Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok saol o doktorun ismi neymiş acaba burda gitmediğim dr.kalmadı, burayı bitirdim Elazığa başladım dr. için a.s sana zahmet öğrenip yazarsan sevinirim,
inş. sen dr. memnun kalırsında en kısa zamanda güzel haberler verirsin bizlere canım

canım ümitsizliğe kapılma inş. vardır bebişin dualarım seninle canım :Saruboceq:

çok teşekkürler uhde :) ben de senin için çok ümitlenmiştim
kısmet! yerimseniben

müjdemi veremiyorum malesef..birkaç saat oldu öğreneli, yazmaya ancak fırsat buldum
sonuç beklediğim gibi : negatif
üzülmedim bugün çünkü geçen hafta çok üzgündüm, şaşkındım, bütün gözyaşlarımı dökmüştüm...
bu ay birşey denememeye karar verdik eşimle
ilaçları kullanalı daha bir ay oldu, bir ay daha bekleyelim belki mayıstaki aşılama gurubuna katılırız
ne diyim... hepimiz için hayırlısı!

tamamen para için! biz de aynı tongaya düştük! eşim ilaç kullanmaya yeni başlamıştı, etkisini 72 gün sonra anca görürüz dediler ama aşılamayı hemen yaptılar! Para tuzağı!:1ninca:

Gayet rahattım, dün ağlama kredimi tamamlamıştım zaten ve hızla toparlandım. Ama senin kadar olamam, dediğin gibi hepimizden güçlü çıktın, aferin sana opuyorumnanaktan
Bu gün gittim doktora ama tekrar test yaptırmamı istedi. Sonucun negatif bence ama rahimdede kanama yok bu da garip dedi. Belki binde bir sürpriz olur yarın testini yaptırda konuşalım tüp bebek işini dedi. Tabi hiç sanmıyorum değerim 1,75 di çünkü mafoldumben Ama tedavi planını yapmak için tahlil şart. Hadi bakalım ya hayırlı olacaktır inşallah bu defa, yeni bir topik açarız artık "mayıs tüpçü bebekleri" diye

merhaba arkadaşlar,
ben aranıza daha yeni katıldım. ben 30 martta ilk aşılamamı yaptırdım. bekleme sürecim başladı. çok sabırsızlanıyorum. işallah bu yolda emek harcayanlar emeklerinin karşışığını alır ve inşallah allah hepimize anne olmayı nasip eder

canım nasılsın nayaptın test yaptırdınmı degerın artmıstır ınsallah hadı guzel haberını beklıyorum

Son düzenleme:
valla kızlar sizlerin yanında somurtmak mümkün mü hiç sırnaşık şey deryacım, trinity canım benim valla dogru topiğimizin adıda güzel Tüpçüler topiği alem hatunlarsınız beğendim valla hihoyyyt:teytey: bende varımmmmmm :dance:

canım benim inş. bundan sonra güzel haberler alırız hepimizde mutlu oluruz artık hak ettik bunu hihoyyyt:sm_cool:
canım hayırlı olsun aşılaman inş. sen güzel haber verirsin bizlere :lepi:

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün olur inşallah hepimiz için

kızlar 30 martta aşılamam oldu ama hiç bir belirti yok sadece gögüslerim acıyor oda jelin yan etkisi acaba normalm, böyleolması yoksa değilmi sizin belirtileriniz ne zaan başladı

canım normal böyle olması benimde 4. günden sonra başlamıştı bel ağrısı kasıkta kramplar falan normal fazla takmamaya çalış canım benim inş. bebişin gelir sana mutlu edersin bizlerihihoyyyt

günaydın canım iyiyim sen ansılsın ??
bende iyiyim canım şükürler olsun başladık bizde normalmi değilmi telaşesine rabbim hayırlsıısnı nasip etsin işte düşünmiyim kendimi dinlemiyim diyorum ama beceremicem galibaakannehir

canım normal böyle olması benimde 4. günden sonra başlamıştı bel ağrısı kasıkta kramplar falan normal fazla takmamaya çalış canım benim inş. bebişin gelir sana mutlu edersin bizlerihihoyyyt

sağol cnım beni içim rahatladı baştan olmadı diye düşünüyordum nerdeyse çok taşekkür ederim takmamak için elimden gelen, yapıyorum gün içerisinde tamamda gece başımı yastığa koydumu neler geçiyor kafamdan neyse rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin
inşallah uhdecim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürücek bebişlerimizi kucaklıcaz inşallah sen ne yapmayı düşünüyorsun şimdi

birgün bebişlerimizi alacagız elbet kucagımıza canım bunun farkındayım ben ama biraz geç gelecek nazlanıyolar işte o kadar..

ben birkaç ay dinlendikten sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum canım, 2010 yılında ben bebeğime kavuşmak istiyorum artık

ay sorma çok nazlı olucak bu bıcırıklar bu kadar beklettiler oluncada devam edicek gibi bunların nazları
inşallah canım allah gönlüne göre versin 2010 da bu mutlu haberi alırsın inşallah

Uykunu alamadın herhalde canımcııım ne 2010 u bugün hamile kalsak bile 2011 ocakta doğuracağız anca hihoyyyt.
İyi olmuş sende derya gibi acele etmiyorsun bir ben saldırıyorum her yere galiba kaydirigubbakcemile3 Ama hem zihinsel hemde bedensel olarak dinlenmen çok işine yarar mutlaka. Kıkırdaya kıkırdaya tedavilerimizi bitireceğiz inşalaaaaaaah :sm_cool:Güzel olacak herşey güzeeeeeeeeeel alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…