Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hemen telaşlanma belkide vardır bebişin üzülme o kadar bekle zamanı gelince yaptır testinide hayırlısı olsun canım benim :1hug:
valla haklısın kıbrısa gidip tüp bebek yaptırmak var , demekki bu ay hepimiz tüp bebek araştırmasına geçiyoruz inş. onda yüzümüz güler sırnaşık şey

canım herşey olacagına varır gül bile vakti zamanı gelmeyince açmıyor.bizim sabretmemiz gerekiyor inan bizimde bebişlerimiz tutunacak bizde o duyguyu yaşayacagız allahım bizimde yüzümüzü güldürecek isteyen herkeze kısmet edecektir.yaşadıklarımız bizi derinden etkiliyor yorulup yıpranıyoruz bazan çok aceleci davranıyoruz ve sabretmeye gücümüz kalmıyor bazen kendimizi tanıyamaz hale geliyoruz ve ben napıyorum diye soruyoruz kendi kendimize çıldracak gibi oluyoruz.ama herkezin bir derdi var derdi olmayan insan yok allahım gönlüne göre versin dua edicem senin için....

yarın yazarsın bize canım allah gönlüne göre vesin yüzünü güldürsün bari birimizin yüzü güsün şurda yaaaaaaaa artızemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

yazdıklarında haklısın deryacım vakti saati geldiğinde elbette bebişimiz tutunacaktır, böylelikle sabretmeyi daha iyi öğreniyoruz

uhde senin bu gün kaçıncı günün hasta olmadınmı belki sonuç yanlışmı çıktı erken yaptırdın diye inşallah öyle olur.

hakkatten mutlu bir haber alalımda sevinelim artık umudumuz sensin Trinity

uhde senin bu gün kaçıncı günün hasta olmadınmı belki sonuç yanlışmı çıktı erken yaptırdın diye inşallah öyle olur.

canım benim bugün 16. günüm ama ne gelen var nede giden :sm_cool: dr.birkaç gün bekle yenile başka yerde diyo bilmiyorum inanki ne yapacagımı belki birkaç gün içinde gelir. testi tam zamanında yaptırdım dr. 29 mart demişti

valla kızlar akşam işten eve geldim başladım temizlik yapmaya iyi stres atılıyo valla rahatladım baya, içim ferahladı ama yorulmadımda değil yani akannehir

valla kızlar akşam işten eve geldim başladım temizlik yapmaya iyi stres atılıyo valla rahatladım baya, içim ferahladı ama yorulmadımda değil yani akannehir

kendine dikkat et yorulma agır kaldırma sen aşılama sonrası ilacını ne zaman buraktın. canım ben buraktım 3 gün sonra hasta olmuştum ama senin hasta olmaman iyi ilacı ne zaman buraktın.

aşılama olalı 4 gün oldu sağ tarafım ağrıyor,acaba çatlamayan yumurta kaldıda o mu ağrıyor acaba?
bide dr larınız sizden 21.günde proges.testi istedi mi?

kendine dikkat et yorulma agır kaldırma sen aşılama sonrası ilacını ne zaman buraktın. canım ben buraktım 3 gün sonra hasta olmuştum ama senin hasta olmaman iyi ilacı ne zaman buraktın.

canım ilacı bırakalı benimde 3 gün oldu, bu sabah benim kırmızılar geldi canım ağrısız sızısız en azından varmı yokmu telaşından kurtuldum :çok üzgünüm:

Arkadaşlar benim bu gün aşılamamın 12. günü oldu inanılmaz bel ağrım ve akıntım var ben normalde bazen 4 ay adet olmadığım olmuştur aceba adet mi olucam adetlerde düzensiz normalde 5 gün sonra adet zamanım o zamana kadarda test yapmıyacam off ne zor bir bekleyiş bu ben çok bunaldım stres öldürecek beni...senağlama

Herşey aynı ya aylardır hiçbir farklılık yok hayatımda. Neyi ne yapacağımı bilmemenin verdiği büyük bir korku önce, ardından doktor doktor koşuşturma, belirlenen tedavinin ardından büyük bir umut, bir sürü koca koca hayal ve test günü kendimi nereye saklasam ki diye burnumu çeke çeke ağlayarak kara kara düşünmeler.... Hiç mi değişiklik olmaz bu süreçte. Tabi her şeyin hayırlısı, tabi ki bunda da vardır bir hayır ama bunlar benim içimin acımaması için engel olamıyor malesef. En azından şuan için...
Sabah kan verdim 1 saat sonra eşim aradı. Ona 5 in altındaysa arama beni diye sıkı sıkı tembih etmiştim halbuki ama garibim bir umut belki gün geçtikçe artar diye heyecan yapmış aradı. Siz düşünün artık sonucu duyunca telefonda neler demiş olabileceğimi. Faxlamış kliniğe ama daha beni takan olmadı aramak için. Sonuç belli anladım da, tüp bebek için ne zaman gideceğimi öğrenme derdindeyim ben. Belki kıbrısa giderim 2 embriyo yükletmek için, konuşmam gerek orayla da. Offff ya bin tane şey var kafamda ne yapacağımı şaşırdım, sakin de olamıyorum. Ya ağlıyorum ya da plan program yapıyorum harıl harıl. Bir de yarın sonucu öğreneceğim diye düşünüp millet arar durur. Annemle bile konuşmak istemiyorum, anlatmak zor, duyacaklarımsa hep aynı, hayırlısı, inşallah, maşallah.........

Bende sıramı savdım, umarım diğer sonuç bekleyen arkadaşların yüzü güler

Merhaba kızlar nasılsınız
uhdecim ve trinity hakkınızda hayırlsıı olsun kızlar inşallah bidaki sefere melekleriniz sizinle olur ama umudunuzu kaybetmeyin sakın rabbim tez zamanda bütün isteyenlerin kucağını doldursun inşallah

bende dün ilk aşılamamı oldum kızlar 14 nisan test günüm rabbim hayırlsını verir inşallah hepimiz için allaha emanet olun

İnşallah... Seninki hayırlı olur inşallah canım.
Bol bol dinlen yat, beslenmene dikkat et, kabız olma ve üşütme. Ve bol bol su iç. Gerisinde de dua et... Dilerim kabul olur duaların, kavuşursun ilk denemende.

Kader arkadaşım,canım benim sana üzülme, ağlama, takma ,inşallah, hayırlısı, vb. gibi şeyler söylemeyecegim ben bugünü nasıl istiyosan öyle geçir ağla,sızla,bağır,çığlık at kendini etrafa ne derim diye baskı altında görme sakın önemli olan sensin canım:1hug: bütün planları, programları bir kenara bırakıp ilk önce rahatla sakinleş daha sonra ne yapacaksan eşinle birlikte bir plan yap bütün yükü üstüne alma canım o zaman insan daha fazla yoruluyo, istersen bir süre ara ver dinlen sonra mücadele edecek gücü yeniden kazandığında kaldığın yerden kolları sıvayıp devam edersin tabii sen bilirsin yinede en güzel kararı sen vereceksin canım benimolumunekankayizsmile

canım saol, seninde aşılaman hayırlı olsun inş. tutar seninki bebişin geliverir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…