MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlarrrr çıldırmak üzereyim ben artık. batım 2 gün geçti. bende zerre belirti yok ne hamilelik ne adet. bi arkadaş demişti ya gözümün üstünde kaşım var hamilemiyim sizce diye o haldeyim şuan.
şimdi size sorum: aşağıdakilerdn hangisi veya hangileri hamilelik belirtisi olabilir?

a) dünden beri yüzüm alev alev yanıyor. ben bunu megalomanlık yapıp nazara bağlıyorum ve belirtmeden de geçemiyorum tüm haftasonu evdeydim kimse beni görmedi yani
b) ara ara kasıklarımda çekilmeler oluyor. 3 -4 gün önce hele bir olmuştu çığlık attım resmen.
c) gazman modundayım kaç gündür. kocaman bir göbekle geziyorum. artık karnımı içeri çekmekten bi hal oldum
d) aşırı uykum var bugün. dün gece 10da uyumama rağmen. şuan bunları yazarken kafamı tutamıyorum gözlerim cayır cayır.
e) hepsi

hadi bi el atıverin de imece usulü çözelim şu işi :13:

HERKESEEEE GUUUNNNaaayyyyyyydiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayirli sansli guzel mutlu huzurlu saglikliii bollllllllllllllllllllll hamisliiiii ve bolll yumurtlamalii bir hafta diliyorummm :)))

yeni gelenler var topigimizeee hosgeldinizzzz

Pollyyy bu is olmusss:))))

ESracikkkkkk iyi gidiyoo dimii cnmm benimmmm bebisinin yazisii superrrrrrrrrr

PPPP alpellacimmmmmmmm paleplla olma yolunda ilerliyo gibisinnn :))

ayy ozlemisimm siziiiiii yahuuuu

Gunesliii 18 derece SASIRTICI GUZEL BIR londra SABAHINDAn herkeseeeeeee tekrar gunaydinn

b-c- d varsa %80 hamişsin %20 psikolojik

PISICANLARR buralarda bu kadar gunesi yakalamak kolay deilll ben bi yuruyupp gelimmmmm

opuyorummm siziiiiiii

kızlarrrr Kadınlar kUlübü çizelgesi için profilden bebeğin muhtemel doğacağı tarihi yazın. sanırım öyle çıkıyor :)

tamam canım sağollll

alpella sen hamile olmayasın canım kasık ağrım bu ay çok oldu diyorsun hem demekki farklı bişeyler var...

ya zannetmiyorum canım hem geçen ay adeti 41 günde ilaçla oldum düzenim yok hem de adetim düzenliyken olan yumurtlama belirtilerim olmadı bu ay belki de hiç yumurtlamadım bilmiyorum o yüzden ümitli değilim ben o farklılıkları da incire bağlıorum inş kist fln yapmamıştır ya...

evet tatlım aslında e hepsi amaa gebeliğin en büyük 2 belirtisi adet gecikmesi ve göğüsler... sen onlara odaklan bence ve 2 gün geçtiyse ben olsam test yapardım

biz de seni özledik ama yok be pidilgam hamiş diilim ben bi öncekinde anlamıştım kendimi test fln yapmadan bu sefer hissetmiyorum ne biliyim

POLYPOLY sen de şu kadınlar kulübü çizelgesinden yapsana.. profile giriyosun bebeğin tahmini doğum tarihini yazıyosun çıkıyomuş çok güzel bence

y zaten hamile olsan hemen belirti olcak diye biişey yok 1 hafta oldu adetim gecikeli çok belirti olmadı olmadı öyle bgn kan verdm sende aile hekimine git kan ver idrarda hemen anlaşılamyabilir

önce idrar testi yapayım diyorum ben de ama :26: dediğin gibi çıkmayabilir de. offf hele 2 gün daha geçsin bakalım. tabi geçerse

günaydin arkadaslar. ben kisaca anlatmistim hikayemi
tekrar edim bida :) 5 aralik kürtaj tarihim kürtajin ertesi günü kürtaj kanamamin bitimimden bu yana adet olamiyorum.
kürtajdan 7 hafta sonra doktora kontrole gittim hersey normal dedi ben adet olamadim dedim 8 haftaya kadar uzayabilir dedi
10. haftada tekrar gittim duphaston adli ilaci verdi ilac kullanimindan sonra sadece koyu pihti halinde azcik akintim oldu .gecen hafta bir daha gittim bana ilaci kullanirken hamile kalmis olbilirsin dedi ttest yapalim dedi test 10 euroya yapiyo diye yaptirmadim cünkü her gittigimde hamilesindir diyip test yaptirio idrar testi her gittigimde benden test parasi aliyo
bende bu sefer yaptirmadim dedim esimle iliskiye girmedim hamile olma olasiligim yok :)))
hormonlarinda problem olabilir dedi kan testi istedi bi kac biseye bakacaklar sanirim bana inanmamis olcak ki b-hcg de istemis:)
bugün aksam 4 te sonuclari alip persembe doktora götürcem ins sorun yoktur dicem ama neden hala adet yok
bide bana si sogan kürünü bi tarif edin nolur bide onu deneyim

slm arkadaşlar benim adetime 2 gün kala idra testi yaptım negatif çıktı dayanamadım sağlık ocağına gitip aile doktorundan kan testi istedim yaptım ama doktor çok erken dedi çıkmaya bilir dedi tabiki negatif çıktı ve şimdide 3 günüm geçiyor 4 aydır çok düzenli adet oluyorum test yapsamı yine çıkarmı acaba sonuç neyse artık bu günde akıntım durdu haktan hayırlısın artık

kızlar tablo işini beceremedik ben tekrar liste yapcam eski listeye bakıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…