arkadaşlar bende 2gün önce dr gittim muane etti rahim temiz hiç bişey yok gayet güzel dedi ama daha çok erken adetin geçsin öyle gel bakalım dedi işallah hamilesindir dedi ya bu yeni bulduğum dr çok ii çok memnunum uhdecim diyarbakırda tüp yapan çok ii bir dr var bildiğim herkez çok memnun arkadaşım ebe yanında çalışmış zamanında ve bütün hastaları çok memnundu dedi hatta kuzenide ona tüp yaptırmış ve ilkinde tutmuş istersen adını adresini sana öğrenirim işallah daha fazla beklemeden gelir meleklerimiz
canım ümitsizliğe kapılma inş. vardır bebişin dualarım seninle canım :Saruboceq:
Umarım müjdeli haberini duyarız. Baya sıkıntılı geçti senin aşılaman bunun için böyle düşünüyorsun haklı olarak ama benimki de çok güzel geçmişti, ağrılar normal düzeydeydi, kanamam olmadı hiç, hamilelik belirtilerinin tümü de vardı hatta ama sonuç negatif işte. O yüzden yarına kadar içini ferah tut nolur, üzme kendini.
Arkadaşlar normalde aylarca regl olmayan ben ve aşılamamın 12. gününde regl oldum bide 5 gün erken oldum üzülmedim hatta çok sevindim regl olduğuma doktor eşimin spermlerinin cok tembel olduğunu söyledi onun tedavisi başlıyacak benimde hormon değerlerim çok yüksek onuda düzeltmek gerekirmiş aranızda öyle bir sorunu olan var mı benim anlamddığım neden hemen aşılama yapıldı ilk önce bunları düzeltmesi gerekmezmiydi ben dillerini bilmediğim için kendimi ifade edemiyorum bir bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız.
canım benim kıyamam inş. bugün rahatlamış şekilde kalkarsnı yatagından hergün yeni bir umut bizler için, tüp bebekde şansın yüksek elbet bende tüp düşünüyorum hiç aşılamayla falan vakit kaybetmek istemiyorum artık inş.hepimiz için tüp hayırlı olur canım benim:1hug:
slm cnm artık bu hayal kırıklıgından sonra kararımı verdim.alman hastanesinin doktoru var mustafa bahçeci, şimdi o kendi klinigini açtı bahçeci gurubu diye umut tüp bebek merkezi ikiside aynı yere ait ikisiyle,de görüşücem zaten herşeyleri aynıdır. doktorlarına baktım aynılar istedigin doktoru seçebiliyorsun.git gellerden yoruldum ikisinede tel açtım arayacaklar konuşucam zaten doktorumda o.k verdi iyi yerdir ekip olarak çalışıyorlar dedi doktor kadar laboroturın,da iyi olmsı gerekiyor onların ekibi gayet iyi dedi.yurt dışındada yerleri var tüp bebek kısmında umut tüp bebek merkezine giden kızların hepsi memun araştırdım ssk anlaşmalarıda var giden kızlarda birine sordum ne kadar ödedin diye 5000. ama ssk rapor aldıgım için 2500.ödedim dedi.bende ünüversite hastanelerinde birine gidicem rapor için zaten onların istedigi herşeyi ben yaptırmıştım aşılama olurken herşeyim hazır başvurucaz aldıktan sonra başlıyacagık kısmet olursa.doktorum aşılamada sonraki ay bebişin tutabilir dedi zaten tüpe başlarken doktor muane ediyor yumoşlarda kist varsa dogum kontol ilacı veriyor canım sonra başlıyorsun tedaviye.vereliniortakvereliniortak
Bende çok iyi şeyler duydum bahçeci hakkında, iyi bir yerdesin sanırım bu defa. Fiyat zaten her yerde aynı, İnşallah tedavin de güzel geçer, umutlu ol canım benim, nasıl başlarsak öyle devam edecek...
Bende görüştüm bugün doktorla, kan testini yine istedi yarına. 1,75 di sonucum ama rahimde de kanama yok binde bir sürpriz olur belki dedi. Hiç yok ümidim tabiki sadece tek derdim tedavi planını yapmak hemen yarın, bu test şart diye yaptıracağım.
Ya iyi doktorların eline düşer iyi tedaviler görürüz inşallah. Bu defa gülsün yüzümüz bari. Mayıs ayı şansımız bol olsun deryacım :Saruboceq:
müjdemi veremiyorum malesef..birkaç saat oldu öğreneli, yazmaya ancak fırsat buldum
sonuç beklediğim gibi : negatif
üzülmedim bugün çünkü geçen hafta çok üzgündüm, şaşkındım, bütün gözyaşlarımı dökmüştüm...
bu ay birşey denememeye karar verdik eşimle
ilaçları kullanalı daha bir ay oldu, bir ay daha bekleyelim belki mayıstaki aşılama gurubuna katılırız
ne diyim... hepimiz için hayırlısı!
