Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılamam adetin 20.günü oldu.gaziden çok memnunuz.devlet biliyosun iğnelerin yarı parasını karşılıyor.ilaç paraları hariç aşılama günü doktor adına 160 lira yatırılıyor,ilaçlar dahil 600-700 ü buldu.az iğne kullanıp yumurtan gelişirse tabi daha az tutar.birde doktora ilk görüneceğin zaman para yatırıyosun.öğretim elamanlarına muayene olmak istersen öyle.hemen aşılamayada geçmedi tabiki.

Yaaa deme öyle emin değilim falan diye bekle ama sakinleşmeye çalış biraz. Çok korkmuşsundur tabiki durduk yere ne kanaması şimdi bu diye, eee bir de kliniktekiler ne umut vermiş ne de sakinleştirmiş haliyle telaşlanıp sinirlenmen normal. Ama kafandan hemen at nasıl yaparsın bilmiyorum, zor da biraz ama nolur dene şunun şurasında kaç gün kaldı ki....

Sana yapılan uygulamanın aynısı bana yapıldı, hatta ilk merkez araştırdığım sırada 2 yer vardı olur diyeceğim. Biri gürgan diğeri anatolia. İkisi hakkındaki görüşler hemen hemen aynıydı tek farkla. Anatoliada ilgi süper ama başarı oranı düşük, gürgan da da ilgi sıfır ama başarı oranı yüksek. Bu yüzden gürganı seçtim. Aşılama konusundaki başarı oranlarını bilmiyorum ama tüp bebek de baya yüksek olduğunu defalarca duymuşluğum var. Ben de tüp bebek olsun diye yalvardım ama aşılama denemeden yapmam dedi diye yaptırttım. Hayırlısı artık...

Dinlenmene bak bol bol, düşünmeden , üzülmeden dinlen.
Umarım şu bir kaç günü güzel, rahat bir kafayla ve kalple geçirirsin de sonucunu anne olduğunu öğrenerek alırsın. Ve ardından darısı tüm bu haberi bekleyenlere dersin....

kızlar aşılamanın 16.günü bitti bugün.
progestana devam ediyorum.
bugün gidip kan verdim.
ama o kadar şanslıyım ki aletmi ney işte bozukmuş.
yarın çıkar sonuç dediler.
akşam aradım sordum daha yapılmamış.
kızlar bu resmen çin işkencesi yaa...

kılzar ıı aksamlar sormak ıstedıgım bısı var sımdı esımde sperm azlıgı cıktı ılac kullandık dıger ay gene tahll olacak eger yukselmısse asılama yaptırmak ıstıyorum ondan once catlatma ıgnesı falanmı yapıolar bu konuda benı tam olarak aydınlatırmısınız bu ıslem nasıl gerceklesıor(((((umarım gerek kalmadan dogal yollan olur duanızı eksık etmeyın sızede hayırlı evlatlar ınşşşş

deryacım ordamsn?canım sesin çıkmıyo ne yaptın?

slm canım nsl bende tüp için araştırıyorum karar vermek çook zor napıcam bilmiyorum bir kaç yer var haftaya eşimle birlikte gidip görüşelim diyorum. birşeyi fark ettim okadar yorulmuşumki içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor sorma arkadaşım çook yorgunum napıcam yaaaa

meraba kızlar ben de 2 aydır aşılaam yapanalrı takip ediyorum. hepiniz beklemedesiniz galiba. sonuç alanalr var mı aranızda. tutan var mı. yoksa daah varmı öğrenmeye. ben de 5 ay önce bebeğimi kaybettim. bikaç ay kendim deneyip olmazsa haziran başı aşılama yaptırmayı düşünüyorum şansımı artırıp çok beklememek adına. umutlanmak istiyorum . sizleri takip edip. uamrım herkes sonuçlarıyla mutlu olur bana da umut olursunuz.

canım inş. güzel haberlerini alırız, beklemek kadar zor birşey yok herhalde neyseki bu güne kadar sabrettin şurda 1 gün daha sabret inş. güzel olur sonuç seviniriz hep birlikte:lepi::teytey::sm_cool:

canım benim bu süreç gerçekten çok yorucu ama sonucunda bebişimize kavuşma ümidimiz var unutma ne olur pes etme sakın çok uzun yollardan geldin bugüne az kaldın biraz daha sabret lütfen inş. bebişin gelecek canım:1huglumunekankayizsmile

