benim kasıklarım ağrıyor canım sanki gazım var ondan mı bilmiyorum ama çokda rahat değilim,hayrlısı olsun canım ınş..bende aşılamadan çıktım sanki yalandan bi işlem gibi geldi bana ya,sanki dediğin gibi ağrı sızı olsa daha iyi anlarız gibi:)))
ağrı sızıda olsa şikayet ederdik kesin:)))
bu arada sizdeki sorun neydi
sorma arkadaşım o kadar yorulmuşum,ki bugün doktorumla konuştum yarın yanına gidecegim o tüp yapamıyor ama bir yer var yönlendirecek, orayla haftaya gidip görüşecegiz eşimle allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın bizimde yüzümüzü güldürsün diye ben ve benim yerimde olan herkez için dua ediyorum hergün.
slm canım sen nsl ben istanbul,da oldugum için yer çok bende doktorumu 7 yıldır tanıyorum, o tüp yapamıyor yarın gidip görüşücem tanıdıgı var haftayada oraya gidecegim.bendede bir boşluk hissi oluştu içimden hiç birşey yapmak gelmiyor, sendede böyle oldumu beynimimiz o kadar yoruluyorki düşün düşün hep aynı son görişiym yazarım sana fiyat nasıl yer nasıl yazarım canım sen oradamı yaptırıcan ist gelicen karar verdinmi canım?ama araştıralım,ki iyi olsun birdaha yıkım olmasın zaten piskolojimiz mahvolmuş durumda artık allah bize güç versinde yolumuza devam edelim inşallah.
slm kızlar nasılsınız benimde bugün 12.günüm kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo ve baş ağrısı çok oluyo işallah tutmuştur ya rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu
canım doktora tüp bebek ne kadar dedim 4500 ama rapor alırsanız 2500 olur dedi.ilaç falan lafı etmedi toplam bu kadar olur dedi belkide ben yanlış anladımkafamçokkarıştı.olmazsa bi arar öğrenirim..deryacım boşwer o gıcığı zaten sıkıntılı bi süreç dktrdan memnun olmzsan hepten beter olacak baksana ne biçim dawranmış en iyisi başka daha güven duyacağın birini bulmak..ayy allahım inş.karşılıksız koymaz arkadaşım..:Saruboceqallah yardımcımız olsun sabır versin bizlere senin yaptıracagın yerde ilaçlarla 4500 milyarmı yoksa ilaçlar dahil degilmi, ilaçlar 1000.1500 buluyor haberin olsun canım ssk rapor çıkartırsan % 20,sini ödüyorsun sadece birde ilkinde tutmaz ise ikincisinde hiç para vermiycem diyorsun? ilaçları senmi alıcaksın ?benim dün gittigim yer 2000 dolar istedi ilaçlarla 4500 bulur dedi garantisi yok tutmaz ise yine aynı para dedi.zaten doktor inanılmaz sinir bozucuydu birde bütün gün bekledim onu sorma karar verirsen 6.nisanda gel dedi ama anladı ona uyuz oldugumu ve birdaha gitmiyecegimi.en son çıkarken ben ona siz hastalarınıza bu şekildemi davranıyorsunuz dedim hiç bir şey sorma zaten bundan sonra hiçbir şey sormıycam dedim.sanki adam bedava iş yapacak ssk doktorları gibiydi ve en önemlidide bizi anlayıp dinleyen iyi bir doktor kısmet kısmet eder allahımlmaz:inşallah.
sabah 9 da aşılamam olucak nasipse dualarınızı eksik etmeyin,çok heycanlıyım
canım geçmiş olsun..içtiğin çaylar kadınlar için çok faydalı özellikle rahim için.GUNAYDIN ARKADASLARR ASILAMA YAPTIRCAKLAR HADİ İNŞALLAH CIFT CIFT BEBEKLER GELIR zemuszemus OFF BENYAA RAHATSIZIM BIRAZ BOGAZ AGRISI VE SOL KASIGIM COK AGRIYOR CAY ICIYORUM ACABA DIYORUM BI ZARARIMI OLUYO FAYDASIMI
HAYIT..ASLAN PENCESI..CIVANPERCEMI...FIKRINIZ VARMI
arkadaşlar merhaba bende dün aşılama yaptırdım.Hamdolsun çok kolay geçtihiçte gerilmemeliymişim.Hatta aşılamadan sonrada gezdim.ben yataktan kalkamam sanıyordum.şimdi beklemedeyim.İnşallah Rabbim izin verir de Tutar.Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin çocuk sahibi olmayı.
