bende hamileysem ki inşallah öleyimdir belirtim göğüslerim olcak çünkü ara ara ağrıyo acıyo az öncede oldu yaaa güzel allahım inşşallah hamişimdir kızlar banada dua edin:))özellikle yani annemiz alpellaa senin dualarında kabul olur sende et cnm:))
Benimde haftaya bugünnnn gıt gıt gıdakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yımırtammm sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkBu ay hemen kalkmicam yataktan bakalım işe yaricakmııı. İnşallah bu ay olur Allahım....
Canımm gebelik oluşuyosa, bebiş yolunda ilerlerken bikaç gün içinde böyle batmalar oluyor diye biliyorum, hadi inşallah
inş. canım öledir Rabbim dediğini yazsın ama benim eşimin tedavisine 15 gün önce başladık 2,7 milyon sayısı o yüzden ümidüm neredeyse hiç yok
adama dünyanın şeyini yediriyom içiriyorum daha bişey yemem diye kızıyo sonra gidiyo kendi yiyo yaaaaaa :))) o an benimde onu yiyesim geliyo canım benim durumu stes yapıyo ama her halinden belli bebek hasretiyle yanıp tutuştu adam
Canim kalkma,
yat uyu sonradan..
imkan ver spermlere yerlerine gitmelerine
canım yine forumda bi yerde okudum ürolog yazısında diyoduki spermin yumurtaya ulaşmasında kadının duruşu önemli değil diye yazıyodu kafam karıştı bazı doktorlar tavsiye ediyo öle durun diyeee
Ay canim evet ya herkes ayri bisey diyo
sonucta doktorlarda ama sadece insan...
biz gercekte olan durumlara bakalim...
ona göre ben gec yumurtlasamda hamile kalabilirim,
yani bu durumun negatif olmasi anlamina gelmezmis
aynen öle canım diğer konularda belki ama bu konuda genelleme yapılamıyor çünkü kesinlikle olmaz dedikleri kuzenimin oldu yaa üstelik tek yumurtalığı yok daha ben bu işin olmazına inanmıyorum yeterki Rabbim istesin
kızlar size bi bilgi veriyim döllenme olurken göğüslerin ucu acıyor hatırlarsanız benim öyle olmuştu yazmıştım hattaa burda 3-4 gün boyunca uçları acıyor ve cilt hassasiyeti oluyor döllenmeden sonra ise göğüs ucu acısı geçiyor ama göğüsler dolgunlaşıp ağrımaya başlıyor.. bir de döllenme sırasında (3-4 gün) sebepsiz baş ağrısı oluyor.. 2 gebeliğimde de bunlar oldu
Bunların hiç biri bende yok( Hep kendi kendime ümitlenme diyorum ama kendimi dinlemeden de duramıyorum
Evet ya canim,
millet korunuyorum diyo eee tabi ki günleri saymiyor gebelik icin
amaaaa hoooop hamile kaliyorlar
kızlarr dun market alsıverısıne gıttık kocısle ayy bana hamıle kalmısım gıbı davrandı bı sınırlerım bozuldu sonunda olmayınca ıkımızde cok uzulcez neden bole davranıyo anlamıyorum dedımkı surda orkıd alayım:) evde yok dedım ne gerek var sankı artık ona dedı(((( kırmızı akrtı gorunce oturcaz ama popomuzun ustune haberı yok :)
canımmm ovu yaptım gene negatıfffff
Ayyy canim ya,
kiz eniste heyecanlanmis iste yazik kiz kirma hevesini,hem ne biliyon gelecegini kirmizinin??
[sıze=3]kızlar olmadı adet oldum dün akşam[/sıze]
hehehe heveslendı evet canım ılk defa bu kadar pozıtıf olucagına ınandırdı benı ama ne bılım kasıklarımda bır agrı var gelıcek gıbı hıssedıyorum sadece heray göğüslerim acır benım adetten 1 hafta oncesınde bu ay hıc acı yok eee normalde de bebek olsa acıması dolgunlasması gerekıyor dıyolar ama bılemıyorum bazıları hıcbırv belırtı yasamıyor amaaan takılmıyım dıyorum gene kafamda ıste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?