Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım moralini bozma hemen belkide gelmeyecetir belkide yerleşme kanaması falan diyolarya belki öyle bişeydir ferah tut içini canım

canımm çok sağol yaaaa çok güzel teselli veriyorsun herkeste çok güzel teselli veriyor. iyiki sizler varsınız.... rabbim inş. hepimize tez zamanda fazla uğraşmadan verir bizede. senin ne durumda canımmm.

canımm çok sağol yaaaa çok güzel teselli veriyorsun herkeste çok güzel teselli veriyor. iyiki sizler varsınız.... rabbim inş. hepimize tez zamanda fazla uğraşmadan verir bizede. senin ne durumda canımmm.

canım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz bu tesellilere hepimizin ihtiyacı var inş en kısa zamanda bebişlerimiz gelecek buna inanmak zorundayız...
benim durum içler acısı :) yuoşlar büyümemek için inat ediyolar doktorum dozu artırdı bugün c.tesi yeniden kontrol bakalm ne diyecek hayırlısı artık

selsm kızlar benim aşılamadan sonraki 7. günüm bitti hedefe bir hafta kaldı biraz sancılı,heyecanlı bir hafta olacak sanırım Allahım bana ve sizlerede hayırlı evlat versin

inş.gelecek canımmm bebişlerimiz. inanıyoruzzz allahın izniyle inş. öyle demeee niye içler acısı olsunn. büyürler inş. stres yapma kendine biraz fazla ilaç alırsın ama büyürler inş. moralini bozma. inş.c.tesi gittiğinde çok güzel büyümüş olurlar. hayırlısı bakalımmm.

arkadaşlar benim öğleden sonra 1 damla kadar renkli akıntım geldi durdu şimdi ama adet olacam sanırımmm. çokkkkk üzgünümm anlatamam. moral sıfır olmadı herhaldeee tutmadı . inş.sizlerin tutar.

canım ya üzülme canın sağolsun napasın sağlık olsun olmayınca olmuyo arkadaşım bi daha denersin benim 3 aşılama hiç umudum yok ama napalım hayat devam ediyor bizimde mücadelemiz tüp bebeğe kadar yolu var napalım allah can sağlığı versin canım elbete bizimde bu zor günlerimiz geçicek bizimde bir gün yüzümüz gülecek

sağollll canım. evettt olmayınca olmuyor nazlanıyor bizim bebişler. ben 3.yaptırmayacağım direk tüp bebeğe geçeceğiz bu ay pek istemiyorum psikolojimi düzeltip sonraki ay istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek. benim yaşımda bayağı geçiyor o yüzden elimi çabuk tutmam lazım. inş. tez zamanda geçer bu zor günlerimiz. inş.canımm rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

selsm kızlar benim aşılamadan sonraki 7. günüm bitti hedefe bir hafta kaldı biraz sancılı,heyecanlı bir hafta olacak sanırım Allahım bana ve sizlerede hayırlı evlat versin

inş. bebişin gelir canım güzel haberer verirsin bizlere..

inş. büyürlerde emeğim boşa gitmez çok stresli dönemden geçiyorum hayırısı ne diyeyim artık..

canım inş. güzel haber verirsin bizlere daha fazla beklemezsin..:Saruboceq:

iyi olur canım zaten bende tüp bebek yaptırıcam aşılamadan sonra 1 ay bekletiyorlar canım doktorla konuştumda oradan biliyorum hemde sende dinlenmiş olursun benimde yaşım 33 olucak sorma sonucum 18 .inde belli olucak zaten aşılamada şans yüzde 15 tüp bebekte şansımız yüksek iyi geceler allah rahatlık versin üzülme canım herşeyin hayırlısı

kızlar bende bu ay 2. aşılamamı yaptırdım. 24 şubatta regl oldum en son. 8 martta aşılamam yapıldı.
pko var bende. 2 yumurtam gelişti. glukofen içiyorum. aşılamadan sonra da coasprin ve progestan verdi doktor.

3gün ağızdan içtim progestanı sonra vajinadan kullan dedi. bugün vajinaya başladım ama beyaz bi akıntı oluyo aaba dışarımı çıkıyo ya faydası olmazsa! yoksa yeterince emiliyormudur? bu şekilde kullanan var mı? birde doktorum bunu kullanmayı bırakma ben bırak diyene kadar dedi. sizede böylemi söylediler? 23ünda kan tahlili yaptır dedi. ama beklemesi çok zor gerçekten!

inşallah büyürler senin yumyumlar canım 14 mm iyi 19 mm oldumu aşılama yapılıyor daha var cts o yüzden stres yapma büyüsünlerde sende aşılamanı yaptırıver iyi geceler canım allah rahatlık versin

ayyy inş.canım valla 1 ay dinlenme iyi olacak benim için.inşallahhhhh senin ki olur canım hadi bakalım hayırlısı. benim yaşta 33 evet aşılama bizede doktor %15-20 dedi. bakalım canım.sanada iyi geceler allah rahatlık versin.sağolll evet hayırlısı bakalım.

canım benim bugün 11.gün bitti 14ü adet günüm ama 2 gün sarkabilir beklicem.erkenden test yaptırım hayal kırıklığı yaşamak istemiyrm gebede hakkımızda hayırlısı...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim bi arkdşm tüp bebek yaptrdı ve senin dediğin gibi progestanı vajinadan kullandı ve akıntı oluyormuş senin dediğin gibi normal olsa gerek çünkü arkdaşım ikizlere hamile
ınş sende kavuşursun canım

yasminn bu asılamadan sonrrada ılıskı verıyormu drunuz

canım aşılama gününün ertesi günü ilişki diyor başka söylemiyor bizim doktor bende o konuda çok şaşırdım. ondan sonra 1 kere biz kendi kafamızdan yaptık hani ne olur ne olmaz belki bunla olur diye ama tabi korka korka bilmiyorum yani canımm.

arkadaşlar benim renkli akıntı 1 damla gelip sonra gelmediği için birazdan gideceğim kan tahlili yaptırmaya gerek yok diye düşünüyorum umudumu kaybettim ama doktor istiyor. öğleden sonra 3 gibi belli olur sonuç ama ben negatif gözüyle bakıyorum. size bildiririm. hoşçakalın bana dua edin.

canım için rıhat olsun negatite olsa pozitifte olsa kendini hiç üzme allah büyüktür önemli olan eşinle senin saglıgın bu dilerim rabbimden sana hayırlı bir evlat versin eşinile nice uzun yıllar mutlulugunuzu daim etsin sakın üzme kendini sonuç ne olursa olsun güçlü ol tamam mı tatlım bu defa olmasa bidahaki sefere allah nezaman kısmet etmişse ozamanı olur bunu aklından çıkarma rabbim seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…