kızlar kan testim 10,96 cıktı elli kere sordum ama net cevap alamadım.şimdi kesin hamilemiyim.ve belirtilerim çok bariz var
bildiğim kadarıyla 5 in üstü hamilelik oluyor. fakat sen yine de en kısa zamanda kan testi yaptır canım... inşALLAH hamilesindir... eğer öyleyse şimdiden tebrikler... bizi de merakta bırakma... hakkımızda hayırlısı...
nasıl belirti canım.. :44: benim inanır mısın vücudumda hiç bir belirti yok... ne kasık ağrısı, ne göğüs sızısı, ne de başka bişey... son 11 gün... kendimi iyi hissediyorum...
sen nasılsın? belirti?
Benim bugüne kadar kasık ağrım vardı, ara ara giriyordu,çekilme de varddı ama bugün biraz azaldı( Onun dışında göğsümde ağrı var,özellikle uçları aşırı hassas.. Kendimi dinlemekten mi oluyor bilmiyorum,hatta bu kadar kısa sürede belirti olur mu diye kızıyorum kendi kendime ama bilirsin işte umutlanmamak elde değil...
tamam cnm sabah erkendn yaptrcm
çalışıyor musun canım bilemiyorum ama bu ara kendine biraz uğraş bul...yoksa dediğin gibi zaman geçmiyor.. ben geçen ay hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım psikolojik olarak... ama bu ay kafamı daha rahat tutmaya çalışıyorum...
bebişlerimiz Rabbimin izniyle gelecekte yaramazlar çok bekletiyorlar bizde sabırsızız tabii....
Evet canım çalışıyorum. Hafta içi daha rahat olur kafam haklısın... Zaten öbür haftasonunu da atlattık mı tamam sayılır. Bu arada tüm belirtiler anladım da, göğüs ağrısı da psikolojik olabiliyor muymuş :44: sen yaşadın mı Aslında regl olmadan önceki belirtiler bunlar, ama bu sefer benimki çok önceden başladı.
Anladım canım. Sen de temkinli ol diyosun...Yinede Allah bilir, O ne zaman uygun görüyorsa o zaman dualarımızı kabul edecektir. Hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
ayne öyle canım... bi de herkesin vücudu farklıdır... kimisinde belirti olur kimisinde olmaz... ben kızımda hiç belirti yaşamamıştım hamile olduğumu öğrendiğimde 4 haftalıktı... senin var mı çocuğun? ilk mi?
sende takma kafana canım... Rabbim en iyi bilendir... hayırlısıyla en kısa zamanda gelir inşALLAH bebişlerimiz...
öpüyorum canım seni... bat a az kaldı müjdeler veririz inşALLAH birbirimize...
Selam kızlaaarrr...! Nasılsınız?? Benim göğüslerim aşırı ağrıyor ama böyle yanlara doğru regl olucam heralde bi önceki gebeliğimde uçları acıyor ve kaşınıyordu bakalım hayırlısı artık bende başka belirti yokBat 16 mart :26: Perisoko güzel haberlerini salı günü bekliyoruz canımm :18:
Bu arada kızlar regl olanlar bu topicten ayrılmak yok
Burası sadece mart ayına özel değil, "mart ayında çalışmalara başlayanlar"
o yüzdenBunu görene kadar beraber yürücez sonuna kadar ok??
oy oy oy oy oy oy yerimmm benn o avatarii superrr cnmmm insalllahhhhh o resmin aynisi cektirmeyi nasip etsin rabbim sanaaaaaa ve banaaa veeee hepimizee insallahhhhhhhh
suan topige buhar kovasinin uzerinde oturmus halde yaziyorummmm her kosulda sizleyimm yaniiiii hayy allahimmm sabirlar ver bizeeee
alpellacim ya ben 2. turdayim incir kurunun ama midem artik almiyo 7 gun kaldi 2. 21 e ama artik hergun kusmaya basladim mideme cok dokunuyo senin mide durumlarin nasil cncmmmm
ayriyettennnnnnnnnn BU TOPIKTEN HAMIS OLMADAN AYRILMAKKK YOKKKKKKKKK BEN SIZE COK ALISTIMMMMMM YAAAAAA
hafta ici canlanir ayyyyy bu hafta laf aramizda gurklicam allahin izniyle bakalimmmm zorlu bir haftaa bizi bekliyooooooo dua edinnnnn lutfennn :)))
yazan : pidilga
muckss
kıızz pidilga düştün mü kovanın içine naptın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?