Kizlar sus pus oldunuz??
kızlar bişey soracam eşlerinde sperm sorunu olan bayanlaar eşleriniz sperm ölçtürmek için hangi doktora gidiyolar yani hastanedeki hangi bölümde bu işlem yapılıyooo bilgi verilebilirmisnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?
kızlar bişey soracam eşlerinde sperm sorunu olan bayanlaar eşleriniz sperm ölçtürmek için hangi doktora gidiyolar yani hastanedeki hangi bölümde bu işlem yapılıyooo bilgi verilebilirmisnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?
canım senin test belli oldumuuuuuuu????
beyazlimmmm senin il nerseiydiiiii
biz hep canakkelilerrrrrr senn cnmcm??????????
gerci suan bennn coookk uzaklardayimmmm londrada(((( amaa iyki varsinizzzzz cnmmm
AYRICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Beyazlimmcim ve ALFA totem olarak hamis olmak icin biz gelmesini istedigimiz bebeisleri evrene gostermek icin resimlerinide koydukkkkkkkk sizde bos durmayinnn bebisss resimlerinizi bulun ve koyunnn hadiiiiii
totemmm bu cnmcmmm:)))))) diger totemmm topigimizzz :))))
PISICANLAR KACAMAK BAKTIMMMM CEEEEE DEYIP KACICAM :))))
GOKCE BEY PSIKOLOJIK OLARAK COK RAHATLATAN HAMILEYKEN GIDERSEN EVET SENIII MOTIVE EDECEK BIR DOKTOR AMA DIGER TURLU BENCE SEDAT BEY DAHA IYIDIR DIYEBILIRIMMM
AMA YINEDE BEN SENIN YERINDE OLSAM TIP FAKULTESINE GIDER TAMM KONTROLE BASLARDIMMMM
SEVVALCIMMMMMUCKSSSSSSSSSSSSS
birde kurler oyle igrenc falan deillll ben sogan kurunu bebisde olsa yilda 1-2 yapmayi planliyorum hem ici temizliyo hem yaglari yakiyooo
haberin olsunnn 1 tasla 2-3 kuss olayiiiii
hadii optummmmmmmmmmm herkesiiiiiiiiiiiiiiiii
hepsini aynı anda mı kullandırttın cnm eşine??? fazla gelmedi mi adama yerinde duramaz benimki heralde :))) bende şimdi keçiboynuzunu içirmeye başlıcam eşime onu denedin mi hiç??
çok sagol canım allah razı olsun tşk ederim :=)
çooooooooooooookkk erken yapmışsın canım ya:) dayanamıyoruz yapıyoruz işte ama biraz sabret haftaya bidaha yap bakalım inşallah pozitif çıkar
hcgnin ovuda çıktığını duymamıştım. sanırım o kısmı kaçırmışım
hayırlısı bakalım haftaya yenile testini
bende 31 martı bekliyorum 10 adet nur topusu follikül kistlerimle..
Kizlar dün gece kasik agrisi cektim sol kasigim agridi, daha erken biliyorum ama sat 06.03. tarihiydi. 10gün oldu. birde rüyamda altin gördüm bana cumhuriyet altini takildi anneannem tarafindan. sanirim piskolojik miii????
19 mart Bat mış senin. şimdi gördüm. yerleşme kanaması yaşarsın inşallah :)
alpelaaaaaaaaa sen yerleşme kanaması oldunmuuuuuuuuu
Canim rüyan icin sunu diyebilirim,
arkadaslar dün yazmisti galiba bu tür rüyalar, yani altin almak falan hamile kalacaksin demek,eger sende burada okuduysan o zaman bilinc altindan kaynaklanabilir.
ama canim o kasik agrisi yumurtluyorsun anlamida olabilir.
cünkü bilemiyecem ama hamilelik belirtisi icin erken degil mi? kaldi ki ne zaman yumurtladin veya yumurtluyacan
canım benimmm rabbim hepimize güzellikleri nasip etsinPanik yapma artık oluruna bırak azıcık. Gelmicek olanı bile çağırcaksın böyle söyleye söyleyeeee... adeti değil bebişi çağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?