Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benimde 10.nuncu günüm bekle bekle artık yoruldum bende. senin 3.günün kaldı test yaptırmıycam bende öyle daha kötü oluyor senin kaçıncı aşılaman

yasemin canım çok zor iki gün geçirdin artık yeterrr yanlız degilsin.kader arkadaşların var üzülme hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor yolun sunu degil.tüpte denersin şansını bende açıkcası ümitli degilim iki kez hayal kırıklıgı yaşadım. tutmazsa bende bir ay dinlenip tüpe geçicem yüzde 70.şansımız allah bizide mutlaka sevindiricek kucaklarımızı dolduracaktık. sabredecegiz bizim bebişler nazlı annelerini ugraştırıyorlar şımarık olucaklar canımız sagolsun

canım birşeyi çok beklediğin zaman herşey tersine gidiyor zaten kaydirigubbakcemile3 biran evvel senin adette sökülürde tedavine başlarsın ondan sonrası güzel olsun Allahım isteyen herkesle birlikte bizlerede nasip etsin bebiş:Saruboceq:

canım benim toparlanmana sevindim çok uzun meşekkatli bir yoldayız hepimiz bazıları bu yolun sonunda hemen seviniyor bazılarıda mücadele ediyor sevinmek için demekki bizlerinde zamanı var ama umudumuzu hiç yitirmeyelim eninde sonunda olacak bu gelecek bebişlerimiz hepimizin ama en kısa zamanda gelmesi daha iyi tabii :Saruboceq:
bugün bende kontrol için gidecem bakalım yumoşlar ne haldeler görecegiz hayırlısı işte..kaydirigubbakcemile2

inş. sonuç güzel olur canım seviniriz hepimiz :lepi::teytey:

kızlar güzel haber vermek isterdim ama maalesef olmadı test sonucunu aldım NEGATİF
Çok moralim bozuk. allahım inş.sizinkiler güzel sonuçlanır. Hoşçakalın.

CANIM üzülme desemde elde olmuyor bazı seyler ama sunu dusun nasıbınde varsa gecte olsa olacakk kafaya takma oluruna bırak allahım ısteyen herkese nasıp etsın o annelık duygusunu hepımıze yasatsın ınsallah

sağolun iyiki sizler varsınız. şimdi daha iyiyim. evet artık öyle p.tesi doktora gideceğim tüp bebek için görüşmeye 1 ay ara vermek istiyorum konuşacağım doktorla ona göre hazırlıklara başlayacağız bakalım artık hayırlısı evet tüpte şansımız daha çok. nazlı hemde ne nazlı ahhh o bi gelsin dünyaya totoşuna totoşuna vurcam. ayyyyyyyyyy kıyamam ki ama. dediğin gibi çok şımarık olacaklar.

sağol canım. doğru herşey nasip kısmet toparladım çok şükür kendimi. amin canım amin. inş. allahım hepimize nasip ederde tadarız o duyguyu

kızlar az kaldı salı günü aşılamam yapılacak 9.günde 7tane yumurtam oluşmuştu biri 12mm biri 10mm beş taneside 8mm olmuşlardı ve endometrium 6mm olmuştu dr gayet güzel inşallah tutar bu ay dedi işallah bana dua edin çok heyecenlıyım

İnşallah tutar hakkında hayırlısı olsun.. Bişey sorcam yumurta çoğaltmak için ayrıca neler kullandın oldukça fazla yumurta olmuş,ben 2 ay önce 2 tane yumurtam varken aşılama yaptırıp hamile kalmıştım...

canım tedaviye devam etmekle doğru bir karar vermişsin inş. tüp bebekte şansın çok yüksek bu sefer bebişin gelir canım benimolumunekankayizsmile

kızlar derde derman 1 tane yumoşum istenilen büyüklüğe ulaşmış Allah izin verirse Pzt. aşılamam yapılacak çok şükür,...kaydirigubbakcemile3:umursamaz::lepi:

merhaba kızlar bende 10 martta aşılama yaptırdım şimdi heyecanla bekliyorum
bu gün 3 gün oldu ama birazkarnımda ağrı oluyor ara sıra sürekli değil
normal mi bilen var mı?

kızlar derde derman 1 tane yumoşum istenilen büyüklüğe ulaşmış Allah izin verirse Pzt. aşılamam yapılacak çok şükür,...kaydirigubbakcemile3:umursamaz::lepi:

cook sevidim canım sonunda olsun 1. tane olsun. hayırlısı herseyın sende yaptırıp bekleyeceksin bizim gibi.

normal mi bilen var mı?

slm agrının olması normal çatlatma ignesi yapıldıgı için yumurtaların çatlıyor onun için.hatta bel agrılarında olacak zor olan bekleme sürecin başladı hayırlısı olsun.
.

arkadaşlar aşılamadan sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz neler verdi dr nuz

canım ben aşılamanın 3. üncü günü duphaston 20. film tablet kulanmaya başladım sabah akşam içiyorum.

normal mi bilen var mı?

merhaba hoşgeldin bende bi kez yaptırdım aşılama ilk günlerde olmasa bile daha sonra karın ve kasık ağrısı oluyo normal yanii

hadi bakalım canım inş. güzel haberlerle gelirsin. bence bekle bu kadar beklemişsin daha emin olursun sonuçtan. ben bugün yaptırdım test negatiffff senden gelir inş.güzel haber

canım üzülme yaa. en sonunda dileğim olur inş:lepi:haber veririm bugün 13.gün bitti .bekliyorum bakalım hayırlısı..

canım benim 1. aşılamam bakalım beklemedeym hala test yapmamaya karalıym..

umarım canım dileğin olur en kısa zamanda..fazla düşünmemeye çalış biliyorum zor ama genede rahat ol..hadi bakalım iii haberler inş..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…