mrb bende 6 martta aşılama oldum 16.gün kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif arkadaşlar.işlhh tüm bekleyen ve isteyen arkadaşlar en kısa sürede sizlerde hamiş kalırsınız allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.sakın umudunuzu kaybetmeyin sabır ile işllh istediğiniz sonuca kavuşursunuz. benim 2. aşılamamdı ilkinde olmadı çok üzüldüm ama allahım bu sefer nasip etti dualarım sizinle..:))
mrb bende 6 martta aşılama oldum 16.gün kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif arkadaşlar.işlhh tüm bekleyen ve isteyen arkadaşlar en kısa sürede sizlerde hamiş kalırsınız allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.sakın umudunuzu kaybetmeyin sabır ile işllh istediğiniz sonuca kavuşursunuz. benim 2. aşılamamdı ilkinde olmadı çok üzüldüm ama allahım bu sefer nasip etti dualarım sizinle..:))
selam kıslarr nasılsınız gorusmeyelı bı kacgundur sehır dısındaydım gecmısı okudum hadı hepınızden hayırlı haberler beklıyorum ınsallah hepınız pzıtıf sonuclar alırsınızkaydirigubbakcemile2
Slm arkadaşlar hepiniz hayırlısıylan güzel haberler alırsınız inş.benimde bu ay aşılamam oldu bu gün 7. gün ama inanılmaz göğüs ağrısı var vede karın ağrım oluyor özelikle sol bölgemde aşılama yaptıran arkadaşlar sizdede bu tür rahatsızlıklar oluyor muydu..?Ayrıca belkide çok tuhaf gelicek ama inanılmaz ekişi yemeye başladım normalde hiç olmazdı bilgisi olanlar rica etsem beni bilgilendirir misiniz.
canım benim bu süreç gerçekten çok yorucu ama sonucunda bebişimize kavuşma ümidimiz var unutma ne olur pes etme sakın çok uzun yollardan geldin bugüne az kaldın biraz daha sabret lütfen inş. bebişin gelecek canım:1huglumunekankayizsmile
merhaba canım nasılsın nasıl oldun. toparladın mı kendini. nerelere baktın tüp bebek için aklına yatan yer neresi ben edirnede olduğum için araştıramıyorum ama. 2 yer var benim doktorumun söylediği. dediğin gibi benimde içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. nasıl başlayacağım tedaviye bilmiyorum. hakkımızda hayırlısı. allah güç kuvvet versin hepimize
selam kıslarr nasılsınız gorusmeyelı bı kacgundur sehır dısındaydım gecmısı okudum hadı hepınızden hayırlı haberler beklıyorum ınsallah hepınız pzıtıf sonuclar alırsınızkaydirigubbakcemile2
Slm arkadaşlar hepiniz hayırlısıylan güzel haberler alırsınız inş.benimde bu ay aşılamam oldu bu gün 7. gün ama inanılmaz göğüs ağrısı var vede karın ağrım oluyor özelikle sol bölgemde aşılama yaptıran arkadaşlar sizdede bu tür rahatsızlıklar oluyor muydu..?Ayrıca belkide çok tuhaf gelicek ama inanılmaz ekişi yemeye başladım normalde hiç olmazdı bilgisi olanlar rica etsem beni bilgilendirir misiniz.
hoş bulduk canım ınsallah guzel sonuclar alırsınız ınsanı onun stresı olduruyo zaten tuttumu tutmadımı dıye bıran once guzel sonuc almaya ınsallah:Saruboceq:[
hoşgeldin canım, gün sayıyoruz çoğumuz inş. güzel sonuçlar alacagız hepimiz :Saruboceq:
sen nsl canım neler yaptın görüşmeyeli bizlerde buraktıgın gibiyiz umud ediyoruz vereliniortak:):)
canlarım güzel dilekleriniz için çok sağolun hepiniz için dua ediyorum allahım işllh emeklerinizi boşa çıkarmasın dualarım sizinle , sizde bizim için dua edin hepinizi tekrardan öpüyorum...:))işllh pıtır pıtır güzel haberler verirsiniz de mutluluğumuz büyür.
canlarım güzel dilekleriniz için çok sağolun hepiniz için dua ediyorum allahım işllh emeklerinizi boşa çıkarmasın dualarım sizinle , sizde bizim için dua edin hepinizi tekrardan öpüyorum...:))işllh pıtır pıtır güzel haberler verirsiniz de mutluluğumuz büyür.
selam.burada aşılama yaptırıp sonuç bekleyen bizler için aşılamadan sonra hangi belirtiler olmuştu anlatabilir misin?çok memnun kalırım
selam kıslarr nasılsınız gorusmeyelı bı kacgundur sehır dısındaydım gecmısı okudum hadı hepınızden hayırlı haberler beklıyorum ınsallah hepınız pzıtıf sonuclar alırsınızkaydirigubbakcemile2[/QUOTE
hay aksi bişey de çıkmazsa olmaz tatil süper olurdu bu yaşadıklarının üzerine degişiklik çok iyi olurdu. sen kaç kez aşılama yaptırdın problem kimde sizin sorun ne ben 3.aşılamada negatifi görünce tüp geçmeye karar verdim infertilite gurubundayım.sorma bizde şans olsa yarın doktora gidicem baklım ne opuyorumnanaktanolacak
2. aşılamamın sonucu da negatif..................
çok moralim bozuk!
ayyy canım bende umutlanmıstım senden ama hayırlısı sakın uzulme bosver sonunda olucak bunu dusun olumunekankayizsmile2. aşılamamın sonucu da negatif..................
çok moralim bozuk!
derya76 hay aksi bişey de çıkmazsa olmaz tatil süper olurdu bu yaşadıklarının üzerine degişiklik çok iyi olurdu. sen kaç kez aşılama yaptırdın problem kimde sizin sorun ne ben 3.aşılamada negatifi görünce tüp geçmeye karar verdim infertilite gurubundayım.sorma bizde şans olsa yarın doktora gidicem baklım ne opuyorumnanaktanolacak[/QUOTE .!.:hıccc sorma yaaa cok guzel olucaktı sonrada yaptırcaktık tup ama moralımız bozuldu hakkımızda hayırlısı boyleymıs neyapalım belkı dıyorum tutar ve seneye kucuk kelebegımle bırlıkte tatıle cıkarız demı teyzesı darısıda basına olur ınsallah....bızde erkek ınfertlesı canım 2 asılama oldu gecen sene 6 aylık oglumu kaybettım dogal yoldandı o ınsallah olucak ınanaıyorum rabbıme dualarımı kabul edıcek....hayırlısı senın ıcınde ınsallah guzel bıyer bulursunda sonuc pozıtıf olurolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilesüprizzzzz
slm canım nsl bende tüp için araştırıyorum karar vermek çook zor napıcam bilmiyorum bir kaç yer var haftaya eşimle birlikte gidip görüşelim diyorum. birşeyi fark ettim okadar yorulmuşumki içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor sorma arkadaşım çook yorgunum napıcam yaaaa
kılzar ıı aksamlar sormak ıstedıgım bısı var sımdı esımde sperm azlıgı cıktı ılac kullandık dıger ay gene tahll olacak eger yukselmısse asılama yaptırmak ıstıyorum ondan once catlatma ıgnesı falanmı yapıolar bu konuda benı tam olarak aydınlatırmısınız bu ıslem nasıl gerceklesıor(((((umarım gerek kalmadan dogal yollan olur duanızı eksık etmeyın sızede hayırlı evlatlar ınşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?