MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

geçmiş doğum günün kutlu olsun suvesabuncum.

bende senin gibiyim. hiç bir belirti yok bende ((

günaydııınnnn kızlaaarr...bende ardahan ın dağlarındayım kar, kar ve kar var..çok romantik...hala yağıyor inş.haftaya ankaraya dönücem pff....gerçi orda da
hava kötüymüş...

tembelciiiimmm hadi bakalım umarım tutunmuştur bebeğin...bence de dinlen...tekrar idrar testi yapsan mı acaba bugün?

ve bennn aldım sonucuuuu .... 160

süpeeeerr habeerrr..değerinin yükselmesine çok sevindiimmmm...

başla tabi ki. bence de çok güzel. :)

blogun çok güzel esracım...inş.sağlıkla büyür..hep mutlu haberlerini yazarsın oraya...

ceeeeeee derse yumurtan korkar bence, sperm daha romantik olmalı ki yumurtanı kandırsın :))))))))))))))

hoşgeldiiinn...umarım hislerinde yanılmazsın canım..üzülmemek elde değil ki..ama umut hep vaar ve olmalıı...

mart umut olsun bizeeee inşallahhhhhhh..... yumurtlama günlerimdeyim bugünde doğum günüm hadiii gelsin tutunsun bana hediyem bebişim olsunnnnn!!!!!!!

klomen glifor eutyrox coraspin inşallah bu ayyy tutarrr yaaaa..içim dışım ilaç oldu....hsg de çektirdim tüpler temiz...3 tane sağlıklı yumurtam var...inşallah çatlar yaaaa....bide kistle uğraşmasak

iki gün giremedim.listenin son hali ne oldu.hamiş olan varmı

hemde ne soğuk var istanbulda. istanbul ovulasyoncusu olarak çalışmalara devam edeceğiz tabiki :)))

kızlar ben size kendi hikayemi anlatayım tabi sizi sıkmamış olursam...
ben 21 yasında evlendim evliliğimin 3.ayında oğluma hamile kaldım 22 yasına oğlum dünyaya geldi..hemen spralle korunmaya başladım...6 sene spralle korunduktan sonra haziran 2010 da korunmayı bıraktık...ben zannediyordumki korunmayı bırakınca hemen bebiş gelecek ama yanılmışım....aradan 15 ay geçti benim adetim 2 gün gecikince ben hastane çalıştıgım için labartuardan idrar testi aldım silik çizgi çıktı sonra 5-6 daha ladım tesetlerden ertesi gün bi daha yaptım yine silik çizgi ...tamam hamileyim dedim ben hemen kadın doğlum d na gittim b hcg sonuncu beklerken o kadar kendimden emindimki hamileyim diye çünkü 5-6 tane test yaptım hepsinde ikinci çizgi silik çıkıyordu...derekn dr sonuncu söyledi b hcg 0,1 nası lyani dedim orada dona kaldım....eve geldim saatlerce agladım sinirlerim bozuldu derken aksam zaten kanamam basladı....
iki ay sonra bende uykusuzluk sorunu başladı dr bana rahatlamam için antideprsan verdi onu iki ay kullandım o ilaç beni öyle rahatlattıki 20 aydır beklediğim bebek düşüncesi bile aklımdan gitmişti.hatta her ay yumurtlama döneminde eşimle 2 günde bir birlikte olurken bu ay hiç önemsemedim sadece 14.gün akşam birlikte olduk o da bebek istediğimiz için kendimiz istedğimiz .için...ve ben bu ay hiç kendimidinlemedim aklımda hiç bebek fikri yoktu...olsada olur olmasada olur diyordum...sat 2 şubattı...27-28 günde bir adet olyrodum 28-29 şubat battı...baktım adet olmadım ama yinede ihtimal vermiyorum hamile olduguma...1 martta işden dönerken eczaneden test aldım yaptım hemen anında ikinci çizgi çıktı...ama yüne üzülmemek için sevinemedim sonra kaanda baktırdık 1 mart aksamı deger 65 çıktı....
işte böyle kızlar ben anladımki bu işte en önemli faktör stres....ben antideprasını kullanırken rahatladım ve birde diger aylar bebek olurda belki zarar olur kendime dikkat ediyorum adet olmadan önce antideprasanla birlikte sporada başlamıştım haftafa 3 gün spora gidiyordum...rahat olalım Allah takdir ettiği bir zamanda bebişlermiz geliyor zaten.......

