sağol canım çok teşekkür ederim inşallah tutarda gelir hayırlısıyla bir gün hepimiz tadarız bu duyguyucanım saol, seninde aşılaman hayırlı olsun inş. Tutar seninki bebişin geliverir sana
inşallah... Seninki hayırlı olur inşallah canım.
Bol bol dinlen yat, beslenmene dikkat et, kabız olma ve üşütme. Ve bol bol su iç. Gerisinde de dua et... Dilerim kabul olur duaların, kavuşursun ilk denemende.
Kader arkadaşım,canım benim sana üzülme, ağlama, takma ,inşallah, hayırlısı, vb. gibi şeyler söylemeyecegim ben bugünü nasıl istiyosan öyle geçir ağla,sızla,bağır,çığlık at kendini etrafa ne derim diye baskı altında görme sakın önemli olan sensin canım:1hug: bütün planları, programları bir kenara bırakıp ilk önce rahatla sakinleş daha sonra ne yapacaksan eşinle birlikte bir plan yap bütün yükü üstüne alma canım o zaman insan daha fazla yoruluyo, istersen bir süre ara ver dinlen sonra mücadele edecek gücü yeniden kazandığında kaldığın yerden kolları sıvayıp devam edersin tabii sen bilirsin yinede en güzel kararı sen vereceksin canım benimolumunekankayizsmile
bugün kan verdim... yrn akşam sonucu alıcam... müjde verebileceğimi sanmıyorum...
Güçlü olmaya çalışamam, kabullenip dibe çökmek en iyi benim için. Bugün en zayıf olduğum gündü ve bunu da hakkını vere vere yaşadım. Ağladım durdum bol bol, en iğrenç sesimle en çirkin yüzümle durup durup ağlamaya devam ettim. Aldığım bir çok şey vardı bebeğim için, tam da onlara saldıracaktım ki yine bir ağlama kriziyle durdurabildim kendimi. Telefonumu kapattım, evdekinin de fişini çektim kimseyle konuşmadım. Kendi kendimeydim bütün gün, eşimi bile ortak etmedim yasıma.
Sonra uyuyakalmışım.... Ve şimdi geçti.. Normalleşmeye de çalışmıyorum ama burnumun ucu da sızlamıyor. Nihayetinde başlarken zor bir ihtimal olduğunu biliyordum.
Artık yeni tedaviler yeni uygulamalar başlar. Hoş ben tüp isitediğim için 1 ay sonra başlayacak. Hayırlısı olsun arkadaşım, allah daha büyük dert vermesin bizlere. Ve inancı, sabrı eksik etmesin yüreğimizden.
para ıcın raporu cıkaramazlar ıslerıne gelmez zaten ama bu yasa ozel merkezlerın ısıne yaradı varya neyseohaoldumsmileinciri 2 tane dograyıp aksamdan zeytınyagına koyuyormussun sonra sabah ac karnına yıyecekmıs bende baslıcam bakalım ıse yarar ınsallah sıgara ıcmıyorsa esın havuc suyuda sıkıp ıcebılır dene tup yaptırana kadar
3.doktorla görüştüm hepsi birbirinden beter tek dertleri para para ben ön görüşme için gitmişim üçüde de daha konuşmada gel muane edelim sanki ben beni muane edin demek için gitmişim üçünede şöyl dedim ben muane olmak için gelmedim eger başlamak istersem zaten gelicem munemi olucam.o kadar uyanıklarki anlatamam hele bi tanesi deli gibi hemen muane edelim belki kanser var belki rahim yapısı bozuk gerizekelı bende siz bi bakmayla nsl anlıyorsunuz zaten ben 1.5 yıldır herayın 5.günü doktordayım öyle olsa zaten dr.söylerdi dedim bu sefer ne dese begenirsiniz sordu dr.söyledim bu sefer o dr.iyi degil bende buna siz degil hastalar karar verir keasinlikle size katılmıyorum dedim benim doktorum alanında tek ve yazıkki tüp yapamıyor oun için bende bana uygun gelen bi yer araştırıyorum dedim bu seferde sibir testi yaptıralım dedi.yani anlıyacagınız canımı zor kurtardım tüp için gelmese bile mune ücreti alıym diye şunların yaptıgına bakarmısınız.sanki ihtiyaçları varda dünyanın parasını kazanıyorlar bizim çok hasas piskolojide oldugumuzu biliyorlar zafımızadan yararlanmak istiyorlar isminide özellikle yazmak istiyorum İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİ doktoruda bülent baysal yani benim gibi gününüzü boşa harcayıpta hayal kırıklıgı yaşamayın ve hasan sedaroglu ikiside aynı ben hiç memun kalmadım hiç tek dertleri para .....
