Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deryacım pko olduğum için 2, 3ayda bir adet oluyorum onun içinde bilmiyorum hamile değilsem acaba hemen adet oluyomu pko hastaları ya işallah hamileyimdir

ayyy bilmiyordum canım ya senin kaçıncı aşılaman bu daha ne kadar bekliyeksin sonuç için doktor ne dedi inşallah tutarda pko olunca
böylemi oluyor 2 . 3 ayda bi hastamı oluyorsun

baska ilac vermedi yalnizca fitil. birde iki gundur su gibi akintim geliyor su kivamin da bu normal mi? 31 martta oldu asilamam

evt normal karın bel agrılarıda normal ama dr verdiyse kulanmalısın destekleyici olabilir ilacın ismine googleden bak bakalım neymiş yazar zaten.

yaaa arkadaslar sizden gercekten acil cevap istiyorum, 31 martta asilama oldum ve icimden biraz once kocaman bir gazli bez cikti, yabanci ulkede oldugumuz icin acaba bizmi anlamadik bu normal mi, boyle birsey yasayan var mi? acaba asilama sirasinda yapilip hemen cikartilmasi gerekiyordu da doktor cikartmayi mi unuttu, lutfen cevap yazarsaniz cok sevinirim, cunku cok korktum

canım aşılama sırasında gazlı beze gerek yokki yani bende kullanılmadı ya muhakkak dr sor bunu

canım aşılama sırasında gazlı beze gerek yokki yani bende kullanılmadı ya muhakkak dr sor bunu

turkiyedeki doktorumu aradim simdi, icinde unutmuslardir dedi, esimde simdi gazli bezin ingilizcesine bakip "evet bu doktor o gun gazli bezden bahsetmis" dedi, muhtemelen tampon gorevi yapip spermler akmasin diye koydu onu oraya ve bizim cikartmamizi istedi, simdilik bu yorumu yapabiliyorum, bakalim yarin gidip konusacagiz dktorla, ama ben cok korktum, acaba asilama sonucunu olumsuz etkiler mi diye, onca caba umarim bosa gitmemistir

korkma canım onun için gitmene gerek yok sarı misketen küçük bir bez dimi hafifi koyu kırmzımsı benimde ilk aşılamada çımıştı 2.gün sonra hatta doktor ilişki önerdiyse o zaman da çıkar benim öyle olmuştu ve canımda yanmıştı birazcık onu spermler dışarı çıkmasın diye tampon olarak koyuyorlar doktora sormuştum diger 2.aşılamadada çıkmadı mesela....

yok yaaaa bayaa buyuk upuzuuunnn bir gazli bez, ama sanirim amac ayni tampon gorevi icin, ama gorunce korkuyor insan, biraz rahatladim nasilsa ciktifisfisfis

evet bende merak etim açtım baktım gazlı bezdi ama küçüktü benimki bende korkmuştum seninki büyükse dahada çok korkmuşsundur,mart ayı bize iyi gelmedi inşallah sana iyi gelir son günü yaptırmışsın bu ayı güzel kapatırsın.bide o bez aşılamanın başarısını etkilemez canım .

canım birde doktorlar zaten üst üste işlem yapmıyorlar. ben3 kez aşılama yaptım yaparken bile doktor aralıklarla yaptı vucudun dinlensin ve aşılama sonrası hamiş kalabiliyorsun dedi doktor.tüpe başlıyacagın zaman zaten sen hasta olunca 2 .günü çagırıyo veya bazan 21. günü igneye başlıyorsun artık ona doktor karar veriyor zaten kist varsa eger dogum kontrol ilacı veriyor zaten kulanıp sonraki ay başlıyorsun.

canım ben yatıyorum iyi geceler sanada tatlı rüyalar 1.5 yıldır hastaneye gidiyorum doktorun asistanı gibi oldum herşeyi ögrendim aşılamyla ilgili gülermisin aglarmısın bu halime inşallah tüpte hemen tutarda bebişleri kucaklarız bye !......

SLM KIZLARR ASILAMA YAPTIRANLAR HAKKINIZDA HAYIRLISI ıNŞALLAH BEBISLERINIZ GELIR TEZ ZAMANDA TUTMAYANLAR LUTFEN YILMAK YOK YOLA DEVAM CANLARIM BIZDE TUPCUDEN ALIRIK DEGILMI ALLAHIM OL DEDIKTEN SONRA BIZE TINNNN GELIR IGNELER ILACLAR HADI BAHAR AYLARI ICIMIZDE ACSIN INSALLAHzemuszemuszemuszemus

yaa ben 31 martta asilama yaptirdim ama hicbir belirti yok yaaaa, daha erken mi aacaba belirtiler icin

yaa ben 31 martta asilama yaptirdim ama hicbir belirti yok yaaaa, daha erken mi aacaba belirtiler icin

canım benimdeaşılamamın 10cu günü ama bende de en ufak bir ağrı belirti yok.drda normal diyo.zaten işlem ağrısız vs diyo.bende çok gerildim bu duruma 9 nisanda test yapmam gerekiyor ama dayanabilirsem 12snde yaptrcam.tutmamış gibi gelior .İnşallah yanılırımda büyük bir sürpriz olur.sende merak etme inş hyaırlısı olsn hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…