merhaba derya 76
canım herhangi birşey götürmene gerek yok.aç kalmanada gerek yok arkadaşım. cokacimcoookteşekkür ederim karalahanm,sabahı heycanla bekliyorum ,kızlar aşılamaya aç tok farkediyor mu yanımda götrmem gereken bişey var mı
canım benim aynen dewm ediyorum şimdilik beklemedeyim biliyosun. doktor çok önemli dediğin gibi insana güven vermeli ve kendini yakın hissetmelisin.sonuçta onlar için belki sıradan bi durum ama bizim için çok önemli bebek sahibi olmak..işin bide maddi tarafı war..yaa ne gıcık şeylerle uğraşıyoruz rapor falan hakkaten sinir bozucu.bi daha gitme o doktora acele yok en iyisini bulmaya çalış.benim yaptıracağım hastanede özel ama aynen 4.5 milyarın 2sini onlar karşılıyo.2.5 gibi bi masrafı olur demişlerdi.bide tüp bebekte şansın %40 dedi..acaba bağlamaya falanmı çalışıyolar.CADIARZUarkadaşım biter demi bu zamanlar:1hugevet aslında haklısın acele etmiycem bugun doktora gittim 4.5 milyar dedi tüp için ve 1 embriyo yerleştiriyorlar.ben 7. yıldır aynı doktora gidiyordum alışmıştım bu doktor soguk geldi ve rapordada yardımcı olamıyor özel oldugu için şans 25 ve 30 dedi.sordugum sorulara cevap alamdım adamın agzından zorla laf almaya çalıştım yani bu doktoru eledim doktorunda güven vermesi gerekiyor o kadar para vericem adamı görsen sinirlerimi bozdu sen hiçbirşey sorma bebek istiyorsun biz biliyoruz tamam gerisini bize burak yani insan hastayı böyle karşılarmı insan biraz motive eder. ünüversite hastanesinden doktor bakıcam onlar rapor çıkartıyorlar bir ayda ve ilaçların sadece yüzde 20.ödüyoruz ve onların fiyatları daha uygun ve 1500.yardım alıyoruz tam ögrenicem yazarım yine sen nasılsın canım görüşmeyeli neler yaptın keyifler nasılopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm arkadaşlar bende 18 martta aşılama oldum 8gündür yatıyorum dinleniyorum..allah izin verirse 29 martta sonuç belli olacak..dualarınızı esirgemeyin..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
canım bu devirde o kadar çok dr. oldu ki içlerinden eleyip en iyisini bulmak gerçekten çok zor anlattıklarına göre bencede bu dr. olmaz zaten başka birine bak canım hakkında hayırlısı olsun inş. iyi bir dr. denk gelirsin:Saruboceq: birde canım 7 yıldır aynı dr. gitmişsin başka dr. görünmedinmi hiç hani olabilir ya insanlık hali belki birşey atlamıştır. sırf bu yüzden benim 6 yılım boşu boşuna geçti sadece dr. güvendim bekledim. inş. senin böyle bir durumun olmazda en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım:lepi::lepi:evet aslında haklısın acele etmiycem bugun doktora gittim 4.5 milyar dedi tüp için ve 1 embriyo yerleştiriyorlar.ben 7. yıldır aynı doktora gidiyordum alışmıştım bu doktor soguk geldi ve rapordada yardımcı olamıyor özel oldugu için şans 25 ve 30 dedi.sordugum sorulara cevap alamdım adamın agzından zorla laf almaya çalıştım yani bu doktoru eledim doktorunda güven vermesi gerekiyor o kadar para vericem adamı görsen sinirlerimi bozdu sen hiçbirşey sorma bebek istiyorsun biz biliyoruz tamam gerisini bize burak yani insan hastayı böyle karşılarmı insan biraz motive eder. ünüversite hastanesinden doktor bakıcam onlar rapor çıkartıyorlar bir ayda ve ilaçların sadece yüzde 20.