canım çoğu gitmiş azı kalmış hayırlısıyla gelir inş.bebişin.:Saruboceq:umarım ağrılar bebişin habercisidir:lepi:slm kızlar nasılsınız benimde bugün 12.günüm kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo ve baş ağrısı çok oluyo işallah tutmuştur ya rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu
canım hayırlı olsun aşılaman..ewet aşılama gerilecek bi durum deil.işlem öncesi sıkıntı oluyo biraz..bklemek hepsinden zor inş.sonunda allahım senin herkesin kucağını doldurur:Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız benimde bugün 12.günüm kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo ve baş ağrısı çok oluyo işallah tutmuştur ya rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu
Allah hepimizden razı olsun :Saruboceq:bencede canım başka şeyler düşünmeye bak kendini çok yorma üşütmemeye çalış malum tam çeçiş zamanları dikkat et kendine..bayanssulusmileAllah razı olsun canım İnş hakkımızda hayırlısı olsun.beklemek gerçekten zor ancak kendimi başka şeylele meşkul etmeye çalışıyorum geri henüz 2ci günüm bitti.Sanırım son günler daha çok heyecan ve gerginlik yapacak.
Allah hepimizden razı olsun :Saruboceq:bencede canım başka şeyler düşünmeye bak kendini çok yorma üşütmemeye çalış malum tam çeçiş zamanları dikkat et kendine..bayanssulusmile
kimse yok muuuuuuuuuu
iyi diyelim iyi olsun canım ne yapalım kara kara düşünüyorum nasıl geçecez bu zor süreçten nasıl sonuç alacağız diye düşün dur. beyin dediğin gibi kalmadı yani. benim doktorum burda takiplerini o yapacak ama tüp bebek için yumurta toplama ve transferi için istanbula geleceğiz benim doktorum amerikan hastanesiyle çalşıyor birde daha önceki çalıştığı yer var orasıda brüksel tüp bebek merkezi bakalım 2 si arasında karar vereceğiz. ama brüksel için iyi diyorlar.banada orası daha çok yatıyor kafama ama bakalım. şans bayağı yüksekmiş.amin canım allah bize güç versin. emeklerimizi boşa çıkarmasın. kendine iyi bak[/QUOT
hayırlısı olsun canım sorma bu sürecimiizi çook yoprandık inşallah degecek bebişleri kucaklıyacagız.tüpte yüzümüz güler allah kalbimize göre verir kısmet eder inşallah bebiş sahibi olmyı arkadaşım.
canım doktora tüp bebek ne kadar dedim 4500 ama rapor alırsanız 2500 olur dedi.ilaç falan lafı etmedi toplam bu kadar olur dedi belkide ben yanlış anladımkafamçokkarıştı.olmazsa bi arar öğrenirim..deryacım boşwer o gıcığı zaten sıkıntılı bi süreç dktrdan memnun olmzsan hepten beter olacak baksana ne biçim dawranmış en iyisi başka daha güven duyacağın birini bulmak..ayy allahım inş.karşılıksız koymaz arkadaşım..:Saruboceqpuyorumnanaktan
bende biraz araştırdım iki yer var gidip görüşecegiz hafta içi hayırlısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın sorma canım bu yaşadıklarımızı üzüntülerimizi sende ögrenirsin ilaç işini iyi bak kendine olumunekankayizsmile
anım biraz takiip ettim seni benden çok tecrübelisin malum.benim hiçbir ağrı sızı yaşamamış olmam herşeyin sıradan olması normaldir değilmi.burda bakıyorum mutlaka biri bişeyden sıkıntı yaşıyor.bu durum tutmamış olacağı anlamına gelmez değilmi? birde ateşim yükseliyor şu an 37.3... beni bilgilendirisen sevinirim
senin kaçıncı günün ateş çıkıyor normal hiç agrın olmadımı karın agrısı ilk günlerde olur yumurtaların catlar bel agrısı son günlerde başlıyor. bünyen güçlü olabilir yogun yaşamıyorsundur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?