MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Pfff kimse yokk. Benim kociş Pazarlarıda çalışıyor. Yarın izinli. Bizde yarın gezcez Ben bugünde test yaptım 2 saat sonra felan 2. silik çizgi çıktı. 5 dakikadan sonrası geçersiz tabii ama geçenlerde saatlerce bekletsemde hiçbişe çıkmamıştı :26: Sonrada ovulasyon yaptım tekrar hemen belirgin 2. çizgi çıktı. Hiççbişe anlamadım bu iştennn. Bu hafta görücez bakalım ak koyun kara koyun belli olcakk

perisoko sennnn bence canım....
resimlerini koysana testlerin....

perisoko sennnn bence canım....
resimlerini koysana testlerin....

Ya ayçammmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh kimse yok koymadım bendeee Ama 2 saat sonra çıktı yaaaa. :26: Biliyo musun benimde içime senin hamile olduğun doğuyor . Şimdi oje sürdüm çekip koycam kaçma biyereeee

Ya ayçammmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh kimse yok koymadım bendeee Ama 2 saat sonra çıktı yaaaa. :26: Biliyo musun benimde içime senin hamile olduğun doğuyor . Şimdi oje sürdüm çekip koycam kaçma biyereeee

canım ovulasyon testı ıle cıkıyormu hamilelik :26:
bat 18 yada 19 mart benımde...hıcbir belirti yok

burdayım canım burdayım...hadi merak ettim koy hemen lütfen....oje sürmeye bayılırdım ama şimdi duş alacam sil falan uzun iş geliyor....
ayyy ağzın bal yessinn benim içimden sen hamişsin geçiyor sana da ben ha inşallah hepimiz hamiş oluruz.....

Son düzenleme:

son adet tarihin ne zaman canım? benim 17 ocak 18 şubat 18 mart ama inşallah gelemeyecek bu ay...
kasıklarımda ara ara sızı var mide bulantım var özellikle sabahları ve müthiş bir bel ağrısı....inşallah bunlar hamişlik belirtisidir....

Büyük olan ovulasyon, daha ince olan gebelik testi. Gebelik testinde çok silik bi çizgi var. Ovulasyondaki çok net, ve hemen çıktı.

Son düzenleme:
Canım çok güvenilir bi yöntem değil bu. Ben yumurtlayalı 14 gün oldu, adete yakın yapınca gebeliği tespit ediyormuş. Yabancı forumlardada okudum biçok bayan gebeliği ovulasyon testiyle erken öğrenmiş. Çünkü gebelik hormonu HCG ile ovulasyon hormonu LH birbirlerine çok benziyor. Ovulasyon testi gebelik varsa HCG algıladığı için adete yakın yapıldığında gebeliği tespit edebiliyor bu yüzden.
Koydum ayçaammmm valla içimde gebe olduğuna dair yoğun şüpheler var. Senle çok benzer belirtiler yaşıyoruz bu ayyy. Hadi inşallahhh. Ne diyosun testlere .
kızlar nasılsınız perisokocum koy test resimlerini bende merak ettim cnm:) bu arada inşallah hamişsindir cnm

Koydum tatlı patikli arkadaşım ama gebelikteki çizgi resimde hiç belli deil normaldede çok silik zaten ve 2 saat sonra çıktı. :18: Nedir benim bu testleren çektiğim

Son düzenleme:
cnm gebelik testindeki de belli oluyo gatey yani inşallah hamişsindir ben görüyorum gebelik testindekini gayet net görüyorum ama ovülasyonda tam çıkmış hadi hayırlısı yeni hamişmiz sensin heralde:)

Sonradan çıktığı için güvenemiyorum canımm. İnşallah öylediirr

perisoko canım tekrar söylüyorum sen
ben ilk hamileliğimde adetten 4 gün önce senin gebelik testindeki gibi çooook silikti....senin kaç gün var bat?

tamam canım.. evde test kalmadı hepsını yaptım yumurtlama zamanı
yarın alıp yapıcam bende

yap canım..inşallah meleğin seninledir

Sonradan çıktığı için güvenemiyorum canımm. İnşallah öylediirr

bende çok okudum ovulasyon testleriyle gebeliği erken öğrenen...inş. sende hamilesiindiirr...
benden geçti..ama takipteyim..yeni batım 10 nisan...mart sonunu iyi değerlendirmem gerek....
allah bekleyen herkese sabır versiinnn....

ben ilk hamileliğimde adetten 4 gün önce senin gebelik testindeki gibi çooook silikti....senin kaç gün var bat?

6 gün var ayçam. İnşallah yaa. Ben i tek düşündüren gebelik testinde sonradan çıkması. Ovulasyonda anında çıktı ama :26:

İnşallah canımmmm. Umarım sende en kısa zamanda meleğine kavuşursunnn.....

inşallahh canımmmm ALLAH herkese nasıp etsın o duyguyu...
ovulasyon testlerı sabah ılk ıdrarla olmuyo dımı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…