MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm çok güzel bir bebeğim vardı onu böle pembe bir pusete koydum babasıyla doktor kontrolüne götürcektim okada güzeldikianlatamam

kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm çok güzel bir bebeğim vardı onu böle pembe bir pusete koydum babasıyla doktor kontrolüne götürcektim okada güzeldikianlatamam

aa ne güzel bir rüya....inş. gerçekleşiiirrr...

kızlar tablo işini beceremedik ben tekrar liste yapcam eski listeye bakıp

evet liste dağıldı gitti...toparlamak zor olacak sanki yeni katılanlar da var...

hayır olsun rüyan.

bende çok tatlı bir erkek bebeğini yıkıyordum rüyamda. ne demek acaba umutlandım şimdi :))))))))

bugün acayip uykum var bıraksanız 24 saat uyurum kesintisiz :)) siz bıraksanız da patronlar bırakmaz yaaa maleseffffffffff......

rüyalar bilinçaltı kaynaklı değilse yani kafanızda hiç kurmuyorsanız herşeyi oluruna bırakmışsanız ne mutlu sizeeeeee, müjdeler olsunnn müjdeler )

Esraa86……………. Hamilee

Polypoly………….. Hamilee

Elçi04……………….. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel…………….. ?????
Daısytulip………. Güzel haberlerini bekliyoruz
meessttrraa….. ?????????
Yokh…………………. ?????????
Dimplevenom….. 16 mart
alpellaa………….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart
perisoko………… 17 mart
ayçaece………….. 19 mart
istanbulizmir… 19 mart
tarçın10…………. 19 mart
Suvesabun…….. 22 mart
asis………………… 23 mart
medmus………….. 23 mart
hazelrose…….. 24 mart
candost17…….. 24 mart
pınknymph…….. 25 mart
elmadaş………… 25 mart
aybice........... 27 mart
idilga…………….. 31 mart
naz34……………… bat ????
Tatlıcadı55……. bat ?????
elysia………………. 6 nisan

KIZLAARR... BU LİSTE 137. SAYFADAN... O SAYFADAN SONRA ARAMIZA KATILANLAR VE BİZİMLE BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEKLER LÜTFEN BAT'INI YAZSIN ÇÜNKÜ O KADAR SAYFAYA BAKAMADIM... LİSTEDEN ÇIKMAK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN... YA DA X KİŞİ HİÇ GELMİYOR LİSTEYE YAZMAYALIM DEDİKLERİNİZ VAR MI?? LİSTEDE ???? OLANLAR DA LÜTFEN SON DURUMUNU BİLDİRSİN CANLARIM ÖPÜYORUM....

Son düzenleme:
Slm kizlar... İlk olarak Sizlere uzucu haberi verim cumartesi aksami regl oldum bu ayda nasip degilmis demekki yarin dr a gidip muhayene olmayi dusunuyorum. Daha 4 ay oldu deneyeli ama her ay ayni seyleri yasamaktan biktim. Merak ediyorum neden olmuyo. İcim rahat eder hic olmazsa. Sogan kurude yaicam bu ay. Artik umitler nisan ayina kaldi

Allahım hayıra getirsin ben cuma gecesi yavru balıklar gördüm rüyamda bir fanusta yeni doğmuş bi sürü balık

Benim SAT ım 23 şubat BAT ı da 23 mart diyelim erkenden umutlanmamak adına :18:
Allahım noluuuuuur duy sesimi hayırlısıyla evlat nasip et bana. Anne olmak nasibimde yoksa dayanma gücü ver

geçen hafta bende adımı yazdırmıştımm.bat 27 mart

Son düzenleme:

canım öncelikle geçmiş olsun.
acaba değerlerin hala sıfırlanmamış olabilir mi.kürtaj sonrası bu çoğu kişide olabiliyor.benimde 1 haftada sıfırlandı. düzensizlik normaldir. zamanla düzelecektir.ama sen yinede detaylı bi ultrasona gir, dediği gibi hamilede kalmış olabilirsin...

adete 4 gün kala idrar yapmıştım tek çizgi çıkmıştı.. kan testinde hemen çıkıyor.

hayırlısı olsun canım burdan beraber devam ederiz Allah her şeyin zamanını ayarlıyordur merak etme... yeni bat ne??

