canım uhde sen eğer umutlanmaz üşenmezsen tekrar kan tesiti yaptır idrar testleri pek yanıltmıyor ama
canım benim yaa çok üzüldüm biz bile nasıl umutlanmıştık ama olsun vakti zamanı gelmemiş demekki hakkında hayırlısı olsun canım. hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin rabbim hepimize. üzülme (demesi kolay) hepimiz o yollardan geçiyoruz. bir gün bu günleri unutacağız inann.
kızlar sonucu aldım maalesef negatif yani hamiş değilmişim hayırlsı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimden, tuhaf hissediyorum kendimi ....
hayırlısı böyleymiş canım demekki vakti saati gelmemiş daha yapacak çokda birşey yok yani, işin garibi adet günüm geçti, halen adetime dair birşey yok idrarda ikinci çizgi silik çıktı, şimdi dr. aradım oda birkaç gün daha bekle başka hast. tekrar test yaptır dedi kısmet artık bekliyorum şimdi sonuç ne olacak bilmiyorum
Cnm ya senin adına çok üzüldüm bu gün aldığım ikinci kötü haberdi bir arkadaşta doğum esnasında bebeğini kaybetti onun için üzülme dicem bak böyleleride var ne diyeyim cnm hayırlısı neyse o olsun...
İnş canım bir kaç güne kadar regl olmazsında güzel haberini alırız.İnancını yitirme.Duanı eksik etme.bizde senin için duacıyız.
inanaki canım ben kendim o kadarda üzülmedim çünki aşılamam o kadar şanssızlıkla yapıldı ki şayet pozitif deselerdi büyük şok yaşardım herhalde beklediğim bir sonuçtu ben eşimin yıkılışına üzülüyorum çok kaptırıyo kendini ben öyle değil daha sakininm şimdi nasıl toparlanacak onun telaşındayım offf yaaa bilmiyorumkismile
şimdi benim koca bebeği teselli etme zamanım canım a.sAYY NE GUZEL BEN KENDIMI COK KAPTIRMISTIM ESIM COK SAKIN DIR HIC KAPTIRMAZ KENDINI HAYIRLISI CANIM YAA kaydirigubbakcemile5
bizim prblemin aynısı yani..36 yaş sorun yapılacak biyaş deil biraz rahat olmayı dene canım.:icecream:
Hakkında hayırlısı olsun güzelim inşallah en kısa zamanda Rabbim Evlat sahibi olmayı nasip eder.
kızlar sonucu aldım maalesef negatif yani hamiş değilmişim hayırlsı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimden, tuhaf hissediyorum kendimi ....
o nasıl yapılıyor incir kürü ben bilmiyorum bana yazarmısın?bugün gittim doktora rapor için yardımcı olamazmış 4 veya 4.5 bulur dedi yarın Prof.Dr hasan serdaroglu var o rapor için yardımcı oluyormuş bakalım saat 3 te görüşücem bu ay böyle hep görüşmelerle geçti bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Dün de bugün de test yaptım, belli belirsiz bi şeyler dün vardı fakat bugün hiçbir şey çıkmadı. Yok artık hiç umudum tutmadı belli ki :roflol: Perşembe test günümdü ama yarın yaptırmaya karar verdim, sabredemiyorum negatif olacağını hissediyor olsam bile... Hemen doktoruma gideceğim sonuçtan sonra, tüp bebeğe başlamak istiyorum çünkü. Kızlar ya bana dinlen 1 - 2 ay falan demezler dimi, başlarlar mı hemen tüp bebek tedavisine :uhm: OOOOOf ya bir de tek embriyo durumu var, yasaklandı ya kıbrısa mı gitsek diyorum. Anlayacağınız dakikada 15 - 20 tane karar alıp alıp iptal ediyorum, ne düşüneceğimi şaşırdım.