öncelikle doğum günün kutlu olsun canım. topiğimiz sanada uğurlu gelir inşallah

hayırlı olsun bebeğin canım. bende elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum. çalışmalara kasım ayında başladık. ilk testlerimi kasım ayında yaptım. bir kerede aralık ayında yaptım çünkü bademciklerim şişmişti. antibiyotik alıcaktım test yapayım ona göre içeyim ilacımı diye düşünmüştüm.
bunun dışında kesinlikle test yapmıyorum, kendimi dinlemiyorum.
Allah ne zaman ol derse o zaman olur. sadece bu ay ovulasyon günlerime dikkat ettim ve soğan kürüne başladım

teşekkür ederim canım benim bakalım 23 martta batım. eğer adet olmazsam inşallahhh olmam..hemen bir test yapıp sonucu buraya yazacağım...inşallah uğurludurrrrr

battaşızzzzzzz desene :)))
benimde batım 23 mart.

kızlar bu arada ctesi gecesi rüyamda. bebek yıkıyordum ne demek acaba. öyle tatlıydı ki.
yıkanırken hiç ağlamıyordu. yüzü gözü köpük olmuştu. ay ne uslu ne tatlı bebek diye içimden geçirdim.
ben bebeği tutuyordum, eşimin kuzenide suyu döküyordu. erkek bebekti :)))))

canım ilaç içerken hamiş miydin... hani bu antidepresanları kullanmayın diyorlar ya hamilelik düşünenlere...
allah tamamaına erdirsinnnn inşş..

tembelcim hadi bakalım.bellide olmaz.

ve bennn aldım sonucuuuu .... 160

canımmmmmmm çok sevindim Allah tamamına erdirsin

polypoly

3065 çıkmıştı canım.5 haftalıktı.

polye sormuştum canım sana mı yazdım

esraa nasıl yapıyorsun kadınlar kulübünün o bebek çizelgesini çok güzel nasıl kendiliğinden geldi anlamadım canım ben de inş hamile kalırsam ondan koycam süper bişey

SELAM KIZLAAR... YENİ GELENLER HOŞ GELDİNİZ... BENİM BAT'A 4 GÜN KALDI GÖĞÜSLERİM FECİ AĞRIYOR AMA BİLMİYORUM YA İNCİR KÜRÜNDEN OLABİLİR BEN SANIRIM BIRAKICAM BU İNCİRİ Bİ ZARARI OLUR DİYE KORKUYORUM BU AY KASIKLARIM AĞRIDI ÇOK :26:

canım önce ticker dan profilime normal yükleme yaptım sonra kendiliğinden bu geldi :) kadınlar kulübünün ilk sayfasında hafta hafta gebelik yazıyor orda gün gün hamileliğini okuyabilirsin :)

çok incir yeme artık. ben de çok kivi yemiştim.doktorum yeme dedi .

anladım canım sağol inş bize de nasip olur... inciri yemiyorum tatlım yaa kaynatıp suyunu içiyorum da hem iyice tiksindim hem de zararı olur diye korkuyorum...

kızlar mehaba bnm sat 8 şubat bat 5 marttı 1 hafta geckti 2 tane test yaptm negatifti yada 2.çizgi silikti bilmiorum moralim bozulduğu için okadr bakmadm
bgn kan verdm yarın sonucu alıcam inşallah ama size şunu söyleyeyim hemen idrar testi yapnca umutlanmayın yada morailiniz bozlmsın betahcg çünkü önce kana sonra idrara karışıyomş kaç tane eczaneye gttiysem teste güvenme dediler hemen çıkrtmayabilir dediler arkadşmn ablası hamile 1.5aylık oda hç anlamamş hamile olduğunu doktor kan testi isteince öğrenmiş yani herkese göre belirtiler değişiyor inşallah bütün bekleyenler mutlu haberi alıızz...:)

kızlarrrr Kadınlar kUlübü çizelgesi için profilden bebeğin muhtemel doğacağı tarihi yazın. sanırım öyle çıkıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…