meraba kızlar ben de 2 aydır aşılaam yapanalrı takip ediyorum. hepiniz beklemedesiniz galiba. sonuç alanalr var mı aranızda. tutan var mı. yoksa daah varmı öğrenmeye. ben de 5 ay önce bebeğimi kaybettim. bikaç ay kendim deneyip olmazsa haziran başı aşılama yaptırmayı düşünüyorum şansımı artırıp çok beklememek adına. umutlanmak istiyorum . sizleri takip edip. uamrım herkes sonuçlarıyla mutlu olur bana da umut olursunuz.
kızlar dün son iğnemi oldum 12.günde yumrutam 17 mm olmş
bu gece ovitrelleyi vurdurcaz
cumartesi sabahda gidicez eğer çatlama gerçekleştiyse yapcak aşılamayı
dr herşey çok güzel gidiyor dedi
naısl mutluyum bilseniz
Slm arkadaşlar hepiniz hayırlısıylan güzel haberler alırsınız inş.benimde bu ay aşılamam oldu bu gün 7. gün ama inanılmaz göğüs ağrısı var vede karın ağrım oluyor özelikle sol bölgemde aşılama yaptıran arkadaşlar sizdede bu tür rahatsızlıklar oluyor muydu..?Ayrıca belkide çok tuhaf gelicek ama inanılmaz ekişi yemeye başladım normalde hiç olmazdı bilgisi olanlar rica etsem beni bilgilendirir misiniz.
mrb bende 6 martta aşılama oldum 16.gün kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif arkadaşlar.işlhh tüm bekleyen ve isteyen arkadaşlar en kısa sürede sizlerde hamiş kalırsınız allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.sakın umudunuzu kaybetmeyin sabır ile işllh istediğiniz sonuca kavuşursunuz. benim 2. aşılamamdı ilkinde olmadı çok üzüldüm ama allahım bu sefer nasip etti dualarım sizinle..:))
2. aşılamamın sonucu da negatif..................
çok moralim bozuk!
selam kıslarr nasılsınız gorusmeyelı bı kacgundur sehır dısındaydım gecmısı okudum hadı hepınızden hayırlı haberler beklıyorum ınsallah hepınız pzıtıf sonuclar alırsınızkaydirigubbakcemile2
Evet İĞnemİ oldum geldİm Şİmdİ kızlar,yalnz bİ durum oldu hemŞİre koldan mı kalÇadan mı yapılcak dİye tereddÜt ettİ,sİzler nasıl vurdurdunuz ovİtrelleyİ
kolum felaket aĞrıyor ya..Şİmdİ c.tesİyİ beklİyorum heycanla ınŞ yumurtam Çatlar.Çatlamazsa yapamaz dİmİ aŞılamayı..
sorma arkadaşım o kadar yorulmuşum,ki bugün doktorumla konuştum yarın yanına gidecegim o tüp yapamıyor ama bir yer var yönlendirecek, orayla haftaya gidip görüşecegiz eşimle allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın bizimde yüzümüzü güldürsün diye ben ve benim yerimde olan herkez için dua ediyorum hergün.
canım bu mücadele hiç birşeye benzemiyo ama bizlerde inadına üstüne gidecegiz pes etmek yoklmaz: doktorunla görüşmen çok iyi olur elbette en azından onun önerecegiz bir uzmanla görüşmen daha faydalı olacaktır kesinlikle bu uğraşlarımız boşa çıkmayacak göreceksin öylede böylede bebişlerimizi alacagız kucagımıza ve yaşadıgımız bütün sıkıntılarımızı unutacagız inş..:Saruboceq:
canım benim burda hepimiz aynı durumdayız destek oluyoruz birbirimize inş. bebişlerimize kavuşuncada güzel haberlerimizi yazıp mutlu olacagız hep beraber :lepi::lepi:evet arkadaşlar allah yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda herkez bebişini alır kucağına bu arada uhde ve lotus83 cevaplarınız için teşekürler.
