Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıslar slm ya kaç gündür giremiyorm hatta bi sorun varmışyeni hat için başvurdum önümüzdeki hafta içi hallolacak.(((( işyerindede hergün giremiyrm nete.. ama çok gıcık oldum fena alışmışım size yaakaydirigubbakcemile5

Evet ya merak etmiştim bende. Naptın canım görüştün mü doktorlarla, tedavine karar verdin mi? Mayısa tüpe geçiş yapanlardan mı olacaksın sende?

kızlar sonucu aldım maalesef negatif yani hamiş değilmişim hayırlsı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimden, tuhaf hissediyorum kendimi ....

canım benimm zor bi durum bu hayal kırıklığı öselliklede içindeki boşlık hissi:teselli:ama bildiğin gibi herşeyin hayırlısı..inş:Saruboceq::Saruboceq:en kısa zamanda bebişlerimiz gelir.. buarada biraz geç yazdım söylediim gibi nette bi sorun var

canım zaten paniğe gerek yok..sen biraz rahat olki bişeyler kolaylaşsın.sizin sorun neydi?

aşılaman hayırlı olsun canım ..hayırlısıyla gelir inş.bebişin.ve hrkesin.:Saruboceq:

aşılama olalı 4 gün oldu sağ tarafım ağrıyor,acaba çatlamayan yumurta kaldıda o mu ağrıyor acaba?
bide dr larınız sizden 21.günde proges.testi istedi mi?
canım nslsn?yazamadım bi kaç gündürr.yumurtalar çatlıyo olabilir zaten ağrıların olmasıda normal.benden test falan istememişti.

Evet ya merak etmiştim bende. Naptın canım görüştün mü doktorlarla, tedavine karar verdin mi? Mayısa tüpe geçiş yapanlardan mı olacaksın sende?

canım nasılsın?inan ki zor dayanıyorum sizsizguclubacismilecanım galibe tüpçüler topiğine tam destek:lepi::lepi:şimdi eşim ilaç kullanıyo onun bitmesini bekliyoruz muhtemelen mayıs gibi düşünürüz tatlımm.

canım benim dediğim bu sene içerisinde hamile kalmak istiyorum doğal olarakda 2011 de bebişlerimizi alcaz kucagımıza aman olsunda o zaman alalım kucagımıza canım benim haklısın herşey güzel olacak umudumuzu yitirmeyelim yeterhihoyyyt:dance::teytey:

canım slm benim yaş 32 yani arada bi fark yok opuyorumnanaktan
canım üzülmeyin yaş konusunda bende 33 yaşındayım bu sene olcak bebişlerimizi merak etmeyin opuyorumnanaktanhihoyyyt
haklısın canım zor aslında ama atlatıyosun işte bir şekilde hayırlısı artık canım benim:1no2:

desene sende tüpçüler topiğinde yerine alıyosun canım hihoyyythihoyyyt ohh şimdiden topiğimiz şenleniyorrr ne güzelll :1hug::lepilumunekankayizsmile

cnm evette benim kaldığım yerde aşılama parasını devlet karşılıyor sadece ilaçların parasını sen karşılıyorsun ilaçlarda burda ucuz kim olursan ol ayırım yok ama türkiyede her yerde para tuzağı var...

tşkrler uhdecim amin allah hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda.

slm kızlar benim bugün aşılamanın 18.günü belim 1haftadır felaket ağrıyo akıntım çok hafif mide bulantısı gecelri kasıklarıma ağrı giriyo sol kasığım ağrıyo arada ve başım çatlıyo çok yorgun hissediyorum kendimi ya dr gittim daha çok erken adetin geçsinde gel dedi en son 3martta adet olmuştum işallah olmuştur dua edin bana

mart ayında çok yorulduk üzüldük bu ay dinlenip stresimizi atalım kızlar mayısa tüpçülere geçeriz bizde bu ay şimarika kızlar olalım.fenalık geldi üzül,üzül,agla agla ayyyyy artık yeter bizede yazık :içelim::içelim::içelim:

slm canım nsl doktorun ne dedi sana bu ay dinlenecekmisin? ŞenizŞenizŞeniz
bence dinlenmelisin hem vucudun hemde piskoljik olarak zaten ilkbaharda hep beraber tüpe geçeriz hihoyyythihoyyythihoyyyt bende daha iyiyim eski halime döndüm bugün iyiki varsınız canlarım yaaa lülülülülülülülülülülülü

sen nerelerdesin özlettin kendini,bende özelden msj atacaktım merak ettim canım. hoşgeldin ben daha iyiyim sizin sayenizde araştırıyorum tüp için dinleniyorum sen neler yaptın?
ŞenizŞenizŞeniz

Arkadaşlar merhaba,
Bu gün aşılamamım 6.günü.Yaptırdığımdan beri ağrım var.Bu arada ilk bu.Doktor 1 hafta sonra kontrole gel dedi.Sanırım yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakacak(?)Aslında aşılamadan sonra anlattı bi şeyler ama ben o anın etkisiyle anlamadım.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

inşallah ama aşılamanın 18.günüyse tutmuştur senin?neden kan testi yaptırmadın bayagı geçmiş kan testi yaptır sen geç mi adet oluyorsun?

arkadaslar asilama sonrasi ucuncu gunden itibaren doktorum bana uc gunluk bir fitil verdi? enfeksiyonakarsi tedbir, bu normal mi sizede verdilermi boyle bir fitil? kullanip kullanmamak konusunda kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…