MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Kizlar dün gece kasik agrisi cektim sol kasigim agridi, daha erken biliyorum ama sat 06.03. tarihiydi. 10gün oldu. birde rüyamda altin gördüm bana cumhuriyet altini takildi anneannem tarafindan. sanirim piskolojik miii????

kızlar bişey soracam eşlerinde sperm sorunu olan bayanlaar eşleriniz sperm ölçtürmek için hangi doktora gidiyolar yani hastanedeki hangi bölümde bu işlem yapılıyooo bilgi verilebilirmisnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?

Kizlar sus pus oldunuz??

AYRICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Beyazlimmcim ve ALFA totem olarak hamis olmak icin biz gelmesini istedigimiz bebeisleri evrene gostermek icin resimlerinide koydukkkkkkkk sizde bos durmayinnn bebisss resimlerinizi bulun ve koyunnn hadiiiiii
totemmm bu cnmcmmm:)))))) diger totemmm topigimizzz :))))

kızlar bişey soracam eşlerinde sperm sorunu olan bayanlaar eşleriniz sperm ölçtürmek için hangi doktora gidiyolar yani hastanedeki hangi bölümde bu işlem yapılıyooo bilgi verilebilirmisnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?

üroloji yada ınferılıte bolumu canım ınferılıte bolumu olan bı hastanede urolojı uzmanıda ıstıyor aynı sekılde canım

valla biz yaptridik ama ozeldee oldugu icinn direk kadin doguma gittik o yonlendirdi verdi elimize kavanozu yolladii teste.......

ama hastanede UROLOJI BOLUMUNE GIDICEKSINIZ urolog size o tahlili yaptirir cnmcmmmm

optum bol sanssss

canım senin test belli oldumuuuuuuu????

negatif canim,

ama zaten pazartesi ovu test pozitif gösterdi,döllenme gerceklestiysede cok erken tabiiiiii

beyazlimmmm senin il nerseiydiiiii
biz hep canakkelilerrrrrr senn cnmcm??????????
gerci suan bennn coookk uzaklardayimmmm londrada (((( amaa iyki varsinizzzzz cnmmm

canim ben tunceliliyim,almanyadayim

üroloji bölümü canim

bacim bilmem ki acaba sahiden pozitif enerji verir mi:26:

ben sogan kurunu 10 gun ıctım bı gram yağ filan erimedi tatlım ya ben sinir oluyorum tıp fakültesine oraya gitmeyi düsünmem yani ne kadar stajer varsa ona baktırıyolar artık oranında suyunu cıkardılar yane......

hepsini aynı anda mı kullandırttın cnm eşine??? fazla gelmedi mi adama yerinde duramaz benimki heralde :))) bende şimdi keçiboynuzunu içirmeye başlıcam eşime onu denedin mi hiç??

ben onları aldıgımda cnm amelıyatı yapan doktora degıl baskabır doktora sordum o soyledı gunun hangı evresınde hangıısını ıcecegını cunku kılodayapıyor bılıncsız alınca bırsery olmuyo canm evet kecıboynuzunu baya bı denedık bız amelıyat oncesınde ondada ancak 4 mılyon artısımız oldu kecıboynuzundada e vıtMINI oldugu ıcın evıcap ta e vıtamını kecıboynuzunu bıraktık ancak esınde varıkosel var ıse mutlkaa ortadan kaldırılması gerekıyor cunku saglıklı olan spermede zarar verıyor varıkosel cok bılmıs gıbı olmıyım ama canım ben yaklasık 7 ay arastırm yaptım ankarada kaan aydos ıle maıllestım cok samımı bır aıle dostumuzun esıde urolojı uzmanı onunla cok konustum elımde okadar cok varıkosel ıle ılgılı dokuman varkı okumaktan arastırmkatn kafayı yıcektım sakın benı yanlıs anlamaa ben yardımcı olmaya calısyorum canım yasadıklarımdan tecrubelerımden oyuzden bahsedıyorum :)

çooooooooooooookkk erken yapmışsın canım ya:) dayanamıyoruz yapıyoruz işte ama biraz sabret haftaya bidaha yap bakalım inşallah pozitif çıkar

Ya canim ama benim yapma sebebim aslinda suydu: hani 22. günümde pozitifi gördüm ya, arkadaslarda burada dediler HCG ovu-testinde de cikabiliyor.

bende dedim ki acaba erken yumurtlamistim ve döllenme oldu mu?

ama demek ki herhalde 22. gün asil yumurtlamayi gösterdi,ve bu tabi ki cok erken henüz görmek icin.

hcgnin ovuda çıktığını duymamıştım. sanırım o kısmı kaçırmışım
hayırlısı bakalım haftaya yenile testini
bende 31 martı bekliyorum 10 adet nur topusu follikül kistlerimle..

Ay canim bilmem ki yaaaa

baya tuhafim,rahat degilim,hahif tuhaf sancilarim var,adet gelecek gibi

Kizlar dün gece kasik agrisi cektim sol kasigim agridi, daha erken biliyorum ama sat 06.03. tarihiydi. 10gün oldu. birde rüyamda altin gördüm bana cumhuriyet altini takildi anneannem tarafindan. sanirim piskolojik miii????

Canim rüyan icin sunu diyebilirim,

arkadaslar dün yazmisti galiba bu tür rüyalar, yani altin almak falan hamile kalacaksin demek,eger sende burada okuduysan o zaman bilinc altindan kaynaklanabilir.

ama canim o kasik agrisi yumurtluyorsun anlamida olabilir.

cünkü bilemiyecem ama hamilelik belirtisi icin erken degil mi? kaldi ki ne zaman yumurtladin veya yumurtluyacan

19 mart Bat mış senin. şimdi gördüm. yerleşme kanaması yaşarsın inşallah :)

alpelaaaaaaaaa sen yerleşme kanaması oldunmuuuuuuuuu

Canim benim agzindan balli sözler eksik olmasin,Rabbim sana hep güzellikler nasip etsin,Insallah öyledir canim yaaa,Allah hepimize tez zamanda nasip etsin

bencede bilinc alti sanirim,
off cok istedigim icin artik piskolijimde bozuluyor, esime birlikte olmak bile sanki ders gibi. gecen en son adetim 3 gün sürdü ve 1 hafta gecikmisti, normalde akintimda var yumurtlama zamanim galiba. cok tesekkür ederim cevabin icin canim

Ama kizlar yaaa adetim gelmeli ya yarin yada pazar günü eger öyle ise

cünkü belirtiler bende basladiktan bir gün falan sonra adet delir

ve bu belirtiler dünden beri var,bugün fazlalasti:26:

Idilgammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kiz besiz yapamiyon demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

benimde gözlerim seni ariyooooooooooooo

tabiki diger arkadaslarim sizleride seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…