MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

günaydınnn kızlarrrrrrrr gününüzz aydın olsunnn miss gıbı huzurlu gunler
Günaydınnn canımmm, iyi haftasonlarıııııı
Gunaydin gogi :)

Hepimiz icin guzel bir gun olsun

Ben de doktora gidiyorum az sonnra belki aksama bebis haberiyle donebilirim :)))

Ayyy bugünde heyecan var deseneee, hadi güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz canımmmmmmmmm

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydin

nasilsiniz,

morallerimiz nasil?

kizlar atesimi ölctüm yine ve 36,9 idi

dün 36,8 idi...

normalmidir,düser mi???

yahu dün adet gelecekmis gibiydim

ama bugün yok belirtileri suan

merhaba kızlar ben halen hastaneye gidip kan dahlili vermedim 25.günüm persembe idi idrar testi yaptım pozitif silikti bugun 27.günüm idrara testi çok az daha koyulaşmış ama halen çok koyu değil pazartesin adet günüm olmazsam çarşamba kan vercem korkuyorum idrar testi yanıltıcı oluyormuş diyorlar oyüzden günümü beklicem...

Canim yaa Insallah

umarim yüzün güler

bende bugün 27. günümdeyim.

ama iste gec yumurtladim

inşallah canım poztıfı cıkar adette olmassın adet gununde kanda baktırırsan kesn cıkar gercı suandada cıkar ama beklemk ıstıyorsan bekle tabıkıde allh yuzunu guldursun ınsallah canım

Bu gün doktora gittim 31 günde bir yumurtladığımı hamile kalamadığımı kalsamda adet günü akıp gittiğini söyledim.. hormon testi yaptı sonucu almadanda fitil antibiyotik ve klomen verdi.Adetin 2. günü başlayıp günde 2 defa 5 gün kullanacakmışım.Enteresan geldi ya zararı olmazmı ki antibiyotik + klomen kafam karıştı ama doktordan iyi bilmiycem dimi ..Allah hepimize kolaylık versin ..

Canım çizgi hemen çıktıysa ve net belliyse yanılma olmaz, gitgide koyulaşmışda. Hamilesin canım bariz. Daha fazla beklemeee :)

kızlar günaydın canlarım nasılsınız kızlar yaaaa offfff keşke şu testler erken yapılabilse benm bat 25 mart 8 gün var off zor dayanıyorum inşallah bebişim bna tutunmuştur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…