hoş bulduk canım ınsallah guzel sonuclar alırsınız ınsanı onun stresı olduruyo zaten tuttumu tutmadımı dıye bıran once guzel sonuc almaya ınsallah:Saruboceq:
inş. güzel haberler alırız canım hep beraber bu mutluluğu yaşarız kısmet diyorum ben artık a.s
amin canım :Saruboceq::Saruboceq:canlarım güzel dilekleriniz için çok sağolun hepiniz için dua ediyorum allahım işllh emeklerinizi boşa çıkarmasın dualarım sizinle , sizde bizim için dua edin hepinizi tekrardan öpüyorum...:))işllh pıtır pıtır güzel haberler verirsiniz de mutluluğumuz büyür.
canım inanki herşeye yorum yapabiliyorum ama bu durum olunca baya düşünüyorum ne yazayım diye yazacak hiç birşey bulamıyorum yaşadığın duyguları çok iyi biliyorum 6 yıldır yaşıyorum ama sabredip bebeğimiz gelene kadar mücadeleden vazgeçmeyecegimizide biliyorum üzülme lütfen inş. önümüzdeki aylar sana güzel haberlerle gelir canım :Saruboceq::Saruboceq:2. aşılamamın sonucu da negatif..................
çok moralim bozuk!
canım çatlatma iğnesi deri altına yapıldığı için göbek kol farketmiyor diye duymuştum bana dr. göbekten yapmamı söylemişti koldanda aynı etkiyi yapıyodur merak etme içini ferah tut herşey güzel olsun:1hug:Evet İĞnemİ oldum geldİm Şİmdİ kızlar,yalnz bİ durum oldu hemŞİre koldan mı kalÇadan mı yapılcak dİye tereddÜt ettİ,sİzler nasıl vurdurdunuz ovİtrelleyİ
kolum felaket aĞrıyor ya..Şİmdİ c.tesİyİ beklİyorum heycanla ınŞ yumurtam Çatlar.Çatlamazsa yapamaz dİmİ aŞılamayı..
allahım su mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetıne pozıtıf sonuclar almayı nasıp eyler ınsallah hepınıze:Saruboceq::Saruboceq:hoşgeldin canım aynen beklemeye dewam ediyoruz güzel haberler almaya ihtiyacımz war..:lepi:alkisalkisalkis
mrb bende 6 martta aşılama oldum 16.gün kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif arkadaşlar.işlhh tüm bekleyen ve isteyen arkadaşlar en kısa sürede sizlerde hamiş kalırsınız allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.sakın umudunuzu kaybetmeyin sabır ile işllh istediğiniz sonuca kavuşursunuz. benim 2. aşılamamdı ilkinde olmadı çok üzüldüm ama allahım bu sefer nasip etti dualarım sizinle..:))
Evet İĞnemİ oldum geldİm Şİmdİ kızlar,yalnz bİ durum oldu hemŞİre koldan mı kalÇadan mı yapılcak dİye tereddÜt ettİ,sİzler nasıl vurdurdunuz ovİtrelleyİ
canım giremedim nete ondan geç yazdım.belki biraz daha dinlenmi gerekiyo acaba.tabi sen kendini daha iyi bilirsin ama işin psikolojik boyutu var.öyle bi baskı kuruyoruz ki kendimize ne büyük kötülük ettiğimizin farkında bile deiliz canım:çok üzgünüm:bence biraz bekle hani hiç bişey düşünmeden biraz kafanda netleşşsin.arkadaşım bozma moralini inş.güsel çok güzel olcak:Saruboceq::tesellilumunekankayizsmile
teşekkür ederim karalahanm,sabahı heycanla bekliyorum ,kızlar aşılamaya aç tok farkediyor mu yanımda götrmem gereken bişey var mı
slm arkadaşlar bende 18 martta aşılama oldum 8gündür yatıyorum dinleniyorum..allah izin verirse 29 martta sonuç belli olacak..dualarınızı esirgemeyin..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
allahım su mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetıne pozıtıf sonuclar almayı nasıp eyler ınsallah hepınıze:Saruboceq::Saruboceq:
QUOTE=uhde;12312115
inş. güzel haberler alırız canım hep beraber bu mutluluğu yaşarız kısmet diyorum ben artık a.s
ayyy ınsallah guzel haberlerınızı beklıyoruz yaa solee sevınelım bııı kaydirigubbakcemile2
Allahım sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inş. çok sevndim canım sein adına darısı bizlere olsun inş.. :Saruboceq::lepi::lepi:
benimde bugün 11. günüm bekliyorum bakalım kısmet artık :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?