- 9 Mart 2012
- 203
- 12
- 68
benim bat pazartesi ama ben yarine evde idrar testi yapmak istiyorum belli olur mu acaba.
iyi geceler canim.............tez zamanda göbegine melegin gelsin
kızlar günaydın canlarım nasılsınız kızlar yaaaa offfff keşke şu testler erken yapılabilse benm bat 25 mart 8 gün var off zor dayanıyorum inşallah bebişim bna tutunmuştur:)
aynen cnm ya benımde 22 mart ama beklemek olum gıbı gelıyor dayanammayıp bakıcam cıkmıcak bısey sonra uzulucem bılıyorum oyuzdende bakmak ıstemıyorumbırde gec catladı 2. yumurtam benım oda kafamı karıstıırıyor allahım yardım et zaman cabuk gecsın
yarın yaparsan çıkma ihtimali yüksek cnm ama kan testi yaptır bu gün bile doru sonuç verebilir 2 gün kalmış çünkü
canım sen 12 sınde gülen yüz görnüştün dımı 19-20 de adet beklıyorum demışsın cnm eger bebeişin gelmişse zaten olmazsın eger gelmemişse 24 yada 25 ınde adet olursunn çunku kesın ve net olan bişe ovudan tam 14 gun sonra adet ovu öncesı degısır ama ovu sonrası asla degışmez 24-25 de olmazsan test yaptır belkı bunların hepsını bılıyosundur da ben yazdıklarından dolayı deme ıhtıyacı hıssettım
gunumden gecmedigi icin hastane falan ugrasmak istemiyorum hamilelik yoksa esimide umitlendirmek istemem yarin yapicam testi hayirlisi
Canim sat 20.2.
yani 12.3. te 22. siklus günüm oluyor, yani gec yumurtlamis oluyorum.
ve bu yüzden dedim adetimde gecikebilir ve ben umutlanirim bosa
Duygu ya bilemiyorum yani bakalim ne olacak,
ama dün adet belirtileri vardi
bugünde yok:44:
cnm bnm yumurtam tahminime göre yani gelen akıntıma göre martın 6 sı ve sonrakide 11 .de çatladı ilişkiye girdik o dönemde şimdi bende test yapmak istiyorum ama gebelik varsada çıkmazsa boşuna üzülcem diye bakamıyorum......
az kaldı sabret ben daha gıdaklamadım bıle yaaa
beklıeyelım bakalım cnm beklemekten baska caremız yok bu donemde dusunmesek elde olsada aslında cok guzel olucak ama atamıyorum bende kafamdan
Ayyy kiz bu beklemek yok muuuuu
olsun ana bari sen gidakliyacan simdi yani umut bastan basliyor, benim onu bile beklemem gerk daha eger olmazsa
kızlar bişey soracam sol kasığımda bıçak batması gibi ağrı giriyo arasıra böyle bir hamilelik belirtisi var mı bizimkisi biraz imkansız şimdilik ama ilk defada böle bir ağrı hissettim kaldıki salı ve ya çarşamba yumurtladım hamile kalmış olsam bile bu kadar erken bi belirti mümkün değil dimi ?
bakalım bugun 20.gunum 1 saat sonra ovu yapıcam bakalım yımırta varmıı dua ettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?