Feci telaşlıyım kendimden korkuyorum daha doğrusu :roflol::roflol::roflol::roflol:
canım yaaaa biliyorum nasıl duygular içersinde oldugunu ama kendini çok üzüp yıpratma geçicek zaman herşeyin ilacı allahtan tüp bebek var tıp ilerledi.sana şansımız düşük aşılamada demiştim bir ay dinlen direk tüp canım kan testi yaptırma bekle bence zaten hasta olursan olursun allah sabır versin unutma biz varız kader arkadaşların yanlız degilsin elbet burdan güzel haberlerde ogünlerde mutlaka gelicek....
Uhtecim çok üzüldüm canım ama yapacak bir şey yok yeniden başlayacak her şey. Hayırlısı buymuş arkadaşım, sıkma canını fazla diyeceğim ama sen zaten kendini çoktan toparlamışsın bile. Bravo... İdrarda çift çizginin çıkması çatlatma iğnesinden ötürü olabilir. Daha test günüme 2 gün olmasına rağmen dayanamayıp dün de ben yaptım 2 defa çift çizgide çıktı, silik tabi. Ama çatlatma iğnesinin içindeki mcg hormonundan ötürü çift çizgi çıkabilirmiş. Ben hatta predictor almıştım daha kaliteli olsun diye sonrasında da sitesine girip yanlış sonuç sebeplerini okudum orada yazıyordu bu açıklama.... Ama inşallah kan testinde değerlerin hızla artmaya devam eder. Ne diyeyim hepimiz için hayırlısı olsun....
slm cnm nsl aşılamanın 15 günü kan testi yaptır erken yaptırma dayan biraz çünkü erken yaptırırsan dogru sonuç alamazsın ve diger testlerle ugraşma .çünki onlar yanlış sonuç gösteriyor ancak adetin 10. günü geçerse dogru sonuç gösteriyor dedmişti doktorum . senin yarın kaçıncı günün tüp için bir ay dinlenmen gerekiyor aşılamadan sonra sorma şu yeni yasayı 2. kez tüpten sonra galiba çift embriyo koyuyorlar eger 35 yaş ve üzeride çift embriyo koyuyorlar kıbrısta çift embriyomu koyuyorlar.belki tutmuştur bebişin annesi o kadar karamsar olma hiç tüpe gerek kalmaz.biliyormusun ben 3.kez aşılama yaptırdım ve hiç test yapmadım ilkinde çok heycanlandım yaptırıyım diye sonuç 3 gün sonra dediler bende yaptırmdım. ben aşılamanın 16 günü akşamları hasta olmuşumdur yazıkki sende stres yapma pozitif düşün arkadaşım.....
ARKADAŞIM bence perş.yi bekle...bazen kendimizi çok dinliyoruz bu sebeple ya hamileyiz kesin diyoruz bazense kesin yok bişey diyoruz.Şüphesiz doğruyu Allah bilir.Tüp bebek konusunda ise tabiki sen karar vereceksin ancak bir gerçek daha var kulun acele etmesiyle Allah acele etmez.Umutsuz olma tutacağı varsa tek embriyo ilede olur.bunların hepsini mutlaka sende biliyosun.bende aşılama yaptrdım 5ci günüm ve hiçbirşey yok.ne ağrı ne sızı ne de en ufak bir belirti.tek yumurtam vardı.bende bunlar yüzünden olmadı diye düşünüyorum.Ama inancım büyük ya olursa diyorum.biçok örnekler var adına mucize denecek.tüp bebek için muayeneye başladığı gün hamile oldudğunu öğrenen ve dahası onca tedavi görüpte kendiliğinden hamile klan.Hatta ilk çocuğu tüp bebek olupta 2cisin kendiliğinden olan.
yani biz farkında değiliz ancak inan psikoloji gerçekten çok önemli.drlarad hep diyor ya biz kulak ardı ediyoruz.İnş perş bize iyi haberi verirsin müsterih ol kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?