MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

perisoko kan testi ne zaman yaptıracaksın?

Bilmiyorum canım, adetimi beklemeye çalışcam, bikaç test daha yaparım o arada 6 günüm kaldı zaten. Çizgiyi gemen görsem yaptırıcam ama şimdi hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Tam belli olursa gidip yaptırırım. Nası dayanıcam bilmiyorum ama... Heralde salı veririm kan

evet haklısın..salıya az kaldı nasılsa...

doğum günün kutlu olsun ailenle mutlu yaşamayı nasip etsin allah...

mutlu yıllar canım :)

Doğum günün kutlu olsuuunnnnnn...sağlıklı çoluk, çocuklu mutlu bir hayat diliyorum....:80::80::124::124:

yine güzel yazı...gelecek ay denicem bende adaçayı ve incir...

mutlu mutlu ve bebişli yıllar canımmm

mutlu yıllar yenı yasın sanaaaa bebısını getırsın ınsalahhhhhhhhhhhh tum dıleklerının gercek oldug bır yıl dılıyorummmmmmmm

dogum gunuuuuun kutlu olsunnnnnnn :))))

Canım doğum günün kutlu olsunnnnn, mutlu nice nice yıllara bebişiinn eşin ve sevdiklerinle birlikteeeeeeeeeeeeeeeee :119:

canlarım hepinize çokk teşekkür ederimmm......

bugün pazar ve topik çok durgun.. inşALLAH bu hafta hamile haberleri duyarız... perisoko ve ayça güzel haberler bekliyorum sizden benim bat a da 11 gün kaldı... :26:

canım benimde 18 mart 7 gün kaldı....ben daha hiç yapmadım test falan korkuyorum...ama bence sen bir daha yap yarın sabah ilk idrarla...inşallah belirtilerimiz bizi yanıltmz

canım benim çooookkk sağol inşallah hepimiz güzel haberler verecez buradan

canım benimde 18 mart 7 gün kaldı....ben daha hiç yapmadım test falan korkuyorum...ama bence sen bir daha yap yarın sabah ilk idrarla...inşallah belirtilerimiz bizi yanıltmz
Ayyy inşallah canım yaaa ben 10 gün kala başlamıştım testeee abartıp
perisokooo perisokooo
Ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tekrardan iyiki doğdun canımmmmmm, inşallah hepimiz güzel bebiş haberleri vericez hayatım burdaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar ben kaçıyorummm, yarın evde yokum giremem muhtemelen, umarım size güzel haberler verir, ve sizlerden güzel haberler alırım. Gelenler resme bakıp değerlendirirse çok sevinicimmmm. Salı görüşünceye dek beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

cnmmm sen tekrar yumurtluyo olmayasinnnn tavuk misaliii ??????????????????? denemeleri yapsaydin mi kiii ???

nasıl belirti canım.. :44: benim inanır mısın vücudumda hiç bir belirti yok... ne kasık ağrısı, ne göğüs sızısı, ne de başka bişey... son 11 gün... kendimi iyi hissediyorum...

sen nasılsın? belirti?

kızlar kan testim 10,96 cıktı elli kere sordum ama net cevap alamadım.şimdi kesin hamilemiyim.ve belirtilerim çok bariz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…