Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb bende 6 martta aşılama oldum 16.gün kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif arkadaşlar.işlhh tüm bekleyen ve isteyen arkadaşlar en kısa sürede sizlerde hamiş kalırsınız allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.sakın umudunuzu kaybetmeyin sabır ile işllh istediğiniz sonuca kavuşursunuz. benim 2. aşılamamdı ilkinde olmadı çok üzüldüm ama allahım bu sefer nasip etti dualarım sizinle..:))

hayırı olsun Canım çok sevindim hihoyyyt umut oldun yüreğime. Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin. Darısı tüm dileyenlerin başına...sositososito

Allahım sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inş. çok sevndim canım sein adına darısı bizlere olsun inş.. :Saruboceq::lepi::lepi:
benimde bugün 11. günüm bekliyorum bakalım kısmet artık :Saruboceq:

selam kıslarr nasılsınız gorusmeyelı bı kacgundur sehır dısındaydım gecmısı okudum hadı hepınızden hayırlı haberler beklıyorum ınsallah hepınız pzıtıf sonuclar alırsınızkaydirigubbakcemile2

[

hoşgeldin canım, gün sayıyoruz çoğumuz inş. güzel sonuçlar alacagız hepimiz :Saruboceq:

canım aşılaman hayırlı olsun umarım tutar benım gibi hüsrana uğramazsın göğüs ve karın ağrısı ilaç kullanıyorsan onların yan etkileridir bende de olmuştu

sorma arkadaşım o kadar yorulmuşum,ki bugün doktorumla konuştum yarın yanına gidecegim o tüp yapamıyor ama bir yer var yönlendirecek, orayla haftaya gidip görüşecegiz eşimle allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın bizimde yüzümüzü güldürsün diye ben ve benim yerimde olan herkez için dua ediyorum hergün.

slm canım sen nsl ben istanbul,da oldugum için yer çok bende doktorumu 7 yıldır tanıyorum, o tüp yapamıyor yarın gidip görüşücem tanıdıgı var haftayada oraya gidecegim.bendede bir boşluk hissi oluştu içimden hiç birşey yapmak gelmiyor, sendede böyle oldumu beynimimiz o kadar yoruluyorki düşün düşün hep aynı son görişiym yazarım sana fiyat nasıl yer nasıl yazarım canım sen oradamı yaptırıcan ist gelicen karar verdinmi canım?ama araştıralım,ki iyi olsun birdaha yıkım olmasın zaten piskolojimiz mahvolmuş durumda artık allah bize güç versinde yolumuza devam edelim inşallah.

evet arkadaşlar allah yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda herkez bebişini alır kucağına bu arada uhde ve lotus83 cevaplarınız için teşekürler.

sen nsl canım neler yaptın görüşmeyeli bizlerde buraktıgın gibiyiz umud ediyoruz vereliniortak:):)

sen nsl canım neler yaptın görüşmeyeli bizlerde buraktıgın gibiyiz umud ediyoruz vereliniortak:):)

öyle olur agrılar korkma hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin.

allah kucagına almayıda kısmet eder o duyguyu bizlerede yaşatır inşallah arkadaşım bebişine ve kendine çok iyi bak.

[

hoşgeldin canım, gün sayıyoruz çoğumuz inş. güzel sonuçlar alacagız hepimiz :Saruboceq:
hoş bulduk canım ınsallah guzel sonuclar alırsınız ınsanı onun stresı olduruyo zaten tuttumu tutmadımı dıye bıran once guzel sonuc almaya ınsallah:Saruboceq:

ıyıyım canım ne olsun bıraz kafa dagıttım ama cok uzuntuluyum 6 ayda tatıle cıkıp sonra tup yapıcaktık esımın ızınınde sorun oldu tatıle cıkamıycaz malesef oda bıkez daha asılama yaptıralım belkı tutar dıyor cok kararsızım tupunde sansı azaldı yaa tek embrıyo oyuzden bılmıyorum yaa ınsallah yaptırmadan hamıle kalırız derya inşallah canım yaaaaolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile

canlarım güzel dilekleriniz için çok sağolun hepiniz için dua ediyorum allahım işllh emeklerinizi boşa çıkarmasın dualarım sizinle , sizde bizim için dua edin hepinizi tekrardan öpüyorum...:))işllh pıtır pıtır güzel haberler verirsiniz de mutluluğumuz büyür.

selam.burada aşılama yaptırıp sonuç bekleyen bizler için aşılamadan sonra hangi belirtiler olmuştu anlatabilir misin?çok memnun kalırım

canım sizde problem kimdeydi neydi ben infertilite gurubundayım 3.aşılamada negatif olmuştu benim şimdi tüp için araştırıyorum.

selam.burada aşılama yaptırıp sonuç bekleyen bizler için aşılamadan sonra hangi belirtiler olmuştu anlatabilir misin?çok memnun kalırım

3.aşılama yaptırmış biri olarak tecrübelerime dayanarak söyşüyorum.karın ve bel agrısı kabızlık akıntı sinirli olmak ve sonuç için beklerken heacan inşallah tutar hayırlı olsun.

2. aşılamamın sonucu da negatif..................

çok moralim bozuk!

canım böyle durumlarda ne söylenir ne söylenirde üzüntünü paylaşırız bilemiyorum sözcükler yetmez bazen arkadaşım acını paylaştıgımız gibi gün gelecek güzel haberlerinide paylaşıcaz bizim biraz sabretmemiz gerekiyor ve ilacımızda zaman seni gerçekten çok iyi anlıyorum.gün gelecek bizimde bebişlerimiz annelerine tutunacaklar o günde gelecek ve unutma yanlız degilsin.

2. aşılamamın sonucu da negatif..................

çok moralim bozuk!
ayyy canım bende umutlanmıstım senden ama hayırlısı sakın uzulme bosver sonunda olucak bunu dusun olumunekankayizsmile

canım giremedim nete ondan geç yazdım.belki biraz daha dinlenmi gerekiyo acaba.tabi sen kendini daha iyi bilirsin ama işin psikolojik boyutu var.öyle bi baskı kuruyoruz ki kendimize ne büyük kötülük ettiğimizin farkında bile deiliz canım:çok üzgünüm:bence biraz bekle hani hiç bişey düşünmeden biraz kafanda netleşşsin.arkadaşım bozma moralini inş.güsel çok güzel olcak:Saruboceq::tesellilumunekankayizsmile

slm esra aynı sorun bizdede var eşim ameliyat falanda oldu ama pek kar etmedi bi aşılama yaptık malesef olmadı.şimdi bi ilaç kullanıyo bitkisel bitince bi daha test yaptırıcaz.önce adetten yaklaşık 7 gün sonra yumurta takibine başlanıyo hani kaç yumurta oluşmuş büyüyomu gibi.duruma göre ilaç veriliyo aşılamadan 36 sat önce çatlatma iğnesi yapıyosun ki çok basit aşılamanın her adımı kolay en zor kısmı beklemesi...inş prblminz bir an önce hallolur.kendiliğinden bebiş gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…