slm canım nsl sen beklemdemisin senin yaş kaç ?benim 33 eşimine 33 zamanda su gibi akıp gidiyor allah yardımcımız olsun olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kıslar slm ya kaç gündür giremiyorm hatta bi sorun varmışyeni hat için başvurdum önümüzdeki hafta içi hallolacak. (((( işyerindede hergün giremiyrm nete.. ama çok gıcık oldum fena alışmışım size yaakaydirigubbakcemile5
deryacım sperm kalitesi için bitkisel olarak çakşır otu ve keçiboynuuzu var etkili olan bide vitaminler tabiki.şimdi yazacağım ürünlerin aynı anda alınmasının bi sakıncası yok genede dr.a sormak lazım ZİNCO-25, L-Arginie,B vitamini kompleks, c vitamini,bunlar sperm kalitesini baya arttıran ürünler.gene kafana takılan bişey lursa yazarım canımolumunekankayizsmilekıslar bi slm verdik alan olmadı nese sonra görüşürk..[/Q
karalahanam geldik yoksun nerelerdesin canım neler yapıyosun sperm kalitesini arttırmak için ne yapmak lazım canım sen bilgilisin yazarmısın.zemuszemuszemuszemus
kızlar sonucu aldım maalesef negatif yani hamiş değilmişim hayırlsı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimden, tuhaf hissediyorum kendimi ....
Teşekkür ederim sağol verdiğin moraliçin.Pazar ve dün çok kötüydüm.Bu sabah doktora gittim.Doktor tüp bebeğe hemen geçilecek bir durum yok bir ay dinlen tekrar iğneli aşılama deneyelim dedi.Paniğimi yersiz buldu gibi geldi beni rahatlattı.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur
aşılaman hayırlı olsun canım ..hayırlısıyla gelir inş.bebişin.ve hrkesin.:Saruboceq:Merhaba kızlar nasılsınız
uhdecim ve trinity hakkınızda hayırlsıı olsun kızlar inşallah bidaki sefere melekleriniz sizinle olur ama umudunuzu kaybetmeyin sakın rabbim tez zamanda bütün isteyenlerin kucağını doldursun inşallah
bende dün ilk aşılamamı oldum kızlar 14 nisan test günüm rabbim hayırlsını verir inşallah hepimiz için allaha emanet olun
canım nslsn?yazamadım bi kaç gündürr.yumurtalar çatlıyo olabilir zaten ağrıların olmasıda normal.benden test falan istememişti.aşılama olalı 4 gün oldu sağ tarafım ağrıyor,acaba çatlamayan yumurta kaldıda o mu ağrıyor acaba?
bide dr larınız sizden 21.günde proges.testi istedi mi?
Evet ya merak etmiştim bende. Naptın canım görüştün mü doktorlarla, tedavine karar verdin mi? Mayısa tüpe geçiş yapanlardan mı olacaksın sende?
Uykunu alamadın herhalde canımcııım ne 2010 u bugün hamile kalsak bile 2011 ocakta doğuracağız anca hihoyyyt.
İyi olmuş sende derya gibi acele etmiyorsun bir ben saldırıyorum her yere galiba kaydirigubbakcemile3 Ama hem zihinsel hemde bedensel olarak dinlenmen çok işine yarar mutlaka. Kıkırdaya kıkırdaya tedavilerimizi bitireceğiz inşalaaaaaaah :sm_cool:Güzel olacak herşey güzeeeeeeeeeel alkisalkisalkis
canım üzülmeyin yaş konusunda bende 33 yaşındayım bu sene olcak bebişlerimizi merak etmeyin opuyorumnanaktanhihoyyytcanım slm benim yaş 32 yani arada bi fark yok opuyorumnanaktan
haklısın canım zor aslında ama atlatıyosun işte bir şekilde hayırlısı artık canım benim:1no2:canım benimm zor bi durum bu hayal kırıklığı öselliklede içindeki boşlık hissi:teselli:ama bildiğin gibi herşeyin hayırlısı..inş:Saruboceq::Saruboceq:en kısa zamanda bebişlerimiz gelir.. buarada biraz geç yazdım söylediim gibi nette bi sorun var
canım nasılsın?inan ki zor dayanıyorum sizsizguclubacismilecanım galibe tüpçüler topiğine tam destek:lepi::lepi:şimdi eşim ilaç kullanıyo onun bitmesini bekliyoruz muhtemelen mayıs gibi düşünürüz tatlımm.
