Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür takip ediyorum sizi. Allah hepimize hayırlısını verir inşallah. Ben de bu gün başladım tedaviye, reglin ilk günü menagon iğneyle. İlk aşılamam olacak umutluyum... Doktorum beni yarın kontrole çağırdı, böyle sık sık gidecekmişim, yumurta takibi yapılacak. Moralimizi yüksek tutalım olacak İnşallah... Hayırlı haberleri ve durumlarımızı burda paylaşalım :teytey:

banada bu ay asilama yapilacak, ayin 15 gibi adet olacam ondan sonra martin sonu gibi asilamam yapilacak, bakalim heyecanla bekliyorum ilk asilamam olacak umarim son olur bu topik ugurlu gelecek herkese inaniorum

ilk aşılamanda tutar inşallah hayırlısı olsun canım aralık ayında hepimizin kucağı dolar bütün bebek isteyen herkezin kucakları dolu dolu olsun

hayırlısı olsun canım evt yumoşların takibi için çağırıyorlar büyüyormu diye bakıyorlar evt burdan yazarız pozitif veya neğatif diye hepimizde çok yorulduk uzun bir süreçten geçiyoruz allah yardımcımız olsun

benimde bu ilk aşılamam. adetimin ikinci günü çaığrdı henüz adet olmadım. bu ay laparoskopi ameliyatı oldum. kistlerim alındı. inş ilk denememde tutar. daha önce aşılama olan arkadaşlar ücreti ne kadar bilgi verirmisiniz?

merhaba derya76,
Daha önce iki kez denedik. ama tutmadı. sonra tüp bebek tedavisine başladık.ikinci tüp bebek denemem olacaktı. Dr. aşılama yaptı.(yumurtayı bulamayınca).umarım tutar Mart ayı herkese hayırlı olur.

saol canım kaç gündür uğrayamadım buraya inş. canım seninde yumoşlar büyürde ilk aşılamada kurtuluruz gelir bebişlerimiz inş...

canım bugün yine gittim kontrole biri 15 mm olmuş diğeri 12 küçük olanlar vardı onlar büyümüş iğneme bugünde devam edecem yarın tekrar gidecem sanırım çatlatma iğnesini yapacaklar hayırlısı artık, canım bende infertilite grubundayım ilk başlarda hiç bir problem bulamadılar zaten birazda doktorların gazabına uğradım klomenle falan beklettiler öyle artık böylesi hayırlıymış canım, bu aralar zaten çok su içiyorum ama daha çok dikkat edecem bol bol su içerim artık saol canım...

banada hem laparoskopi hemde histeroskopi yapıldı canım inş. ilk aşılamanda tutar bebişin :Saruboceq:

Amin Canım :Saruboceq: Allah yüzmüzü güldürür bu ay İnşallah

kızlar bugün doktora gittim kontrole.malesef yumoşlarda gelişme olmamış.gonal fin dozunu 75 den 150ye çıkardı.cuma tekrar gidicem inşallah o güne kadar gelişirler.

kızlar bu iğne kullanımı nasıl oluyor aceba????

bende adet olursam ilk aşılamam için tedaviye başlicaaaz kısmetse.3 ay klomen kullandım ama yumurta oluşmadı hiç.iğneyle oluşur inş.hakkımızda hayırlkısı olsun.inş herkes olumlu sonuç alır

kızlar bugün doktora gittim kontrole.malesef yumoşlarda gelişme olmamış.gonal fin dozunu 75 den 150ye çıkardı.cuma tekrar gidicem inşallah o güne kadar gelişirler.

iyi yapmışsın canım doktor ilaçların dozunu artırmış büyürler sen kendini ferah tut bol bol su iç meyve ye sebze yemeği ye yumoşların büyürde sende aşılama yaptırırsın canım

slm canım doktora gittinmi yumoşlar büyümüşmü nasıl geçti günün

slm canım büğün aradınmı doktorunu nasıl geçti günün

merhaba arkadaşlar benimde 14 ü gibi regl günüm hast.arayıp aşılama sürecine giricem 2 aşılmam olacak fakat yumurta takibi falan yapılmadı zaten tutmadıda bu sefer sorucam bakalım ne diyecekler

benim bugün ağrılar azaldı çok hafif var ama beklemek çok sıkıcı biran önce alıp yapayım diyorum ama oda sağlıklı deilbilmiyorumkismilegenede hayırlısı bakalım.....

herkese gunaydinn,

iyi haberler almak istiyoruz, var mi sonucu aciklanacak olan? pozitif sonuclar almak dilegiyle....

slm canım doktora gittinmi yumoşlar büyümüşmü nasıl geçti günün

[canım gittim doktora yumoşların 15 mm 12 mm olmuş kullandım bugün yine gittim sadece 12 mm gördü dr. diğeri yok ortalıklarda :) nasıl iş anlamadım moralim bozuldu kızdım çıktım iki gün sonra tekrar gel dedi iğneye devam bakalım ne olacak bende bilmiyorum..

senin aşılamalar adetin kaçıncı günü yapıldı canım ?? benim perşembe günü gidecem bakılacak adetimin 12. günü ilaç kullanmamın 11. günü olacak normal mi yoksa gecikiyomuyum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…