bu konuda hnüz tecrübe sahibi olmadığımdan bilgim de yok malesef..
idrar testi adete 1 hafta kala çıktığını okumuştum bi topikte ama herkeste çıkmıyor. bazılarının BAT ında bazılarının da BAT geçtikten sonra mesela..
iyi geceler canım sende öpüldün
bilmiyorum canım ya adet sancısı gibi bir sancı da olmaya başladı bende... pek ümitlenmekte istemiyorum.progestan yan etksi falan olmasın?
Yukarıda yazanları çok okuyamadım.Kız rahat vermiyor.Bende mart ayını çalışmakla geçirdim 20 si mens günüm.Ama umudum yok nedense.Yarın doktora gidicem özele sormak istediğim şey ssk anlaşmalı özel hastaneler tahlillerden para alıyormu? Çok aradım bunu ama bi benmi merak ediyorum anlamadım bulamadım bitürlü.Test yaptırcam yarın gebelik öncesi testleri artık ne yaparsa .31 günde bir adet olduğumdan kafam almıyo hiç bu hesap işlerini yarın doktorun başını şişirip gelicem 9:30 randevum gitmeden bakıcam inş bileniniz vardır.Sevgiyle kalın..
peki erken gebelik testi ne zaman yapılmalı kan testi değil idrar testi? erken gebelik testi alıp olumlu sonuç alan var mı aranızda
Canim ben almanyadanim,o yüzden yardim edemiyecegim,
ama hayirlisi olsun
sat ne zamandi?
ve yumurtlaman ne zamandi biliyormusun?
arkdslar bugunde yazmıştım bebeğimz olmuyo diye ama bişi yazmayı unutmuşum...benim göğüslerimden süt geliyoöyle akmıyo ama sıktıgın zaman bildiğiniz süt geliyo doktor prolaktin hormonum yüksek diye tathlil yaptı sonuclarım normal çıktı ( acaba bu bi problem mi yaşayan var mı aranızda böyle bişi (
Idilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canim eeee bulustu mu yimirtacan sipermcanla
umarimm bulusmisturrrrrrrrr ben tum akrobatik calismalarimi basari ile tamamladimmm artikk hayilrisiiiiiiiiiiiiiiiii insalahhhhhhhhhhhhhhh
almanyada saat kac burda 12 45
herkesler uyumusss bi biz ayaktaa
daha dogrusu yatakta tw modunda :)))
Canim burada 01:55
ben oturma odasindayim,yani sira tv acik
bizde ac önce
ve ben sonra karnimin üzerine yattim,demistim ya hani.
bende once diktim sonra yan dondum en son olarakda senin dedigini yaptim :)))))))))) yanii komedi gibi biseydimmmmm
katilicam ben bu acunun yetenek yarismasinaaaaaaaa:))))))
amann tutsunda hayirlisiylaaaa:))
Ayyy amin idilgacigim
tutsunda biz akrobat oluruz.
ya ama ben simdi eger gec yimirtladiysammmm
nasil olacak aceppp
o zaman
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kafam cok bulanik
beyazimmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...ayatinizin-amaci-dogum-tarihinizde-gizli.html
ilginc bi yer buldum bskimmmm sonrada uykuuuuuuu ilgilenirsen die yolladimm sanada:))))
mucksssssssss
gec olsunda guc olmasinnnnn :)))
ya bide benim bi merakim daha var acaba biz yumurtluyoruzda yumurta catliyomu kiiiiiiiiiiiiii
yani gecen ay ovu testinde yakaladik calistik olmadi hormonlar normal hersey normalse yumurtanin catlayip catlamaadigini nasil anlicaz ona alet yokmu kiii
ya tovbe estagfuru dicem
allaskina ya habelerde tw lerde izliyoruz igrenc insanal tecavuz olaylari falan ya anlamadigim hepsi hamile oluyo nasil ya hepsi yumurtlarkenmi tecavuze ugruyooo , bacakmi dikiyolar ,kurmu yapiyolar nasilll seyyyyyyyy buuuuuuuuuuu
hele hele burayi gorsenn(londra) hepsi ayaklar cibil bizde olsa amann ayak usumesin bas usumesinnn ,alkol hersey heryol var hepsi hamis hepsi anne
alahimm ya sabirr ne diimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?