canım inş. dogal yolla hamile kalırsında aşılamaya falan gerek kalmaz:Saruboceq: aşılama süreci ilk önce yumurta uyarıcı iğne veriliyor iğneler dr. söylemiş oldugu dozda göbekten yapılıyo yumurta kontrollerine gidiyosun istenilen büyüklüğe ulaşana kadar iğnelere devam ediyosun (17 mm başlıyo). sonra çatlatma iğnesini yapıyosun 36 saat sonra eşinle gidiyosun sperm yıkama işlemi olur 1-2 saat içinde aşılaman gerçekleşiyor canım korkulacak birşey değil inanki basit bir işlem sonrada bekleme sürecine giriyosuna.s

canım çok üzüldüm Allah büyük sabır versin :Saruboceq: Aşılamada nerdeyse hepimiz bekleme süresindeyiz az kaldı haftaya inş. hepimizden güzel haber gelecek ve burda bayram yapacaz inş...:lepi::lepi:inş. sende bebişine tekrardan kavuşursun canım:Saruboceq:

merhaba canım nasılsın nasıl oldun. toparladın mı kendini. nerelere baktın tüp bebek için aklına yatan yer neresi ben edirnede olduğum için araştıramıyorum ama. 2 yer var benim doktorumun söylediği. dediğin gibi benimde içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. nasıl başlayacağım tedaviye bilmiyorum. hakkımızda hayırlısı. allah güç kuvvet versin hepimize

kızlar dün son iğnemi oldum 12.günde yumrutam 17 mm olmş
bu gece ovitrelleyi vurdurcaz
cumartesi sabahda gidicez eğer çatlama gerçekleştiyse yapcak aşılamayı
dr herşey çok güzel gidiyor dedi
naısl mutluyum bilseniz

cnım hayırlı olsun inş. aşılamamanda güzel geçer sonunda müjdeli haberi verirsin bizlere:Saruboceq:

canım lap.ameliyatı hakkında biraz bilgi verirmisin iyleşme süreci ne kadar oldu yarın doktorla görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz

canım lap.ameliyatı hakkında biraz bilgi verirmisin iyleşme süreci ne kadar oldu yarın doktorla görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz

canım ameliyattan sonra 1 gece kaldımbn ertesi günü taburcu etti dr. 1 hafta kadarda evde dinlendim sonra işime başladım korkulacak birşey yok emin ol zaten anestezi altında oluyor Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

canım ameliyattan sonra 1 gece kaldımbn ertesi günü taburcu etti dr. 1 hafta kadarda evde dinlendim sonra işime başladım korkulacak birşey yok emin ol zaten anestezi altında oluyor Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

ameliyattan sonra bir farklılık oluyormu öbür doktorumu aradım ameliyat olduktan sonra iyleşirsin dedi ama araştırdım biraz göbekten kamerayla girilip kanallara bakılıyormuş

ameliyattan sonra bir farklılık oluyormu öbür doktorumu aradım ameliyat olduktan sonra iyleşirsin dedi ama araştırdım biraz göbekten kamerayla girilip kanallara bakılıyormuş
canım göbekten ve iki kasık tarafından açıyolar ameliyat öyle gerçekleşiyor, benim farklı durum oldugu için ameliyattan sonra 1 hafta evde dinlendim canım

keşke... :çok üzgünüm:

bizim de sebebimiz aynı, başka bir klinikle görüşmeye gitmedik bile, öyle emindik ki...

dün akşam eşimle konuştuk... nisanı pas geçiyoruz...
en erken mayısta Başkent ün. hastanesinde tedaviye devam edicez..
kesin değil ama klinik değişecek: Başkent, Anatolia, Ankara, Genart...vs.

maddi-manevi gürgan kliniği kaldırabileceğimi sanmıyorum...

umarm yaşadıklarımı kimse yaşamaz, herkesin dileği bir gün gerçek our...:CüvCüv:

Slm arkadaşlar hepiniz hayırlısıylan güzel haberler alırsınız inş.benimde bu ay aşılamam oldu bu gün 7. gün ama inanılmaz göğüs ağrısı var vede karın ağrım oluyor özelikle sol bölgemde aşılama yaptıran arkadaşlar sizdede bu tür rahatsızlıklar oluyor muydu..?Ayrıca belkide çok tuhaf gelicek ama inanılmaz ekişi yemeye başladım normalde hiç olmazdı bilgisi olanlar rica etsem beni bilgilendirir misiniz.

canım aşılaman hayırlı olsun inş. tutar canım sende güzel haberleri verirsin bizlere :Saruboceq: canım sanırım ilaçların etkisi aynısını bende yaşıyorum hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun bakalım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…