bana vermdi doktor fitil bilmiyorum ? sana başka ilaç vermedimi aşılamadan sonra.
baska ilac vermedi yalnizca fitil. birde iki gundur su gibi akintim geliyor su kivamin da bu normal mi? 31 martta oldu asilamam
canım aşılama sırasında gazlı beze gerek yokki yani bende kullanılmadı ya muhakkak dr sor bunu
turkiyedeki doktorumu aradim simdi, icinde unutmuslardir dedi, esimde simdi gazli bezin ingilizcesine bakip "evet bu doktor o gun gazli bezden bahsetmis" dedi, muhtemelen tampon gorevi yapip spermler akmasin diye koydu onu oraya ve bizim cikartmamizi istedi, simdilik bu yorumu yapabiliyorum, bakalim yarin gidip konusacagiz dktorla, ama ben cok korktum, acaba asilama sonucunu olumsuz etkiler mi diye, onca caba umarim bosa gitmemistir
mart ayında çok yorulduk üzüldük bu ay dinlenip stresimizi atalım kızlar mayısa tüpçülere geçeriz bizde bu ay şimarika kızlar olalım.fenalık geldi üzül,üzül,agla agla ayyyyy artık yeter bizede yazık :içelim::içelim::içelim:
canım valla haklısın mart ayı hiç birimize iyi gelmedi dinlenmek iyi gelecek hepimize inş. zaten baharda geldi içimizi kıpır kıpır olcakkk birde bebişler gelirse ohhh değemesinle keyfimizehihoyyyt:dance::teytey::sm_cool:
canım aşılama sonrası dr. bana jel vermişti 15 gün boyunca onu kullanmıştım demekki seninkide fitil verdi olası düşüklüğü engellemek içinmiş benimki herhalde seninkide öyledir canım niş. bebişin sıkı sıkı tutunur annesine :Saruboceq::lepi:arkadaslar asilama sonrasi ucuncu gunden itibaren doktorum bana uc gunluk bir fitil verdi? enfeksiyonakarsi tedbir, bu normal mi sizede verdilermi boyle bir fitil? kullanip kullanmamak konusunda kararsizim
canım ben böyle birşey yaşamadım aşılamam olduktan sonra dr. gazlı bezle dış tarafı temizledi sonrada attı onu acaba seninki içindemi unuttu kiibilmiyorumkismilebilmiyorumkismileyaaa arkadaslar sizden gercekten acil cevap istiyorum, 31 martta asilama oldum ve icimden biraz once kocaman bir gazli bez cikti, yabanci ulkede oldugumuz icin acaba bizmi anlamadik bu normal mi, boyle birsey yasayan var mi? acaba asilama sirasinda yapilip hemen cikartilmasi gerekiyordu da doktor cikartmayi mi unuttu, lutfen cevap yazarsaniz cok sevinirim, cunku cok korktum
[
korkma canım onun için gitmene gerek yok sarı misketen küçük bir bez dimi hafifi koyu kırmzımsı benimde ilk aşılamada çımıştı 2.gün sonra hatta doktor ilişki önerdiyse o zaman da çıkar benim öyle olmuştu ve canımda yanmıştı birazcık onu spermler dışarı çıkmasın diye tampon olarak koyuyorlar doktora sormuştum diger 2.aşılamadada çıkmadı mesela....
slm canım nsl doktorun ne dedi sana bu ay dinlenecekmisin? ŞenizŞenizŞeniz
bence dinlenmelisin hem vucudun hemde piskoljik olarak zaten ilkbaharda hep beraber tüpe geçeriz hihoyyythihoyyythihoyyyt bende daha iyiyim eski halime döndüm bugün iyiki varsınız canlarım yaaa lülülülülülülülülülülülü
Yok hayatım bizde bu ay dinlenmedeyiz, mayısta başlanacak galiba. Mayısta adet olunca gel tedavini konuşalım dedi. Doğum kontrol hapı vermedi, kendi imkanlarımızı kullanacağız artık :kedi: Ya ama ben hala adet olamadım, bugün ilacı bırakalı 4. gün. Kontrele gittiğimde rahimde kanama yok demişti, kist mi yokmuş yani???? O yüzden mi doğum kontrol hapı vermedi :uhm::uhm::uhm::uhm: Ya pazartesiye kadar olmazsam arayayım mı doktoru?
slm canım nsl doktorun ne dedi sana bu ay dinlenecekmisin? ŞenizŞenizŞeniz
bence dinlenmelisin hem vucudun hemde piskoljik olarak zaten ilkbaharda hep beraber tüpe geçeriz hihoyyythihoyyythihoyyyt bende daha iyiyim eski halime döndüm bugün iyiki varsınız canlarım yaaa lülülülülülülülülülülülü
Yok hayatım bizde bu ay dinlenmedeyiz, mayısta başlanacak galiba. Mayısta adet olunca gel tedavini konuşalım dedi. Doğum kontrol hapı vermedi, kendi imkanlarımızı kullanacağız artık :kedi: Ya ama ben hala adet olamadım, bugün ilacı bırakalı 4. gün. Kontrele gittiğimde rahimde kanama yok demişti, kist mi yokmuş yani???? O yüzden mi doğum kontrol hapı vermedi :uhm::uhm::uhm::uhm: Ya pazartesiye kadar olmazsam arayayım mı doktoru?
aşılama yapalı kaç gün oldu senin adetlerin gecikirmi? kist oluncada adet oluyorsun canım kist yumurtaların üzerini kaplayan bi kitle bende ilk aşılama yaptıracaktım doktor kist var yapamayız dedi dogum kontrol ilacı verdi.21 tane her gün bir tane içtim adetin 2.günü çagırdı baktı kist gitmişti sen adet olmaz isen pzt ara doktorunu o adet söktürücü filan tavsiye eder acaba hamişmisin diyecegim ama 2.kez test yaptırdın dimi belki doktor çagırıp bakar .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SLM KIZLARR ASILAMA YAPTIRANLAR HAKKINIZDA HAYIRLISI İNŞALLAH BEBISLERINIZ GELIR TEZ ZAMANDA TUTMAYANLAR LUTFEN YILMAK YOK YOLA DEVAM CANLARIM BIZDE TUPCUDEN ALIRIK DEGILMI ALLAHIM OL DEDIKTEN SONRA BIZE TINNNN GELIR IGNELER ILACLAR HADI BAHAR AYLARI ICIMIZDE ACSIN INSALLAHzemuszemuszemuszemus
yaa ben 31 martta asilama yaptirdim ama hicbir belirti yok yaaaa, daha erken mi aacaba belirtiler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?