Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

üzülme canım bozma moralini.bende dün gittim adetin 7. günü seninki kadar bile gelişmemiş yumoşlar.iğnenin dozunu arttırdık.bende korkuyorum bu ay boşamı gidecek diye.

üzülme canım bozma moralini.bende dün gittim adetin 7. günü seninki kadar bile gelişmemiş yumoşlar.iğnenin dozunu arttırdık.bende korkuyorum bu ay boşamı gidecek diye.

bende çok korkuyorum canım yaa bu ay boşa giderse zor giderim bir daha iş yerinden izin almakta problem birde benim gittiğim yer bana 2 saat uzaklıkta ne yapacam bilmiyorum valla Allahım sonumuzu hayra çıkarsın inş..

slm canım ben adetimin 5 günü klomene başladım 5 gün içtim adetimin 12 günü akşamı saat 10 çatlatma iğnesi vuruldum 14günü saat 12 de aşılama yapıldı tam 36 saat sonra en uyğun olan saat çatlatma iğnesinden sonra 36. saat oluyor aklında bulunsun şimdi bazı arkadaşlarda iğne vuruluyorlar ben hiç iğne vurulmadım o yumurtaların daha mı hızlı büyümesini sağlıyor veya yumurtası az gelişen arkadaşlar içinmi veya doktorların tercihimi bilmiyorum benim yumurtalar her ay 23 mm oluyor zaten büyüyor diyemi doktor iğne vermedi ben bilmiyorum bende onu bi sorucam şimdi sen ne zaman adet oldun kaçancı gün iğneleri kulanmaya başladın yumoşlar büyümeyince dozunu artırdımı doktorun zaten bir ayda bir adet oluyorsan 14 gün aşılama yapılıyor 12 günde çatlatma iğnesi şimdi sen bana yaz canım adetin ne zaman başladı hangi tarihte ben sana söyliycem ayrıca üzülme canım siğara içme bol bol su iç meyve ye

canım benim adet tarihim 28 şubattı. ben 1 martta dr. gittim iğne verdi 4 martta kontrole gittim 2 tane 10 mm yumurta olmuş dedi 2 gün önce gittim 15mm, 12 mm ve 10 mm 3 tane var dedi 9 martta çatlatma iğnesiyle gel dedi dün gittim sadece 12 mm ve 10 mm var diyo 15 mm ortalıklarda yok :) dozajda artırmadı 11 marta yine gel dedi yarın adetimin 12. günü olacak bakalım bu sefer ne diyecekler merak ediyorum yarın yine gidip gelince yazarım canım

bugn aşılamanın 10.günü sanki kırmısılar gelecek gibi:çok üzgünüm:benm ilk aşılamaydı ama hakikaten çok sıkıntılı yaptırmak deil ama beklemek.test yap belki çıkar falan diyolar ama ben yaptırmıcan hatta adet geçsede düşünmüyorm çünkü kullanılan ilaç,stres bile geciktiriyo .en iisi düşünmemek kızlar.herkese bol şans..

slm arkadaşlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun. benimde aşılamanın 14.günü 2.aşılamam kasık ağrılarım adet olacakmış gibiyim. çokkk sıkıntılı evet. karalahanax bakalım belki bize süpriz yapar ne dersin. allahım hakkımızda hayırlısını versin. hayırlı zamanda hayırlı evlat inş.Rabbim en yakın zamanda bizlerede nasip etsin.

canım belkide bebişin habercisidir bu belirtiler Allahım hayırlısını versin canım:Saruboceq:

:Saruboceq: Allahım en kısa zamanda herkese nasip eder inş..:Saruboceq:

uhde belkide kendiliğinden çatlamış olabilir 15 mm lik yumurtan benimde ilk aşılamada öyle olmuştu 4 veya 5 yumurta vardı son çatlatma iğnesini vurulacağım gün kontrolde 3 tane var dedi doktorum. ama ben anlamıştım zaten çatlatma iğnesi vurulmadan yumurtanın çatladığını.

haklısın canım olabilir valla onu düşünemedim ben

hayırlısı bakalım canım inş.allah isteyen herkese versin. emeklerimizi boşa çıkarmasın. çok stresli dönemlerden geçiyoruz.

canım belkide bebişin habercisidir bu belirtiler Allahım hayırlısını versin canım:Saruboceq:

