MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

iyi geceler canim.............tez zamanda göbegine melegin gelsin

canım sen 12 sınde gülen yüz görnüştün dımı 19-20 de adet beklıyorum demışsın cnm eger bebeişin gelmişse zaten olmazsın eger gelmemişse 24 yada 25 ınde adet olursunn çunku kesın ve net olan bişe ovudan tam 14 gun sonra adet ovu öncesı degısır ama ovu sonrası asla degışmez 24-25 de olmazsan test yaptır belkı bunların hepsını bılıyosundur da ben yazdıklarından dolayı deme ıhtıyacı hıssettım

kızlar günaydın canlarım nasılsınız kızlar yaaaa offfff keşke şu testler erken yapılabilse benm bat 25 mart 8 gün var off zor dayanıyorum inşallah bebişim bna tutunmuştur:)

aynen cnm ya benımde 22 mart ama beklemek olum gıbı gelıyor dayanammayıp bakıcam cıkmıcak bısey sonra uzulucem bılıyorum oyuzdende bakmak ıstemıyorum bırde gec catladı 2. yumurtam benım oda kafamı karıstıırıyor allahım yardım et zaman cabuk gecsın

cnm bnm yumurtam tahminime göre yani gelen akıntıma göre martın 6 sı ve sonrakide 11 .de çatladı ilişkiye girdik o dönemde şimdi bende test yapmak istiyorum ama gebelik varsada çıkmazsa boşuna üzülcem diye bakamıyorum......

Canim sat 20.2.

yani 12.3. te 22. siklus günüm oluyor, yani gec yumurtlamis oluyorum.

ve bu yüzden dedim adetimde gecikebilir ve ben umutlanirim bosa

beklıeyelım bakalım cnm beklemekten baska caremız yok bu donemde dusunmesek elde olsada aslında cok guzel olucak ama atamıyorum bende kafamdan

kızlar bişey soracam sol kasığımda bıçak batması gibi ağrı giriyo arasıra böyle bir hamilelik belirtisi var mı bizimkisi biraz imkansız şimdilik ama ilk defada böle bir ağrı hissettim kaldıki salı ve ya çarşamba yumurtladım hamile kalmış olsam bile bu kadar erken bi belirti mümkün değil dimi ?

Canımm gebelik oluşuyosa, bebiş yolunda ilerlerken bikaç gün içinde böyle batmalar oluyor diye biliyorum, hadi inşallah

bende hamileysem ki inşallah öleyimdir belirtim göğüslerim olcak çünkü ara ara ağrıyo acıyo az öncede oldu yaaa güzel allahım inşşallah hamişimdir kızlar banada dua edin:))özellikle yani annemiz alpellaa senin dualarında kabul olur sende et cnm:))

Benimde haftaya bugünnnn gıt gıt gıdakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yımırtammm sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Bu ay hemen kalkmicam yataktan bakalım işe yaricakmııı. İnşallah bu ay olur Allahım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…