selamlar herkese...Hafta sonu diye kimsecikler yok... Benim bat a son 12 gün... :18:
Kızlar bugün doğumgünüm...29 oldum çok güzeldi... Dün sabahtan bu akşama kadar rüya gibiydi... Hala da devam ediyor... Müjdeler duymak istiyorum... Hadi sıradaki hamişimiz kim...?
selamlar herkese...hafta sonu diye kimsecikler yok... benim bat a son 12 gün... :18:
kızlar bugün doğumgünüm...29 oldum çok güzeldi... dün sabahtan bu akşama kadar rüya gibiydi... hala da devam ediyor... müjdeler duymak istiyorum... hadi sıradaki hamişimiz kim...?
Günaydın kızlarrrrBata kaldı 6 gün, ve benim geçmeyen göğüs ağrım daha çok şiddetlendi artık yatakta sağa sola hareket bile edemiyorum içten içe sızlıyor resmen .Gece uyandım dönerken sağ tarafıma bıcak saplandı resmen, kociş sesime uyandı. Ya adet sivilcem çıktı ama İnşallah olmammm
TARCINIMM misafirleri yolamissin sende durumlar nasil bu arada kizlar halvetten yorgun dustuler topik performansi dustu ???????? Bat sat falannnnn
yazan : Pidilga :))))
nerden yazar : kaynayan sutlu maydanozun buharinin uzerinde kova uzerinde oturan boga seklinde :)))))
TARCINIMM misafirleri yolamissin sende durumlar nasil bu arada kizlar halvetten yorgun dustuler topik performansi dustu ???????? Bat sat falannnnn
yazan : Pidilga :))))
nerden yazar : kaynayan sutlu maydanozun buharinin uzerinde kova uzerinde oturan boga seklinde :)))))
hahahah :))) pidilgacım ben yolladım ve yorgunluktan bitkin düşüp yatağa cupladım :) benim bat 19 şubat, biz ovulasyon döneminde sadece 1 kez çalıştık ve hiç bir belirtim yok malum ilişkiden beri, artık tuttuuuu tutttuuuuu yoksaaa bi dahaki ay ovulasyon döneminde şehir dışında olucaz, mayıs başına kaldı bizim çalışmaların devamı :)) ama sizleri beklicem sabırsızlıkla ve heyecanla takip edicem
kızlar beni listeden çıkarır mısınız?
malesef regl oldum.duruma göre tekrar listeye girerim.
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNN PISICANLARIMMMMMMM :))))))
UMUTLU GURKGURK KADINLARIIIIII :))))) Getirinnn uleynnnnnnnnnnnn kocisiminnn spermleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cokk pis hazirlaniyorum onumuzdeki haftayaa hadi hayirlisii bakalimmmmmmmmm :))))
yazan : Sutlu nuriye Pidilga ::))
Alpellacim hafta sonu milletin halvetleri cok yorucu geciyo sanirim burda hareket azaldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?