Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrb deniz hoşgldin çok üzüldüm yaa :çok üzgünüm:ama elden gelen bişey yok.canın sağolsunda inş.bebişleri alırsın kucağına..ben bi kez aşılama yaptım ama olmadı.bakalım bize umut olacak arkadaşlar var bekliyoruz..hayırlısı:Saruboceq:

canım çok sewindim hadi bakalım allah dewamını getirir inş:Saruboceq:

canım aşılaman hayırlı olsun.inş.sonunda bebişin gelir:Saruboceq:beklemek çok sıkıcı ama 1 hafta kalmış..aşılama sonrası karın kasık bel gögüs kısaca heryer ağrıyo.bol bol dinlenmeye bak..güsel haberlerini bekliyoruz.

slm nihayet güsel bi haber.:sm_cool:hihoyyyt.hayırlı olsun bebişin..inş:Saruboceq:.rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder..herkesin gönlüne göre veriri inşallahhhhhhhh.::teytey:

2. aşılamamın sonucu da negatif..................

çok moralim bozuk!

canım ne desem fayda etmez..ama biliyosun işte mecburen dewam etmek zorundasn kendini bırakma ne olurr...rabbim güç kuvvet werirde tekrar adım atarsın inş:Saruboceq:.zaten kötüsündür olmadığını düşünüp iyice haırpalama kendini..canın sağolsun..

hoşgeldin canım aynen beklemeye dewam ediyoruz güzel haberler almaya ihtiyacımz war..:lepi:alkisalkisalkis

Evet ıĞnemı oldum geldım Şımdı kızlar,yalnz bı durum oldu hemŞıre koldan mı kalÇadan mı yapılcak dıye tereddÜt ettı,sızler nasıl vurdurdunuz ovıtrelleyı
kolum felaket aĞrıyor ya..Şımdı c.tesıyı beklıyorum heycanla ınŞ yumurtam Çatlar.Çatlamazsa yapamaz dımı aŞılamayı..

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, inşallah her şey yolunda gider ve güzel haberler verirsin. :Saruboceq:
Bana belirli bir şey söylememişti doktorum, hemşire de genelde karından yaptırıyorlar deyince iyi dedim bende karından yaptırdım. Bir farklılık olacağını sanmam, olsaydı özellikle belirtirdi doktorun bence. Yumurtan da inşallah çatlar, çatlamazsa yapılmıyor malesef aşılama. Ama kafanı takma bence şimdiden, cumartesi inşallah çatlamış olduğu görülür ve aşılaman yapılır büyük ihtimalle. Şimdiden hayırlı olsun canım.

hoşgeldin canım aynen beklemeye dewam ediyoruz güzel haberler almaya ihtiyacımz war..:lepi:alkisalkisalkis
allahım su mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetıne pozıtıf sonuclar almayı nasıp eyler ınsallah hepınıze:Saruboceq::Saruboceq:

QUOTE=uhde;12312115
inş. güzel haberler alırız canım hep beraber bu mutluluğu yaşarız kısmet diyorum ben artık a.s

ayyy ınsallah guzel haberlerınızı beklıyoruz yaa solee sevınelım bııı kaydirigubbakcemile2

çok sevindim! süprizzzzz
ne mutlu sana! Allah hayırlısıyla kucağına almayı, bakmayı, büyütmeyi nasip etsin!

bize de nasip etsin...

canım hayırlı olsun inş.herşey yoluda gider:Saruboceq:ben iğneyi evde karından yapmıştım.bildiğim kadarıyla göbege yakın yapılması lazım am detaylı bişey bilmiyorum.malesef çatlama olmazsa aşılama olmuyo büyük ihtimalle olur.

teşekkür ederim karalahanm,sabahı heycanla bekliyorum ,kızlar aşılamaya aç tok farkediyor mu yanımda götrmem gereken bişey var mı

slm arkadaşlar bende 18 martta aşılama oldum 8gündür yatıyorum dinleniyorum..allah izin verirse 29 martta sonuç belli olacak..dualarınızı esirgemeyin..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

evet aslında haklısın acele etmiycem bugun doktora gittim 4.5 milyar dedi tüp için ve 1 embriyo yerleştiriyorlar.ben 7. yıldır aynı doktora gidiyordum alışmıştım bu doktor soguk geldi ve rapordada yardımcı olamıyor özel oldugu için şans 25 ve 30 dedi.sordugum sorulara cevap alamdım adamın agzından zorla laf almaya çalıştım yani bu doktoru eledim doktorunda güven vermesi gerekiyor o kadar para vericem adamı görsen sinirlerimi bozdu sen hiçbirşey sorma bebek istiyorsun biz biliyoruz tamam gerisini bize burak yani insan hastayı böyle karşılarmı insan biraz motive eder. ünüversite hastanesinden doktor bakıcam onlar rapor çıkartıyorlar bir ayda ve ilaçların sadece yüzde 20.ödüyoruz ve onların fiyatları daha uygun ve 1500.yardım alıyoruz tam ögrenicem yazarım yine sen nasılsın canım görüşmeyeli neler yaptın keyifler nasılopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim karalahanm,sabahı heycanla bekliyorum ,kızlar aşılamaya aç tok farkediyor mu yanımda götrmem gereken bişey var mı

canım kalk kahvaltını yap güzelşeyler düşün aşılama işlemi 5. dk sürüyor istersen fazla su içme ben fazla tuvalete çıktıgım için seni bilemiyorum. ama çünkü işlemden sonra 20 dk yatıyorsun aşılamdan sonra bol bol su içersin meyve sebze yersin sigara alkol içmezsin stres ve üzüntü yasak booooool şans arkadaşım.

slm arkadaşlar bende 18 martta aşılama oldum 8gündür yatıyorum dinleniyorum..allah izin verirse 29 martta sonuç belli olacak..dualarınızı esirgemeyin..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

allah gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle arkadaşımmmm.

aminnnnnn aminnnnnnnn olumunekankayizsmile

uhde artık güzel haberlerini bekliyoruz sanki senin bebiş annesine tutundu gibi geliyor bana canım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…