Hiçbir şey bitmedi ki... Evet üst üste her ay aynı stres sıkıntı ve hayal kırıklığı ama yapılacak her şeyi deniyoruz işte. Kendini üzmüyor olman çok iyi, sanırım dediğin gibi önceki hafta attın bütün sıkıntını bu yüzden bugün iyisin. Böyle de kal nolur. Herşey yeni başlıyor, bizler aşılama yaptırdık ve şans zaten azdı hepimiz de biliyorduk. 5 de 1 şans ne demek ya, kısmet işte bunun adı. Bizde o geri kalan 4 ün içindeyiz işte. Önümüzde tüp bebek var. Hazır olduğunuzda sizde başlarsınız, yeter ki başka dertlerimiz olmasın.
Sen peki Gürgan'da mı devam edeceksin tekrar? Ben kararsız kaldım şimdilik gürganda devam edeceğim gibi, tekrar doktora kendimi anlatmak tahliller gözümde büyüyor çünkü.
Kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız başlarsınız, o dönemde de seni mutlu edecek ne kadar şey varsa yaparsın ve tamamen sıfırlanmış olarak başlarsın yeni döneme. Ve umarım sonunda yüzünü güldürecek gelişmeler yaşarsın hep....:Saruboceq:
slm cnm artık bu hayal kırıklıgından sonra kararımı verdim.alman hastanesinin doktoru var mustafa bahçeci, şimdi o kendi klinigini açtı bahçeci gurubu diye umut tüp bebek merkezi ikiside aynı yere ait ikisiyle,de görüşücem zaten herşeyleri aynıdır. doktorlarına baktım aynılar istedigin doktoru seçebiliyorsun.git gellerden yoruldum ikisinede tel açtım arayacaklar konuşucam zaten doktorumda o.k verdi iyi yerdir ekip olarak çalışıyorlar dedi doktor kadar laboroturın,da iyi olmsı gerekiyor onların ekibi gayet iyi dedi.yurt dışındada yerleri var tüp bebek kısmında umut tüp bebek merkezine giden kızların hepsi memun araştırdım ssk anlaşmalarıda var giden kızlarda birine sordum ne kadar ödedin diye 5000. ama ssk rapor aldıgım için 2500.ödedim dedi.bende ünüversite hastanelerinde birine gidicem rapor için zaten onların istedigi herşeyi ben yaptırmıştım aşılama olurken herşeyim hazır başvurucaz aldıktan sonra başlıyacagık kısmet olursa.doktorum aşılamada sonraki ay bebişin tutabilir dedi zaten tüpe başlarken doktor muane ediyor yumoşlarda kist varsa dogum kontol ilacı veriyor canım sonra başlıyorsun tedaviye.vereliniortakvereliniortak
Bende çok iyi şeyler duydum bahçeci hakkında, iyi bir yerdesin sanırım bu defa. Fiyat zaten her yerde aynı, İnşallah tedavin de güzel geçer, umutlu ol canım benim, nasıl başlarsak öyle devam edecek...
Bende görüştüm bugün doktorla, kan testini yine istedi yarına. 1,75 di sonucum ama rahimde de kanama yok binde bir sürpriz olur belki dedi. Hiç yok ümidim tabiki sadece tek derdim tedavi planını yapmak hemen yarın, bu test şart diye yaptıracağım.
