ayyy ne güzel işte böyleeeeeeeeeeeeeeeee
keyfim yerine geldi sabahtır suratım asıktıııı.. enerjimiz birbirimize yansıyor ben buna inanıyorum gerçekten... hep birlikte hamile olcaz inşallah allahın izniyleeeeeeeeeeeeee
seviyorum sizi kızlarrrrrrrrrr
göbişlerimiz boş kalmasın inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bu ay bizde korunmayı bıraktık bende beklemedeyim ama stres yok beklemek için vakit tanıyorum kendime sat 2 mart bat 30 mart Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
3 yıllık evliyim. ama daha yeni karar verdik bebeğe..sat 9 mart..bakalım nolur aslında kafama takmıyorum ama heyecan var bende yaa:)) belkıde merak..
Gel melegim
kücücük minik mucizem gel.
Seni bekliyorum, gel arkadasim ol,sirdasim ol,
coooook sey paylasacagiz seninle masum yavrum.
Seni hisetmek istiyorum, kanatlarimi üzerine acmak kokunu hisetmek sana Yavrum demek istiyorum.
Gel artik annene yavrum,gelde heyecandan ucur beni gökyüzünde dans edelim seninleQUOTE]
canım ne yaptın sen beni gece gece yaa,bittim ben şu an bu yazıyla...ağzına,yüreğine sağlık...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bu ay bizde korunmayı bıraktık bende beklemedeyim ama stres yok beklemek için vakit tanıyorum kendime sat 2 mart bat 30 mart Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
kızlarrr ben kacar malum havlet gecesı :) ınsallah yarın gunu olan arkadslardanda guzel haberler alırızzz hepınızı opuyorum ıyıkı varısnız ıyı gecelerrrr
Gel melegim
kücücük minik mucizem gel.
Seni bekliyorum, gel arkadasim ol,sirdasim ol,
coooook sey paylasacagiz seninle masum yavrum.
Seni hisetmek istiyorum, kanatlarimi üzerine acmak kokunu hisetmek sana Yavrum demek istiyorum.
Gel artik annene yavrum,gelde heyecandan ucur beni gökyüzünde dans edelim seninleQUOTE]
canım ne yaptın sen beni gece gece yaa,bittim ben şu an bu yazıyla...ağzına,yüreğine sağlık...
Sagol canim
pozitif olmak daha iyi negatiflik zaten bisey getirmiyor bize,tabi söylemesi kolay demiiii
ben 1000mg lık kullanmıştım cnm ama yarım yarım alıyodum sabaj aksam inş hamilesindir müjdeli haberlerini beklyirommmm
iyice aarttı bu kasık batmaları bende.umarım kist mist değildir... adetime daha 1 hafta var bu kadar erken belirti verir mii
hayır canım olmuyormuş herkeste.. alpella az önce cevapladı
Canimmmmmmmmmmmmmmm
galiba olabiliyo daaaa
yani embriyo rahime dogru ilerlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?