Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah... Seninki hayırlı olur inşallah canım.
Bol bol dinlen yat, beslenmene dikkat et, kabız olma ve üşütme. Ve bol bol su iç. Gerisinde de dua et... Dilerim kabul olur duaların, kavuşursun ilk denemende.

sağol canıım çok teşekkür ederim inşallah kavuşurum dediklerini uygulucam canım inşallah hepimizin duaları kabul olur canım hepimiz birgün kucaklarız yavrularımızı

Güçlü olmaya çalışamam, kabullenip dibe çökmek en iyi benim için. Bugün en zayıf olduğum gündü ve bunu da hakkını vere vere yaşadım. Ağladım durdum bol bol, en iğrenç sesimle en çirkin yüzümle durup durup ağlamaya devam ettim. Aldığım bir çok şey vardı bebeğim için, tam da onlara saldıracaktım ki yine bir ağlama kriziyle durdurabildim kendimi. Telefonumu kapattım, evdekinin de fişini çektim kimseyle konuşmadım. Kendi kendimeydim bütün gün, eşimi bile ortak etmedim yasıma.
Sonra uyuyakalmışım.... Ve şimdi geçti.. Normalleşmeye de çalışmıyorum ama burnumun ucu da sızlamıyor. Nihayetinde başlarken zor bir ihtimal olduğunu biliyordum.

Artık yeni tedaviler yeni uygulamalar başlar. Hoş ben tüp isitediğim için 1 ay sonra başlayacak. Hayırlısı olsun arkadaşım, allah daha büyük dert vermesin bizlere. Ve inancı, sabrı eksik etmesin yüreğimizden.

bugün kan verdim... yrn akşam sonucu alıcam... müjde verebileceğimi sanmıyorum...

Umarım müjdeli haberini duyarız. Baya sıkıntılı geçti senin aşılaman bunun için böyle düşünüyorsun haklı olarak ama benimki de çok güzel geçmişti, ağrılar normal düzeydeydi, kanamam olmadı hiç, hamilelik belirtilerinin tümü de vardı hatta ama sonuç negatif işte. O yüzden yarına kadar içini ferah tut nolur, üzme kendini.

canım yaa insan yanlız kalıp aglamak istiyor ve neden ben neden ben diye isyan ediyor kimseyi görmek ve konuşmak istemiyor offffffffff .aglayıp içini boşaltman iyi olmuş yarın güzel bir güne başlayacaksın yeni umutlar ve koşuşturmaların olacak inan bana biliyorsun aşılamada şans çook düşük tüp için şansın var yolun sonu degil.bizim bebişler annelerini çook yoruyorlar hepside şımarika olucaklar valla ama tatlım eninde sonunda olucaklar inan bana allah rahatlık versin canım.güzel bir güne başlamak dilegiyle herşey gönlünce olsun.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Deryacım teşekkür ederim canım, zaten biz bizi anlarız dimi...

Geçti gitti bunalımım, ağlamak iyi geldi. Baştan başlıyoruz her şeye bu defa daha zorlu ve yorucu bir süreç var ama olsun sonu sevindirsin de yeter. Dediğin aşılama zayıf bir ihtimaldi ve sıra tüp bebeğe geldi, o da olmazsa kıbrısta tüp bebek o da olmazsa yumurta donasyonu o da olmadı evlatlık.... Bende seçenek bol kaydirigubbakcemile3

Sen doktor işini ne yaptın, karar verebildin mi? Ve bir şey sormak istiyorum. E ğer öbür ay tüp bebeğe başlayacaksan bu ay doğum konrol hapı kullanmaya başladın mı?

slm uhde nsl canım hasta oldunmu keyifler nsl iyi geceler.

günaydın canım,

bu konuda en güçlü olan benim galiba yada uzun bir zamandır olmadıgından alıştım herhalde olmamayışına, evet dün sabah regl oldum yapacak birşey yok tabii, biraz dinlenmeye karar verdim memleketime gidecegim çok yoruldum, biraz dinlenip stres atayım hemde memleketimde tüp babak merkezlerine gidecegim araştırma yapacagım doğu illerinde güven olmuyor dr. gerçi sende araştırıyosun daha iyi bilirsin benden para avcısı olup çıkmışlar kime güvenip güvenemeyecegimizi bilemiyoruz artık şayet ben gittiğim dr. dava açmış olsaydım inanki hepsini kazanırdım az çektirmediler bana inanki herşeyin hayırlısı artık canım..
senin araştırmalarda hızla devam ediyor anladığım kadarıyla inş. iyi bir yer bulursunda kavuşursun bebişine canım benimolumunekankayizsmile

canım benim kıyamam inş. bugün rahatlamış şekilde kalkarsnı yatagından hergün yeni bir umut bizler için, tüp bebekde şansın yüksek elbet bende tüp düşünüyorum hiç aşılamayla falan vakit kaybetmek istemiyorum artık inş.hepimiz için tüp hayırlı olur canım benim:1hug:

