Hoşbuldum
Umarım
Ben Ankara'da ya yaşıyorum ama aslında Ardahan'lıyım
kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm çok güzel bir bebeğim vardı onu böle pembe bir pusete koydum babasıyla doktor kontrolüne götürcektim okada güzeldikianlatamam
kızlar tablo işini beceremedik ben tekrar liste yapcam eski listeye bakıp
aa ne güzel bir rüya....inş. gerçekleşiiirrr...
evet liste dağıldı gitti...toparlamak zor olacak sanki yeni katılanlar da var...
kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm çok güzel bir bebeğim vardı onu böle pembe bir pusete koydum babasıyla doktor kontrolüne götürcektim okada güzeldikianlatamam
bugün acayip uykum var bıraksanız 24 saat uyurum kesintisiz :)) siz bıraksanız da patronlar bırakmaz yaaa maleseffffffffff......
rüyalar bilinçaltı kaynaklı değilse yani kafanızda hiç kurmuyorsanız herşeyi oluruna bırakmışsanız ne mutlu sizeeeeee, müjdeler olsunnn müjdeler)
günaydin arkadaslar. ben kisaca anlatmistim hikayemi
tekrar edim bida :) 5 aralik kürtaj tarihim kürtajin ertesi günü kürtaj kanamamin bitimimden bu yana adet olamiyorum.
kürtajdan 7 hafta sonra doktora kontrole gittim hersey normal dedi ben adet olamadim dedim 8 haftaya kadar uzayabilir dedi
10. haftada tekrar gittim duphaston adli ilaci verdi ilac kullanimindan sonra sadece koyu pihti halinde azcik akintim oldu .gecen hafta bir daha gittim bana ilaci kullanirken hamile kalmis olbilirsin dedi ttest yapalim dedi test 10 euroya yapiyo diye yaptirmadim cünkü her gittigimde hamilesindir diyip test yaptirio idrar testi her gittigimde benden test parasi aliyo
bende bu sefer yaptirmadim dedim esimle iliskiye girmedim hamile olma olasiligim yok :)))
hormonlarinda problem olabilir dedi kan testi istedi bi kac biseye bakacaklar sanirim bana inanmamis olcak ki b-hcg de istemis:)
bugün aksam 4 te sonuclari alip persembe doktora götürcem ins sorun yoktur dicem ama neden hala adet yok
bide bana si sogan kürünü bi tarif edin nolur bide onu deneyim
slm arkadaşlar benim adetime 2 gün kala idra testi yaptım negatif çıktı dayanamadım sağlık ocağına gitip aile doktorundan kan testi istedim yaptım ama doktor çok erken dedi çıkmaya bilir dedi tabiki negatif çıktı ve şimdide 3 günüm geçiyor 4 aydır çok düzenli adet oluyorum test yapsamı yine çıkarmı acaba sonuç neyse artık bu günde akıntım durdu haktan hayırlısın artık
Slm kizlar... İlk olarak Sizlere uzucu haberi verim cumartesi aksami regl oldumbu ayda nasip degilmis demekki yarin dr a gidip muhayene olmayi dusunuyorum. Daha 4 ay oldu deneyeli ama her ay ayni seyleri yasamaktan biktim. Merak ediyorum neden olmuyo. İcim rahat eder hic olmazsa. Sogan kurude yaicam bu ay. Artik umitler nisan ayina kaldi
Allahım hayıra getirsin ben cuma gecesi yavru balıklar gördüm rüyamda bir fanusta yeni doğmuş bi sürü balık
Benim SAT ım 23 şubat BAT ı da 23 mart diyelim erkenden umutlanmamak adına :18:
Allahım noluuuuuur duy sesimi hayırlısıyla evlat nasip et bana. Anne olmak nasibimde yoksa dayanma gücü ver
geçen hafta bende adımı yazdırmıştımm.bat 27 mart
canım öncelikle geçmiş olsun.
acaba değerlerin hala sıfırlanmamış olabilir mi.kürtaj sonrası bu çoğu kişide olabiliyor.benimde 1 haftada sıfırlandı. düzensizlik normaldir. zamanla düzelecektir.ama sen yinede detaylı bi ultrasona gir, dediği gibi hamilede kalmış olabilirsin...
Esraa86 . Hamilee
Polypoly .. Hamilee
Elçi04 .. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel .. ?????
Daısytulip . Güzel haberlerini bekliyoruz
meessttrraa .. ?????????
Yokh . ?????????
Dimplevenom .. 16 mart
alpellaa .. 16 mart
antalya2011 16 mart
perisoko 17 mart
ayçaece .. 19 mart
istanbulizmir 19 mart
tarçın10 . 19 mart
Suvesabun .. 22 mart
asis 23 mart
medmus .. 23 mart
hazelrose .. 24 mart
candost17 .. 24 mart
pınknymph .. 25 mart
elmadaş 25 mart
aybice........... 27 mart
idilga .. 31 mart
naz34 bat ????
Tatlıcadı55 . bat ?????
elysia . 6 nisan
KIZLAARR... BU LİSTE 137. SAYFADAN... O SAYFADAN SONRA ARAMIZA KATILANLAR VE BİZİMLE BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEKLER LÜTFEN BAT'INI YAZSIN ÇÜNKÜ O KADAR SAYFAYA BAKAMADIM... LİSTEDEN ÇIKMAK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN... YA DA X KİŞİ HİÇ GELMİYOR LİSTEYE YAZMAYALIM DEDİKLERİNİZ VAR MI?? LİSTEDE ???? OLANLAR DA LÜTFEN SON DURUMUNU BİLDİRSİN CANLARIM ÖPÜYORUM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?