Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[
canım uhde sen eğer umutlanmaz üşenmezsen tekrar kan tesiti yaptır idrar testleri pek yanıltmıyor ama

birkaç gün daha bekleyip kan testini tekrar yaptıracagım canım. Dr.da aynı şeyi söyledi şimdilik beklemedeyim hayırlısı diyorum artık

evet canım zor ama yapacakta birşey yok eşimin halini görünce içim burkuluyo o kadar bir gün mutlaka olacak biliyorum inş. kısa zamanda gelir bebişlerimiz bizlere:Saruboceq:

kızlar sonucu aldım maalesef negatif yani hamiş değilmişim hayırlsı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimden, tuhaf hissediyorum kendimi ....

Cnm ya senin adına çok üzüldüm bu gün aldığım ikinci kötü haberdi bir arkadaşta doğum esnasında bebeğini kaybetti onun için üzülme dicem bak böyleleride var ne diyeyim cnm hayırlısı neyse o olsun...

İnş canım bir kaç güne kadar regl olmazsında güzel haberini alırız.İnancını yitirme.Duanı eksik etme.bizde senin için duacıyız.

saol canım beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok artık hayuırlsı olsun .. senin arkadaşınada çok üzüldüm canım onun durumu daha kötü hakkımızda ne hayırlıysa o olsun diyecek birşeyimiz yok artık:Saruboceq:

İnş canım bir kaç güne kadar regl olmazsında güzel haberini alırız.İnancını yitirme.Duanı eksik etme.bizde senin için duacıyız.

saol canım bekleyip görecegiz artık hep birlikte hayırlısı ne ise benim için o olsun zaten:Saruboceq:

AYY NE GUZEL BEN KENDIMI COK KAPTIRMISTIM ESIM COK SAKIN DIR HIC KAPTIRMAZ KENDINI HAYIRLISI CANIM YAA kaydirigubbakcemile5

Uhtecim çok üzüldüm canım ama yapacak bir şey yok yeniden başlayacak her şey. Hayırlısı buymuş arkadaşım, sıkma canını fazla diyeceğim ama sen zaten kendini çoktan toparlamışsın bile. Bravo... İdrarda çift çizginin çıkması çatlatma iğnesinden ötürü olabilir. Daha test günüme 2 gün olmasına rağmen dayanamayıp dün de ben yaptım 2 defa çift çizgide çıktı, silik tabi. Ama çatlatma iğnesinin içindeki mcg hormonundan ötürü çift çizgi çıkabilirmiş. Ben hatta predictor almıştım daha kaliteli olsun diye sonrasında da sitesine girip yanlış sonuç sebeplerini okudum orada yazıyordu bu açıklama.... Ama inşallah kan testinde değerlerin hızla artmaya devam eder. Ne diyeyim hepimiz için hayırlısı olsun....

bizim prblemin aynısı yani..36 yaş sorun yapılacak biyaş deil biraz rahat olmayı dene canım.:icecream:

Teşekkür ederim sağol verdiğin moraliçin.Pazar ve dün çok kötüydüm.Bu sabah doktora gittim.Doktor tüp bebeğe hemen geçilecek bir durum yok bir ay dinlen tekrar iğneli aşılama deneyelim dedi.Paniğimi yersiz buldu gibi geldi beni rahatlattı.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur

Hakkında hayırlısı olsun güzelim inşallah en kısa zamanda Rabbim Evlat sahibi olmayı nasip eder.

Canım mesajına çok sevindim.Ben de herşeyin dua ile olduğuna inananlardanım.Allahım hepimize hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah biz de bu sınavdan yüzümüzün akı ile çıkalım.Sevgiler

kızlar sonucu aldım maalesef negatif yani hamiş değilmişim hayırlsı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimden, tuhaf hissediyorum kendimi ....

canım yaaaa biliyorum nasıl duygular içersinde oldugunu ama kendini çok üzüp yıpratma geçicek zaman herşeyin ilacı allahtan tüp bebek var tıp ilerledi.sana şansımız düşük aşılamada demiştim bir ay dinlen direk tüp canım kan testi yaptırma bekle bence zaten hasta olursan olursun allah sabır versin unutma biz varız kader arkadaşların yanlız degilsin elbet burdan güzel haberlerde ogünlerde mutlaka gelicek....

