kızlarrrr çıldırmak üzereyim ben artık. batım 2 gün geçti.bende zerre belirti yok ne hamilelik ne adet. bi arkadaş demişti ya gözümün üstünde kaşım var hamilemiyim sizce diye o haldeyim şuan.
şimdi size sorum: aşağıdakilerdn hangisi veya hangileri hamilelik belirtisi olabilir?
a) dünden beri yüzüm alev alev yanıyor. ben bunu megalomanlık yapıp nazara bağlıyorumve belirtmeden de geçemiyorum tüm haftasonu evdeydim kimse beni görmedi yani
b) ara ara kasıklarımda çekilmeler oluyor. 3 -4 gün önce hele bir olmuştu çığlık attım resmen.
c) gazman modundayım kaç gündür. kocaman bir göbekle geziyorum. artık karnımı içeri çekmekten bi hal oldum
d) aşırı uykum var bugün. dün gece 10da uyumama rağmen. şuan bunları yazarken kafamı tutamıyorum gözlerim cayır cayır.
e) hepsi
hadi bi el atıverin de imece usulü çözelim şu işi :13:
kızlarrrr Kadınlar kUlübü çizelgesi için profilden bebeğin muhtemel doğacağı tarihi yazın. sanırım öyle çıkıyor :)
alpella sen hamile olmayasın canımkasık ağrım bu ay çok oldu diyorsun hem demekki farklı bişeyler var...
kızlarrrr çıldırmak üzereyim ben artık. batım 2 gün geçti.bende zerre belirti yok ne hamilelik ne adet. bi arkadaş demişti ya gözümün üstünde kaşım var hamilemiyim sizce diye o haldeyim şuan.
şimdi size sorum: aşağıdakilerdn hangisi veya hangileri hamilelik belirtisi olabilir?
a) dünden beri yüzüm alev alev yanıyor. ben bunu megalomanlık yapıp nazara bağlıyorumve belirtmeden de geçemiyorum tüm haftasonu evdeydim kimse beni görmedi yani
b) ara ara kasıklarımda çekilmeler oluyor. 3 -4 gün önce hele bir olmuştu çığlık attım resmen.
c) gazman modundayım kaç gündür. kocaman bir göbekle geziyorum. artık karnımı içeri çekmekten bi hal oldum
d) aşırı uykum var bugün. dün gece 10da uyumama rağmen. şuan bunları yazarken kafamı tutamıyorum gözlerim cayır cayır.
e) hepsi
HERKESEEEE GUUUNNNaaayyyyyyydiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayirli sansli guzel mutlu huzurlu saglikliii bollllllllllllllllllllll hamisliiiii ve bolll yumurtlamalii bir hafta diliyorummm :)))
yeni gelenler var topigimizeee hosgeldinizzzz
Pollyyy bu is olmusss:))))
ESracikkkkkk iyi gidiyoo dimii cnmm benimmmm bebisinin yazisii superrrrrrrrrr
PPPP alpellacimmmmmmmm paleplla olma yolunda ilerliyo gibisinnn :))
ayy ozlemisimm siziiiiii yahuuuu
Gunesliii 18 derece SASIRTICI GUZEL BIR londra SABAHINDAn herkeseeeeeee tekrar gunaydinn
e) hepsi
önce idrar testi yapayım diyorum ben de ama :26: dediğin gibi çıkmayabilir de. offf hele 2 gün daha geçsin bakalım. tabi geçerse
hakkımızda hayırlısı o zaman şekerim
Elçi04 ve daisytulip güzel haberlerinizi bekliyoruzz :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?