Ya iyi doktorların eline düşer iyi tedaviler görürüz inşallah. Bu defa gülsün yüzümüz bari. Mayıs ayı şansımız bol olsun deryacım :Saruboceq:
canım çok tatlısın yaa demişsin ya mayıs da tüpçüler topigi açarız diye çok hoşuma gitti.son zamanlarda ilk kez bişeye bu kadar güldüm şaka bi yana tüpe geçersek açarız hatta bu topigi açarsın çok hoş bi topik olur. bahçeciden aradılar burcu diye bi kadın doktor var aradı yarın gidicem ön görüşme için doktora karar veremedim süleyman tosun ve ulun ulug var ikisinden birini seçicem galiba süleyman tosunu seçicem ama acele etmiyorum daha zamanım var birde canım doktorum aşılamadan hemen sonraki ay tüpe geçme bir ay dinlen bu ayda hamile kalabilirsin dedi.zemuszemuszemuszemus
arkadaşlar neden üniversite hastanelerini denemiyorsunuz.bende nerdeyse özelde yaptıracaktım ama sonra vazgeçtim.. gaziye başvurdum ve çok da memnun kaldım.öncelikle devleti düşünün ..gerekirse ankaraya gidip gelin.şehir dışından gelen giden çok çünkü.ünvsite hastanelerindeki doktorlar bu konularda uzmanlaşmış insanlar.sürekli araştırma yapıp ders veriyoorlar onlara güvenmeyeceğizde kime güveneceğiz
canım ist çok kalabalık bir şehir her yer o kadar yogunki tüp için sıra gelirmi bilinmez. benim yaşım 33 beklemek için zamanım yok hiçbirimiz bu ülkede eşit bir şekilde insanca hibir şeyinden hiçbir şekilde yararlanamıyoruz.zaten şu yaşadıklarımız anlatılmaz sadece yaşanır bitmiş durumdayız gücümüz kalmadı canım bana sadece rapor versinler birşey istemem dogru söylüyorsun aslında keşke devlette yaptırabilsek paramızı harcamadan haftaya gidicem rapor için bakalım nsl olucak.zaten bizim ülkemizde baştakiler parayı cebine atmaktan biz herşeyden yoksun bir şekilde yaşıyoruz ne hastaneler hastane ne yolar yol ne okullar okul yani herşey eksik. birde ssk diye 300 kesiyorlar paramızda sorma zaten isyanlardayım bizden aldıkları parayla bize yaptıkları hiçbir şey yok yazıkki zaten bu dokunulmazlık kalkmazsa dahada kötüye gidecegiz.düşünki birde sadece iki kez karşılıyorlar tüp bebegi böyle şaçma şey olurmu diye soruyorum ama oluyor bizim ülkemizde yazıkki burası türkiye ünüversite hastanelerinin prof.dr özel muanelerine gidip 300 TL bayılmadan işin görülmüyor.herşey mükemelmiş gibi birde bire düşürdüler embriyoları sorma arkadaşım.mafoldumbenmafoldumben
Arkadaşlar normalde aylarca regl olmayan ben ve aşılamamın 12. gününde regl oldum bide 5 gün erken oldum üzülmedim hatta çok sevindim regl olduğuma doktor eşimin spermlerinin cok tembel olduğunu söyledi onun tedavisi başlıyacak benimde hormon değerlerim çok yüksek onuda düzeltmek gerekirmiş aranızda öyle bir sorunu olan var mı benim anlamddığım neden hemen aşılama yapıldı ilk önce bunları düzeltmesi gerekmezmiydi ben dillerini bilmediğim için kendimi ifade edemiyorum bir bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız.[/QUO
doktorların çogu hepsi demiyorum tek dertleri para bizim zayıf anlarımızdan yararlanmak eşinin problemi varsa neden önce onları canlandırp aşılama yapması gerekirdi.ama o para kazanayım diye hemen yaptı tutmaz ise birdaha diyecek onun kaybedecegi birçey yok olan senin zamnın ve parana oluyor ahhh canım allah yardımcımız olsun allah karşımıza iyi olnları çıkarsın arkadaşım...
hayırlısı olsun arkadaım inşallah tutar inşallah yüzün güler allah gönlüne göre versin.merhaba arkadaşlar,
ben aranıza daha yeni katıldım. ben 30 martta ilk aşılamamı yaptırdım. bekleme sürecim başladı. çok sabırsızlanıyorum. işallah bu yolda emek harcayanlar emeklerinin karşışığını alır ve inşallah allah hepimize anne olmayı nasip eder
arkadaşlar neden üniversite hastanelerini denemiyorsunuz.bende nerdeyse özelde yaptıracaktım ama sonra vazgeçtim.. gaziye başvurdum ve çok da memnun kaldım.öncelikle devleti düşünün ..gerekirse ankaraya gidip gelin.şehir dışından gelen giden çok çünkü.ünvsite hastanelerindeki doktorlar bu konularda uzmanlaşmış insanlar.sürekli araştırma yapıp ders veriyoorlar onlara güvenmeyeceğizde kime güveneceğiz
canım çok tatlısın yaa demişsin ya mayıs da tüpçüler topigi açarız diye çok hoşuma gitti.son zamanlarda ilk kez bişeye bu kadar güldüm şaka bi yana tüpe geçersek açarız hatta bu topigi açarsın çok hoş bi topik olur. bahçeciden aradılar burcu diye bi kadın doktor var aradı yarın gidicem ön görüşme için doktora karar veremedim süleyman tosun ve ulun ulug var ikisinden birini seçicem galiba süleyman tosunu seçicem ama acele etmiyorum daha zamanım var birde canım doktorum aşılamadan hemen sonraki ay tüpe geçme bir ay dinlen bu ayda hamile kalabilirsin dedi.zemuszemuszemuszemus
Aaayyy çok sevindirdim güldürebilmeme seni :1rolleyes: Gülelim be arkadaşım, ağlayıp zırlıyoruz da ne oluyor sanki. Bu arada tedaviler başlar başlamaz açalım, benim açmam önemli değil isim hakkımı veriyorum kaydirigubbakcemile3 uhde, sen ve ben varız tüpçülerden şimdilik belki karalahanx da katılır. Kurarız topiğimizi :sm_cool::dance:
Aceleye getirmemen çok iyi olmuş, rahat rahat yap araştırmanı hem bu arada kafanda dinlenir bedeninde. Ama cidden düşünme bu dönemde dinledir kendini mutlaka.