Dün de bugün de test yaptım, belli belirsiz bi şeyler dün vardı fakat bugün hiçbir şey çıkmadı. Yok artık hiç umudum tutmadı belli ki :roflol: Perşembe test günümdü ama yarın yaptırmaya karar verdim, sabredemiyorum negatif olacağını hissediyor olsam bile... Hemen doktoruma gideceğim sonuçtan sonra, tüp bebeğe başlamak istiyorum çünkü. Kızlar ya bana dinlen 1 - 2 ay falan demezler dimi, başlarlar mı hemen tüp bebek tedavisine :uhm: OOOOOf ya bir de tek embriyo durumu var, yasaklandı ya kıbrısa mı gitsek diyorum. Anlayacağınız dakikada 15 - 20 tane karar alıp alıp iptal ediyorum, ne düşüneceğimi şaşırdım.
Feci telaşlıyım kendimden korkuyorum daha doğrusu :roflol::roflol::roflol::roflol:

ARKADAŞIM bence perş.yi bekle...bazen kendimizi çok dinliyoruz bu sebeple ya hamileyiz kesin diyoruz bazense kesin yok bişey diyoruz.Şüphesiz doğruyu Allah bilir.Tüp bebek konusunda ise tabiki sen karar vereceksin ancak bir gerçek daha var kulun acele etmesiyle Allah acele etmez.Umutsuz olma tutacağı varsa tek embriyo ilede olur.bunların hepsini mutlaka sende biliyosun.bende aşılama yaptrdım 5ci günüm ve hiçbirşey yok.ne ağrı ne sızı ne de en ufak bir belirti.tek yumurtam vardı.bende bunlar yüzünden olmadı diye düşünüyorum.Ama inancım büyük ya olursa diyorum.biçok örnekler var adına mucize denecek.tüp bebek için muayeneye başladığı gün hamile oldudğunu öğrenen ve dahası onca tedavi görüpte kendiliğinden hamile klan.Hatta ilk çocuğu tüp bebek olupta 2cisin kendiliğinden olan.
yani biz farkında değiliz ancak inan psikoloji gerçekten çok önemli.drlarad hep diyor ya biz kulak ardı ediyoruz.İnş perş bize iyi haberi verirsin müsterih ol kardeşim.

slm cnm nsl aşılamanın 15 günü kan testi yaptır erken yaptırma dayan biraz çünkü erken yaptırırsan dogru sonuç alamazsın ve diger testlerle ugraşma .çünki onlar yanlış sonuç gösteriyor ancak adetin 10. günü geçerse dogru sonuç gösteriyor dedmişti doktorum . senin yarın kaçıncı günün tüp için bir ay dinlenmen gerekiyor aşılamadan sonra sorma şu yeni yasayı 2. kez tüpten sonra galiba çift embriyo koyuyorlar eger 35 yaş ve üzeride çift embriyo koyuyorlar kıbrısta çift embriyomu koyuyorlar.belki tutmuştur bebişin annesi o kadar karamsar olma hiç tüpe gerek kalmaz.biliyormusun ben 3.kez aşılama yaptırdım ve hiç test yapmadım ilkinde çok heycanlandım yaptırıyım diye sonuç 3 gün sonra dediler bende yaptırmdım. ben aşılamanın 16 günü akşamları hasta olmuşumdur yazıkki sende stres yapma pozitif düşün arkadaşım.....

saol deryacım sizlerde olmasanız bu kadar kolay toparlanamazdım zaten hakkımda hayırlısı artık. zaten tüp bebek araştırması yapıyodum bir ay dinlenip iyi bir yer bulunca hemen tüp yaptıracaktım. dr. tekrar kan test yaptır dedi onun için bende birkaç gün bekleyip yaptırsammıki diye düşünüyorum hayırlısı artık canım

öyle canım yapacak birşey yok tabii pes etmek yok mücadeleye kaldığımız yerden devam uzun bir zamandır bebiş için uğaştıgımdan artık asil görevim haline geldi :dance: olana kadar devam edecem birgün gelecek biliyorum belki hemen belki baya uzun bir zaman sonra ama gelecekzemuszemus
canım çatlatma iğnesindense bu zamana kadar etkisi geçmiyo demekki bir şey daha öğrenmiş olduk bu arada hayırlısı artık canım hepimiz için:1hug:

Ya her ay ayın sonunda aynı sıkıntı stres, hep alıştım bu ay rahat geçer diyorum ama alışmadığımı görüyorum yine yine... O kadar tanıdık bildik bir his ki nefes almakta bile zorlanmama sebep şuan.
Test günüm perşembe yani 14. gün. Bende yarın yaptırayım diyorum nasılsa mecburen perşembe de yaptıracağım hem değer artıyor mu azalıyor mu o da belli olur. Kıbrısta istersen 3 embriyo bile koyuyorlar. Bu yüzden demiştim acaba kıbrıs mı olsa diye.
Nasıl bekledin 16. güne kadar, sende pek soğuk kanlıymışsın be derya, maşallah. Hayırlısı olsun artık, yarın sabah 9 da giderim, haber veririm 1 saatte belli oluyor nasılsa .

Sağol kaysecim söylediklerinin hepsine katılıyorum ama şuan anlıdıklarımı uygulayabilecek kafa yok bende malesef. Yarın yaptıracağım testi ama perşembe de yaptıracağım böylelikle değer artışını veya azalışını görmüş olurum. O mucizelerden birine öyle çok ihtiyacım varki. Mucizelerin bizi bulması dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…