MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canim

Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün.

ben carsambaya randevuda aldim doktorda.

kızlar size bi bilgi veriyim döllenme olurken göğüslerin ucu acıyor hatırlarsanız benim öyle olmuştu yazmıştım hattaa burda 3-4 gün boyunca uçları acıyor ve cilt hassasiyeti oluyor döllenmeden sonra ise göğüs ucu acısı geçiyor ama göğüsler dolgunlaşıp ağrımaya başlıyor.. bir de döllenme sırasında (3-4 gün) sebepsiz baş ağrısı oluyor.. 2 gebeliğimde de bunlar oldu

Son düzenleme:
Benimde haftaya bugünnnn gıt gıt gıdakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yımırtammm sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Bu ay hemen kalkmicam yataktan bakalım işe yaricakmııı. İnşallah bu ay olur Allahım....

Canim kalkma,

yat uyu sonradan..

imkan ver spermlere yerlerine gitmelerine

Canımm gebelik oluşuyosa, bebiş yolunda ilerlerken bikaç gün içinde böyle batmalar oluyor diye biliyorum, hadi inşallah

inş. canım öledir Rabbim dediğini yazsın ama benim eşimin tedavisine 15 gün önce başladık 2,7 milyon sayısı o yüzden ümidüm neredeyse hiç yok

adama dünyanın şeyini yediriyom içiriyorum daha bişey yemem diye kızıyo sonra gidiyo kendi yiyo yaaaaaa :))) o an benimde onu yiyesim geliyo canım benim durumu stes yapıyo ama her halinden belli bebek hasretiyle yanıp tutuştu adam

Benim esim dün diyor duydugumda cok duygulanirim,heyecanlanirim

Canim kalkma,

yat uyu sonradan..

imkan ver spermlere yerlerine gitmelerine

canım yine forumda bi yerde okudum ürolog yazısında diyoduki spermin yumurtaya ulaşmasında kadının duruşu önemli değil diye yazıyodu kafam karıştı bazı doktorlar tavsiye ediyo öle durun diyeee

canım yine forumda bi yerde okudum ürolog yazısında diyoduki spermin yumurtaya ulaşmasında kadının duruşu önemli değil diye yazıyodu kafam karıştı bazı doktorlar tavsiye ediyo öle durun diyeee

Ay canim evet ya herkes ayri bisey diyo

sonucta doktorlarda ama sadece insan...

biz gercekte olan durumlara bakalim...

ona göre ben gec yumurtlasamda hamile kalabilirim,

yani bu durumun negatif olmasi anlamina gelmezmis

Ay canim evet ya herkes ayri bisey diyo

sonucta doktorlarda ama sadece insan...

biz gercekte olan durumlara bakalim...

ona göre ben gec yumurtlasamda hamile kalabilirim,

yani bu durumun negatif olmasi anlamina gelmezmis

aynen öle canım diğer konularda belki ama bu konuda genelleme yapılamıyor çünkü kesinlikle olmaz dedikleri kuzenimin oldu yaa üstelik tek yumurtalığı yok daha ben bu işin olmazına inanmıyorum yeterki Rabbim istesin

Evet ya canim,

millet korunuyorum diyo eee tabi ki günleri saymiyor gebelik icin

amaaaa hoooop hamile kaliyorlar

Bunların hiç biri bende yok ( Hep kendi kendime ümitlenme diyorum ama kendimi dinlemeden de duramıyorum

kızlarr dun market alsıverısıne gıttık kocısle ayy bana hamıle kalmısım gıbı davrandı bı sınırlerım bozuldu sonunda olmayınca ıkımızde cok uzulcez neden bole davranıyo anlamıyorum dedımkı surda orkıd alayım:) evde yok dedım ne gerek var sankı artık ona dedı (((( kırmızı akrtı gorunce oturcaz ama popomuzun ustune haberı yok :)

Bunların hiç biri bende yok ( Hep kendi kendime ümitlenme diyorum ama kendimi dinlemeden de duramıyorum

belki bunlar benim vücudumun verdiği tepkilerdir canım herkeste başka oluyordur belki ben sadece paylaşmak istedim sen buna göre karar verme tabii

Ayyy canim ya,

kiz eniste heyecanlanmis iste yazik kiz kirma hevesini,hem ne biliyon gelecegini kirmizinin??

Ayyy canim ya,

kiz eniste heyecanlanmis iste yazik kiz kirma hevesini,hem ne biliyon gelecegini kirmizinin??

hehehe heveslendı evet canım ılk defa bu kadar pozıtıf olucagına ınandırdı benı ama ne bılım kasıklarımda bır agrı var gelıcek gıbı hıssedıyorum sadece heray göğüslerim acır benım adetten 1 hafta oncesınde bu ay hıc acı yok eee normalde de bebek olsa acıması dolgunlasması gerekıyor dıyolar ama bılemıyorum bazıları hıcbırv belırtı yasamıyor amaaan takılmıyım dıyorum gene kafamda ıste :)

OOOOOOOOOFFF BİDE KIZLAR ELTİME söylemiştim bekliyoruz die mide bulantılarım vardedim lavaboya gittim yok birşey olmadı sonra bi baktım aa oda ne adet olmuşum öyle kendimi kaptırmıştım ki 2 aydır birşey olmadı bu ay kesin diyorduum söyllenenleri okuyup yapmıştım bu sitedekileri tamam kesin diyordum ama moralim bozuldu eltim sordu neyin var dedim adet olmuşum oda üzüldü ped bile almamıştım hamileyim diye kızdan aldım artık off off kızlar offf doktora gitmeye karar verdim gerçi doktorum ölü doğumdan sonra sende birşey yok dedi 40 ın çıksın istiyorsan hamile kal dedi bana bende psikolojim bozuk diye 3 ay hiç düşünmedim bbile son şu 2 aydır da çalışmadaydk oda bu seferde olmadı kızlar yaaa

Ya canim benim,

cogukadinda hic olmuyo belirtiler!!!

bende gögüslerin degismesi kismina cok takiyom kafayi,ama o da cok sacma,her insan ayni mi ki???

düsün senin Parmagin kesilir pek acimaz,

aynen benim parmagim kesilir,ben acidan kiyameti koparirim....

gercekten cok farkli..

annemde diyor cok farkli olabiliyor herkeste,

annem mesela onca cocuk dogurmus,

diyo yoktu öyle belirti falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…