Dün de bugün de test yaptım, belli belirsiz bi şeyler dün vardı fakat bugün hiçbir şey çıkmadı. Yok artık hiç umudum tutmadı belli ki :roflol: Perşembe test günümdü ama yarın yaptırmaya karar verdim, sabredemiyorum negatif olacağını hissediyor olsam bile... Hemen doktoruma gideceğim sonuçtan sonra, tüp bebeğe başlamak istiyorum çünkü. Kızlar ya bana dinlen 1 - 2 ay falan demezler dimi, başlarlar mı hemen tüp bebek tedavisine :uhm: OOOOOf ya bir de tek embriyo durumu var, yasaklandı ya kıbrısa mı gitsek diyorum. Anlayacağınız dakikada 15 - 20 tane karar alıp alıp iptal ediyorum, ne düşüneceğimi şaşırdım.
Feci telaşlıyım kendimden korkuyorum daha doğrusu :roflol::roflol::roflol::roflol:
Ya her ay ayın sonunda aynı sıkıntı stres, hep alıştım bu ay rahat geçer diyorum ama alışmadığımı görüyorum yine yine... O kadar tanıdık bildik bir his ki nefes almakta bile zorlanmama sebep şuan.
Test günüm perşembe yani 14. gün. Bende yarın yaptırayım diyorum nasılsa mecburen perşembe de yaptıracağım hem değer artıyor mu azalıyor mu o da belli olur. Kıbrısta istersen 3 embriyo bile koyuyorlar. Bu yüzden demiştim acaba kıbrıs mı olsa diye.
Nasıl bekledin 16. güne kadar, sende pek soğuk kanlıymışsın be derya, maşallah. Hayırlısı olsun artık, yarın sabah 9 da giderim, haber veririm 1 saatte belli oluyor nasılsa .
canım hemen telaşlanma belkide vardır bebişin üzülme o kadar bekle zamanı gelince yaptır testinide hayırlısı olsun canım benim :1hug:
valla haklısın kıbrısa gidip tüp bebek yaptırmak var , demekki bu ay hepimiz tüp bebek araştırmasına geçiyoruz inş. onda yüzümüz güler sırnaşık şey
uhde senin bu gün kaçıncı günün hasta olmadınmı belki sonuç yanlışmı çıktı erken yaptırdın diye inşallah öyle olur.
valla kızlar akşam işten eve geldim başladım temizlik yapmaya iyi stres atılıyo valla rahatladım baya, içim ferahladı ama yorulmadımda değil yani akannehir
o nasıl yapılıyor incir kürü ben bilmiyorum bana yazarmısın?bugün gittim doktora rapor için yardımcı olamazmış 4 veya 4.5 bulur dedi yarın Prof.Dr hasan serdaroglu var o rapor için yardımcı oluyormuş bakalım saat 3 te görüşücem bu ay böyle hep görüşmelerle geçti bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
para ıcın raporu cıkaramazlar ıslerıne gelmez zaten ama bu yasa ozel merkezlerın ısıne yaradı varya neyseohaoldumsmileinciri 2 tane dograyıp aksamdan zeytınyagına koyuyormussun sonra sabah ac karnına yıyecekmıs bende baslıcam bakalım ıse yarar ınsallah sıgara ıcmıyorsa esın havuc suyuda sıkıp ıcebılır dene tup yaptırana kadar
kendine dikkat et yorulma agır kaldırma sen aşılama sonrası ilacını ne zaman buraktın. canım ben buraktım 3 gün sonra hasta olmuştum ama senin hasta olmaman iyi ilacı ne zaman buraktın.
bugün kan verdim... yrn akşam sonucu alıcam... müjde verebileceğimi sanmıyorum...
Merhaba kızlar nasılsınız
uhdecim ve trinity hakkınızda hayırlsıı olsun kızlar inşallah bidaki sefere melekleriniz sizinle olur ama umudunuzu kaybetmeyin sakın rabbim tez zamanda bütün isteyenlerin kucağını doldursun inşallah
bende dün ilk aşılamamı oldum kızlar 14 nisan test günüm rabbim hayırlsını verir inşallah hepimiz için allaha emanet olun
Herşey aynı ya aylardır hiçbir farklılık yok hayatımda. Neyi ne yapacağımı bilmemenin verdiği büyük bir korku önce, ardından doktor doktor koşuşturma, belirlenen tedavinin ardından büyük bir umut, bir sürü koca koca hayal ve test günü kendimi nereye saklasam ki diye burnumu çeke çeke ağlayarak kara kara düşünmeler.... Hiç mi değişiklik olmaz bu süreçte. Tabi her şeyin hayırlısı, tabi ki bunda da vardır bir hayır ama bunlar benim içimin acımaması için engel olamıyor malesef. En azından şuan için...
Sabah kan verdim 1 saat sonra eşim aradı. Ona 5 in altındaysa arama beni diye sıkı sıkı tembih etmiştim halbuki ama garibim bir umut belki gün geçtikçe artar diye heyecan yapmış aradı. Siz düşünün artık sonucu duyunca telefonda neler demiş olabileceğimi. Faxlamış kliniğe ama daha beni takan olmadı aramak için. Sonuç belli anladım da, tüp bebek için ne zaman gideceğimi öğrenme derdindeyim ben. Belki kıbrısa giderim 2 embriyo yükletmek için, konuşmam gerek orayla da. Offff ya bin tane şey var kafamda ne yapacağımı şaşırdım, sakin de olamıyorum. Ya ağlıyorum ya da plan program yapıyorum harıl harıl. Bir de yarın sonucu öğreneceğim diye düşünüp millet arar durur. Annemle bile konuşmak istemiyorum, anlatmak zor, duyacaklarımsa hep aynı, hayırlısı, inşallah, maşallah.........
Bende sıramı savdım, umarım diğer sonuç bekleyen arkadaşların yüzü güler
Merhaba kızlar nasılsınız
uhdecim ve trinity hakkınızda hayırlsıı olsun kızlar inşallah bidaki sefere melekleriniz sizinle olur ama umudunuzu kaybetmeyin sakın rabbim tez zamanda bütün isteyenlerin kucağını doldursun inşallah
bende dün ilk aşılamamı oldum kızlar 14 nisan test günüm rabbim hayırlsını verir inşallah hepimiz için allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?