Arkadaşlar normalde aylarca regl olmayan ben ve aşılamamın 12. gününde regl oldum bide 5 gün erken oldum üzülmedim hatta çok sevindim regl olduğuma doktor eşimin spermlerinin cok tembel olduğunu söyledi onun tedavisi başlıyacak benimde hormon değerlerim çok yüksek onuda düzeltmek gerekirmiş aranızda öyle bir sorunu olan var mı benim anlamddığım neden hemen aşılama yapıldı ilk önce bunları düzeltmesi gerekmezmiydi ben dillerini bilmediğim için kendimi ifade edemiyorum bir bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız.

elyana canım bencede ilk önce sorunun bulup onların tedavisi yapılıp ardından aşılama yapması gerekiyodu dr. ama neden hemen aşılamaya geçmiş anlamış değilim. Gerçi bu dr. anlamak mümkün değil,kendimizi teslim ediyoruz ellerine sonrada sonuç bekliyoruz Allahım sonumuzu hayır etsin nerden iyi bir dr. bulacagız valla bende bilmiyorum canım, inş. bundan sonraki süreçte dr. tedavinizi iyi yaparda biran evvel kavuşursunuz bebişinize sizde

arkadaslar dun itibariyle asilamam yapildi, ama bana igne falan yapmadilar cunku ilkinde ignesiz en basitinden basliyorlarmis, iki tane yumurta olusmus ve 13. gun 21 mm di ve 14. gun asilamam yapildi, simdi beklemedeyim bakalim, catlatma ignesiz yapilmamasi normal mi, sadece adetin ilk gunleri yumurtlama ilaci kullandim su bes gun kullanilanlardan, herkes icin herseyin hayirlisi....

Son düzenleme:
evet canım önce haplarla başlanıyo eğer yumurtalar hapa tepki vermiyorsa iğneye geçiliyo aşılaman hayırlı olsun nesrincim işallah meleğin bu ay gelir sana rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

arkadaşlar bende 2gün önce dr gittim muane etti rahim temiz hiç bişey yok gayet güzel dedi ama daha çok erken adetin geçsin öyle gel bakalım dedi işallah hamilesindir dedi ya bu yeni bulduğum dr çok ii çok memnunum uhdecim diyarbakırda tüp yapan çok ii bir dr var bildiğim herkez çok memnun arkadaşım ebe yanında çalışmış zamanında ve bütün hastaları çok memnundu dedi hatta kuzenide ona tüp yaptırmış ve ilkinde tutmuş istersen adını adresini sana öğrenirim işallah daha fazla beklemeden gelir meleklerimiz

aminnnnn diyorum, beklentisi olan herkes kavussun melegine....

sen ne icin gittin dr.a asilama icin mi?

slm cnm artık bu hayal kırıklıgından sonra kararımı verdim.alman hastanesinin doktoru var mustafa bahçeci, şimdi o kendi klinigini açtı bahçeci gurubu diye umut tüp bebek merkezi ikiside aynı yere ait ikisiyle,de görüşücem zaten herşeyleri aynıdır. doktorlarına baktım aynılar istedigin doktoru seçebiliyorsun.git gellerden yoruldum ikisinede tel açtım arayacaklar konuşucam zaten doktorumda o.k verdi iyi yerdir ekip olarak çalışıyorlar dedi doktor kadar laboroturın,da iyi olmsı gerekiyor onların ekibi gayet iyi dedi.yurt dışındada yerleri var tüp bebek kısmında umut tüp bebek merkezine giden kızların hepsi memun araştırdım ssk anlaşmalarıda var giden kızlarda birine sordum ne kadar ödedin diye 5000. ama ssk rapor aldıgım için 2500.ödedim dedi.bende ünüversite hastanelerinde birine gidicem rapor için zaten onların istedigi herşeyi ben yaptırmıştım aşılama olurken herşeyim hazır başvurucaz aldıktan sonra başlıyacagık kısmet olursa.doktorum aşılamada sonraki ay bebişin tutabilir dedi zaten tüpe başlarken doktor muane ediyor yumoşlarda kist varsa dogum kontol ilacı veriyor canım sonra başlıyorsun tedaviye.vereliniortakvereliniortak

arkadaşlar neden üniversite hastanelerini denemiyorsunuz.bende nerdeyse özelde yaptıracaktım ama sonra vazgeçtim.. gaziye başvurdum ve çok da memnun kaldım.öncelikle devleti düşünün ..gerekirse ankaraya gidip gelin.şehir dışından gelen giden çok çünkü.ünvsite hastanelerindeki doktorlar bu konularda uzmanlaşmış insanlar.sürekli araştırma yapıp ders veriyoorlar onlara güvenmeyeceğizde kime güveneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…