MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar kan testim 10,96 cıktı elli kere sordum ama net cevap alamadım.şimdi kesin hamilemiyim.ve belirtilerim çok bariz var

bildiğim kadarıyla 5 in üstü hamilelik oluyor. fakat sen yine de en kısa zamanda kan testi yaptır canım... inşALLAH hamilesindir... eğer öyleyse şimdiden tebrikler... bizi de merakta bırakma... hakkımızda hayırlısı...

tamam cnm sabah erkendn yaptrcm

Benim bugüne kadar kasık ağrım vardı, ara ara giriyordu,çekilme de varddı ama bugün biraz azaldı ( Onun dışında göğsümde ağrı var,özellikle uçları aşırı hassas.. Kendimi dinlemekten mi oluyor bilmiyorum,hatta bu kadar kısa sürede belirti olur mu diye kızıyorum kendi kendime ama bilirsin işte umutlanmamak elde değil...

çalışıyor musun canım bilemiyorum ama bu ara kendine biraz uğraş bul... yoksa dediğin gibi zaman geçmiyor.. ben geçen ay hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım psikolojik olarak... ama bu ay kafamı daha rahat tutmaya çalışıyorum...

bebişlerimiz Rabbimin izniyle gelecekte yaramazlar çok bekletiyorlar bizde sabırsızız tabii....

Evet canım çalışıyorum. Hafta içi daha rahat olur kafam haklısın... Zaten öbür haftasonunu da atlattık mı tamam sayılır. Bu arada tüm belirtiler anladım da, göğüs ağrısı da psikolojik olabiliyor muymuş :44: sen yaşadın mı Aslında regl olmadan önceki belirtiler bunlar, ama bu sefer benimki çok önceden başladı.

dedim ya canım geçen ay göğsüm hiç bıkmadan bütün ay sızladı, kasıklarımın ağrısından artık yürüyemez olmuştum ve tabii regl günüme 2 gün kala sessizce geldi hain kırmızılar...

ilginç bir şekilde bu ay da hiç bir ağrım sızım yok. sadece ovulasyon zamanımda epey bi kasık ağrım oldu.. şimdi geçti.. ben incir kürüne de başlamıştım 27 şubatta... acaba vücudum mu düzene girmeye başladı... son regl olduğumda hormon testi de yaptırmıştım dr normal dedi...

işte böyle canım... bu ay iyiyim.. geçen ay bi de kan şekerim düşüyordu, halsizlik vardı, kasık ağrıları, göğüs sızıları... bildiğin hamile gibiydim... kırmızıları görünce kafama balyoz yemiş gibi olmuştum ama bu ay daha temkinliyim...

Anladım canım. Sen de temkinli ol diyosun...Yinede Allah bilir, O ne zaman uygun görüyorsa o zaman dualarımızı kabul edecektir. Hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Anladım canım. Sen de temkinli ol diyosun...Yinede Allah bilir, O ne zaman uygun görüyorsa o zaman dualarımızı kabul edecektir. Hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

ayne öyle canım... bi de herkesin vücudu farklıdır... kimisinde belirti olur kimisinde olmaz... ben kızımda hiç belirti yaşamamıştım hamile olduğumu öğrendiğimde 4 haftalıktı... senin var mı çocuğun? ilk mi?

sende takma kafana canım... Rabbim en iyi bilendir... hayırlısıyla en kısa zamanda gelir inşALLAH bebişlerimiz...

öpüyorum canım seni... bat a az kaldı müjdeler veririz inşALLAH birbirimize...

