yarın senin yumoşun belli oluyor inşallah tutarda bizimle paylaşırsın sevincini benimde 3 aşılamam hiç ağrım olmadı diğerlerinde çok ağrım olmuştu hayırlısı olsun canım
aslında sana daha önce yasdım ama çıkmamış bilmyrm nden. yaa ben çok sıkıldım progestan kullnıyorum dr.gebelik olursa tutunma olsun diye verdi ama galiba yan etkisi çok..daha 5 gün var bitmesine .sen ne yaptın bu arada..
Paylaşmam mı inş.güzel haberler alırımda. amin canım senin içinde hayırlı olsun. senin ne kadar var belli olmasına
yarın senin yumoşun belli oluyor inşallah tutarda bizimle paylaşırsın sevincini benimde 3 aşılamam hiç ağrım olmadı diğerlerinde çok ağrım olmuştu hayırlısı olsun canım
benim 8 günüm 8 gün var benim 3 aşılamam bu aşılama ve stres gecktiriyor aşılamanın 16 günü hasta oluyorum inşallah bu kez olmamda canım benimle aynı kaderi yaşayan herkezin yumoşları tutarda yüzümüz güler bizimde
yumurtaları büyütmesi bir dert, belli boyuta geldi gelmedi heyecanıbir dert, çatlaması bir dert, aşılaması bir dert, heleeeeeee heleeeeeeeeee beklemesi apayrı bir dertttttt. ömürden ömür gidiyor resmen.
Allahım herkeslere yardımcı olsun. hepimiz güzel sonuçlar yazarız inş.benim cuma belli olacakkorkuyorum.
canım banada aşılamadan sonra duphaston 20 film tablet verdi bende 5 gündür içiyorum 5 gün daha içicem sabah akşam aşılama yapıldıktan sonra üçnüncü günü içmeye başladım sorma mahvolduk iğne ilaç bide yan etkileri var allah bu emeklerimizi boşa çıkarmasın benim 8 inci günüm sonucu öğrenmek için 8 gün bekliycem senin kaçıncı günün bugün
benim 8 günüm 8 gün var benim 3 aşılamam bu aşılama ve stres gecktiriyor aşılamanın 16 günü hasta oluyorum inşallah bu kez olmamda canım benimle aynı kaderi yaşayan herkezin yumoşları tutarda yüzümüz güler bizimde
kızlar bugün dr. gittim yeniden yumoşların en büyüğü 14 mm iğnenin dozunu artırdı doktorum c.tesi tekrardan bakılacak inş. büyümüş olurlar
iyi akşamlar derya...bende 1martta ilk aşılamamı yaptırdım.
gün sayıyorum ve cok stresliyim.hepimizinki tutar inşallah.
bu söylediğin ilacı ne için alıyosun.hic duymamıştım
canım inş. bu bekleyişin ardından güzel haber verirsin bizlere inş. bebişin gelir canım:Saruboceq:
meraba arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıracağım pko luyum 19 gündür gonal f yapıyorum bugün tekrar yumurta takibi ve e2 testim var bugün belli olacak aşılama tarihiminşallah. pko lu olduğum için düşük dozda yapıyoruz iğneyi o yüzden çok uzadı rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmaz inşallah.
merhba arkadaşlar bi kaç gündür takip eidyorum bende aşılama yaptrcam ama şanszılık yaşadım biraz,şimdiye kadar düzenli olan adetin düzensizleşti,11 gün gelmedi,dr um iğne yaptı adet olmak için 4 gün oldu ama hala leke gibi adetim,pazartesiye kadar bekleyelim dedi dr um..
ben puregon kullancam pko luyum,sizler ne kullandınız
pko lularda aşılama başarı oranı yüksekmiş ınş buna inanalım,beyinimze bu talimatı gönderelim ınş hamiş kalalım..
sağol canım seninde yumoşların büyürlerde aşılaman yapılır bi an önce emeğinin karşılığını alırsın sen çok yıprandın git gel yolunda uzak allah yardımcın olsun ilaçların dozunu arttırması iyi olmuş
merhba arkadaşlar bi kaç gündür takip eidyorum bende
aşılama yaptrcam ama şanszılık yaşadım biraz,şimdiye kadar düzenli olan adetin düzensizleşti,11 gün gelmedi,dr um iğne yaptı adet olmak için 4 gün oldu ama hala leke gibi adetim,pazartesiye kadar bekleyelim dedi dr um..
ben puregon kullancam pko luyum,sizler ne kullandınız
pko lularda aşılama başarı oranı yüksekmiş ınş buna inanalım,beyinimze bu talimatı gönderelim ınş hamiş kalalım..
inşallah canım büyürlerde kocaman olurlar.bende yarın sabah gideceğim doktora inşallah benimkilerdede gelişme vardır.a.s
arkadaşlar benim öğleden sonra 1 damla kadar renkli akıntım geldi durdu şimdi ama adet olacam sanırımmm. çokkkkk üzgünümm anlatamam. moral sıfırolmadı herhaldeee tutmadı . inş.sizlerin tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?