:Saruboceq: Allahım en kısa zamanda herkese nasip eder inş..:Saruboceq:

umarım canım sen haklı çıkarsın.bugün 10.gün bitti bi ara hastalandım sandım ama olmamış.dün hiç ağrı yoktu ama dündan beri sol kasıkta çok ağrı var birde başağrısı.beklemekten başka çare yokk.Allah isteyen herkese nasip etsin..:Saruboceq:

canın sağolsun üzülme vardır her işte bi hayır doktor yumurtalarına baktığı zaman sende istersen bakmak bakabiliyorsun genelde 2 tane olur bide 15 oldu ortalıkta yok ne demek ya birde yumurtalar büyümemiş niye dozajı yükseltmiyor bu doktorun uyuz birine benziyo zaten bu süreç can sıkıcı bide doktorlar böyle yapınca insan uyuz oluyor normalde yarın adetinin 12 günü çatlatma iğnesinin yapılacağı gün 13 mart aşılama ginin olucak ama yumoşlar büyümediyse geçebilir senin için dua edicem bu gece canım allah yerdımcın olsun

aslında sana daha önce yasdım ama çıkmamış bilmyrm nden. yaa ben çok sıkıldım progestan kullnıyorum dr.gebelik olursa tutunma olsun diye verdi ama galiba yan etkisi çok..daha 5 gün var bitmesine .sen ne yaptın bu arada..

bende çok korkuyorum canım yaa bu ay boşa giderse zor giderim bir daha iş yerinden izin almakta problem birde benim gittiğim yer bana 2 saat uzaklıkta ne yapacam bilmiyorum valla Allahım sonumuzu hayra çıkarsın inş..

canım sıkma kendini yaa stres yumoşları çok etkiliyoo.buarada derya76ya aynen katılıyorm ne demek 15lik yok ya ciddi sinir bozucu hemde çok.bence başka dr falan bak

kızlar bugün doktora gittim kontrole.malesef yumoşlarda gelişme olmamış.gonal fin dozunu 75 den 150ye çıkardı.cuma tekrar gidicem inşallah o güne kadar gelişirler.

yumoşlar bir günde bile farkediyoo.doz artmış nasılsa büyürler demi.ben ilk yumoş takibinden çıkınca eşim sordu ne olmş diye nurtopu gibi bi yumurtam olmuş dedimkaydirigubbakcemile3umarım seninde olur..

hayırlısı bakalım canım inş.allah isteyen herkese versin. emeklerimizi boşa çıkarmasın. çok stresli dönemlerden geçiyoruz.

haklısın canım o kadar stresliyim ki anlatamam nasıl geçecek bu dönem bilmiyorum inanki Allah yardımcımız olsun inş..

canım inş. vardır beklemek ne kadar zor biliyorum ama biraz daha sabret canım az kaldı..

normalde aşılamadan önce klomen kullandım canım her kullandığımda 3 tane 19 20 22 boyutlarına yumurta oluyodu genelde ilk defa gonalf denen iğneyi kullandım böyle oldu yarın çatlatma iğnesinide istedi du bakalım ne olacak sanırım benim aşılama c.tesi günü olacak o zamana kadar ne kadar daha büyüyecekki bilmiyorum valla hayırlısı artık herşeyin yarın gelince yazarım tşk ederim aynı zamanda canım Allahım isteyen herkse naip eder inş.

canım umarım dediin gibi olur..

inş. canım inş..

yumoşlar bir günde bile farkediyoo.doz artmış nasılsa büyürler demi.ben ilk yumoş takibinden çıkınca eşim sordu ne olmş diye nurtopu gibi bi yumurtam olmuş dedimkaydirigubbakcemile3umarım seninde olur..

valla benim eşimde benden çok telaşa düştü günleri o sayıyor dance:

yarın senin yumoşun belli oluyor inşallah tutarda bizimle paylaşırsın sevincini benimde 3 aşılamam hiç ağrım olmadı diğerlerinde çok ağrım olmuştu hayırlısı olsun canım

yumurtaları büyütmesi bir dert, belli boyuta geldi gelmedi heyecanıbir dert, çatlaması bir dert, aşılaması bir dert, heleeeeeee heleeeeeeeeee beklemesi apayrı bir dertttttt. ömürden ömür gidiyor resmen.
Allahım herkeslere yardımcı olsun. hepimiz güzel sonuçlar yazarız inş.benim cuma belli olacak korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…