Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim aynen dewm ediyorum şimdilik beklemedeyim biliyosun. doktor çok önemli dediğin gibi insana güven vermeli ve kendini yakın hissetmelisin.sonuçta onlar için belki sıradan bi durum ama bizim için çok önemli bebek sahibi olmak..işin bide maddi tarafı war..yaa ne gıcık şeylerle uğraşıyoruz rapor falan hakkaten sinir bozucu.bi daha gitme o doktora acele yok en iyisini bulmaya çalış.benim yaptıracağım hastanede özel ama aynen 4.5 milyarın 2sini onlar karşılıyo.2.5 gibi bi masrafı olur demişlerdi.bide tüp bebekte şansın %40 dedi..acaba bağlamaya falanmı çalışıyolar.CADIARZUarkadaşım biter demi bu zamanlar:1huglumunekankayizsmile hayırlısıyla

slm arkadaşlar bende 18 martta aşılama oldum 8gündür yatıyorum dinleniyorum..allah izin verirse 29 martta sonuç belli olacak..dualarınızı esirgemeyin..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

hayırlı olsun canım. :uhdeyle aynı gün belli olacak sonucun.ikinizdende inşallahhhhhhhh iyi haberler almak nasip olur..:Saruboceq::Saruboceq::lepi:

canım bu devirde o kadar çok dr. oldu ki içlerinden eleyip en iyisini bulmak gerçekten çok zor anlattıklarına göre bencede bu dr. olmaz zaten başka birine bak canım hakkında hayırlısı olsun inş. iyi bir dr. denk gelirsin:Saruboceq: birde canım 7 yıldır aynı dr. gitmişsin başka dr. görünmedinmi hiç hani olabilir ya insanlık hali belki birşey atlamıştır. sırf bu yüzden benim 6 yılım boşu boşuna geçti sadece dr. güvendim bekledim. inş. senin böyle bir durumun olmazda en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım:lepi::lepi:
uhde artık güzel haberlerini bekliyoruz sanki senin bebiş annesine tutundu gibi geliyor bana canım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım valla benim durum ne bende bilmiyorum inanki adet günüm geçti onu biliyorum acaba vajinal jel kullanıyorum omu gecikme yaptırdı bilmiyorumkismile mide yanmam çok fazla oluyor gece bile yanmasına uyanıyorum ilaçların etkisi herhalde günümü bekleyecem bakalım kısmet işte:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
uhde canım az kaldı sonuca:ecrin_bebek:senin haberin hem mutluluk hem umut olur inş.:Saruboceq::lepi:
inş. canım ama hiç umudum yok benim baştan beri öyleydim zaten inş. gelmiştirde mutlu oluruz hep birlikte inş..:Saruboceq::lepi:
sabah 9 da aşılamam olucak nasipse dualarınızı eksik etmeyin,çok heycanlıyım
canım hayırlısı inş. güzel sonuçlanır hayırlısı artık:lepi::Saruboceq:

GUNAYDIN ARKADASLARR ASILAMA YAPTIRCAKLAR HADı ıNŞALLAH CIFT CIFT BEBEKLER GELIR zemuszemus OFF BENYAA RAHATSIZIM BIRAZ BOGAZ AGRISI VE SOL KASIGIM COK AGRIYOR CAY ICIYORUM ACABA DIYORUM BI ZARARIMI OLUYO FAYDASIMI
HAYIT..ASLAN PENCESI..CIVANPERCEMI...FIKRINIZ VARMI

allah yardımcımız olsun sabır versin bizlere senin yaptıracagın yerde ilaçlarla 4500 milyarmı yoksa ilaçlar dahil degilmi, ilaçlar 1000.1500 buluyor haberin olsun canım ssk rapor çıkartırsan % 20,sini ödüyorsun sadece birde ilkinde tutmaz ise ikincisinde hiç para vermiycem diyorsun? ilaçları senmi alıcaksın ?benim dün gittigim yer 2000 dolar istedi ilaçlarla 4500 bulur dedi garantisi yok tutmaz ise yine aynı para dedi.zaten doktor inanılmaz sinir bozucuydu birde bütün gün bekledim onu sorma karar verirsen 6.nisanda gel dedi ama anladı ona uyuz oldugumu ve birdaha gitmiyecegimi.en son çıkarken ben ona siz hastalarınıza bu şekildemi davranıyorsunuz dedim hiç bir şey sorma zaten bundan sonra hiçbir şey sormıycam dedim.sanki adam bedava iş yapacak ssk doktorları gibiydi ve en önemlidide bizi anlayıp dinleyen iyi bir doktor kısmet kısmet eder allahım lmaz:inşallah.

bilgin için teşekkür ederim canım benim doktorum hep ultrasyonla altdan muane etti sizlerin yazılarınıda okuyunca merak ettim röntgenin nasıl çekildiğini, kaydirigubbakcemile3

slm geçmiş olsun arkadaşım neden öyle olduki sen şu an beklemdesin degilmi?benim gibi benimde inanılamaz başım agrıyor kendine dikkat et canımsempatiksalakcinni

canım yiyenim yanımda tuşa dokundu bende enter yapınca işaret için kusura bakmayasın silemiyoruzda arkadaşım....

arkadaşlar merhaba bende dün aşılama yaptırdım.Hamdolsun çok kolay geçtihiçte gerilmemeliymişim.Hatta aşılamadan sonrada gezdim.ben yataktan kalkamam sanıyordum.şimdi beklemedeyim.ınşallah Rabbim izin verir de Tutar.Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin çocuk sahibi olmayı.

hayırlı olsun inşallah.
İnşallah hepimiz güzel haberler veririz
.bekleme sürecin başladı Allah sabırlar versin.
hayırlısıyla beklememizin müfakatını alırız inşallah hayırlısıyla.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bugün aşılamam oldu arkadaşlar evet koırkulcak ve büyütcek bi işlem değilmiş
sadece bana fazla özen gösterdiler
3 saat bi odada yattım yüzüstü çok sıkıldım
ama olsun hep dua ettim,tam ben çıkmak üzereyken yanmdaki yatağa nts bağladılar bi hamileyi
gözlerim dolu orada,küt küt bebeğin kalbi odayı inletiyordu
sonra hemşire ınş sanada takarız dedi...
evet benimde bekleme sürecim başladı..hayrlısı olsun ınş...

canım senle 1 gün var aramızda dimi
hadi ınş doğumumuzda böyle olur
ınş sende bende kavuşuruz
bekleme sürecini paylaşırız seninle:CüvCüv:

canım senle 1 gün var aramızda dimi
hadi ınş doğumumuzda böyle olur
ınş sende bende kavuşuruz
bekleme sürecini paylaşırız seninle:CüvCüv:

Hayırlı olsun canım İnşallah dua yerine geçer temennin.ben aşılamadan sonra normal hayatıma çabuk döndüm.hatta gezdim.2 gün olasına rağmen ne ağrı ne acı vs hiç birşey hissetmiyorum.Acaba bu normal olabilir mi? yani sanki ille bir şeyler olmalı gibi geliyo sanırım bana.sen nasılsın peki bir sıkıntın var mı?

benim kasıklarım ağrıyor canım sanki gazım var ondan mı bilmiyorum ama çokda rahat değilim,hayrlısı olsun canım ınş..bende aşılamadan çıktım sanki yalandan bi işlem gibi geldi bana ya,sanki dediğin gibi ağrı sızı olsa daha iyi anlarız gibi:)))
ağrı sızıda olsa şikayet ederdik kesin:)))
bu arada sizdeki sorun neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…