ilk aşılamanda tutar inşallah hayırlısı olsun canım aralık ayında hepimizin kucağı dolar bütün bebek isteyen herkezin kucakları dolu dolu olsun
Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür takip ediyorum sizi. Allah hepimize hayırlısını verir inşallah. Ben de bu gün başladım tedaviye, reglin ilk günü menagon iğneyle. İlk aşılamam olacak umutluyum... Doktorum beni yarın kontrole çağırdı, böyle sık sık gidecekmişim, yumurta takibi yapılacak. Moralimizi yüksek tutalım olacak İnşallah... Hayırlı haberleri ve durumlarımızı burda paylaşalım :teytey:
daha önce aşılama yaptırdınmı kaçıncı aşılaman benimde bu tutmazsa tüp bebek düşünüyorom bakalım inşallah gerek kalmaz tutarda allah herkezin yardımcısı olsun herkezin kucağını doldursun
Günaydınnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Uhdecim çok sevindim yumuoşların gelişmesine darısı bizim başımıza inşallah.
bende pazartesi gideceğim kontrole.İnşallah benimkilerde gelişiyordur.:Saruboceq:
büyüklüğü iyi 2 tane olmasıda iyi ne az ne çok onlar büyürler zaten 19 ve 23 mm kadar büyüyorlar sen iğnemi vuruyorsun 5 gün göbüşten sabah akşam ben klomen içtim hiç iğne yapmadım çatlatma iğnesinin dışında ben infertilite gurubundayım sen 6 yıldır tedavimi görüyorsun bende 1 yıl oldu çook yoruldum tıpkı senin sizin gibi birde yumurtalar son günlerde hızla büyüyorlar bol bol su iç 8 bardak ihmal etme her gün siğara içme merak etme büyürler
benimde bu ilk aşılamam. adetimin ikinci günü çaığrdı henüz adet olmadım. bu ay laparoskopi ameliyatı oldum. kistlerim alındı. inş ilk denememde tutar. daha önce aşılama olan arkadaşlar ücreti ne kadar bilgi verirmisiniz?
hayırlısı olsun canım evt yumoşların takibi için çağırıyorlar büyüyormu diye bakıyorlar evt burdan yazarız pozitif veya neğatif diye hepimizde çok yorulduk uzun bir süreçten geçiyoruz allah yardımcımız olsun
kızlar bugün doktora gittim kontrole.malesef yumoşlarda gelişme olmamış.gonal fin dozunu 75 den 150ye çıkardı.cuma tekrar gidicem inşallah o güne kadar gelişirler.
iyi akşamlar arkadaşlar,
bende adetin 2. günü dr. gittim gonal f 75 verdi bugün yumoş kontrolü için gittim 4 günde 2 tane oluşmuş 10 mm ve 9 mm olmuşlar kullanmaya devam edecem pzt. tekrar gidecem doktora bakalım ne diyecek..
yumoşların büyüklüğü nasıl kızlar ?? pzt. kadar büyürlermi acaba ??
Ya şimdi telaşlandım, bunlar beni niye adetten itibaren 13 gün boyunca görmüyorlar da 13. günü gel yumurta kontrolünü yapalım diyorlar? Pazartesi sabahı hemen arayıp öğreneceğim. Cumartesiye geliyor muayene günüm, senin dediğin gibi 36 saat sonra aşılama falan olacaksa pazar akşamına geliyor senağlama Yaaaa valla ağlıycam şimdi
Bu arada kilom normal kansızlık da yok sadece rahime kan gitmesi açısından önemliymiş diye biliyorum o kdara. Zaten şu dönemler için sadece, aşılama sırası ve sonrası için değil.
Yine de sağol, arayıp neler olup bitecekmiş bir öğreneyim ben en iyisi.
slm canım doktora gittinmi yumoşlar büyümüşmü nasıl geçti günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?