çok teşekkürler uhde :) ben de senin için çok ümitlenmiştim
kısmet! yerimseniben
müjdemi veremiyorum malesef..birkaç saat oldu öğreneli, yazmaya ancak fırsat buldum
sonuç beklediğim gibi : negatif
üzülmedim bugün çünkü geçen hafta çok üzgündüm, şaşkındım, bütün gözyaşlarımı dökmüştüm...
bu ay birşey denememeye karar verdik eşimle
ilaçları kullanalı daha bir ay oldu, bir ay daha bekleyelim belki mayıstaki aşılama gurubuna katılırız
ne diyim... hepimiz için hayırlısı!
tamamen para için! biz de aynı tongaya düştük! eşim ilaç kullanmaya yeni başlamıştı, etkisini 72 gün sonra anca görürüz dediler ama aşılamayı hemen yaptılar! Para tuzağı!:1ninca:
elyana canım bencede ilk önce sorunun bulup onların tedavisi yapılıp ardından aşılama yapması gerekiyodu dr. ama neden hemen aşılamaya geçmiş anlamış değilim. Gerçi bu dr. anlamak mümkün değil,kendimizi teslim ediyoruz ellerine sonrada sonuç bekliyoruz Allahım sonumuzu hayır etsin nerden iyi bir dr. bulacagız valla bende bilmiyorum canım, inş. bundan sonraki süreçte dr. tedavinizi iyi yaparda biran evvel kavuşursunuz bebişinize sizde
tşkrler uhdecim amin allah hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda.
valla kızlar sizlerin yanında somurtmak mümkün mü hiç sırnaşık şey deryacım, trinity canım benim valla dogru topiğimizin adıda güzel Tüpçüler topiği alem hatunlarsınız beğendim valla hihoyyyt:teytey: bende varımmmmmm :dance:
Uykunu alamadın herhalde canımcııım ne 2010 u bugün hamile kalsak bile 2011 ocakta doğuracağız anca hihoyyyt.
İyi olmuş sende derya gibi acele etmiyorsun bir ben saldırıyorum her yere galiba kaydirigubbakcemile3 Ama hem zihinsel hemde bedensel olarak dinlenmen çok işine yarar mutlaka. Kıkırdaya kıkırdaya tedavilerimizi bitireceğiz inşalaaaaaaah :sm_cool:Güzel olacak herşey güzeeeeeeeeeel alkisalkisalkis
kıslar slm ya kaç gündür giremiyorm hatta bi sorun varmışyeni hat için başvurdum önümüzdeki hafta içi hallolacak. (((( işyerindede hergün giremiyrm nete.. ama çok gıcık oldum fena alışmışım size yaakaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün olur inşallah hepimiz için
kızlar 30 martta aşılamam oldu ama hiç bir belirti yok sadece gögüslerim acıyor oda jelin yan etkisi acaba normalm, böyleolması yoksa değilmi sizin belirtileriniz ne zaan başladı[/
ilk günde belirti başlamaya biliyor endişelenme bir haftaya kadar başlar hayırlısı olsun inş tutar.bu ayın son günleri birinin tutsun bari yaa...
slm kızlar benim bugün aşılamanın 18.günü belim 1haftadır felaket ağrıyo akıntım çok hafif mide bulantısı gecelri kasıklarıma ağrı giriyo sol kasığım ağrıyo arada ve başım çatlıyo çok yorgun hissediyorum kendimi ya dr gittim daha çok erken adetin geçsinde gel dedi en son 3martta adet olmuştum işallah olmuştur dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?