canım ilacı bırakalı benimde 3 gün oldu, bu sabah benim kırmızılar geldi canım ağrısız sızısız en azından varmı yokmu telaşından kurtuldum :çok üzgünüm:
3.doktorla görüştüm hepsi birbirinden beter tek dertleri para para ben ön görüşme için gitmişim üçüde de daha konuşmada gel muane edelim sanki ben beni muane edin demek için gitmişim üçünede şöyl dedim ben muane olmak için gelmedim eger başlamak istersem zaten gelicem munemi olucam.o kadar uyanıklarki anlatamam hele bi tanesi deli gibi hemen muane edelim belki kanser var belki rahim yapısı bozuk gerizekelı bende siz bi bakmayla nsl anlıyorsunuz zaten ben 1.5 yıldır herayın 5.günü doktordayım öyle olsa zaten dr.söylerdi dedim bu sefer ne dese begenirsiniz sordu dr.söyledim bu sefer o dr.iyi degil bende buna siz degil hastalar karar verir keasinlikle size katılmıyorum dedim benim doktorum alanında tek ve yazıkki tüp yapamıyor oun için bende bana uygun gelen bi yer araştırıyorum dedim bu seferde sibir testi yaptıralım dedi.yani anlıyacagınız canımı zor kurtardım tüp için gelmese bile mune ücreti alıym diye şunların yaptıgına bakarmısınız.sanki ihtiyaçları varda dünyanın parasını kazanıyorlar bizim çok hasas piskolojide oldugumuzu biliyorlar zafımızadan yararlanmak istiyorlar isminide özellikle yazmak istiyorum İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİ doktoruda bülent baysal yani benim gibi gününüzü boşa harcayıpta hayal kırıklıgı yaşamayın ve hasan sedaroglu ikiside aynı ben hiç memun kalmadım hiç tek dertleri para .....
AMANNNNN BAYA SEYLER YASAAMISIN YAAA ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN INSALLAH CANIM SEN ONU KABUL ETMEYINCE HEMEN KOTULERLER ZATEN DOKTOR DOKTORU SEVMEZMIS ZATEN AYNI KUMA KUMAYI SEVMEZ DERLER YA ONUN GIBIsırnaşık şey EN IYISI DEVLET HASTANESINE GIT ONLARIN BIR PARA DERDI YOK HIC YOKTAN GEREKEN NEYSE ONU YAPMAYA CALISIYORLAR CANIM BAK BAKALIM BIRDE DEVLETE ORAYLADA GORUS HAYIRLISI HAKKINDA CANIM INSALLAH GUZEL SONUC ALACAGIN YERE BIRAN ONCE GIDERSINDE VAKIT KAYBETMEZSIN GERCI HERSEYIN BI VAKTI ZAMANI VAR HAYIRLISI CANIM MORALINIDE BOZMA SAKIN O DOKTORLAR ICIN GICIK SEYLER RUHGSUZLARkötükedihüsokötükedihüso
slm uhde nsl canım hasta oldunmu keyifler nsl iyi geceler.
Güçlü olmaya çalışamam, kabullenip dibe çökmek en iyi benim için. Bugün en zayıf olduğum gündü ve bunu da hakkını vere vere yaşadım. Ağladım durdum bol bol, en iğrenç sesimle en çirkin yüzümle durup durup ağlamaya devam ettim. Aldığım bir çok şey vardı bebeğim için, tam da onlara saldıracaktım ki yine bir ağlama kriziyle durdurabildim kendimi. Telefonumu kapattım, evdekinin de fişini çektim kimseyle konuşmadım. Kendi kendimeydim bütün gün, eşimi bile ortak etmedim yasıma.
Sonra uyuyakalmışım.... Ve şimdi geçti.. Normalleşmeye de çalışmıyorum ama burnumun ucu da sızlamıyor. Nihayetinde başlarken zor bir ihtimal olduğunu biliyordum.
