Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım yaa inş. güzel haberlerle gelirsin merakla bekliyor olacagız burda

Yarın yumurtalar kontrol edilecek, önceki tecrübelerime dayanarak ya büyümedilerse diye feci bir korkum var. bilmiyorumkismile Ama bu defa da günde 3 defa kullandım dozajı arttı büyümüştür belki diye de umudum. :1rolleyes: Eğer büyümediyse ne yapacaklar, büyütmeye devam edecekler mi ilaçlarla yine ve hemen başlayacaklar mı bu ilaçlara yoksa bu ayı kaybettik deyip öbür ay mı başlayacaklar? Offf stresli olmamak için paraladım kendimi, eşim de ne yapacağını şaşırdı garibim ama sonuç duyma dönemlerim yaklaştıkça dengem bozuluyor direk. Keşke bu merkezlerde psikologlar da ciddi bir kontrol altında tutsa bizleri, hoş vardır belki de bana denk gelmedi. Neyse kızlar inşallah hepimizin tedavileri güzel bir şekilde tamamlanır ve sonunda muradımıza erer, anne oluşumuzun haberlerini veririz buralardan. :Saruboceq:

kızlar merhaba.sabah doktora gittim
malesef yumoşlarım gelişmemek için direniyor.
doktorum bile şaşırdı.1 tane sağ tarafta
12mm var gerisi hep küçücük kalmış.
iğnenin dozunu 150 den 300e çıkardı.
pazara kadar 2 gün daha vurulacağım.
eğer hala büyümediyse yumoşlarım
aşılama yapılmayacak.doktorum tüp bebeğe
geçelim dedi.hakkımızda hayırlısı olsun.
inşallah sizinkiler büyür aşılamanızda tutar
güzel haberler verirsiniz.

slm canım büğün aradınmı doktorunu nasıl geçti günün

Daha yeni gördüm kusura bakma canım bunalımımdan internete de girmemiştim hiç. Aradım doktorumu "bir çok kişiyi adetlerinin 7.8. gününden itibaren sürekli takibe alıyorlarmış sizse beni 13. günü çağırdınız bu insanlarınkine nazaran geç değil mi dedim. Senin yumurtanın ne sorunu olduğunu ne zaman ne boyutta ve sayı da olur bildiğimiz için bize en gerekli günde çağırıyoruz o da 13. gün oluyor dedi. Merak edip telaşlanmayın erken büyümesi veya çoğalması olmaz veya kendiliğinden çatlamaz dedi. Kan yapıcı şeyler yeme içme olayını da sordum, hamileliği kalmayı kolaylaştırıcı değil de tutunmasını sağlamak amacıyla ek bir takviye dedi. Rahimde kan pompalandıkça tutunma kuvveti artıyormuş embriyonun ne kadar çok kanınız olur ve sulanırsa o kadar iyi dedi. Eee iyi bari dedim, hem geçti telaşım hem de emin değilim bir gidelim de yarın kontrol etsinler o zaman rahatlarım. Eşim de baya güveniyor adamlar işini biliyor telaşlanıp durma diyor, bakalım artık hayırlısı.

canım o yumurta kontrolü kadar stresli birşey olamaz galiba büyüdümü büyümedimi ne oldu düşüncesi umduğunu bulamamak çok iyi anlıyorum seni aynı şeyi yaşıyoruz bende c.tesi gidecem inş. iyi haberler veririz..

canım üzülme inş.bu iki gün içinde büyürlerde sende rahatlarsın..