ödüyoruz ve onların fiyatları daha uygun ve 1500.yardım alıyoruz tam ögrenicem yazarım yine sen nasılsın canım görüşmeyeli neler yaptın keyifler nasılopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım valla benim durum ne bende bilmiyorum inanki adet günüm geçti onu biliyorum acaba vajinal jel kullanıyorum omu gecikme yaptırdı bilmiyorumkismile mide yanmam çok fazla oluyor gece bile yanmasına uyanıyorum ilaçların etkisi herhalde günümü bekleyecem bakalım kısmet işte:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3uhde artık güzel haberlerini bekliyoruz sanki senin bebiş annesine tutundu gibi geliyor bana canım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inş. canım ama hiç umudum yok benim baştan beri öyleydim zaten inş. gelmiştirde mutlu oluruz hep birlikte inş..:Saruboceq::lepi:uhde canım az kaldı sonuca:ecrin_bebek:senin haberin hem mutluluk hem umut olur inş.:Saruboceq::lepi:
canım hayırlısı inş. güzel sonuçlanır hayırlısı artık:lepi::Saruboceq:sabah 9 da aşılamam olucak nasipse dualarınızı eksik etmeyin,çok heycanlıyım
canım benim aynen dewm ediyorum şimdilik beklemedeyim biliyosun. doktor çok önemli dediğin gibi insana güven vermeli ve kendini yakın hissetmelisin.sonuçta onlar için belki sıradan bi durum ama bizim için çok önemli bebek sahibi olmak..işin bide maddi tarafı war..yaa ne gıcık şeylerle uğraşıyoruz rapor falan hakkaten sinir bozucu.bi daha gitme o doktora acele yok en iyisini bulmaya çalış.benim yaptıracağım hastanede özel ama aynen 4.5 milyarın 2sini onlar karşılıyo.2.5 gibi bi masrafı olur demişlerdi.bide tüp bebekte şansın %40 dedi..acaba bağlamaya falanmı çalışıyolar.CADIARZUarkadaşım biter demi bu zamanlar:1huglumunekankayizsmile hayırlısıyla
rahim filmiyle ilgili bilgi almak isteyen arkadaşa;
muayene pozisyonunda spekulum takılıyor ve rahmin içine basınçla ilaç enjekte ediliyor
adet ağrısına benzer bir ağrı oluyo
ilacı enjekte ettikten hemen sonra röntgen filmi çekiliyor (ultrason değil)
bildiğin röntgen filmi çekiliyor.
işlem sırasında veya sonrasında mikrop kapma olasığına karşı bir ilaç
bir de olabilecek ağrılar için buscopan tarzında kuvvetli ağrı kesici yapıyorlar kalçadan
filmi çekmeden iki saat kadar önce (yanlış hatırlamıyorsam)
yanına ped almanı öneririm, yalnız gitmemeni de
GUNAYDIN ARKADASLARR ASILAMA YAPTIRCAKLAR HADİ İNŞALLAH CIFT CIFT BEBEKLER GELIR zemuszemus OFF BENYAA RAHATSIZIM BIRAZ BOGAZ AGRISI VE SOL KASIGIM COK AGRIYOR CAY ICIYORUM ACABA DIYORUM BI ZARARIMI OLUYO FAYDASIMI
HAYIT..ASLAN PENCESI..CIVANPERCEMI...FIKRINIZ VARMI
sabah 9 da aşılamam olucak nasipse dualarınızı eksik etmeyin,çok heycanlıyım
arkadaşlar merhaba bende dün aşılama yaptırdım.Hamdolsun çok kolay geçtihiçte gerilmemeliymişim.Hatta aşılamadan sonrada gezdim.ben yataktan kalkamam sanıyordum.şimdi beklemedeyim.İnşallah Rabbim izin verir de Tutar.Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin çocuk sahibi olmayı.
canım senle 1 gün var aramızda dimiarkadaşlar merhaba bende dün aşılama yaptırdım.Hamdolsun çok kolay geçtihiçte gerilmemeliymişim.Hatta aşılamadan sonrada gezdim.ben yataktan kalkamam sanıyordum.şimdi beklemedeyim.İnşallah Rabbim izin verir de Tutar.Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin çocuk sahibi olmayı.
canım senle 1 gün var aramızda dimi
hadi ınş doğumumuzda böyle olur
ınş sende bende kavuşuruz
bekleme sürecini paylaşırız seninle:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?