benim bi arkdaşm orada yaptrdı ve tuttu şimdi kucağında yavrusu busa sana moral olsun ınş..progestron düşüklüğü bendede var..ilaç olarak ben gonal f kullnamadım puregon kullanıyoruz biz bakalım bugün 12.gün ne zaman yapcak aşılamayı..senn kaçıncı gün yaptı
zaten orda tek doktor aygül hanım artık, timur hoca doğrudürüst hastaları muayene etmiyo
ama her hastayla ilgili mutlaka görüşüyorlar - bundan eminim-
memnun kaldığım tek güzel gün aşılamanın olduğu gündü.
hastabakıcısı, hemşiresi, aygül hanım, asistanı, ordaki herkes çok ilgiliydi
çok iyi davrandılar, umut verdiler.
ama bu kanama olayında hiç yardımcı olmadılar, doktora ulaşmak imkansız!
hemşirelerle muhattapsın!
"dinlenin, istirahat edin, yormayın kendinizi, moralinizi bozmayın, 30unda testinizi yaptırın, sonucu bize fakslayın" dediler hep, başka bişey yok...
ama öyle bir kanama ki ne umut kaldı ne de dermanım... oturduğum yerden kalkamıyorum
yatmak istiyorum paso.
hamile olmadığıma eminim, en azından dünden beri değilim! :bbo:
deryacım ordamsn?canım sesin çıkmıyo ne yaptın?
kızlar aşılamanın 16.günü bitti bugün.
progestana devam ediyorum.
bugün gidip kan verdim.
ama o kadar şanslıyım ki aletmi ney işte bozukmuş.
yarın çıkar sonuç dediler.
akşam aradım sordum daha yapılmamış.
kızlar bu resmen çin işkencesi yaa...
slm canım nsl bende tüp için araştırıyorum karar vermek çook zor napıcam bilmiyorum bir kaç yer var haftaya eşimle birlikte gidip görüşelim diyorum. birşeyi fark ettim okadar yorulmuşumki içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor sorma arkadaşım çook yorgunum napıcam yaaaa
kılzar ıı aksamlar sormak ıstedıgım bısı var sımdı esımde sperm azlıgı cıktı ılac kullandık dıger ay gene tahll olacak eger yukselmısse asılama yaptırmak ıstıyorum ondan once catlatma ıgnesı falanmı yapıolar bu konuda benı tam olarak aydınlatırmısınız bu ıslem nasıl gerceklesıor(((((umarım gerek kalmadan dogal yollan olur duanızı eksık etmeyın sızede hayırlı evlatlar ınşşşş
meraba kızlar ben de 2 aydır aşılaam yapanalrı takip ediyorum. hepiniz beklemedesiniz galiba. sonuç alanalr var mı aranızda. tutan var mı. yoksa daah varmı öğrenmeye. ben de 5 ay önce bebeğimi kaybettim. bikaç ay kendim deneyip olmazsa haziran başı aşılama yaptırmayı düşünüyorum şansımı artırıp çok beklememek adına. umutlanmak istiyorum . sizleri takip edip. uamrım herkes sonuçlarıyla mutlu olur bana da umut olursunuz.
slm canım nsl bende tüp için araştırıyorum karar vermek çook zor napıcam bilmiyorum bir kaç yer var haftaya eşimle birlikte gidip görüşelim diyorum. birşeyi fark ettim okadar yorulmuşumki içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor sorma arkadaşım çook yorgunum napıcam yaaaa
kızlar dün son iğnemi oldum 12.günde yumrutam 17 mm olmş
bu gece ovitrelleyi vurdurcaz
cumartesi sabahda gidicez eğer çatlama gerçekleştiyse yapcak aşılamayı
dr herşey çok güzel gidiyor dedi
naısl mutluyum bilseniz
canım üzülme lütfen moralinide hiç bozma yeni bir ay yeni umutlar inş. kısa zaman içinde gelir bebişin mutlu olursun sende.. neden laparoskopi yapılacak ki canım.. bende yaptırdım laparoskopi ve histereskopi ondan sormak istedim
canım lap.ameliyatı hakkında biraz bilgi verirmisin iyleşme süreci ne kadar oldu yarın doktorla görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz
canım ameliyattan sonra 1 gece kaldımbn ertesi günü taburcu etti dr. 1 hafta kadarda evde dinlendim sonra işime başladım korkulacak birşey yok emin ol zaten anestezi altında oluyor Allah yardımcın olsun:Saruboceq:
canım göbekten ve iki kasık tarafından açıyolar ameliyat öyle gerçekleşiyor, benim farklı durum oldugu için ameliyattan sonra 1 hafta evde dinlendim canımameliyattan sonra bir farklılık oluyormu öbür doktorumu aradım ameliyat olduktan sonra iyleşirsin dedi ama araştırdım biraz göbekten kamerayla girilip kanallara bakılıyormuş
Yaaa deme öyle emin değilim falan diye bekle ama sakinleşmeye çalış biraz. Çok korkmuşsundur tabiki durduk yere ne kanaması şimdi bu diye, eee bir de kliniktekiler ne umut vermiş ne de sakinleştirmiş haliyle telaşlanıp sinirlenmen normal. Ama kafandan hemen at nasıl yaparsın bilmiyorum, zor da biraz ama nolur dene şunun şurasında kaç gün kaldı ki....
Sana yapılan uygulamanın aynısı bana yapıldı, hatta ilk merkez araştırdığım sırada 2 yer vardı olur diyeceğim. Biri gürgan diğeri anatolia. İkisi hakkındaki görüşler hemen hemen aynıydı tek farkla. Anatoliada ilgi süper ama başarı oranı düşük, gürgan da da ilgi sıfır ama başarı oranı yüksek. Bu yüzden gürganı seçtim. Aşılama konusundaki başarı oranlarını bilmiyorum ama tüp bebek de baya yüksek olduğunu defalarca duymuşluğum var. Ben de tüp bebek olsun diye yalvardım ama aşılama denemeden yapmam dedi diye yaptırttım. Hayırlısı artık...
Dinlenmene bak bol bol, düşünmeden , üzülmeden dinlen.
Umarım şu bir kaç günü güzel, rahat bir kafayla ve kalple geçirirsin de sonucunu anne olduğunu öğrenerek alırsın. Ve ardından darısı tüm bu haberi bekleyenlere dersin....
Slm arkadaşlar hepiniz hayırlısıylan güzel haberler alırsınız inş.benimde bu ay aşılamam oldu bu gün 7. gün ama inanılmaz göğüs ağrısı var vede karın ağrım oluyor özelikle sol bölgemde aşılama yaptıran arkadaşlar sizdede bu tür rahatsızlıklar oluyor muydu..?Ayrıca belkide çok tuhaf gelicek ama inanılmaz ekişi yemeye başladım normalde hiç olmazdı bilgisi olanlar rica etsem beni bilgilendirir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?