Allahım hayıra getirsin ben cuma gecesi yavru balıklar gördüm rüyamda bir fanusta yeni doğmuş bi sürü balık

ben rüyamda ölü balık görmüştüm ve bebeğimi kaybetmiştim demek ki balık=bebek

Benim SAT ım 23 şubat BAT ı da 23 mart diyelim erkenden umutlanmamak adına :18:
Allahım noluuuuuur duy sesimi hayırlısıyla evlat nasip et bana. Anne olmak nasibimde yoksa dayanma gücü ver

düzelttim canım lütfen ümitsiz olma

geçen hafta bende adımı yazdırmıştımm.bat 27 mart

ekledim tatlımmm

Esraa86……………. Hamilee

Polypoly………….. Hamilee

Elçi04……………….. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel…………….. ?????
Daısytulip………. Güzel haberlerini bekliyoruz
Yokh…………………. ?????????
Dimplevenom….. 16 mart
alpellaa………….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart
perisoko………… 17 mart
ayçaece………….. 19 mart
istanbulizmir… 19 mart
tarçın10…………. 19 mart
Suvesabun…….. 22 mart
asis………………… 23 mart
medmus………….. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
hazelrose…….. 24 mart
candost17…….. 24 mart
pınknymph…….. 25 mart
elmadaş………… 25 mart
aybice........... 27 mart
idilga…………….. 31 mart
naz34……………… bat ????
Tatlıcadı55……. bat ?????
elysia………………. 6 nisan
meessttrraa….... 9 nisan

KIZLAARR... BU LİSTE 137. SAYFADAN... O SAYFADAN SONRA ARAMIZA KATILANLAR VE BİZİMLE BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEKLER LÜTFEN BAT'INI YAZSIN ÇÜNKÜ O KADAR SAYFAYA BAKAMADIM... LİSTEDEN ÇIKMAK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN... YA DA X KİŞİ HİÇ GELMİYOR LİSTEYE YAZMAYALIM DEDİKLERİNİZ VAR MI?? LİSTEDE ???? OLANLAR DA LÜTFEN SON DURUMUNU BİLDİRSİN CANLARIM ÖPÜYORUM....

Son düzenleme:
alpellacım esasen balık genel anlamıyla kısmetlerdir ama bakalım Allah büyüktür hayırlara yoralım hayır olsun seninde yeni doğmuş balıkların olsun :)

ilk zamalar bende öyle düsündüm ama adetten sonra en gec 6 haftaya kadar adet olmam gerekiyomus degerler en gec 20 günde sifirlaniyomus suanda adet olmam gereken günden tam 70 gün gecti normalde en gec ocak 15-20 gibi olmam lazimdi.esimle cok nadir birlikte oluyoruz su sira adet olmadan hamile kalmak istemiyorum acikcasi. son bi ayda 2 kere birlikte olduk.
aklimda iki belirti var ya rahim yapisikligi oldu yada erken menapozmu acaba diyorum binbir türlü hal geliyo aklima
bide gecen bi tv de doktor asiri üzüntünün adet gecikmesine gelmemesine sebep olur demisti ben bebigimi kaybettiklen 15 gün sonra babaannemi kaybettim ve gercekten cok etkilendim bir ay kendime gelemdim acaba omu sebep.
iste ne bilim sorun belli olmayinca her türlü hal geliyo aklima.

ben varııımmmm alpellacım bat 23 mart

ben de cumartesi regli oldum..gelecek aya inş. yeni bat : 9 nisan....

listede ki herkes teezzz kaalaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…