MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar anne olmak en güzel duygu allah hepimize nasip etsin inşallah sırası glen bende hamileyim desin inşallah göbüşlerimizde bebişlerimiz olsun inşallah:))

Gel melegim

kücücük minik mucizem gel.

Seni bekliyorum, gel arkadasim ol,sirdasim ol,

coooook sey paylasacagiz seninle masum yavrum.

Seni hisetmek istiyorum, kanatlarimi üzerine acmak kokunu hisetmek sana Yavrum demek istiyorum.

Gel artik annene yavrum,gelde heyecandan ucur beni gökyüzünde dans edelim seninle.

Beyazlim agzindan bal damliyooooo :)

Senin bat ne zamandi?

yeni üye oldum. birde baktım konu başlığı tam benlik..bende bu ay çalışmaya başlıyorum..bana da dua edin kızlar..

Amin canim Insallah.

Sagol canim,

benim bat simdi 19 veya 20 olmali ben tam bilmiyorum cünkü ilk ayim bu hesapliyali,

ama biliyorum ki 28- 29 güne geliyor yani

Ayyy seninde az kalmış kuzum insallah guzel haberini aliriz

Benim bugundu bat halen beklemedyim

Kış kış kırmızılar kış kış yallah kırmızılar yallah modundayım

Gell bebişiiiiim göbüşüme geeeeeel sendden başka bebiş sevemeeeeeeeeeeeem

Gel teyzesi gel,bak annecin seni bekliyor,gelde annecigine sim sIkI saril,gelde ömrün uzun olsun ömrün yettikcede hayirli evlat ol eee mi teyzesi

yeni üye oldum. birde baktım konu başlığı tam benlik..bende bu ay çalışmaya başlıyorum..bana da dua edin kızlar..

hosgeldin canim,kac yillik evlisin,sat ne zaman?

bat ne zaman?

wuuuuuuuuuuuuuuuu süpeeeerrr işte böyleeeeeeeee

offfffffffff offfffff cok streslıyımm ben yaaaa ((((((((((((

Canim yaaaa elimizde degil ama sabir etmeye mecburuz,baska caresi yok

Ayyy seninde az kalmış kuzum insallah guzel haberini aliriz

Benim bugundu bat halen beklemedyim

Kış kış kırmızılar kış kış yallah kırmızılar yallah modundayım

Diidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin uzaklasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gelmeyin bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yavrularimiz gelecek göbüslerimizeeeee

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bu ay bizde korunmayı bıraktık bende beklemedeyim ama stres yok beklemek için vakit tanıyorum kendime sat 2 mart bat 30 mart Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

3 yıllık evliyim. ama daha yeni karar verdik bebeğe..sat 9 mart..bakalım nolur aslında kafama takmıyorum ama heyecan var bende yaa:)) belkıde merak..

Arkadaslar erken gebelik testi yaptim kipkirmizi bi negativ bat 20 mart vok uzgunum. Hemde cooookk bu ay olucakti hani sogan kuru isr yariyorduuuu

ben tamamını okuyorum canım

bence kan testi yaptır canım

19 mart Bat mış senin. şimdi gördüm. yerleşme kanaması yaşarsın inşallah :)

alpelaaaaaaaaa sen yerleşme kanaması oldunmuuuuuuuuu

hayır canım 2 hamileliğimde de yerleşme kanaması yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…