MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

mutlu yıllar yenı yasın sanaaaa bebısını getırsın ınsalahhhhhhhhhhhh tum dıleklerının gercek oldug bır yıl dılıyorummmmmmmm

dogum gunuuuuun kutlu olsunnnnnnn :))))

bir cumartesi gecesini daha misafirlerle geçirdik şimdi gittiler soluğu burda aldım ama görüyorum ki herkes tatilde demek pazartesi son hız devam ediyoruz ))

bende istiyorum bendea
ama zamanı gelınce

sizlerden de güzel haberler alırız ıns

TARCINIMM misafirleri yolamissin sende durumlar nasil bu arada kizlar halvetten yorgun dustuler topik performansi dustu ???????? Bat sat falannnnn

yazan : Pidilga :))))
nerden yazar : kaynayan sutlu maydanozun buharinin uzerinde kova uzerinde oturan boga seklinde :)))))

SUVESABUN canım doğum günün kutlu olsun kusura bakma geç oldu, nice mutlu yıllara canım çocuklarınla inş...

KIZLAAARRR ORTALIK SAKİNLEŞMİŞ HAYIRDIR...??? BENİM SAT'A 5 GÜN KALDI BUGÜN İNANILMAZZZZ DERECEDE KASIKLARIM AĞRIDI SANIRIM BUNLAR HEP O İNCİR KÜRÜNDEN OLUYOR GÖĞÜSLERİM DE ŞİŞ HALA NORMAL REGL BELİRTİLERİM VAR YANİ HAYIRLISI GEBELİK OLMASA BİLE EN AZINDAN ADETİM DÜZENE GİRİYOR DİYE SEVİNİYORUM O BİLE BÜYÜK NİMET... BUGÜN DE ÇOK GİREMEDİM KEYİFLER NASIL, ÖZZLEDİMMM SİZİ...

Arkadaşlar gecenin bu saatinde aklıma geldi yazıyorum. Benim bata daha 10 günden fazla var..Ama kasıklarımda hafif hafif batma,çekilme ve göğüs uçlarımda ağrı, hassasiyet var, karnım da şiş.... Belkide kendimi çok dinliyorum :105: Bilmiyorummm. Hamilelik hemen belirti veriyor mu biliyor musunuz? Offf :97:

Canım doğum günün kutlu olsunnnnn, mutlu nice nice yıllara bebişiinn eşin ve sevdiklerinle birlikteeeeeeeeeeeeeeeee :119:

Günaydın kızlarrrr Bata kaldı 6 gün, ve benim geçmeyen göğüs ağrım daha çok şiddetlendi artık yatakta sağa sola hareket bile edemiyorum içten içe sızlıyor resmen .Gece uyandım dönerken sağ tarafıma bıcak saplandı resmen, kociş sesime uyandı. Belim kopuyor artık dik duramıyorummmm, sabahta uyanır uyanmaz çok fena midem bulandı ama çıkarmadım geçti hemenn. Ya adet sivilcem çıktı ama İnşallah olmammm

Son düzenleme:

hadi bakalım merakla bekliyoruz haberlerini. :26::26:
kızlar yaa benim bat dündü hala gelen giden de yok. hani hamişler hissetmişlerdi ya önceden. ben hiçbişey de hissetmiyorum . ne belirti var ne bişey. koca bi şişkinlik var karnımda o kadar. o da adet belirtisi bence ama :18::18: ha bi de dün şiddetli bi şekilde kasığım çekildi. çığlık attım resmen.

Offf pidilgaaa kopardın beni sabah sabah geneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahhahhahhahhhahahhahahhahah

hahahah :))) pidilgacım ben yolladım ve yorgunluktan bitkin düşüp yatağa cupladım :) benim bat 19 şubat, biz ovulasyon döneminde sadece 1 kez çalıştık ve hiç bir belirtim yok malum ilişkiden beri, artık tuttuuuu tutttuuuuu yoksaaa bi dahaki ay ovulasyon döneminde şehir dışında olucaz, mayıs başına kaldı bizim çalışmaların devamı :)) ama sizleri beklicem sabırsızlıkla ve heyecanla takip edicem

sat 19 şubat bat 19 mart demek istemiştim henüz uyanamadım sanırım :)) senin ovulasyon yaklaşıyor başladın mı gün aşırı çalışmaya yoksa biriktiriyor musun hahaha :))

GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNN PISICANLARIMMMMMMM :))))))

UMUTLU GURKGURK KADINLARIIIIII :))))) Getirinnn uleynnnnnnnnnnnn kocisiminnn spermleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cokk pis hazirlaniyorum onumuzdeki haftayaa hadi hayirlisii bakalimmmmmmmmm :))))

yazan : Sutlu nuriye Pidilga ::))

Alpellacim hafta sonu milletin halvetleri cok yorucu geciyo sanirim burda hareket azaldi :)

bu arada kocisimm bile taniyo artik sizi

aksam diokiii ya dusunsene herkez kocasina anlatiyodur ya dedim merak etme biz ne yapiyosak aynilarini herkes yapiyo tum kankilerim:))) yani kulaklarinizi cinlattik :))

bence de canım ya da planları var haftasonu gezme tozma şimdi ben de çıkıyorum kızlaar akşam görüşürüz

kızlar gelsin şu haftaiçi ya.....topiğimiz hareketlensin....
kocişler işe kızlar buraya....
herkes gezme tozmada şuan sanırım.....

bende kacar yavas yavas kocislerle ilgilenelim :)))) gezelim gorelim gunu pazar malummmm opuyorummm aksam gorusuruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…