Ya ben kontrol sırasında yine transa geçtim soramadım. Bu gün ultrasona bakarken "rahimde de kanama yok güzel" dedi hatta baya aradı ben daha adet olmadım diye. Rahimde kanama dediği kist falan mı, yoksa adet kanamasından mı bahsediyor? Sevindi göremeyince diye sorma gereği duymadım. Eğer kistse kasdettiği ve o da bende yoksa bende bu ay senin gibi doğum kontrol hapı kullanmam bu durumda değil mi?
Doktorunun dediği ne de güzel de olur, düşünsene sen tüp bebek tedavisine gidermişsin muayene için, bir de hamile olduğunu görürlermiş ultrasonda :sm_cool: Ayyyyyyyyyy süper olur :dance: Hadi bakalım hayırlısı, inşallah gerek kalmaz hiçbir şeye canım benim opuyorumnanaktan
canım benim inş. bundan sonra güzel haberler alırız hepimizde mutlu oluruz artık hak ettik bunu hihoyyyt:sm_cool:Gayet rahattım, dün ağlama kredimi tamamlamıştım zaten ve hızla toparlandım. Ama senin kadar olamam, dediğin gibi hepimizden güçlü çıktın, aferin sana opuyorumnanaktan
Bu gün gittim doktora ama tekrar test yaptırmamı istedi. Sonucun negatif bence ama rahimdede kanama yok bu da garip dedi. Belki binde bir sürpriz olur yarın testini yaptırda konuşalım tüp bebek işini dedi. Tabi hiç sanmıyorum değerim 1,75 di çünkü mafoldumben Ama tedavi planını yapmak için tahlil şart. Hadi bakalım ya hayırlı olacaktır inşallah bu defa, yeni bir topik açarız artık "mayıs tüpçü bebekleri" diye
canım hayırlı olsun aşılaman inş. sen güzel haber verirsin bizlere :lepi:merhaba arkadaşlar,
ben aranıza daha yeni katıldım. ben 30 martta ilk aşılamamı yaptırdım. bekleme sürecim başladı. çok sabırsızlanıyorum. işallah bu yolda emek harcayanlar emeklerinin karşışığını alır ve inşallah allah hepimize anne olmayı nasip eder
müjdemi veremiyorum malesef..birkaç saat oldu öğreneli, yazmaya ancak fırsat buldum
sonuç beklediğim gibi : negatif
üzülmedim bugün çünkü geçen hafta çok üzgündüm, şaşkındım, bütün gözyaşlarımı dökmüştüm...
bu ay birşey denememeye karar verdik eşimle
ilaçları kullanalı daha bir ay oldu, bir ay daha bekleyelim belki mayıstaki aşılama gurubuna katılırız
ne diyim... hepimiz için hayırlısı!
canım üzülme ne olur mücadeleye devam edecegiz öylede böylede ama güçlü olmak zorundayız umudumuuzu yitirmeden bebişimiz gelene kadar :Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün olur inşallah hepimiz için
kızlar 30 martta aşılamam oldu ama hiç bir belirti yok sadece gögüslerim acıyor oda jelin yan etkisi acaba normalm, böyleolması yoksa değilmi sizin belirtileriniz ne zaan başladı
bende iyiyim canım şükürler olsun başladık bizde normalmi değilmi telaşesine rabbim hayırlsıısnı nasip etsin işte düşünmiyim kendimi dinlemiyim diyorum ama beceremicem galibaakannehirgünaydın canım iyiyim sen ansılsın ??
canım normal böyle olması benimde 4. günden sonra başlamıştı bel ağrısı kasıkta kramplar falan normal fazla takmamaya çalış canım benim inş. bebişin gelir sana mutlu edersin bizlerihihoyyyt
birgün bebişlerimizi alacagız elbet kucagımıza canım bunun farkındayım ben ama biraz geç gelecek nazlanıyolar işte o kadar..
ben birkaç ay dinlendikten sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum canım, 2010 yılında ben bebeğime kavuşmak istiyorum artık
birgün bebişlerimizi alacagız elbet kucagımıza canım bunun farkındayım ben ama biraz geç gelecek nazlanıyolar işte o kadar..
ben birkaç ay dinlendikten sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum canım, 2010 yılında ben bebeğime kavuşmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?