ArkadaŞlar pazartesİ İÇİn randevu aldım bakalım dr ne dİcek bana hala adetİm sÖkÜlmedİ

canım inşalla tutar. senin aşılamanın kaçıncı günü bugün 16.ıncı günü geçtiyse süper sevinebilirsin, tabi bizlerde sevincine ortak oluruz buradan paylaşırız seninle birlikte.
ama insan doktora gitmeden,de emin olamıyor benimde geçmişti çok sevinmiştim ama olmadı hasta olmuştum.

senin yerleşme kanaması olabilir canım. ama en güzeli kan testi insan emin oluyor,dualarımız seninle haberlerini bekliyoruz.

slm canım senin yumyumlar,da inatçı çıktı ama üzülme ilaçlarını yükseltmiş doktor büyürler inşallah daha var.sende aşılamanı yaptırırsın, olmazsa tüp bebek hayırlısı olsun yazarsın bize.ama birşey sorucam ben kızlarla yazışırken, kızlardan biri tüp bebek yaptırıcaktı ama yumoşları büyümedigi için,doktor aşılama yapalım demişti.ama ben bilemiyorum tabi hiç tüp bebek yaptırmadıgım için.

stres yapma canım stres,te çok etkiliyor yarın yazarsın bize benimde perşembe günü belli olucak beklemedeyim.

evet deryacım yarın belli olacak bakalım inş. büyürlerde rahatlarım bende

kızlar güzel haber vermek isterdim ama maalesef olmadı test sonucunu aldım NEGATıF
Çok moralim bozuk. allahım inş.sizinkiler güzel sonuçlanır. Hoşçakalın.

kızlar güzel haber vermek isterdim ama maalesef olmadı test sonucunu aldım NEGATİF

ahh canım yaa çok üzüldüm inanki.. insan ne diyecegini şaşırıyor böyle durumlarda moralini bozma desemde olmayacak biliyorum ama elden birşey gelmiyor canım umarım biran evvel toparlanırsın geçmişe değilde gelecege bakarsın umudunu yitirme ama Allahım inş. en kısa zamanda bebişine kavuşturur canım:Saruboceq:

arkadaşlar sıkı takipçinizim ınş aşılama sonçları pozitif olur herkesin
bendaha tedaviye başlamadım adet olunda gel dedi dr
ama birtürlü edetim sökülmedi iğneye rağmen
belkide bu ay pas geçicez hayrlısı olsun
sizler ilaç ne aldınız puregon alan var mı
benim ilaçlar buzdolabnda bekliyor

kızlar güzel haber vermek isterdim ama maalesef olmadı test sonucunu aldım NEGATİF

üzülme canım artık, tüp bebek,te şansını denersin herşey kader kısmet allah yardımcın olsun.

canım aşılama işlemi için adet olman yeterli. aşılamanın 3.veya 5,inci günü ilaca başlıyosun ben klomen kulanmıştım.zaten senin adetlerin düzenli normalde, aşılama yaptırıcagım diye stresten gecikmiş olabilir.

sağol canımm neysee epey ağladım açıldımm biraz 2 gündür ağlıyorum. şimdi toparlanma zamanı. dediğin gibi allahım en yakın zamanda senide benide ve isteyen herkezide bebişlerine kavuşturur canım. inşallah senden iyi haberler alırız. kafana hiç takma ama takınca daha kötü oluyor.

slm kıslarr budün aşılamanın 12.günü biti ama test falan yaptırmadım yapmıcamda malum hayal kırıklığıkafamçokkarıştı etraf bastırıyo onlar çok umutlu dahada geriyo beni bu durum..en geç iki güne regl olmam lasım bakalım gene sabırla kaldık başbaşa...:teselli:

canım üsülme ya kısmet sonuçta .bu sözleri eminim sende diyosundur kendine ama önce can sağlığı inan ki bundan kıymetlisi yok.:herşey zamanıyla hayrıyla gelsinn..Allah hepimize kolaylık verir inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalım canım inş. güzel haberlerle gelirsin. bence bekle bu kadar beklemişsin daha emin olursun sonuçtan. ben bugün yaptırdım test negatiffff senden gelir inş.güzel haber

evettt canım yaa kısmet. 2 gündür çok ağladım taaa ki 2 saat öncesine kadar ama dedim yeter artık. en önemlisi evet can sağlığı. allahım en takın zamanda bizleri bebişlerimize kavuşturur. emeklerimizi boşa çıkarmaz canım. en önemlisi o zaten hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…