Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Çok teşekkür ederim, baya bilgi verdin. İlk kontrolünü ilaç bittiği gün yaptırmışsın sonra kontrollere çağırdıkça gitmişsin gelişimi takip etmek için. Fakat ben de adetin 3. günü klomen kullanmaya başladım 5 gün kullanınca bırakacaktım ve adetin 13. gününde randevum var, bu durumda seninkine nazaran geç çağırılmıyor muyum? :bbo:

Bu arada kan yapıcı ve kanı sulandırıcı yiyecek ve içecekler önemliymiş. Rahime kan pompalanması için ciddi bir konuymuş. Doktor corasprin vermişti bana bunun içinmiş demek ki. Şarap (günde 1 kadeh), siyah üzüm en çok kan yapıcı ve sulandırıcı besinlermiş.

üçüncü gündede başlayabiliyorsun klomene 5 gün kulanıyorsun ilacın bittiği gün ve 12 günü gidiyorsun doktor bakıyor 12 günün akşamında çatlatma iğnesi vuruluyorsun 13 günü bekleyip 14 günü aşılama oluyor çatlatma iğnesinden sonra 36 saat en uyğun zaman aşılama için bazı doktorlar daha erken yapıyorlar beklemiyorlar sen dikkat et doktoruna söylersin araştırdım en uyğunu buymuş diye ama senin doktor ilacı verdi hiç çağırmadı 13 gün gelmi dedi eğer öyle yaptıysa ilgisiz demektir ben 11 günü yanlış yazmışı bu arada 12 gündü düzeltiym sen doktorunada dersin neden yumurtalar gelştimi diye kontrole çağırmadınız diye eğer 13 günü gidersen 14 aşılama diyecek ve 36 saat olmadan aşılama yapacak olursa dersinki ben araştırdım en uyğun zaman 36 saatmiş diye zaten googleden aşılama diyince sayfa açılıyor okursun doktor senin bilinçli olduğunu görürse ona göre davranır herşeyi sor herşeyide onların eline burakamayız onlarda para kazanıyorlar ne kadar çok aşılama o kadar çok para ben aşılama yaptırmdan önce araştırdım okudum herşeyi öğrendim bilinçli olarak gittim canım kan sulandırıcıyı ben bilmiyorum canım aşılama sayfalarını okurken ve doktorum bana bişey söylemedi ama sen aşılamadan sonra şarap ve kan sulandırıcı içme çünki direk kana karışıyor kansızlıkla bunun ilğisi yoktur senin kansızlık sorununmu var kaç kilosun çokmu zayıfsın öyle olsa zaten doktorun kan testi ister canım

mrb arkadaşlar bende bugün iğneleri vurulmaya başladım menogon kullanıyorum 5tane sadece acaba yeterlimi 13.gün gidecem bakacak yumurtalar büyümüşmü diye eğer büğümüşse 2tane ovitrelle iğne yapılacak ve 14.gün akşam yani 16mart akşam 5te ilk aşılamam yapılacak işallah emeklerimiz boşa çıkmaz ve ben polikistik over hastasıyım 3yıllık evliyim 2defa doğal yolla hamile kaldım ve düşük yaptım ondan sonrada hiç hamile kalamadım mafoldumben

iyi akşamlar arkadaşlar,

bende adetin 2. günü dr. gittim gonal f 75 verdi bugün yumoş kontrolü için gittim 4 günde 2 tane oluşmuş 10 mm ve 9 mm olmuşlar kullanmaya devam edecem pzt. tekrar gidecem doktora bakalım ne diyecek..
yumoşların büyüklüğü nasıl kızlar ?? pzt. kadar büyürlermi acaba ??

sağol canım herşeyin hayırlısı inşallah ilk dedemende başarılı olursun bebişine kavuşursun

amin canımm inş. ilk denememde tutar 6 yıldır çok yoruldum artık hayırlısı olsun canım:Saruboceq:

hayırlı olsun canım inş. bebişin gelir sana.... ben adetin 2. günü gittim bugün 5. günüm halen kullanıyorum iğnelerimi ve pzt. kadarda kullanacam yumoşlara bakacaklar yeniden bugünde gittim dr. 2 tane oluşmuş 10 mm. boyutunda... herşeyin hayırlısı canım inş. hepimiz kavuşuruz bebişlerimize..:Saruboceq:

Günaydınnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Uhdecim çok sevindim yumuoşların gelişmesine darısı bizim başımıza inşallah.
bende pazartesi gideceğim kontrole.İnşallah benimkilerde gelişiyordur.:Saruboceq:

büyüklüğü iyi 2 tane olmasıda iyi ne az ne çok onlar büyürler zaten 19 ve 23 mm kadar büyüyorlar sen iğnemi vuruyorsun 5 gün göbüşten sabah akşam ben klomen içtim hiç iğne yapmadım çatlatma iğnesinin dışında ben infertilite gurubundayım sen 6 yıldır tedavimi görüyorsun bende 1 yıl oldu çook yoruldum tıpkı senin sizin gibi birde yumurtalar son günlerde hızla büyüyorlar bol bol su iç 8 bardak ihmal etme her gün siğara içme merak etme büyürler

hayırlısı olur inşallah tutar seninde bende 3 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım içini ferah tut sen en azında hamile kalabiliyorsun onu düşün durumun o kadar kötü değil senden daha kötü durumda olanlar var pozitip düşün polikistik over hastası olunca bebişlerin tutunmasımı problem oluyor ben o hastalığı bilmiyorum benim daha kötü sebebi bilnmeyen infertilite canım

Ya şimdi telaşlandım, bunlar beni niye adetten itibaren 13 gün boyunca görmüyorlar da 13. günü gel yumurta kontrolünü yapalım diyorlar? Pazartesi sabahı hemen arayıp öğreneceğim. Cumartesiye geliyor muayene günüm, senin dediğin gibi 36 saat sonra aşılama falan olacaksa pazar akşamına geliyor senağlama Yaaaa valla ağlıycam şimdi

Bu arada kilom normal kansızlık da yok sadece rahime kan gitmesi açısından önemliymiş diye biliyorum o kdara. Zaten şu dönemler için sadece, aşılama sırası ve sonrası için değil.

Yine de sağol, arayıp neler olup bitecekmiş bir öğreneyim ben en iyisi.

slm ben 5 inde aşılama yaptırdım.aşılama öncesi dr 3 gün cinsel perhiz verdi.aşılama sonrası 3 gün ilişki ve kan sulandırıcı ecospin, folik ve progeston verdi.çok basit ve acısız bir işlem.allah dualarımızı kabul eder inşallah san da ii şanslar

slm kızlar bende mart 1de yaptırdım bakalım ilk 5 gün hiç ağrı falan yoktu ama 6.günden sonra bel ve karın ağrısı başladı birde açık sarı akıntım var.14üne beli olcak bakalım hayırlısı artık..

sen doktoronu arayıp pazartesi dersinki kadınlar kulubunde aşılama yaptıranlarla yazışıyorum onların doktorları onucune kadar uc kez cağırıp yumurta takıbı yapıyorlar ve çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yaptırmıilar dersin siz neden beni çağırıp yumurtalar buyumusmu diye yumurta takıbı yapmıyorsunuz dersin bunlar cok onemlı doktorunu değiştirirsin olmazsa eğer böyle ilğisiz davranırsa olmaz güven vermez baştan aşılama işlemi için yumurtaların buyumesı gerekıyor en az 19 mm olmalaı lazım bu adam bakmadan neye gore asılama yapıcak o parasını alıyor asılama yapınca ya senın durumun onun için hakkını ara ve canını sıkma bızımde hasta haklarımız var herseyı arastırıp bılmek en dogru olanı yapmakta bızım hakkımız bol şans canım

senin kaçıncı aşılaman canım hayırlısı olsun yumoşların tutar inşallah

ilk önce senin belli olucak yumoşların tutup tutmadığı bende 3.yaptırdım bel ve karın ağrısı oluyor yumurtalar çatladığı için akıntı oluyor normal bunlar bize yazarsın canım hayırlısı olsun

benime aşılama oldu ama öncesinde tüp bebek tedavisi için başlamıştı. Yumurta toplanacağı gün dr yumurtayı bulamadı ve aşılamaya geçti.umarım bu sefer tutar.allahım sen yardım et herkese.Herkesin dileği gerçek olur.aşılamanın 4. günü. bugün.Mart ayı herkese hayırlı olsun

daha önce aşılama yaptırdınmı kaçıncı aşılaman benimde bu tutmazsa tüp bebek düşünüyorom bakalım inşallah gerek kalmaz tutarda allah herkezin yardımcısı olsun herkezin kucağını doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…