Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bnede senin gibi pkoluyum.glukofen kullanıyorum 6 ay oldu.3 yıllk evliym.Hamdolsun başka sorun yok.bakalım hayırlısı inş tutar.bende tek yumurta vardı.senda kaç yumurta oluştu.n e kadar sperm aşıladılar.bana 65 mlyn sperm verildi.bu gün dahil 1 hafta ilişki önerdiler.

iyi diyelim iyi olsun canım ne yapalım kara kara düşünüyorum nasıl geçecez bu zor süreçten nasıl sonuç alacağız diye düşün dur. beyin dediğin gibi kalmadı yani. benim doktorum burda takiplerini o yapacak ama tüp bebek için yumurta toplama ve transferi için istanbula geleceğiz benim doktorum amerikan hastanesiyle çalşıyor birde daha önceki çalıştığı yer var orasıda brüksel tüp bebek merkezi bakalım 2 si arasında karar vereceğiz. ama brüksel için iyi diyorlar.banada orası daha çok yatıyor kafama ama bakalım. şans bayağı yüksekmiş.amin canım allah bize güç versin. emeklerimizi boşa çıkarmasın. kendine iyi bak

slm kızlar nasılsınız benimde bugün 12.günüm kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo ve baş ağrısı çok oluyo işallah tutmuştur ya rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu

slm kızlar nasılsınız benimde bugün 12.günüm kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo ve baş ağrısı çok oluyo işallah tutmuştur ya rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu

hayırlı olsun canım inşallah hayrlı güzel habrelerini alırız.ne zaman test yaptıracaksn?

canım doktora tüp bebek ne kadar dedim 4500 ama rapor alırsanız 2500 olur dedi.ilaç falan lafı etmedi toplam bu kadar olur dedi belkide ben yanlış anladımkafamçokkarıştı.olmazsa bi arar öğrenirim..deryacım boşwer o gıcığı zaten sıkıntılı bi süreç dktrdan memnun olmzsan hepten beter olacak baksana ne biçim dawranmış en iyisi başka daha güven duyacağın birini bulmak..ayy allahım inş.karşılıksız koymaz arkadaşım..:Saruboceqpuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun..içtiğin çaylar kadınlar için çok faydalı özellikle rahim için.

canım hayırlı olsun aşılaman..ewet aşılama gerilecek bi durum deil.işlem öncesi sıkıntı oluyo biraz..bklemek hepsinden zor inş.sonunda allahım senin herkesin kucağını doldurur:Saruboceq::Saruboceq:

canım çoğu gitmiş azı kalmış hayırlısıyla gelir inş.bebişin.:Saruboceq:umarım ağrılar bebişin habercisidir:lepi:

canım hayırlı olsun aşılaman..ewet aşılama gerilecek bi durum deil.işlem öncesi sıkıntı oluyo biraz..bklemek hepsinden zor inş.sonunda allahım senin herkesin kucağını doldurur:Saruboceq::Saruboceq:

Allah razı olsun canım İnş hakkımızda hayırlısı olsun.beklemek gerçekten zor ancak kendimi başka şeylele meşkul etmeye çalışıyorum geri henüz 2ci günüm bitti.Sanırım son günler daha çok heyecan ve gerginlik yapacak.

güzelim hayrlı olsun İnş tutmuştur.haber ver mutlaka güzelim

Allah hepimizden razı olsun :Saruboceq:bencede canım başka şeyler düşünmeye bak kendini çok yorma üşütmemeye çalış malum tam çeçiş zamanları dikkat et kendine..bayanssulusmile

Allah hepimizden razı olsun :Saruboceq:bencede canım başka şeyler düşünmeye bak kendini çok yorma üşütmemeye çalış malum tam çeçiş zamanları dikkat et kendine..bayanssulusmile

anım biraz takiip ettim seni benden çok tecrübelisin malum.benim hiçbir ağrı sızı yaşamamış olmam herşeyin sıradan olması normaldir değilmi.burda bakıyorum mutlaka biri bişeyden sıkıntı yaşıyor.bu durum tutmamış olacağı anlamına gelmez değilmi? birde ateşim yükseliyor şu an 37.3... beni bilgilendirisen sevinirim

senin kaçıncı günün ateş çıkıyor normal hiç agrın olmadımı karın agrısı ilk günlerde olur yumurtaların catlar bel agrısı son günlerde başlıyor. bünyen güçlü olabilir yogun yaşamıyorsundur belki.

Kızlar ıyı geceler tatlı rÜyalar ben yatıyorum yarın kayın valıdeye gıdecegım her Şey gÖnlÜnÜzce olsun kendınıze ıyı bakın bye...

canım teşekkür ederim cvp verdğn için daha 2ci günüm bugün.valal ben bişey hissetmiyorum herşey gayet normal sürecinde devam ediyor.bende bu durumu anlamadım şimdi.bakayım ilerleyen günlerde ne olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…