inşallahh canımmmm ALLAH herkese nasıp etsın o duyguyu...
ovulasyon testlerı sabah ılk ıdrarla olmuyo dımı canım
perisoko kan testi ne zaman yaptıracaksın?
Bilmiyorum canım, adetimi beklemeye çalışcam, bikaç test daha yaparım o arada 6 günüm kaldı zaten. Çizgiyi gemen görsem yaptırıcam ama şimdi hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Tam belli olursa gidip yaptırırım. Nası dayanıcam bilmiyorum ama... Heralde salı veririm kan
doğum günün kutlu olsun ailenle mutlu yaşamayı nasip etsin allah...
mutlu yıllar canım :)
Doğum günün kutlu olsuuunnnnnn...sağlıklı çoluk, çocuklu mutlu bir hayat diliyorum....:80::80::124::124:
yine güzel yazı...gelecek ay denicem bende adaçayı ve incir...
mutlu mutlu ve bebişli yıllar canımmm
mutlu yıllar yenı yasın sanaaaa bebısını getırsın ınsalahhhhhhhhhhhh tum dıleklerının gercek oldug bır yıl dılıyorummmmmmmm
dogum gunuuuuun kutlu olsunnnnnnn :))))
SUVESABUN canım doğum günün kutlu olsun kusura bakma geç oldu, nice mutlu yıllara canım çocuklarınla inş...
KIZLAAARRR ORTALIK SAKİNLEŞMİŞ HAYIRDIR...??? BENİM SAT'A 5 GÜN KALDI BUGÜN İNANILMAZZZZ DERECEDE KASIKLARIM AĞRIDI SANIRIM BUNLAR HEP O İNCİR KÜRÜNDEN OLUYOR GÖĞÜSLERİM DE ŞİŞ HALA NORMAL REGL BELİRTİLERİM VAR YANİ HAYIRLISI GEBELİK OLMASA BİLE EN AZINDAN ADETİM DÜZENE GİRİYOR DİYE SEVİNİYORUM O BİLE BÜYÜK NİMET... BUGÜN DE ÇOK GİREMEDİM KEYİFLER NASIL, ÖZZLEDİMMM SİZİ...
Canım doğum günün kutlu olsunnnnn, mutlu nice nice yıllara bebişiinn eşin ve sevdiklerinle birlikteeeeeeeeeeeeeeeee:119:
canlarım hepinize çokk teşekkür ederimmm......
bugün pazar ve topik çok durgun.. inşALLAH bu hafta hamile haberleri duyarız... perisoko ve ayça güzel haberler bekliyorum sizdenbenim bat a da 11 gün kaldı... :26:
Ayyy inşallah canım yaaa ben 10 gün kala başlamıştım testeee abartıpcanım benimde 18 mart 7 gün kaldı....ben daha hiç yapmadım test falan korkuyorum...ama bence sen bir daha yap yarın sabah ilk idrarla...inşallah belirtilerimiz bizi yanıltmz
Ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaperisokooo perisokooo
canlarım hepinize çokk teşekkür ederimmm......
bugün pazar ve topik çok durgun.. inşALLAH bu hafta hamile haberleri duyarız... perisoko ve ayça güzel haberler bekliyorum sizdenbenim bat a da 11 gün kaldı... :26:
perisokooo perisokooo
peri senin yumurtlama zamanın ne zamandı?
Kızlar ben kaçıyorummm, yarın evde yokum giremem muhtemelen, umarım size güzel haberler verir, ve sizlerden güzel haberler alırım. Gelenler resme bakıp değerlendirirse çok sevinicimmmm. Salı görüşünceye dek beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kimse yok muÇok sıkıldım günler geçmek bilmiyo..
canım merhaba... senin bat ne zamandı?
Ohhh mrb canım inanmazsın ama ben de tam seni düşünüyodum vallaUnuttun mu bat'ımız aynıydı. Ayın 22si.. Sende hiç belirti var mı? Dün gece yazmıştım ben ama kimse görmedi sanırım cevap veren olmadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?