benim esimde mayista 35 olacak
Umudumuz mart :)
senin adet tarihin yakindi degil mi ?
evet canim 2-3 güne kadar
seninde 3 nisan mis,Insallah gelmezlerr yaaa
Ay insallah gelmezler yaaaa simdiden dua ediyorum hepimiz icin
günaydınnn kızlarrrrrrrr gününüzz aydın olsunnn miss gıbı huzurlu gunler
Gunaydin gogi :)
Hepimiz icin guzel bir gun olsun
Ben de doktora gidiyorum az sonnra belki aksama bebis haberiyle donebilirim :)))
Günaydınnn canımmm, iyi haftasonlarııııııgünaydınnn kızlarrrrrrrr gününüzz aydın olsunnn miss gıbı huzurlu gunler
Gunaydin gogi :)
Hepimiz icin guzel bir gun olsun
Ben de doktora gidiyorum az sonnra belki aksama bebis haberiyle donebilirim :)))
merhaba kızlar ben halen hastaneye gidip kan dahlili vermedim 25.günüm persembe idi idrar testi yaptım pozitif silikti bugun 27.günüm idrara testi çok az daha koyulaşmış ama halen çok koyu değil pazartesin adet günüm olmazsam çarşamba kan vercem korkuyorum idrar testi yanıltıcı oluyormuş diyorlar oyüzden günümü beklicem...
merhaba kızlar ben halen hastaneye gidip kan dahlili vermedim 25.günüm persembe idi idrar testi yaptım pozitif silikti bugun 27.günüm idrara testi çok az daha koyulaşmış ama halen çok koyu değil pazartesin adet günüm olmazsam çarşamba kan vercem korkuyorum idrar testi yanıltıcı oluyormuş diyorlar oyüzden günümü beklicem...
aslen izmirliyim 2 yıldır istanbulda yaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?