Artık yeni tedaviler yeni uygulamalar başlar. Hoş ben tüp isitediğim için 1 ay sonra başlayacak. Hayırlısı olsun arkadaşım, allah daha büyük dert vermesin bizlere. Ve inancı, sabrı eksik etmesin yüreğimizden.
evet canım önce haplarla başlanıyo eğer yumurtalar hapa tepki vermiyorsa iğneye geçiliyo aşılaman hayırlı olsun nesrincim işallah meleğin bu ay gelir sana rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
arkadaşlar bende 2gün önce dr gittim muane etti rahim temiz hiç bişey yok gayet güzel dedi ama daha çok erken adetin geçsin öyle gel bakalım dedi işallah hamilesindir dedi ya bu yeni bulduğum dr çok ii çok memnunum uhdecim diyarbakırda tüp yapan çok ii bir dr var bildiğim herkez çok memnun arkadaşım ebe yanında çalışmış zamanında ve bütün hastaları çok memnundu dedi hatta kuzenide ona tüp yaptırmış ve ilkinde tutmuş istersen adını adresini sana öğrenirim işallah daha fazla beklemeden gelir meleklerimiz
Deryacım teşekkür ederim canım, zaten biz bizi anlarız dimi...
Geçti gitti bunalımım, ağlamak iyi geldi. Baştan başlıyoruz her şeye bu defa daha zorlu ve yorucu bir süreç var ama olsun sonu sevindirsin de yeter. Dediğin aşılama zayıf bir ihtimaldi ve sıra tüp bebeğe geldi, o da olmazsa kıbrısta tüp bebek o da olmazsa yumurta donasyonu o da olmadı evlatlık.... Bende seçenek bol kaydirigubbakcemile3
Sen doktor işini ne yaptın, karar verebildin mi? Ve bir şey sormak istiyorum. E ğer öbür ay tüp bebeğe başlayacaksan bu ay doğum konrol hapı kullanmaya başladın mı?
AMANNNNN BAYA SEYLER YASAAMISIN YAAA ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN INSALLAH CANIM SEN ONU KABUL ETMEYINCE HEMEN KOTULERLER ZATEN DOKTOR DOKTORU SEVMEZMIS ZATEN AYNI KUMA KUMAYI SEVMEZ DERLER YA ONUN GIBIsırnaşık şey EN IYISI DEVLET HASTANESINE GIT ONLARIN BIR PARA DERDI YOK HIC YOKTAN GEREKEN NEYSE ONU YAPMAYA CALISIYORLAR CANIM BAK BAKALIM BIRDE DEVLETE ORAYLADA GORUS HAYIRLISI HAKKINDA CANIM INSALLAH GUZEL SONUC ALACAGIN YERE BIRAN ONCE GIDERSINDE VAKIT KAYBETMEZSIN GERCI HERSEYIN BI VAKTI ZAMANI VAR HAYIRLISI CANIM MORALINIDE BOZMA SAKIN O DOKTORLAR ICIN GICIK SEYLER RUHGSUZLARkötükedihüsokötükedihüso
sorma tatlım zaten doktorlara uyuz oldugum için herşeyi unuttum yani bana bebegim olmuyoru bille unutturdular anlaşmışlar gibi. bizi şöyle görüyorlar $ canımızı kimlere emanet ediyormuşuz,da haberimiz yokmuş inan. kendi gözlerimle şahit oldum bu nasıl sektör bu nasıl bi şey anlamış degilim zaten şuna karar verdim nerde yaptırırsan yaptır bişey de olsa söyleyeceklerini sanmıyorum yapıyorlar ya tutarsa hesabı çünki garanti vermiyorlar onlara bişeyde sormamıyorsun onlar için çok basit kan testiniz negatif demesi artık bende ya tutarsa diye başlıyacagım.gerçekten allah bize dayanma gücü vesin işimiz çook zor canım
evet canım heleal olsun gerçekten en güçlüsü sen çıktın içimizde bravo , şimdi seni daha iyi anlıyorum şu doktorlar konusunda kesinlikle katılıyorum onlar varya bizi para olarak görüyorlar hiç bizim ne yaşadıgımızın önemi yok hiç biraz saf olsam tamam artık beni sömürmeye balamışlardı şimdi :teselli::teselli::teselli:günaydın canım,
bu konuda en güçlü olan benim galiba yada uzun bir zamandır olmadıgından alıştım herhalde olmamayışına, evet dün sabah regl oldum yapacak birşey yok tabii, biraz dinlenmeye karar verdim memleketime gidecegim çok yoruldum, biraz dinlenip stres atayım hemde memleketimde tüp babak merkezlerine gidecegim araştırma yapacagım doğu illerinde güven olmuyor dr. gerçi sende araştırıyosun daha iyi bilirsin benden para avcısı olup çıkmışlar kime güvenip güvenemeyecegimizi bilemiyoruz artık şayet ben gittiğim dr. dava açmış olsaydım inanki hepsini kazanırdım az çektirmediler bana inanki herşeyin hayırlısı artık canım..
senin araştırmalarda hızla devam ediyor anladığım kadarıyla inş. iyi bir yer bulursunda kavuşursun bebişine canım benimolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?