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin ve desteğin için. Benim daha ilk olacak Allah izin verirse. Ben de öpüyorum seni. İnşallah hayırlı haberler veririz..

merhabAA bugün bol alışverişli bir gündü eve bi kaç eşya aldım paraları saçtım rahatladım :)))) mamamızı yedik sonrasında hemen geldim mart kedicikleri neler yapmış diye ama ses seda yok ... benim göğüs acılarım başladı her ay adet olmadan önce göğüslerim acır demek ki acı acı geliorrrrrr naaapalım gelsin hşgelsin :)) ümidimiz bir sonraki aya.... ne demişler Allah hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin inşallahhh. ben bu esnada güzel haberler duyup gaza gelmeyi bekliormmmm hadi anneler

Selam kızlaaarrr...! Nasılsınız?? Benim göğüslerim aşırı ağrıyor ama böyle yanlara doğru regl olucam heralde bi önceki gebeliğimde uçları acıyor ve kaşınıyordu bakalım hayırlısı artık bende başka belirti yok Bat 16 mart :26: Perisoko güzel haberlerini salı günü bekliyoruz canımm :18:
Bu arada kızlar regl olanlar bu topicten ayrılmak yok
Burası sadece mart ayına özel değil, "mart ayında çalışmalara başlayanlar"
o yüzden Bunu görene kadar beraber yürücez sonuna kadar ok??

Son düzenleme:

oy oy oy oy oy oy yerimmm benn o avatarii superrr cnmmm insalllahhhhh o resmin aynisi cektirmeyi nasip etsin rabbim sanaaaaaa ve banaaa veeee hepimizee insallahhhhhhhh

suan topige buhar kovasinin uzerinde oturmus halde yaziyorummmm her kosulda sizleyimm yaniiiii hayy allahimmm sabirlar ver bizeeee

alpellacim ya ben 2. turdayim incir kurunun ama midem artik almiyo 7 gun kaldi 2. 21 e ama artik hergun kusmaya basladim mideme cok dokunuyo senin mide durumlarin nasil cncmmmm

ayriyettennnnnnnnnn BU TOPIKTEN HAMIS OLMADAN AYRILMAKKK YOKKKKKKKKK BEN SIZE COK ALISTIMMMMMM YAAAAAA

hafta ici canlanir ayyyyy bu hafta laf aramizda gurklicam allahin izniyle bakalimmmm zorlu bir haftaa bizi bekliyooooooo dua edinnnnn lutfennn :)))

yazan : pidilga

muckss

haha canım dikkat et de popişin yanmasın

ben de sevmiyorum artık şu inciri yaa ama napalım başladık artık...

senin şimdi bat ne??

kıızz pidilga düştün mü kovanın içine naptın???

dusmedimmmm dusmedimmmm deneme yapalim dedikkkPPP :!7:

benim SAT 4 MART 12.13. gun yumurtluyorum insallahhh yani 15 i gibi
ben salidan itibaren baslarim ovu takibine bakalim hayirlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama bu sefer takdigi degistirdim hastalik bitiminden itibaren maydanoz kuru bide 1 bos 1 dolu gece :)))) ovuya kadar beklemek yok belkim sinsi ve capkin bi sperm icerlerde bi yerlerde saklanir benim yumurtayaaaa cccccceeeeeeeeeeeeee deyiverirrrrrrrr

ya bu yazdiklarimizi okuyanlar ne diyordur kiiii :)))))))

günaydın arkadaşlar.herkese iyi haftalar.ben tekrar kan verdim bu sabah. bakalım artacak mı değer... sonucu arasam söylermisiniz dedim. hayırrrr dedi uyuzlarrrr...

akşamı nasıl edeceğim bilemiyorum...

Rabbim burdaki tüm isteyenlere evlat nasip eyle.Bu hafta bizi güzel haberlerle mutlu et.

Göğüs uçlarım çok kaşındı hafta sonu,şimdi de yanıyor,hayatımda hiç böyle birşey yaşamadım,bunu yaşayan bilen var mı?

günaydın kızlaarrr...bol hamişli bir hafta bizi bekliyordur inşallah kızlar cuma gecesi rüyamda gelinlik giydiğimi gördüm,eşimde uyandı kızımız olmuş rüyamda 2 yaşında gördüm dedi.umarım hayırlara vesile olur rüyamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…